توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد دامین
rasez
July 22nd, 2011, 14:50
سلام دوستان من 2 تا سوال در مورد ثبت دامین داشتم اولیش اینکه این شرکت هایی که برای ثبت دامنه ir اعلام میکنند که تمامی رابطه های مجاز را بر روی "همه" تنظیم نمایید.
صاحبامتیاز:
رابط اداری:
رابط فنی:
رابط مالی:
این مشکلی پیش نمیاد و بعدن نمیتونن سو استفاده کنن و دامنه رو بگیرند
دومین سوال من هم این است که دامنه های بین المللی که توسط شرکتها ثبت میشه چه طور میشه فهمید که دامنه تحت اختیار خودت هست و در آینده نمیتونند اون دامنه رو ب***ند چون این مشکل واسه خیلی از سایتها پیش اومده ممنونم
lahijsoft
July 22nd, 2011, 15:06
سلام
در مورد ثبت دامنه ملی یا آی آر با توجه به تغییرات اخیر nic.ir دیگر نیازی نیست روی همه ست بشه فقط کافیه صاحب امتیاز روی خودم و نمایندگان ست بشه.
در مورد سوء استفاده بله می تونن بکنن.
در مورد بند شدن دامنه ها تقریبا همه دامنه های خارجی می تونن توسط فروشنده بند بشن بهتر راه اینه که دامنه های مهم رو از سایت هایی نظیر godaddy.com خرید کنید. یا از افراد مطمئن
به هر حال در مورد دامنه و ... در خدمت شما هستیم.
لاهیج سافت | میزبان مطمئن وب سایت شما (http://www.lahijsoft.net)
PENOIL
July 24th, 2011, 01:54
یک سوال هم من داشتم این دوستانی که نمایندگی ثبت دامین میدن اونا هم میتونند سوء استفاده کنند؟
1eng.ir
July 24th, 2011, 02:18
سوء استفاده دیگه چه صیغه ای که همه ورد زبونشون شده ؟!!!
دامین 4 تومنی چیه که ...
هیچ شرکتی نمیاد خودشو برای 4 تومن خراب کنه!
اون د-ز-د-ی دامین ها هم که دیدید، دقیق ببینید داستان چی بوده
Ashkankamangar.ir
July 24th, 2011, 02:31
بله کسی نمییاد خودشو به خاطر دامنه خراب کنه
البته بعضی ها میان و دامنه ی آی آر رو به اسم خودشون برای شما ثبت میکنند که خب خریدار باید چشمش باز باشه و نذاره
عزیزان دنبال چیز ارزون بودید منتظر مشکلاتشم باشید
mgp.co.ir
July 24th, 2011, 09:23
سوء استفاده دیگه چه صیغه ای که همه ورد زبونشون شده ؟!!!
دامین 4 تومنی چیه که ...
هیچ شرکتی نمیاد خودشو برای 4 تومن خراب کنه!
اون د-ز-د-ی دامین ها هم که دیدید، دقیق ببینید داستان چی بوده
1eng.ir عزیز
دامنه 4 هزار تومانی که ارزش ندارد . رنک گوگل ، رنگ الکسا و نام دامنه است که برای این اشخاص مهم هستند و به خودشان اجازه می دهند از اموالی که به صورت امانی در اختیارشان است.تجاوز کنند.
rasez
July 24th, 2011, 10:57
دوستان بحث 4 هزار تومن امزوز نیست بحث اینه که وقتی یه دامنه یک سایت رشد میکنه و ارزش پیدا میکنه اون موقع مهم هست نه الان من سوالم اینه که وقتی دامنه دست شما نباشه بعد یه سال دیگه که رنک گوگل و رتبه الکسا اون دامنه خوب شد میتونن ازش سواستفاده کنن من میگم چه جوری میشه از این جلوگیری کرد؟ مثلن سایت پرشین بلاگ که یکی از سایتهای پربازدید ایران هست چند سال پیش دامنه اصلی خودش رو که persianblog.com بود رو از دست داد
mgp.co.ir
July 24th, 2011, 11:00
خرید مستقیم از سایت های ثبت کنند دامنه
یک مقدار گران تر است اما امنیت دامنه بیشتر می شود.
payaserver
July 24th, 2011, 12:20
در مورد دامنه های ملی ایران
در پنل خودتون و توسط رابط هت ثبت کنید
تا اینکه هزینه 3 برابری پرداخت نمایید
mihannic.com
این سایت رو من باهاش کار کردم تا حالا مشکلی در مورد دامنه ایران نداشتیم .
برای دامنه های بین المللی داشتن پنل نمایندگی یا کار بری مطمئن ترین کاره