توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی از netelligent
shyton021
July 21st, 2011, 21:45
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک سرور اختصاصی ارزان قیمت هرچی کمتر بهتر! از نمایندگان معتبر دیتاسنتر netelligent کانادا می خواستم
لطفا پیشنهاد های خودتون رو برام بفرستید توجه کنید برای نصب پرتکل های L2TP و PPTP می خواستم ویندوز باشه و اگر ورژن وب سرور 2003 این امکان رو داره چه بهتر چون هزینش پایین تر میشه! لطفا پیشنهادات خود به همراه ادرس ساییتون رو برام بفرستید لطفا نمایندگان معتبر این دیتاسنتر پی ام بدن! لطفا هم نفرمایید که وی پی اس بگیرید چون کاربرام خیلی زیاد هست !
با تشکر
atilnic
July 21st, 2011, 21:51
سلام
سرور اختصاصی میخواهید یا وی پس اس(سرور مجازی)؟؟؟؟
هز کدام را میخواهید پ.خ کنید براتون آفر بدم.
با تشکر
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
شرمنده
من کامل نخوندم
سرور اختصاصی در چه حدی میخواهید؟
بودجه ماهانه بدید
ما در این دیستاسنتر کولو داریم
باا تشکر
shyton021
July 21st, 2011, 22:19
هرچی ارزان تر بهتر ارزون ترین افرتون رو ارایه کنید
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
لطفا پیشنهاد هاتون رو برام بزارید افر ها هرچی ارزون تر باشه بهتر و منابع سیستم هم مهم نیست اونقدر فقط پهنای باند هست که حداقل 3 ترابایت باشه
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
دوستان عزیز هرچی افر دارین اینجا بگین یا پ.خ کنید
زنگ بزنید یا بیاید تو یاهو نگید لطفا
حدود سرور هم بگم:
1 گیگابایت رم باشه کافی هست بیشتر نباشه کمتر باشه که البته پیدا نمیشه!
پهنای باند 3 ترابایت کافی هست بیشتر بود قیمت رو زیاد نمی کرد خوبه با کمال میل می پذیریم
هارد اینا هم هرچی کمتر بهتر هست
ای پی هم 1 یا 2 باشه کافی هست
سیپیو هم خوب باشه دیگه
پرت هم 100 یا 1000 باشه فرقی نداره
هرچی قیمت پایین تر بیاد بهتره d:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
فقط می مونه ورژن ویندوزش که اگر سرور 2003 وب باشه که ارزون تره بهتره البته اگر مطمن هستید که پروتکل های L2TP , PPTP رو پشتیبانی میکنه و میشه روش سرور کانفیک کردو Nttac نصب کرد... اگر هم که نمی کنه همون ویندوز 2003 استاندارد باید بگیرم
HugeServer
July 21st, 2011, 22:30
سرور اختصاصی رم 1گیگ ؟
...
rn4j1m1
July 21st, 2011, 22:37
با وب گستران بندر تماس بگیرید
wgb.ir
shyton021
July 21st, 2011, 22:56
سرور اختصاصی رم 1گیگ ؟
...
بله زیاد پیدا میشه
the_coder
July 21st, 2011, 23:01
با این تفاسیر مجازی بگیری خیلی به صرفه تره برات
shyton021
July 21st, 2011, 23:55
با این تفاسیر مجازی بگیری خیلی به صرفه تره برات
نه نیاز به پرت و سیپیو اختصاصی دارم کاربرام خیلی زیاده 19 وی پی اس دارم می خوام همرو بیارم روی سرور اختصاصی
the_coder
July 21st, 2011, 23:59
نه نیاز به پرت و سیپیو اختصاصی دارم کاربرام خیلی زیاده 19 وی پی اس دارم می خوام همرو بیارم روی سرور اختصاصی
19 وی پی اس رو می خواید بیارید روی یک سرور با رم 1 گیگ؟
همون وی پی اس ها رو داشته باشید کیفیتتون بالاتره تا بخواید از یک سرور خیلی ضعیف به جای 19 وی پی اس استفاده کنید
shyton021
July 22nd, 2011, 00:04
19 وی پی اس رو می خواید بیارید روی یک سرور با رم 1 گیگ؟
همون وی پی اس ها رو داشته باشید کیفیتتون بالاتره تا بخواید از یک سرور خیلی ضعیف به جای 19 وی پی اس استفاده کنید
برای اون کاری که گفتم رم اصلا مهم نیست! رو اکثر سرور هام از نصف رم هم استفاده نمیشه !این اشتباه خیلی هاست برای اینکار رم بیشتر از 384 می گیرن! اصلا نیاز نیست
the_coder
July 22nd, 2011, 00:09
برای اون کاری که گفتم رم اصلا مهم نیست معمولا رو اکثر سرور ها هم از نصب رم استفاده نمیشه این اشتباه خیلی هاست برای اینکار رم بیشتر از 384 می گیرن!
موضوع رم نیست ،موضوع اینه که وقتی می گید سرور یک گیگ رم یعنی سرور خیلی ضعیف ! یعنی همه چیز ضعیف
در کل با این کار کیفیت شما نباید فرق چندانی کنه ، فقط اگر از جهت هزینه به صرف شما باشه
شما میتونی جای هزینه ویندوز دادن ، سرور قویتر بگیری مجازی سازی کنی ، و روی سرورت یک وی پی اس بسازی و کارتو انجام بدی
حالا نگفتی تا جند می خوای هزینه کنی؟
shyton021
July 22nd, 2011, 00:17
بیشتر از 125 تومان نشه دیگه!
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
نه اتفاقا چرا سرور ضعیف
Dual Core E5200 2.5GHz/800FSB/2M که توی صفحه اصلی سایت netelligent هست به عنوان
CURRENT OFFER خیلی هم مناسب هست!
اما من خودم کارت اعتباری پی پال دارم ولی ظاهرا تو پنلشون رفتم نیاز هست که کارت فیزیکی داشته باشید برای پرداخت برا همین می خوام از نماینده بگیرم وگرنه خودم خرید رو انجام می دادم