PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يك سوال در مورد cpanel و ساخت اكانت

vahab00
July 21st, 2011, 19:12
سلام دوستان
يه سوال دارم
به نظرتون آيا ميشه تو cpanel كاري كرد كه مثلا وقتي ي اكانت هاست به يكي ميدم و ساخته ميشه اكانت خود به خود يه فايل از پيش تعيين شده توسط من تو هاستش آپلود شه ؟
مثلا ببينيد تو دايركت ادمين كه هاست مي سازيد يه فايل ايندكس ميزاره تو هاست طرف به همراه ي سري عكس
من ميخوام يه فايل ايندكس بزارم و يه فايل php ديگه كه وقتي طرف هاست ميگيره و ساخته ميشه اكانتش اكانتش يه ايندكس كه من تعريف كردم داشته باشه
آيا امكانش هست ؟
چطور اين كارو كنم ؟ ممنون ميشم آموزش كوچولو بگيد
يا حق

mr_iranboy89
July 22nd, 2011, 12:32
آره برای اینکار تمام فایلهایی که میخوای رو توی /root/cpanel3-skel/public_html سرور آپلود کن

lahijsoft
July 22nd, 2011, 12:41
از طریق whm می تونی اقدام کنی.

vahab00
July 22nd, 2011, 14:16
آره برای اینکار تمام فایلهایی که میخوای رو توی /root/cpanel3-skel/public_html سرور آپلود کن
سلام دوست خوبم . يعني فقط اينجا آپلود كنم حله ؟ هر سايتي كه ساخته ميشه فايل هايي كه اينجا آپلود كردم ميره توش ؟
اگه تنظيمات ديگه اي داره ميشه لطف كنيد راهنمايي كنيد ؟
ممنون ميشم

از طریق whm می تونی اقدام کنی.
امكانش هست كمي توضيح بديد ؟
ممنون مي شم

lahijsoft
July 22nd, 2011, 14:22
داخل whm در قسمت Account Functions وارد گزینه Skeleton Directory برید.
به انگلیسی توضیح داده شده داخلش

mr_iranboy89
July 22nd, 2011, 23:28
آره دقیقا همونجا هر فایلی میخوای کپی کن. دیگه هیچ کار خاصی نیاز نیست انجام بدی. بعد هر اکانتی بسازی این فایلها میره توش ;)

vahab00
July 24th, 2011, 02:07
سلام دوستان . گفتم تاپيك ايجاد نكنم . يه سوال ديگه هم همينجا بپرسم
cpanel كلي قالب داره
ميخوام يكي از اين قالب ها رو به غير ايني كه هست ميخوام يه قالب ديگه رو پيشفرض كنم كه وقتي هاست ساخته ميشه اون قالبي كه من انتخاب كردم بشه قالب پيشفرض
ميشه رااهنمايي كنيد لطفا ؟
ممنون ميشم
يا حق

lahijsoft
July 24th, 2011, 10:25
سلام دوستان . گفتم تاپيك ايجاد نكنم . يه سوال ديگه هم همينجا بپرسم
cpanel كلي قالب داره
ميخوام يكي از اين قالب ها رو به غير ايني كه هست ميخوام يه قالب ديگه رو پيشفرض كنم كه وقتي هاست ساخته ميشه اون قالبي كه من انتخاب كردم بشه قالب پيشفرض
ميشه رااهنمايي كنيد لطفا ؟
ممنون ميشم
يا حق
بهترین راه اینه که هنگا ساختن پکیج در whm یه گزینه قالب هست از اون انتخاب کنید. که هر پکیج چه قالبی داشته باشد.

vahab00
July 24th, 2011, 11:48
بهترین راه اینه که هنگا ساختن پکیج در whm یه گزینه قالب هست از اون انتخاب کنید. که هر پکیج چه قالبی داشته باشد.
ممنون از راهنماييت . اما نميشه كاري كرد كه قالب پيشفرض رو عوض كنم ؟

lahijsoft
July 24th, 2011, 12:01
چرا می شه باید قالب x3 رو ویرایش کنی