توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گیگا و پورت 1 گیگابیت !
Zhobin
July 21st, 2011, 11:24
دوستان عزیز دیتا سنتر گیگا آلمان جدیدا پورت 1 گیگابیت میده .
البته هزینه ای معادل 100 یورو داره !
من فعلا سفارش دادم . باید ببینیم کیفیتش چطور هست !!!
اگر کسی از دوستان هم ازشون سرویس داره با پورت 1 گیگابیت اعلام کنه
tthost
July 21st, 2011, 12:16
جالبه! شرایط استفاده خاصی مثل قدیم نداره؟
Zhobin
July 21st, 2011, 12:24
من ایمیل زدم ! میگند که اگر طی 10 روز از یک ساعت خاص تا یک ساعت خاص میانگین مصرفیتون از 40 مگابیت بیشتر نشه ترافیک رو نا محدود حساب می کنیم !
rn4j1m1
July 21st, 2011, 15:34
من ایمیل زدم ! میگند که اگر طی 10 روز از یک ساعت خاص تا یک ساعت خاص میانگین مصرفیتون از 40 مگابیت بیشتر نشه ترافیک رو نا محدود حساب می کنیم !
پورت 1 گیگابیت میدن بعد میگن مصرفتون از 40 مگابیت بیشتر نشه ؟ :))
MbjHosting
July 21st, 2011, 16:08
عجب !!!
یک دیتاسنتر آلمانی و همچنین چیزی ؟! قصد بدی نداشتند حتما می خواستند کیفیت پورت ها نیاد پایین :d
amirlord
July 22nd, 2011, 17:06
سلام دوستان . امروز متوجه یک ایمیل شدم که از خبرنامه دیتاسنتر گیگا در آلمان فرستاده شده و اعلام کرده که از این پس پورت یک گیگابیت ارائه میده اونم نامحدود !
متن ایمیل :
Lieber Abonnent des Giga-Hosting.biz Newsletters,
Giga-Hosting hat es sich seit jeher auf die Fahne geschrieben, gerade sehr trafficintensive Anwendungen besonders zu unterstützen und seine Kunden mit günstigen, oft gar marktunüblich niedrigen Traffic-Preisen zu helfen, die eigenen Ideen und Projekte zu verwirklichen. Nicht ohne Stolz dürfen wir daran erinnern, dass Giga-Hosting zu den ersten Hosting-Providern am deutschen Markt überhaupt zählte, der für all seine Server vor vielen, vielen Jahren die Traffic-Flatrate einführte. Und das in Zeiten, in denen ein Trafficlimit von 300, vielleicht 500 GB pro Monat bei den meisten großen Anbietern noch auf der Tagesordnung stand.
Angesichts dieser großen Tradition ist es dann für uns auch nur logisch, heute den nächsten Schritt zu gehen und für unsere Kunden einmal mehr ein Bandbreiten-Paket zu schnürren, mit dem wir unseren Status Quo als Pionier in Sachen Internetbandbreite untermauern. Denn Sie werden auf dem Hosting-Markt aktuell schlicht nichts vergleichbares finden.
Giga-Hosting präsentiert drei Neuerungen mit einem Gedanken: Bleiben Sie mit uns auf der Überholspur der Datenautobahn - denn wie heißt es so schön: Wer bremst, verliert...
NEU: Upgrade 1 Gbit/s Port
Mit diesem Upgrade erhält Ihr Server an Stelle des serienmäßigen 100 Mbit/s-Ports einen 1 Gbit/s-Uplink (=1000 Mbit/s).
Setzen Sie neue Maßstäbe, was die Datentransfergeschwindigkeit Ihres Servers angeht und entscheiden Sie sich für den 1 Gbit/s-Port! Selbstverständlich gibt es auch bei dieser Anschlussmöglichkeit keine Trafficlimitierung, Ihr Server verfügt über unlimited Traffic!
Der monatliche Aufpreis für die 10-fache Geschwindigkeit beträgt gerade einmal 99 EUR / Monat. Das Upgrade ist für all unsere Rootserver ab heute verfügbar und kann während des Bestellvorgangs hinzu geklickt werden.
NEU: Upgrade 100 Mbit/s ohne Drosselung 24/7 - jetzt nur noch 99 EUR
Für unser Upgrade 100 Mbit/s Bandbreite - 24/7 garantiert, welches bei der Bestellung eines beliebigen dedizierten Servers auswählbar ist, haben wir ab sofort den Monatspreis halbiert. War eine solch exklusive Bandbreitengarantie bislang nur für 199 EUR pro Monat zu haben, so erhalten unsere Kunden diese Leistung ab jetzt für sensationelle 99 EUR pro Monat. Das bedeutet für Sie in der Praxis ganz konkret: Nutzen Sie die vollen 100 Mbit/s - gern auch parallel im Up- und Downstream gleich doppelt - unseretwegen Tag und Nacht, Stunde um Stunde, Tag um Tag; von uns werden Sie weder gedrosselt noch sonst eingeschränkt.
Wir wollen, dass Sie unsere Leitungen glühen lassen!
NEU: Port-Drosselung bei zu extensiver Trafficnutzung erst ab > 40 Mbit/s
Giga-Hosting ist all seinen Kunden gegenüber vepflichtet, eine optimale Netzqualität zu garantieren. Aus diesem Grund ist es unumgänglich, einzelne Server, die das Netzwerk über Gebühr belasten und damit hunderte andere Kunden ausbremsen, im Netzwerk zu beschränken. Dies geschieht freilich äußerst selten und nur, wenn es nicht anders geht. Die bisherige Regelung hierfür lautete:
Bei einem Durchschnittsverbrauch über 20 Mbit/s in einem zusammenhängenden Zeitraum von mindestens 10 Tagen - die Zeit von 2:00 Uhr nachts bis 11:00 Uhr vormittags jeweils ausgenommen - erfolgt eine Umstellung der Anbindung auf 10 Mbit/s.
Wir haben den ausschlaggebenden Grenzwert, der im Einzelfall zu einer Abstufung der Internetbandbreite führen konnte, ab heute für all unsere Kunden auf beachtliche 40 Mbit/s verdoppelt. Damit sind selbst trafficintensivste Applikationen im Regelfall außer Gefahr. Die neue Regelung lautet:
Bei einem Durchschnittsverbrauch über 40 Mbit/s in einem zusammenhängenden Zeitraum von mindestens 10 Tagen - die Zeit von 2:00 Uhr nachts bis 11:00 Uhr vormittags jeweils ausgenommen - erfolgt eine Umstellung der Anbindung auf 10 Mbit/s.
Ihr Server läuft noch mit 100Mbit/s?
Versuchen Sie es mal mit 1 Gbit/s. Steigen Sie jetzt mit uns ein in eine neue Highspeed-Servergeneration!
Ihr Giga-Hosting.biz Team
پیگیر شدم و رفتم توی سایتش که نوشته بود به صورت نامحدود ماهی 99یورو ارائه میشه این پورت . با توجه به افزایش فوق العاده کیفیت این دیتاسنتر در ماه های گذشته حالا مدیران سرور میتونن برای مجازی سازی با پورت بالا از این دیتاسنتر استفاده نمایند .
در ضمن اگر میخواید سرور خریداری کنید از این دیتاسنتر از سایت آلمانی اون خریداری کنید که مزایای بیشتری داره : Giga-Hosting.biz - (http://giga-hosting.biz/)
موفق باشید ! :x
Zhobin
July 22nd, 2011, 17:48
عزیز زمانی 1 گیگابیت نا محدود میدند که میانگین مصرفی شما طی 10 روز در ساعتی مشخص از 40 مگابیت بیشتر نشه
MagicVps.Com
July 22nd, 2011, 18:34
سلام دوستان . امروز متوجه یک ایمیل شدم که از خبرنامه دیتاسنتر گیگا در آلمان فرستاده شده و اعلام کرده که از این پس پورت یک گیگابیت ارائه میده اونم نامحدود !
متن ایمیل :
پیگیر شدم و رفتم توی سایتش که نوشته بود به صورت نامحدود ماهی 99یورو ارائه میشه این پورت . با توجه به افزایش فوق العاده کیفیت این دیتاسنتر در ماه های گذشته حالا مدیران سرور میتونن برای مجازی سازی با پورت بالا از این دیتاسنتر استفاده نمایند .
در ضمن اگر میخواید سرور خریداری کنید از این دیتاسنتر از سایت آلمانی اون خریداری کنید که مزایای بیشتری داره : Giga-Hosting.biz - (http://giga-hosting.biz/)
موفق باشید ! :x
دیروز یکی از دوستان یه تاپیک در موردش زده بود
http://www.webhostingtalk.ir/f55/28479/
در ضمن گیگا چه روی پورت 100 که قبل داشت چه پورت 1 گیگ که الان داره میده
بصورت نامحدود میداد ولی به شرط و شورطها که بعداز اون شرایط سرعت پورت میشد 10 :103: که با اون سرعت باید بیخال سرور بشی بهتره
Zhobin
July 22nd, 2011, 18:40
نه بابا ! گیگا روی پورت های 100 مگابیتش هم همونطور که مجیک وی پی اس اعلام کردند کلی شرط گذاشتند !
ولی واقعا کیفیت پورت گیگا عالیه ! یکی از دوستان الان تهیه کرده میگه باور نکردنیه ! سرور من هم هنوز نیامده که ببینم چطوره ! به محظ اینکه تحویل بگیرم خبرتون می کنم
mgp.co.ir
July 22nd, 2011, 19:50
پورت 1 گیگابیت میدن بعد میگن مصرفتون از 40 مگابیت بیشتر نشه ؟ :))
منظور میانگین 10 روز است . همین شرایط روی پورت 100 مگابیت داشتند.
mgp.co.ir
July 22nd, 2011, 19:52
گیگا فقط به درد هاستینگ می خوره
Zhobin
July 22nd, 2011, 20:41
بسم الله ! سرور گیگا ما تحویل داده شد !
من میرم وی ام وار نصب کنم روش !
ضمنا. قابل توجه دوستمون که گفتند گیگا فقط به درد هاستینگ میخوره باید بگم که گیگا یعنی نهایت راحتی و سادگی ! هیچ وقت ندیدم گیرای سخت سخت بده یا مشکلی واسه من اینجاد کنه
amirlord
July 22nd, 2011, 22:35
این حرفی که شما می زنید (گیگا بدرد هاستینگ میخوره !) برای پارسال بود که ایرانیا مثل .... ریخته بودن توش و پورتش ناجور بود ! ولی کیفیت هم اکنون گیگا بسیار عالی شده ! :)
Zhobin
July 22nd, 2011, 23:03
این حرفی که شما می زنید (گیگا بدرد هاستینگ میخوره !) برای پارسال بود که ایرانیا مثل .... ریخته بودن توش و پورتش ناجور بود ! ولی کیفیت هم اکنون گیگا بسیار عالی شده ! :)
امیر جان همیشه اینطوری بوده ! Hetzner ، Netdirect ، Giga ، خیلی جاهای دیگه بودند. حتی Ecatel !
MbjHosting
July 22nd, 2011, 23:06
ایرانیا مثل .... ریخته بودن توش و پورتش ناجور بود ! ولی کیفیت هم اکنون گیگا بسیار عالی شده ! :)
بله متاسفانه!
بنده هروقت صحبت کیفیت ضعیف میشه این حرف رو می زنم ... در تاپیک ها نیز موجود هست.
بطور مثال در کشور آلمان اگر شرکتی در ارائه سرویس کمی کم لطفی ( کیفیت و... ) انجام دهد بیچاره می شود ! آلمان یکی از بهترین کشور های دارای قانون است !
امیر جان همیشه اینطوری بوده ! Hetzner ، Netdirect ، Giga ، خیلی جاهای دیگه بودند. حتی Ecatel !
کاملا درست می فرمایید.
mgp.co.ir
July 22nd, 2011, 23:06
بنده اخرین بار حدود 9 ماه پیش سرور داشتم . واقعا خاطره خوبی ندارم از آن زمان .
Zhobin
July 22nd, 2011, 23:12
بنده اخرین بار حدود 9 ماه پیش سرور داشتم . واقعا خاطره خوبی ندارم از آن زمان .
می تونم بدونم مشکلتون چی بوده ؟ و اینکه آیا با واسطه تهیه کرده بودید یا نه ؟
MagicVps.Com
July 22nd, 2011, 23:17
دوست عزیز خیلی بخشید دیتا سنتری که اینطوری باشه که چندین نفر بریزند اونجا ( حالا هرچند تا ) و بعد کیفیتش خراب بشه بدرد سطل زباله میخوره اگر اینطوری باشه
مگر سینگل هوپ نیست الان حداقل حداقل 60% بیشتر هست که کمتر نیست شرکتهای هاستینگ و ارایه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از اونجا دارن سرویس میدن کیفیتش هیچ تغیری نکرده حدود 1.5 سال پیش سرور اختصاصی داشتیم از اونجا همون کیفیتی که همون موقع داشت الان هم داره هیچ افتی نکرده
در ضمن توی این دیتا سنترهای که اسم بردین هیچ کدومشون حتی به انداره نصف سینگل هوپ ایرانی داخلشون نبوده با این همه ایرانی پس باید تا حالا در سینگل هوپ گل میگرفتن
Zhobin
July 22nd, 2011, 23:23
دوست عزیز خیلی بخشید دیتا سنتری که اینطوری باشه که چندین نفر بریزند اونجا ( حالا هرچند تا ) و بعد کیفیتش خراب بشه بدرد سطل زباله میخوره اگر اینطوری باشه
مگر سینگل هوپ نیست الان حداقل حداقل 60% بیشتر هست که کمتر نیست شرکتهای هاستینگ و ارایه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از اونجا دارن سرویس میدن کیفیتش هیچ تغیری نکرده حدود 1.5 سال پیش سرور اختصاصی داشتیم از اونجا همون کیفیتی که همون موقع داشت الان هم داره هیچ افتی نکرده
در ضمن توی این دیتا سنترهای که اسم بردین هیچ کدومشون حتی به انداره نصف سینگل هوپ ایرانی داخلشون نبوده با این همه ایرانی پس باید تا حالا در سینگل هوپ گل میگرفتن
منظور من از این صحبت ها ، این بود که ما در جا میزنیم روی دیتا سنتر ها ، میریزیم سرشون بعد با کلی شکوه میریزیم بیرون !
من چند ساله دارم کار می کنم . هیچ مشکلی هم نداشتم ! بحث پورت رو نداشتم که برادر ! ضمنا. هیچوقت دیتا سنتری رو مثل سینگل هوپ رو با این دیتا سنتر ها نمیشه مقایسه کرد !
TukaNet
July 22nd, 2011, 23:28
معمولا کیفیتش فرقی نمیکنه ، تنها مورد اینه که کاربر ایرانی ( بچه مچه ها ) خراب میشن اونجا
طرف یه سرور 50 یورو ای میگیره بعد انتظار داره دیتاسنتر با ساز این برقصه و هر کاری که میگن رایگان انجام بشه
یا اینکه بدون توجه به هیچی شروع میکنه به استفاده و بعد که مشکلات و اخطارها شروع میشه میاد تاپیک میزنه
میگه فلان دیتاسنتر فلانمون کرد و ... مثال نت دایرکت ، گیگا ، او وی اچ و .....
Zhobin
July 22nd, 2011, 23:33
معمولا کیفیتش فرقی نمیکنه ، تنها مورد اینه که کاربر ایرانی ( بچه مچه ها ) خراب میشن اونجا
طرف یه سرور 50 یورو ای میگیره بعد انتظار داره دیتاسنتر با ساز این برقصه و هر کاری که میگن رایگان انجام بشه
یا اینکه بدون توجه به هیچی شروع میکنه به استفاده و بعد که مشکلات و اخطارها شروع میشه میاد تاپیک میزنه
میگه فلان دیتاسنتر فلانمون کرد و ... مثال نت دایرکت ، گیگا ، او وی اچ و .....
منم قبول دارم این حرف رو !
گیگا فرضا به اسپم گیر میداد ! میرفتن می گرفتن. زمانی که اخطار پشت سر اخظار میداد و کسی توجه نمی کرد سرور رو خاموش می کردند ! کلی حرف می رفت پشت سرش !
او وی اچ هم همینطور ! با یک سری چیز ها مشکل داشت . ولی باز همه قشنگ خلاف قوانین عمل می کردند ! حالا کسی جرات نمی کنی به این راحتی ها بره سمتش.