توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سیستم پیام کوتاه
daftari
July 21st, 2011, 00:14
بنده احتیاج به یک سیستم پیام کوتاه دارم با یکسری از موارد معمولی به طور مثال ارسال در زمان معین هیچ گونه نمایندگی از شرکتی هم نمیخواهم و با شرکت های ارائه دهنده هم اشنایی دارم و در صورت امکان با 3000 یا 1000 میخوام قرارداد وبسرویس ببندم لطفا در صورت امکان هزینه ساخت یا فروش این سیستم بفرمایید
ممنون از دوستان
parsibox
July 21st, 2011, 00:23
قیمت سیستم از ۱ ملیون شروع میشه تا ۱۰ ملیون
اگه ساده میخواهی با همین ۱ ملیون کارت راه میوفته
دوست داشتی ایمیلتا بده تا ریز قیمت بهت بدم
daftari
July 21st, 2011, 00:56
ایمیل بنده : daftari64@yahoo.com
دوستان دیگه اگر توانایی ساخت سیستم یا فروش دارند خواهش میکنم پاسخ دهند
ممنون
---
July 21st, 2011, 00:59
شرکت فناوری اطلاعات فراداده دلیجان| پیامک|نرم افزار| طراحی وب سایت (http://fddit.com/spage.aspx?id=21)
جناب داوری هم نیاز به تایید نداره :71:خیلی ها از انجمن با ایشون همکاری داشتن همچنین خود من
daftari
July 21st, 2011, 01:07
دوست عزیز در صورتی که توانایی دادن قیمت دارید پست دهید و بنده به این خاطر این انجمن انتخاب کردم چون افراد مناسبی در این انجمن فعالیت میکنند .
daftari
July 22nd, 2011, 23:12
دیگر دوستان نمی توانند راهنمایی بفرمایند ، یا سیستم طراحی کنند ؟
mohsen1
July 23rd, 2011, 01:10
آقای داوری کارشون تایید میشه و سیستمی که ایشون نوشتن الان با چند هزار کاربر داره کار می کنه.
به سیستمی که باهاش کار شده و امتحانش رو پس داده بیشتر اعتماد میشه کرد تا سیستمی که تازه بخواد نوشته بشه و ... .
خود دانید.
seotools
July 28th, 2011, 16:49
سلام
روز به خیر
اگر به سیستم اختصاصی یا غیر اختصاصی نیاز داشته باشید تیم ما به صورت حرفه ای با پشتیبانی دائمی شما در 24 ساعت شبانه روز می تواند برای شما کدنویسی و دیزاین انجام بدهد.
در 14 روز آینده نسخه ی اولیه پنل ارسال اس ام اس از تیم ووریا منتشر می شود.
در مورد شرایط هر دو نسخه به شما پ.خ دادم.
موفق باشید