ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پس از لوگین در Cpanel پیام خطا ظاهر می شود

xwebhostingtalk
July 21st, 2011, 00:03
سلام، وقت بخیر
پس از اینکه وارد Cpanel یکی از دومین هایی که بر روی سرور لینوکس من هست میشم (با پسورد خود دومین وارد می شم نه روت) یک پیام خطا ظاهر می شه و Cpanel کار نمی کنه!
عکس مشکل رو ضمیمه کردم، لطفا راهنمایی کنید:
- چه طور مشکل رو حل کنم
- چرا همچین مشکلی پیش اومده
(در ضمن من دسترسی روت به vps دارم)

can't write into /home/sms/.cpanel/nvdata.cache: Permission denied at /usr/local/cpanel/Cpanel/NVData.pm line 65

بسیار سپاسگزارم

HugeServer
July 21st, 2011, 00:12
Problem with Cpanel for web access!!HELPME!! (http://forums.cpanel.net/f34/problem-cpanel-web-access-helpme-157146.html#post660249)

xwebhostingtalk
July 21st, 2011, 00:37
سلام دوست عزیز در اون پست این 2 فرمان نوشته شده بود: # /scripts/perlinstaller --force version # /scripts/checkperlmodules --full هر 2 رو اجرا کردم، اما اصلا هیچ مشکلی حل نشد! آیا برای شما هم همین مشکل پیش اومده؟ راه حل دیگه ای هم هست تا راهنمایی بفرمایید؟ در این پیام خطا اومده که اجازه نوشتن در فایلی رو نداره،... لطفا راهنمایی کنید

xwebhostingtalk
July 21st, 2011, 13:25
متشکرم از عدم راهنمایی شما !
قابل توجه دوستانی که همچین مشکلی دارند، من با تیکت زدن و پیگیری های مداوم با پشتیبانی مشکل رو حل کردم!