توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد hetzner
MbjHosting
July 20th, 2011, 13:27
سلام.
در مورد دیتاسنتر HETZNER آلمان یک سوال داشتم و این هست که چه مجازی سازهایی بطور رایگان می توان نصب نمود؟
مثلا برای vmware esxi ظاهرا باید هزینه داده شود تا بتوان نصب کرد.
CmanDesign
July 20th, 2011, 13:32
هزینه ای برای این کارا نمیگیرن تا اونجا که من میدونم ، Rescue 2 ساعت در روز میدن میتونین خودتون نصب کنین ، فقط فک کنم 20 دلار برای کارت شبکه میگیرن بار اول . هتزنر دیگه سوا از قبل شده ، از همه جاها گرون تر شده . 15 یورو بی دلیل برای فلکسی پک میگیره ، ای پی هم هر کدوم تقریبا 2 دلار در میاد ماهیانه ، قدیم هزینه ی ماهیانه نداشت :| ، اگر سرور کنسلی بخرید خیلی به نفعتونه ..
هاست برتر
July 20th, 2011, 13:43
هزینه نصب نداره فقط هزینه کارت شبکه ازتون میگیرن که حدودا 80 تا 85 تومان براتون اب میخوره.درضمن مبالغ سایت هتزنر انلاین به یورو هست نه به دلار که دوست قبلیمون فرمودند دلار نه خیر یورو هستند قیمتها
MbjHosting
July 20th, 2011, 13:54
هزینه نصب نداره فقط هزینه کارت شبکه ازتون میگیرن که حدودا 80 تا 85 تومان براتون اب میخوره.
بله اطلاع دارم.
سوال بنده این است چه مجازی سازهایی نیاز به این هزینه ندارند؟ بجز Proxmox که خود بنده تجربه اش را داشته ام.
درضمن مبالغ سایت هتزنر انلاین به یورو هست نه به دلار که دوست قبلیمون فرمودند دلار نه خیر یورو هستند قیمتها
بله
RezaFH
July 20th, 2011, 13:59
بله اطلاع دارم.
سوال بنده این است چه مجازی سازهایی نیاز به این هزینه ندارند؟ بجز Proxmox که خود بنده تجربه اش را داشته ام.
ویندوز سرور 2008 آر 2 باضافه ی مجازی ساز خودش یعنی Hyper V
البته دقت کنید که نسخه وب مجازی ساز نداره (بهترینش هم نسخه Datacenter هست)
هاست برتر
July 20th, 2011, 14:06
برای اراده سرورهای لینوکسی بهتره از مجازی ساز openvz استفاده کنید که نیاز به کارت شبکه اختصاصی نباشه.
MbjHosting
July 20th, 2011, 14:07
Citrix چطور است دوستان؟
the_coder
July 20th, 2011, 14:24
Citrix چطور است دوستان؟
citrix مجازی ساز خوبی هست ، اما این مجازی ساز روی کارت شبکه های هتزنر نصب میشه؟
MbjHosting
July 20th, 2011, 14:24
citrix مجازی ساز خوبی هست ، اما این مجازی ساز روی کارت شبکه های هتزنر نصب میشه؟
بنده از شما دوستان سوال کردم وگرنه تاپیک باز نمی کردم :59:
the_coder
July 20th, 2011, 14:29
Citrix چطور است دوستان؟
جوری سوال پرسیدید که فکر کردم راجع یه خود مجازی ساز هست (یعنی فهمیدید که citrix روش ساپورت میشه حالا می خواید بدونید که مجازی ساز خوبی هست یت خیر)
اما در کل تعداد کارت شبکه هایی که سیتریکس ساپورت میکنه بیشتر از vmware هست مخصوصا روی سرور های دسکتاپ (من که ناحالا هرجا vnware نصب نشده citrix نصب کردم و جواب داده)