ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر دامین از سی پنل

p2m
July 19th, 2011, 20:53
با سلام
دوستان من الان یه سی پنل دارم که موقع گرفتن هاست دامین هم واسم به رایگان ست کردن الان خودم یه دامنه جدید گرفتم میخوام رو همین هاست و از روی همین پنل جایگزین دامین قبلی کنمش ممنون میشم اگه بگید چطور این کارو بکنم در ضمن میخوام دیتا بیس هم پاک نشه و رو دامنه جدید بالا بیاد
با تشکر

---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------

دوستان ممنون میشم هر چه سریعتر کمک کنید

payaserver
July 19th, 2011, 23:37
بعد از ست کردن دی ان اس به مدیر سرور بگید که انجام بدن
یا دومین رو پارک کنید
اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم اینها جواب گو هستن

farid_havashem
July 20th, 2011, 01:05
سلام
باید قسمت addons domain رو چک کنید و ببینیدکه 0 هست یا خیر
اگر صفر نبود به قسمت addons domain برید و دامین رو اضافه کنید ، اگر صفر بود به مدیر هاست بگید addons domain رو اضافه کنه
زمان ثبت دامین جدید ادرسی که دامین از اونجا فایل ها رو نشون خواهد داد ازتون خواسته میشه
اگر فایلهاتون توی مسیر اصلی یا همون public_html هستند اون قسمت رو روی public_html بزارید
موفق باشید

vahab00
July 20th, 2011, 01:18
پارك كنيد دامنه رو روي هاستتون
بعد در پنل مديريت سايت آدرس اصلي سايت را آدرس جديد خود قرار دهيد
براي اينكه فايل ها و عكس ها و مطالب قبلي هم به آدرس جديد منتقل بشند و در واقع آدرس جديد رو مرجع بشناسن فايل ديتا بيس رو دانلود كنيد و تموم آدرس هاي قبلي داخل اونو به آدرس جديد تغيير داده و ديتا بيس رو ايمپورت كنيد

موفق و سربلند باشيد

يا حق

HugeServer
July 20th, 2011, 01:36
با سلام
دوستان من الان یه سی پنل دارم که موقع گرفتن هاست دامین هم واسم به رایگان ست کردن الان خودم یه دامنه جدید گرفتم میخوام رو همین هاست و از روی همین پنل جایگزین دامین قبلی کنمش ممنون میشم اگه بگید چطور این کارو بکنم در ضمن میخوام دیتا بیس هم پاک نشه و رو دامنه جدید بالا بیاد
با تشکر

---------- post added at 07:53 pm ---------- previous post was at 06:25 pm ----------

دوستان ممنون میشم هر چه سریعتر کمک کنید

به مدیر سرور اطلاع دهید.با چند کلیک در whm براحتی امجام میشه.

mr_iranboy89
July 20th, 2011, 13:55
اینکه دامین اصلی هاست تغییر کنه فقط از طریق مدیر سرور و whm امکان پذیره. شما نمیتونید چنین کاری کنید مگر اینکه دامین اصلی سر جاش بمونه دامین دوم رو پارک کنید.

navidhosting
April 29th, 2013, 14:27
کسی میتونه بگه چطور با whm میشه این کارو کرد؟

bamahost
April 29th, 2013, 14:35
کسی میتونه بگه چطور با whm میشه این کارو کرد؟

از قسمت list accounts اکانتی که میخواین رو سرچ میکنید بعد که پیدا شد میتونید به راحتی اطلاعاتش رو ویرایش کنید و دامین رو هم تغییر بدید;)

navidhosting
April 30th, 2013, 13:34
من مشاهده کردم ولی دامین قابل تغییر نیست

Yas-Host
April 30th, 2013, 14:16
من مشاهده کردم ولی دامین قابل تغییر نیست
با سلام
از whm به بخش Modify an Account برید و دامین یا یوزر مورد نظر رو انتخاب کنید و modify رو بزنید سپس هر تغییری میخواین در اکانت انجام بدید.

موفق باشید.

navidhosting
May 1st, 2013, 12:51
یاس جان ابنو Modify an Account پیدا نکردم

bamahost
May 1st, 2013, 15:27
به عکس زیر دقت کنید
12824

abbas141
May 1st, 2013, 17:56
ساده ترین راه حل این است که یک هاست جدید ایجاد نمایید واطلاعات را به ان منتقل کنید
ویا از طریق ssh دامنه هاست مورد نظر تون را تعویض کنید

navidhosting
May 3rd, 2013, 16:09
انگار دسترسی من کمتره چون ممن اون گزینه رو ندارم
کسی میتونه برام این کار رو کنه دامنه رو از ادد دامین در بیاره و به هاست جدید منتل کنه؟

Yas-Host
May 3rd, 2013, 16:14
عزیز فکر نکنم رسیلر شما رسیلر باشه! :دی
چون در داخل همه رسیلر ها این گزینه موجود می باشد.
اگر نیست به مدیر سرور خودتون بگید که تغییر بده
اگر کمکی و یا سوالی داشتید من در خدمتم
09307405414
mrmy_yasin

در خدمتم
یا علی

loveload
March 6th, 2014, 20:14
متاسفانه جامعه پر شده از دروغ و کلک ؛
منم نمایندگی گرفتم اون قسمت modify an anccount رو نداره برام . ( یارو دروغ گفته حالا هم دسترسی رو زیاد نمیکنه ) چطوری عوض کنم ؟ خودش هم نمیکنه :(

i-Power
March 6th, 2014, 20:54
متاسفانه جامعه پر شده از دروغ و کلک ؛
منم نمایندگی گرفتم اون قسمت modify an anccount رو نداره برام . ( یارو دروغ گفته حالا هم دسترسی رو زیاد نمیکنه ) چطوری عوض کنم ؟ خودش هم نمیکنه :(
درود،
شاید خود ایشون مستر ریسلری چیزی بودند !