PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا می توان از یک آی پی بر روی دو سرور استفاده کرد

civil-arshad
July 19th, 2011, 00:58
سلام من از یک شرکتی هاست خریدم .
موقع خرید بهم گفتند هاست امریکا هستش .
بعد پنلی که من گرفتم یعنی آی پی ای که بهم دادند برای آلمان بود .
آی پی
http://178.63.***.***:2082
General IP Information
Hostname: cpanel.*****.net
ISP: Hetzner Online AG
Organization: Hetzner Online AG
Country: Germany
من هم اعتراض کردم و گفتم :

عذر میخوام این که هاست آلمان هستش !!!
من طی تماسی که داشتم همکارتون گفتند هاست امریکاست اصلا گفتند همه ی هاست های ما روی امریکاست تاکید هم کردم من فقط هاست امریکا میخوام من پی این هاست های یونان و و فرانسه و آلمان و هلند به تنم خورده بی جهت نیست که اومدم از شما خریدم و الا می رفتم از این هاست های نامحدود میگرفتم خواهشا به وعدتون عمل کنید شما قول دادید و به عنوان یک شرکت معتبر در شان شما نیست که این طور رفتار کنید . اگر هم در توانتون نیست هزینه ی منو برگشت بزنید لطفا!!!

بعد شرکت در جواب من پاسخ داد :

با سلام
ظاهرا شما در کار هاست و سرو وارد نیستید و فقط به آی پی داده شده به شما اکتفا می کنید و در خصوص مسیر های آی پی اطلاعی ندارید
اگر هاست آلمان بود که گرانتر می فروختیم -مانند هاستهای حرفه ای که در سایت موجود می باشد
آی پی اصلی سرور
209.*******
می باشد که آی پی اصلی سرور آمریکا است و شما می توانید با
209.********:2082
وارد شوید
آی پی اصلی را اغلب به مشتری نمی دهیم زیرا امنیتی می باشد و فقط به افرادی که می خواهند با بانک قرارداد ببندند می دهیم
در مرتبه دیگر که می خواهید درخواستی بدینگونه ارسال نمایید قبلا مطالعاتی در آن زمینه انجام دهید تا درخواست بی مورد ارسال ننمایید
در ضمن انتقال سایت برای شما شامل هزینه 15000 تومان می باشد

من اول می خواهم برایم این مساله روشن شود که آیا این مساله حقیقت دارد یا خیر ؟
از دوستان خواهش می کنم اسم شرکت هاستینگ را نپرسند .
از همه ی اینها بگذریم اصلا ما بی سواد حرف من هم اشتباه ، ما خودمون به خودمون رحم نمی کنیم چطور توقع داریم دولت و ... بهمون کمک کنند یک بسته پستی می خوام بفرستم هزینه پستش سه برابر شده به خدا این رفتارها زشته شما نگاه کنید من اعتراضمو خیلی محترمانه مطرح کردم شما یک حرف بد یا رکیک تو لحن من می بینید حالا به جای جواب میگن باید 15 تومن بدی که 700 مگ هاستتو انتقال بدیم بابا با معرفت تو که دسترسی داری نمیخوای که دانلود کنی منتقل کنی هر دو پنل هم سی پنل هستش .
باشه مطمئن باشید هر جایی زدید تو سر زیر دستاتون دست بسیار بزرگتری میخوره پس کلتون که نفهمید از کجا اومده اگر ید ا... فوق ایدیهم را قبول ندارید قانون عمل و عکس العمل نیوتن را قبول داشته باشید اکثر شرکت ها شدند فروشگاه ، خدمات پس از فروش با کرام الکاتبین هستش .
امیدوارم این فرهنگی که واقعا شدیدا جا افتاده اصلاح بشه وای به حال بچه های ما می ترسم جوری بشه به بچت سلام کنی بگه بابا غلط کردی سلام کردی 15 تومن بده جوابتو بدم !!!
موفق باشید .

amirizadi
July 19th, 2011, 08:21
اگر توی هوایز میزنه ای پی المان یعنی المانه
نمیشه که سرور توی امریکا باشه ای \ی المان باشه

اون حرفی که گفته ای پی اصلی سرور را نمیدیم در ست
ولی ای پی فرعی هم باید از همون امریکا باشه - نه المان

CmanDesign
July 19th, 2011, 08:45
@ Vatamusic ، این آی پی رو هو‌ایز بگیر 79.175.165.127 ، ایرانه :) اما خب اینکه اینا میگن من نمیدونم چه صیغه ایه ;)) ، باتوجه به اینکه دیتاسنتر رو هتزنر میزنه . کلا طرف داره میبافه به نظر میاد ..