PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل بک آپ گیری در سرور

shafiei7
July 18th, 2011, 13:59
با سلام
مدتی است وقتی سرور انجام به بک آپ گیری میکنه سیستم WHMCS داون میشه و باید حتما سرور ریست بشه تا بالا بیاد ولی خود سایت که دیتابیس نداره و HTML است بالا میاد؛ به نظر شما مشکل از کجاست؟

لازم به ذکر است که ماژول SMS Addon نصب کردم روی whmcs از بعد اون فکر میکنم اینطوری شد ولی الان حذفش کردم بازم همین مشکل وجود داره.

HugeServer
July 18th, 2011, 14:03
با سلام
مدتی است وقتی سرور انجام به بک آپ گیری میکنه سیستم WHMCS داون میشه و باید حتما سرور ریست بشه تا بالا بیاد ولی خود سایت که دیتابیس نداره و HTML است بالا میاد؛ به نظر شما مشکل از کجاست؟

لازم به ذکر است که ماژول SMS Addon نصب کردم روی whmcs از بعد اون فکر میکنم اینطوری شد ولی الان حذفش کردم بازم همین مشکل وجود داره.

سیستم Whmcs?!
لطفا دقیق تر توضیح بدید چه اتفاقی رخ میدهد.

shafiei7
July 18th, 2011, 14:11
سیستم Whmcs?!
لطفا دقیق تر توضیح بدید چه اتفاقی رخ میدهد.

زمانی که سی پانل میخوات بک آپ بگیره بک آپ گیری صورت نمیگیره و سایتم باز میشه ولی WHMCS دیگه باز نمیشه و حتما باید سرور ریست کنم تا درست بشه. این مشکل هر شب هنگام بک آپ گیری اتوماتیک صورت میگرفت فکر کردم از ماژول اس ام اس بود که به تازگی نصب کرده بودم و این سیستم رو غیر فعال کردم، ولی الان که خواستم دستی بک آپ بگیرم از سی پانل دیدم باز همینطور شد فهمیدم در زمان بک آپ گیری این مشکل پیش میاد همچنین بک آپ گیری انجام نمیشه یادمه تنظیمات Apache یک تیک فایل کش زده بودم و آپ دیت کردم ولی اینم برگردوندم به حالت اول که اگر از اون باشه حل بشه ولی حل نشد.

HugeServer
July 18th, 2011, 14:14
زمانی که سی پانل میخوات بک آپ بگیره بک آپ گیری صورت نمیگیره و سایتم باز میشه ولی WHMCS دیگه باز نمیشه و حتما باید سرور ریست کنم تا درست بشه. این مشکل هر شب هنگام بک آپ گیری اتوماتیک صورت میگرفت فکر کردم از ماژول اس ام اس بود که به تازگی نصب کرده بودم و این سیستم رو غیر فعال کردم، ولی الان که خواستم دستی بک آپ بگیرم از سی پانل دیدم باز همینطور شد فهمیدم در زمان بک آپ گیری این مشکل پیش میاد همچنین بک آپ گیری انجام نمیشه یادمه تنظیمات Apache یک تیک فایل کش زده بودم و آپ دیت کردم ولی اینم برگردوندم به حالت اول که اگر از اون باشه حل بشه ولی حل نشد.

لطفا یک PHP ini رو برای بنده بصورت خصوصی ارسال کنید.

shafiei7
July 18th, 2011, 16:24
لطفا یک PHP ini رو برای بنده بصورت خصوصی ارسال کنید.

سلام
به sales@hugeserver.com ارسال کردم. ممنون

mojiz
July 18th, 2011, 18:48
سلام
به جای ریستارت کردن کل سرور سرویس هاش رو ریستارت کنید ببینید مشکل از کدومه
service restart mysql
httpd
یکی از اینها باید باشه

shafiei7
July 19th, 2011, 18:00
سلام
به جای ریستارت کردن کل سرور سرویس هاش رو ریستارت کنید ببینید مشکل از کدومه
service restart mysql
httpd
یکی از اینها باید باشه

ممنون از شما؛ مشکل بخاطر یکی از جداول دیتابیس بود مربوط به لاگ اس ام اس های ارسالی که جدول حذف کردم درست شد فقط دیگه لاگ ندارم که اونم میشه از سایت اصلی چک کرد.

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

با تشکر از HugeServer عزیز که همیشه در مشکلات کمک کردن و رفع کردن.