ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت شبکه در esxi

astro.alireza
July 18th, 2011, 01:19
سلام
دوستان چند تا مشکل توی esxi دارم می خوام ببینم راه حل شما چیه واسش. اگه نیاز به کار تخصصی و برنامه نویسی داره حاضرم هزینه اش رو هم پرداخت کنم:

1- چه جوری می تونم پهنای باند مصرفی هر آی پی رو مونیتور کنم؟ استفاده از برنامه هایی مثل cacti رو خوندم اما می خوام یه چیزی باشه که مستقیما اطلاعات رد و بدل شده از هر آی پی رو مونیتور کنه و بشه و در صورت رسیدن به حدنصاب از انتقال اطلاعات جلوگیری کنه
2- می خوام یه فایروال روی سرور داشته باشم که ترافیک هر آی پی رو مدیریت کنم و مثلا ببینم کدوم پورت از کدوم آی پی در حال انتقال اطلاعاته و لاگ این ها رو دخیره کنه
3- چه جوری می تونم از اختصاص خودسرانه آی پی به وسیله یوزرها جلوگیری کنم. چون طبق اون چیزی که الان هست یوزر می تونه به راحتی آی پی های بدون استفاده رو به سرور خودش اختصاص بده.
4- می شه کارهای بالا رو از طریق شل خود esxi انجام داد یا باید یه روتر نصب کرد؟

دوستان اگه پیشنهادی دارند بفرمایند. هزینه ای هم داشته باشه پرداخت می کنم
ممنون

astro.alireza
July 18th, 2011, 12:35
کسی پیشنهادی نداره؟

021teh
July 18th, 2011, 12:59
خرید
esx

itjavani
July 18th, 2011, 15:31
PRTG برای کنترل پهنای باند انتخاب خوبی میتونه باشه!
ubersmith هم امکانات خیلی خوبی بهتون میده!ولی قیمتش بیش از حد بالاست :دی

tokiyo
August 4th, 2011, 11:09
اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه من هم مشکل دارم با esxi
مدیریت آی پی های آزاد
مدیریت پهنای باند برای هر مشتری بصورت ماهانه
کنسول تحت وب

payaserver
August 18th, 2011, 15:46
یک پیشنهاد ساده
یک وی پی اس میکروتیک نصب کنید
گیت وی لوکال تعریف کنید
و تنظیمات محدودیت استفاده به بقیه ای پی ها

astro.alireza
August 18th, 2011, 18:45
یک پیشنهاد ساده
یک وی پی اس میکروتیک نصب کنید
گیت وی لوکال تعریف کنید
و تنظیمات محدودیت استفاده به بقیه ای پی ها
می شه یه ذره با جزییات توضیح بدید؟
این مشکل واقعا مشکل بزرگی. مدتی پیش یکی از کاربران از روی بی اطلاعی همه رنج آی پی های سرور رو با میکروتیک خودش اد کرده بود و من مجبور شدم با kvm و کنسول سرور ایشون رو ببندم تا شرایط عادی بشه