PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد دیتاسنتر netelligent.ca

shyton021
July 18th, 2011, 01:11
سلام خسته نباشید

می خواستم ببینم دیتاسنتر کانادایی netelligent به تورنت گیر میده و کلا مناسب هست ادم ازشون سرور بگیره یا نه!

یک سوال دیگر هم داشتم می خواستم ببینم ویندوز 2003 وب یا 2008 وب چه تفاوتی با نسخه استاندارد داره و ایا میشه روش مجازی ساز نصب کرد و وی پی اس داد

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
باتشکر

diges
July 18th, 2011, 05:31
سلام خسته نباشید

می خواستم ببینم دیتاسنتر کانادایی netelligent به تورنت گیر میده و کلا مناسب هست ادم ازشون سرور بگیره یا نه!

یک سوال دیگر هم داشتم می خواستم ببینم ویندوز 2003 وب یا 2008 وب چه تفاوتی با نسخه استاندارد داره و ایا میشه روش مجازی ساز نصب کرد و وی پی اس داد

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
باتشکر

من داشتم عالی هست قیمت ها کمی بالا هست

masoud_920
July 18th, 2011, 09:19
Windows Server 2008 R2: Compare Features (http://www.microsoft.com/windowsserver2008/en/us/r2-compare-features.aspx)
فرق نسخه های مختلف ویندوز سرور 2008

----------------------------------------------------------------------------------

Comparison of Windows Server 2003 Editions: General (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc758523%28WS.10%29.aspx)
اینم فرق نسخه های مختلف ویندوز سرور 2003

mohsen1
July 18th, 2011, 09:58
میگن گبر نمیده!
کیفیتش خوبه.
حتی از بچه های همین فروم در این دیتاسنتر رک اختصاصی دارند.
ویندوز سرور 2008 آر 2 و مجازی ساز هایپر وی گزینه مناسبی هست...

elyas.as
July 18th, 2011, 11:18
با سلام
بهترین دیتا سنتر کانادا Iweb هست بعد از اون netelligent.ca کلا مشکلی نداشتندo:-)

HugeServer
July 18th, 2011, 13:18
با سلام
بهترین دیتا سنتر کانادا Iweb هست بعد از اون netelligent.ca کلا مشکلی نداشتندo:-)

Peer1
..

saeid.roop
July 18th, 2011, 15:32
ایرانی ها عادت دارن یه جا رو برای فروش هر دروغی بگند
تورنت گیر می ده ، هر کی می گه گیر نمی ده من سر 1000 دلار شرط می بندم باهاش

shyton021
July 18th, 2011, 17:59

جدا اخه تعدادی گفتن گیر نیستند!

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

Windows Server 2008 R2: Compare Features (http://www.microsoft.com/windowsserver2008/en/us/r2-compare-features.aspx)
فرق نسخه های مختلف ویندوز سرور 2008

----------------------------------------------------------------------------------

Comparison of Windows Server 2003 Editions: General (http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc758523%28WS.10%29.aspx)
اینم فرق نسخه های مختلف ویندوز سرور 2003

طبق گفته دوستمون روی نسخه 2003 وب می شه کانفیگ برای pptp و l2tp انجام داد؟

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

و یک سوال دیگه اونم اینکه دیتاسنتر leaseweb به تورنت گیر میده مخصوصا دیتاسنتری که توی امریکا داره و برای بعضی سرویس هاش قابل انتخاب هست اگر کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی بفرمایید

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

و این دیتاسنتر leaseweb یکی از os هاشو ESXi 4.1 تعیین کرده در موردش کسی اطلاع داره؟ به چه صورت هست سیستم عاملش کردن مجازی سازرو به چه شکلی هست ریموت میشه!؟

mojiz
July 18th, 2011, 18:19
تا اونجا که من میدونم رو نسخه وب نمیشه مجازی نسب کرد.
تورنت رو من نمیدونم ولی پهنای باند و پشتیبانیش حرف نداره، فقط مشکل اختلاف ساعت هست.

shyton021
July 18th, 2011, 22:23
جدا اخه تعدادی گفتن گیر نیستند!

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

و یک سوال دیگه اونم اینکه دیتاسنتر leaseweb به تورنت گیر میده مخصوصا دیتاسنتری که توی امریکا داره و برای بعضی سرویس هاش قابل انتخاب هست اگر کسی چیزی میدونه لطفا راهنمایی بفرمایید

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------

و این دیتاسنتر leaseweb یکی از os هاشو ESXi 4.1 تعیین کرده در موردش کسی اطلاع داره؟ به چه صورت هست سیستم عاملش کردن مجازی سازرو به چه شکلی هست ریموت میشه!؟

اقا لطفا یکی راهنمایی کنه ؟

mojiz
July 18th, 2011, 23:08

اره میشه
از هلند بگیر
ESXi باید روش یک وی پی اس بسازی ویندوز بریزی
کلا یا سرور رو از یکی از شرکتهای ایرانی معتبر بگیر(همینجا آفر های خوبی میدن) یا اینکه با یکی هماهنگ کن هرچی میخای واست بریزه به هزینش میارزه

payaserver
July 19th, 2011, 00:02
پورتش رو واقعی نمیده حد اقل پارسال اینطوری بود
ولی سرویس دهیشون بد نیست .
هلند لیز وب
یا نت روتینگ پیشنهاد میشه

javadk
July 19th, 2011, 00:54

دوست عزیز نیاز نیست در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارید ابزار عقیده کنید.
یه ایمیل بزن بهشون ببین به تورنت حساس هستن یا نه.
مرد نیستی اگه 1000$ رو بهم ندی. :68:
من قبل از اینکه کولو کنم چند بار در این زمینه ازشون سوال کردم.گفتن به تورنت و فایل شرینگ کاری ندارن.
تو این 6--7 ماه که به ما کاری نداشتن.

shyton021
July 19th, 2011, 01:16

اره میشه
از هلند بگیر
ESXi باید روش یک وی پی اس بسازی ویندوز بریزی
کلا یا سرور رو از یکی از شرکتهای ایرانی معتبر بگیر(همینجا آفر های خوبی میدن) یا اینکه با یکی هماهنگ کن هرچی میخای واست بریزه به هزینش میارزه

یعنی os رو ESXi بدم نصب کنند رابط گرافیکی داره قابل ریموت شدن هست وقتی ریموت میشه فقط مجازی ساز باز میشه؟!
و دیتاسنتریش هم که داخل امریکا هست تورنت ازاده leasweb رو منظورم هست؟

saeid.roop
July 19th, 2011, 01:33
من قبل از اینکه کولو کنم چند بار در این زمینه ازشون سوال کردم.گفتن به تورنت و فایل شرینگ کاری ندارن.
متن ایمیلی که بابت دانلود هری پاتر برای مشتریان رو دادن رو بزارم 1000 دلار رو می دی ؟
از اینجا میل اومده بود براشون
copyright-compliance.com
من کارم چیز پی ان هست ، از هر جا بگی وی پی اس گرفتم ، اگه تضمین می دی اینجا که تورنت مشکل نداره ، من خودم چند تا وی پی اس می یارم پیشت

shyton021
July 19th, 2011, 09:37
یعنی os رو ESXi بدم نصب کنند رابط گرافیکی داره قابل ریموت شدن هست وقتی ریموت میشه فقط مجازی ساز باز میشه؟!
و دیتاسنتریش هم که داخل امریکا هست تورنت ازاده leasweb رو منظورم هست؟
:-bکسی جواب منو نمی دونه؟

1eng.ir
July 19th, 2011, 10:30

از این 1000 دلار، لطفاً 100 دلارشو به حساب آقای saeid.roop بزنید :)
خوشگله، کاری نداشتن دلیل نمیشه که مشکلی باهاش نداشته باشن!
P2P فقط تو یه سری موارد مشکلی ندارن، اونم ... (به دلیل بی جنبه بودن بازار ایران دلیلی نمیبینم بگم) ;)

From: <abuse@netelligent.ca>
Date: Tue, Jul 12, 2011 at 12:11 PM
Subject: [Netelligent Abuse Dept #2*27] [ 2*42

http://www.netelligent.ca/about/AUP (http://www.netelligent.ca/about/AUP/)

Evidentiary Information:
Notice ID: 22-148360087
Initial Infringement Timestamp: 30 Jun 2011 01:28:34 GMT
Recent Infringement Timestamp: 30 Jun 2011 01:28:34 GMT
Infringers IP Address: 67.212.82.15
Protocol: BitTorrent
Infringed Work: True Grit (2010)
Infringing File Name: {www.scenetime.com (http://www.scenetime.com/)}True.Grit.2010.DVDRip.XviD-ViP3R
Infringing File Size: 743201214
Bay ID: 0adadc9a522c01d650826da0d308ded364823462|743201214
Port ID: 64027

ای کاش فقط عادت به دروغگویی داشتند، بعضیاشون به این درد مریض شدن :)

javadk
July 19th, 2011, 11:15
از این 1000 دلار، لطفاً 100 دلارشو به حساب آقای saeid.roop بزنید :)
P2P فقط تو یه سری موارد مشکلی ندارن، اونم ... (به دلیل بی جنبه بودن بازار ایران دلیلی نمیبینم بگم) ;)

Evidentiary Information:
Infringing File Name: {www.scenetime.com (http://www.scenetime.com/)}True.Grit.2010.DVDRip.XviD-ViP3R

این گزارشی که شما نوشتید را دیتاسنتر فقط جهت اطلاع رسانی برای شما میفرسته.
اون شرکتی که صاحب فیلم هست به abuse دیتاسنتر میل میزنه.دیتاسنتر هم برای شما میفرسته و این امر فقط برای اینه که شما مطلع بشید.
میتونید عکس پایین رو هم نگاه کنید که از ساپورت دیتاسنتر درباره تورنت سوال کردیم.

Hotfile.com: One click file hosting: netel.jpg (http://hotfile.com/dl/124454410/257ed95/netel.jpg.html)

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

[QUOTE=saeid.roop;268603]متن ایمیلی که بابت دانلود هری پاتر برای مشتریان رو دادن رو بزارم 1000 دلار رو می دی ؟
از اینجا میل اومده بود براشون
copyright-compliance.com
من کارم چیز پی ان هست ، از هر جا بگی وی پی اس گرفتم ، اگه تضمین می دی اینجا که تورنت مشکل نداره ، من خودم چند تا وی پی اس می یارم پیشت

هر چند تا وی پی اس از کانادا خواستید در خدمتیم.با تضمین اینکه به تورنت کاری ندارن. o:-)
سوال دیگه ای هم در مورد دیتاینتر بود در خدمتیم. Iranian@netelligent.ca

RezaFH
July 19th, 2011, 11:17
وقتی مشکلی نباشه، چه نیازی به اطلاع رسانی هست ؟

saeid.roop
July 19th, 2011, 11:18
[QUOTE=1eng.ir;268684]از این 1000 دلار، لطفاً 100 دلارشو به حساب آقای saeid.roop بزنید :)

Evidentiary Information:

این گزارشی که شما نوشتید را دیتاسنتر فقط جهت اطلاع رسانی برای شما میفرسته.
اون شرکتی که صاحب فیلم هست به abuse دیتاسنتر میل میزنه.دیتاسنتر هم برای شما میفرسته و این امر فقط برای اینه که شما مطلع بشید.
میتونید عکس پایین رو هم نگاه کنید که از ساپورت دیتاسنتر درباره تورنت سوال کردیم.

Hotfile.com: One click file hosting: netel.jpg (http://hotfile.com/dl/124454410/257ed95/netel.jpg.html)

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

هر چند تا وی پی اس از کانادا خواستید در خدمتیم.با تضمین اینکه به تورنت کاری ندارن. o:-)
سوال دیگه ای هم در مورد دیتاینتر بود در خدمتیم. Iranian@netelligent.ca

من حاضر هستم ، شما 2 هزار دلار پیش یکی بزارید
من وی پی اس 512 رم رو ، ماهی 100 تومان بخرم از شما
بعد از تورنت استفاده کنم ، اگر گیر ندادن که کلی سود کردید ، ولی گیر دادن ، 2 هزار دلار رو باید بهم بدید
قبول می کنید امروز استارت بزنیم

javadk
July 19th, 2011, 11:25
[QUOTE=javadk;268700]

بعد از تورنت استفاده کنم ، اگر گیر ندادن که کلی سود کردید ، ولی گیر دادن ، 2 هزار دلار رو باید بهم بدید

ok
شما نیازی نیست ولخرجی بکنید.یه وی پی اس با رم 256 بگیرید 20 تومن. از تورنت دانلود کنید.ما هم قول میدیم در مورد تورنت با شما کاری نداشته باشیم.
اگه دوست داری بسم الله. b4s.co خرید رو انجام بدید.اگر هم نه پس سخن کوتاه کنید.

mojiz
July 19th, 2011, 11:29
کانادا قوانین خاصی در مورد تورنت داره، اینکه نت الیجتنت گیر میده یا نه رو نمیدونم ولی یادمه یکی از سایتهای تورنت(فکر میکنم isohunt بود)
یک مدتی تو کانادا هاست شده بود که بش کاری نداشتند فقط قانونا دسترسی رو به آی پی های کانادا بسته بود.
حالا اگه این آقا میگه مشکلی با تورنت ندارن شما دیگه مشکلتون چیه؟

payaserver
July 19th, 2011, 11:37
من نمیدونم این تاپیک نت تلیجنت هست یا کل کل
1000 دلار و 2 هزار دلار !

کانادا قوانین خاصی در مورد تورنت داره، اینکه نت الیجتنت گیر میده یا نه رو نمیدونم ولی یادمه یکی از سایتهای تورنت(فکر میکنم isohunt بود)
یک مدتی تو کانادا هاست شده بود که بش کاری نداشتند فقط قانونا دسترسی رو به آی پی های کانادا بسته بود.
حالا اگه این آقا میگه مشکلی با تورنت ندارن شما دیگه مشکلتون چیه؟
درسته

نوشته اصلی توسط javadk http://www.webhostingtalk.ir/images/buttons/viewpost-left.png (http://www.webhostingtalk.ir/f34/28316/post268700/#post268700)

پولت اضافه کرده ؟
یا ؟

shyton021
July 19th, 2011, 13:45
:-bکسی جواب منو نمی دونه؟

اقا جواب من رو بدید لطفا ! کل کل شد این تاپیک

payaserver
July 19th, 2011, 13:59
جواب دیتا سنتر که هنوز تو کل کل هست

در مورد ویندوز سرور 2003
به این صفحه نگاه کن ( مدیرا گیر ندید نمیشه اینو کپی کرد )
Compare the Editions of Windows Server 2003 (http://www.microsoft.com/hk/server/windowsserver2003/evaluation/features/default.mspx)

shyton021
July 19th, 2011, 17:21
leasweb دیتاسنتریش که در امریکا هست به تورنت حساس نیست؟

payaserver
July 19th, 2011, 17:25
چرا حساس هستن

shyton021
July 19th, 2011, 17:35
پس کدوم دیتاسنتر به تورنت گیر نمیده یکی میگه میده یکی میگه نمیده اخر leasweb میده یا نمیده؟

Masoud.B
July 19th, 2011, 17:40
تا اونجا که من اطلاع دارم به خود تورنت کاری ندارند ولی اگر فایلی که دانلود میکنید وارز باشه Abuse میاد

DeltaGostar
July 19th, 2011, 18:16
تورنت میخوای دانلود کنی و یا seed بزاری؟‌

یا لینک مستقیم روی همون سرور کنی ؟‌ کدومش ؟‌خیلی تفاوت داره حالا چرا اینجا‌؟‌انقدر گران و مشخصات ضعیف !

mojiz
July 19th, 2011, 21:32
کلا امریکا رو بیخیال شو
چرا از همین کسی که میگه از نت الیجنت میده نمیگیری؟ یه آفر خوب ازش بگیر لیزوب هم گرون هست هم پشتیبانی جالبی نداره

m_dg_farari
July 19th, 2011, 23:08
اول یه نکته بگم که هیچ دیتا سنتری تو جهان پیدا نمیشه که به تورنت حساس باشه و بگه تورنت غیر قانونیه. تمامی مشکلاتی که هست سر کپی رایت هست! و این که فایل های دارای کپی رایت از طریق تورنت رد و بدل میشن!
تا حالا شده کسی ابیوس داشته باشه و توی ابیوس نوشته باشن چون تورنت رفتی ابیوس اومده؟ خیر! مینویسن فلان فیلم که دارای کپی رایت بوده رو دانلود کردی از پوروتوکل تورنت!
پس هیج جای دنیا به تورنت حساس نیستند! حتی مرکز آمریکا و دیتا سنتر های دولتی آمریکا!
منتها این که میگن فلان دیتا سنتر خیلی گیر میده فلانی کمتر بله... این حقیقت هست. دیتا سنتر سینگل هاپ بدون مبالغه خودشون هم میشینن مانیتور میکنن!!!! و بسیار گیر میدن به کپی رایت. اما نت الیجنت خیلی خیلی کم گیر میده اما بازم میگم وارز نیست!!! یعنی کاملا تابع قوانین بین الملل هست. تا جایی که ببینه ضرری که از این کاربر بهش میرسه بیش از سودش نیست باهاش کار میکنه! ولی وقتی منافعش در خطر بیفته 24 ساعت وقت برای برطرف سازی مشکل میده وگرنه نال روت میکنه آی پی رو!
در کل هیچ دیتا سنری در جهان نیست که رسما بگه ما وارز ساپورت هستیم! و هیچ دیتا سنتری هم نیست که بگه تورنت خلافه!
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

دیتا سنتر لیس وب که در هلند هست خیلی کم گیر میده به کپی رایت دلیلش هم قوانین بسیار سخت برای شکایت هست در هلند. اما چون الآن لیس وب در آمریکا هم فعالیت داره فکر میکنم گیرشون به کپی رایت بالا تر رفته باشه. اما در کل هلند خوب سرویس میده با پورت عالی و قیمت ها هم هرکی میگه گرونه مشخصه که از سرویس دهنده های درجه 1 دنیا سرویس نداشته ;)
در مورد تورنت هم شما فایل .torrent رو دانلود کن ولی با این آی پی seed نکن! هیچ کسی کاری باهات نداره! حتی از سافت لایر هم که سرور بگیری و این مورد رو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در کل اگه شما میگفتین استفادتون از سرور برای چی هست من دقیقا راهنماییتون میکردم (حالا یا من یا دوستان)
تونلــــینگ؟ کارتون سایت دانلود هست و واسه دانلود از تورنت روی خود وی پی اس نیاز دارید؟ واسه آپلود سنتر نیاز دارید؟...

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

در مورد اینکه کاری نداره نت الیجنت به ابیوس ها. شما اگر در بازه ی زمانی 1 ماه از 1 آی پی 3 تا ابیوس داشته باشی ، ابیوس چهارم که اومد آی پی نال روت میشه. اینکه تو ایمیل ابیوس ذکر نمیکنن "اگر نبستی سرور رو خودمون میبندیمت" دلیل بر این نمیشه که شما برداشت سوء بکنی! احترام بهتون میذاره و میگه خودتون متوجه میشید که باید با متخلف برخورد کنید!
در کل سعی کنید به جای قد بودن و کل کل کمی از تجربه ی دیگران استفاده کنید در جهت پیشرفت کارتون ;)

javadk
July 20th, 2011, 00:59
اول یه نکته بگم که هیچ دیتا سنتری تو جهان پیدا نمیشه که به تورنت حساس باشه و بگه تورنت غیر قانونیه. تمامی مشکلاتی که هست سر کپی رایت هست! و این که فایل های دارای کپی رایت از طریق تورنت رد و بدل میشن!
تا حالا شده کسی ابیوس داشته باشه و توی ابیوس نوشته باشن چون تورنت رفتی ابیوس اومده؟ خیر! مینویسن فلان فیلم که دارای کپی رایت بوده رو دانلود کردی از پوروتوکل تورنت!
پس هیج جای دنیا به تورنت حساس نیستند! حتی مرکز آمریکا و دیتا سنتر های دولتی آمریکا!
منتها این که میگن فلان دیتا سنتر خیلی گیر میده فلانی کمتر بله... این حقیقت هست. دیتا سنتر سینگل هاپ بدون مبالغه خودشون هم میشینن مانیتور میکنن!!!! و بسیار گیر میدن به کپی رایت. اما نت الیجنت خیلی خیلی کم گیر میده اما بازم میگم وارز نیست!!! یعنی کاملا تابع قوانین بین الملل هست. تا جایی که ببینه ضرری که از این کاربر بهش میرسه بیش از سودش نیست باهاش کار میکنه! ولی وقتی منافعش در خطر بیفته 24 ساعت وقت برای برطرف سازی مشکل میده وگرنه نال روت میکنه آی پی رو!
در کل هیچ دیتا سنری در جهان نیست که رسما بگه ما وارز ساپورت هستیم! و هیچ دیتا سنتری هم نیست که بگه تورنت خلافه!
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

دیتا سنتر لیس وب که در هلند هست خیلی کم گیر میده به کپی رایت دلیلش هم قوانین بسیار سخت برای شکایت هست در هلند. اما چون الآن لیس وب در آمریکا هم فعالیت داره فکر میکنم گیرشون به کپی رایت بالا تر رفته باشه. اما در کل هلند خوب سرویس میده با پورت عالی و قیمت ها هم هرکی میگه گرونه مشخصه که از سرویس دهنده های درجه 1 دنیا سرویس نداشته ;)
در مورد تورنت هم شما فایل .torrent رو دانلود کن ولی با این آی پی seed نکن! هیچ کسی کاری باهات نداره! حتی از سافت لایر هم که سرور بگیری و این مورد رو رعایت کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد.
در کل اگه شما میگفتین استفادتون از سرور برای چی هست من دقیقا راهنماییتون میکردم (حالا یا من یا دوستان)
تونلــــینگ؟ کارتون سایت دانلود هست و واسه دانلود از تورنت روی خود وی پی اس نیاز دارید؟ واسه آپلود سنتر نیاز دارید؟...

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

در مورد اینکه کاری نداره نت الیجنت به ابیوس ها. شما اگر در بازه ی زمانی 1 ماه از 1 آی پی 3 تا ابیوس داشته باشی ، ابیوس چهارم که اومد آی پی نال روت میشه. اینکه تو ایمیل ابیوس ذکر نمیکنن "اگر نبستی سرور رو خودمون میبندیمت" دلیل بر این نمیشه که شما برداشت سوء بکنی! احترام بهتون میذاره و میگه خودتون متوجه میشید که باید با متخلف برخورد کنید!
در کل سعی کنید به جای قد بودن و کل کل کمی از تجربه ی دیگران استفاده کنید در جهت پیشرفت کارتون ;)

با تشکر از توضیحات مفصل شما.
دوست عزیز ما رسیلر این دیناسنتر هستیم و از قوانین این دیتاسنتر بیشتر از شما اطلاع داریم.وقتی دیتاسنتر میگه با تورنت و فایل شرینگ کاری نداره فکر کنم منظورش کاملا مشخصه. در کل: نتلیجنت = تورنت آزاد
نتلیجنت فقط و فقط گزارهای تورنتی که براشون میل میشه رو برای کاربر میفرستن (فقط جهت اطلاع)
دوستان اگر در مورد این دیتاسنتر سوالی داشتید در خدمتیم. Iranian@netelligent.ca

diges
July 20th, 2011, 05:41
قیمت ها کمی بالا هست

shyton021
July 20th, 2011, 09:33
تورنت میخوای دانلود کنی و یا seed بزاری؟‌

یا لینک مستقیم روی همون سرور کنی ؟‌ کدومش ؟‌خیلی تفاوت داره حالا چرا اینجا‌؟‌انقدر گران و مشخصات ضعیف !
میخوام یک سرور با منابع پایین فقط روش l2tp , pptp نصب کنم همین ! پشنهاد شما چیه؟