توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی Critix برای فروش سرور مجازی !
your
July 17th, 2011, 02:07
سلام
امروز توی یکی از تاپیک ها دیدم که نوشته اگر VPS/VDS روی Critix بگیرین می تونی مجازی ساز نصب کنی و VPS/VDS بدی ! :-?
حالا کسانی که می تونن همچین سرویس بدن یک سرور مجازی با مشخصات زیر به من افر بدن لطفا
===========================
سیستم عامل Critix نصب بشه روی مجازی ساز (بتونم مجازی سازی هم بکنم دیگه)
هم برای 3 و 5 و 8GB رم قیمت بدین
هارد 1 ترا باشه
10 تا IP آدرس
پهنای باند هم 5 تا 10 ترا
==========================
---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
راستی یادم رفت بگم، حداقل دو هسته از CPU سرور اصلی هم می خوام داشته باشم و uplink سرور اصلی هم 1GB باشه حتما، اسم دیتاسنتر فراموش نشه لطفا
the_coder
July 17th, 2011, 02:17
سلام
بر فرضم که چیزی که می گید بشه
این وی پی اسی که میگید از سرور اختصاصی گرون تر در میاد !!!!!
amirlord
July 17th, 2011, 02:18
سلام
امروز توی یکی از تاپیک ها دیدم که نوشته اگر vps/vds روی critix بگیرین می تونی مجازی ساز نصب کنی و vps/vds بدی ! :-?
حالا کسانی که می تونن همچین سرویس بدن یک سرور مجازی با مشخصات زیر به من افر بدن لطفا
===========================
سیستم عامل critix نصب بشه روی مجازی ساز (بتونم مجازی سازی هم بکنم دیگه)
هم برای 3 و 5 و 8gb رم قیمت بدین
هارد 1 ترا باشه
10 تا ip آدرس
پهنای باند هم 5 تا 10 ترا
==========================
---------- post added at 01:07 am ---------- previous post was at 01:04 am ----------
راستی یادم رفت بگم، حداقل دو هسته از cpu سرور اصلی هم می خوام داشته باشم و uplink سرور اصلی هم 1gb باشه حتما، اسم دیتاسنتر فراموش نشه لطفا
به جای پایین اوردن کیفیت سرور هایی که میخواین ارائه بدین ، میتونین از سرویس نمایندگی vds ما استفاده کنید با مجازی ساز esx 4.1 . چهار گیگ رمش میشه ماهی 99 .
your
July 17th, 2011, 02:23
سلام
بر فرضم که چیزی که می گید بشه
این وی پی اسی که میگید از سرور اختصاصی گرون تر در میاد !!!!!
یک کسی که سرور می گیره 48gb خوب درآوردن همچین سروری از توش ارزون تر در میاد دیگه
به جای پایین اوردن کیفیت سرور هایی که میخواین ارائه بدین ، میتونین از سرویس نمایندگی vds ما استفاده کنید با مجازی ساز esx 4.1 . چهار گیگ رمش میشه ماهی 99 .
چرا فکر می کنین کیفیت سرویس رو پایین میاره ؟؟ تا اونجایی که من فهمیدم اگر کسی که سرور اصلی دستشه درست کار کنه هیچ فرقی توی کیفیت نخواهد داشت (اگر اشتباه می کنم تصحیح کنید لطفا)
the_coder
July 17th, 2011, 02:31
یک کسی که سرور می گیره 48gb خوب درآوردن همچین سروری از توش ارزون تر در میاد دیگه
شما قیمت یک سرور 8 گیگ رم رو بگیر ، قیمت یک وی پی اس 8 گیگ رم رو هم بگیر ، اونوقت میفهمی که ارزونتر که در نمیار هیچ گرونترم در میاد
چرا فکر می کنین کیفیت سرویس رو پایین میاره ؟؟ تا اونجایی که من فهمیدم اگر کسی که سرور اصلی دستشه درست کار کنه هیچ فرقی توی کیفیت نخواهد داشت (اگر اشتباه می کنم تصحیح کنید لطفا)
فکر نمی کنن مطمئنن !! اگر چنین چیزی ممکن هم باشه کیفیت به شدت کاهش پیدا میکنه (ساخت سرور مجازی روی یک سرور مجازی کیفیتش خیلی پایین تره ساخت سرور مجازی روی سرور اختصاصی هست چون مستقیم داره از منابع سرور استفاده می کنه)
your
July 17th, 2011, 02:52
شما قیمت یک سرور 8 گیگ رم رو بگیر ، قیمت یک وی پی اس 8 گیگ رم رو هم بگیر ، اونوقت میفهمی که ارزونتر که در نمیار هیچ گرونترم در میاد
فکر نمی کنن مطمئنن !! اگر چنین چیزی ممکن هم باشه کیفیت به شدت کاهش پیدا میکنه (ساخت سرور مجازی روی یک سرور مجازی کیفیتش خیلی پایین تره ساخت سرور مجازی روی سرور اختصاصی هست چون مستقیم داره از منابع سرور استفاده می کنه)
اگر اینجوریه یه دیتاسنتری مثل IWeb چرا روی یک سرور یک مجازی ساز نصب می کنه و به عنوان Smart Server می ده به کاربر ها، حتما یکسری چیزایی داره که سرور اختصاصی نداره، اینم مثل همون !
اگر مطمئن هستیم خوشحال می شم با دلیل و مدرک بتونین ثابت کنین
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
آقا حرف شما به نظر درسته، چون 2-3 نفر دیگه هم با پ خ همینو گفتن، خیلی ممنون راهنمایی کردیم
amirlord
July 17th, 2011, 02:57
اگر اینجوریه یه دیتاسنتری مثل IWeb چرا روی یک سرور یک مجازی ساز نصب می کنه و به عنوان Smart Server می ده به کاربر ها، حتما یکسری چیزایی داره که سرور اختصاصی نداره، اینم مثل همون !
اگر مطمئن هستیم خوشحال می شم با دلیل و مدرک بتونین ثابت کنین
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
آقا حرف شما به نظر درسته، چون 2-3 نفر دیگه هم با پ خ همینو گفتن، خیلی ممنون راهنمایی کردیم
ببخشید از اونی که میخواید سرور مجازی بگیرید برای این کار ، به نظرتون چند گیگاهرتز بهتون سی پی یو میده ؟! مقدار مصرف منابع برای مجازی ساز رو در نظر گرفتید ؟! یک فروشنده حداکثر پورتی که به شما اختصاصی میده در بهترین حالت 60-70 Mbps هست . به نظرتون اگر شما هم بیاید چند سرور روی این بسازید به هر کاربر 10Mbps می رسه ؟! تازه اونم با عنوان پورت 1Gbps !!!