ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ریپ کردن قالب؟

AriyaDownload
July 16th, 2011, 13:37
سلام
می خواستم بدونم چطوری می شه یه قالب رو ریپ کردم؟؟؟
مثلا یه قالب اختصاصی با سیستم وردپرس هست همون قالب رو ریپ کرد برای همین سیستم وردپرس؟
چطوری باید اینکار رو کرد؟؟؟
از نرم افزار خاصی برای دانلود کردن فایل های php استفاده می کنید یا راه حل خاصی داره؟؟؟
و سوال دومم
اینکه چطوری می شه دایرکتوری هاست طرف نفوذ کرد و ببینیم توش چی هست
منظورم به همون پوشه قالب هست
مثلا در سیستم وردپس قالب تو اینجا نصب می شه
http://xxxxxx.com/wp-content\themes\ (http://xxxxxx.com/wp-content%5Cthemes%5C)my theme

حالا می خوام یه جوری وارد پوشه my theme بشم و ببینم طرف از چه فایل هایی استفاده کرده
و تویه اون پوشه چی هست؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید :53:

WinDesign
July 16th, 2011, 13:54
ممنون می شم راهنماییم کنید :53:

ریپ کردن قالب یعنی دز+دیدن قالب
تو دز+دی کسی رو راهنمایی نمیکنن !

در ضمن ریپ قالب به این معناست که سرور رو هک می کنید تا به فایل ها دسترسی پیدا کنید، بعد اونارو زیپ میکنید و دانلود میکنید.
اما خوب همیشه معنی های غلط متداول میشه ...

amirlord
July 16th, 2011, 14:56
ریپ کردن قالب یعنی دز+دیدن قالب
تو دز+دی کسی رو راهنمایی نمیکنن !

در ضمن ریپ قالب به این معناست که سرور رو هک می کنید تا به فایل ها دسترسی پیدا کنید، بعد اونارو زیپ میکنید و دانلود میکنید.
اما خوب همیشه معنی های غلط متداول میشه ...
با سلام . اینی که شما میگی بهش میگن null که از طریق پورت های ftp یا ... به سرور متصل میشن و مستقیما به فایل ها دسترسی پیدا میکنن . در ریپ شما میای کد های html قالب رو که قابل نمایش در مرورگر ها هستش رو برمیداری و همچنین تصاویر و فایل های css و js اون رو تک تک سیو میکنی و باید روی کد های html اگر میخوای قالب وردپرس بزنی برنامه نویسی php باید بکنی که زیاد هم سخت نیست . موفق باشید

Masoud.B
July 16th, 2011, 15:16
با سلام . اینی که شما میگی بهش میگن null که از طریق پورت های ftp یا ... به سرور متصل میشن و مستقیما به فایل ها دسترسی پیدا میکنن . در ریپ شما میای کد های html قالب رو که قابل نمایش در مرورگر ها هستش رو برمیداری و همچنین تصاویر و فایل های css و js اون رو تک تک سیو میکنی و باید روی کد های html اگر میخوای قالب وردپرس بزنی برنامه نویسی php باید بکنی که زیاد هم سخت نیست . موفق باشید

اشتباه می کنید ، اونی که هک میکنن و زیپ میکنند را میگن clone ، اونی که از طریق کد ها فایل رو save میکنند میشه ریپ ، null هم یعنی کپی رایت و یا لایسنس یک برنامه رو دور بزنند و رایگان استفاده کنند ، در کل همش د زد ی حساب میشه :دی

amirlord
July 16th, 2011, 15:36
اشتباه می کنید ، اونی که هک میکنن و زیپ میکنند را میگن clone ، اونی که از طریق کد ها فایل رو save میکنند میشه ریپ ، null هم یعنی کپی رایت و یا لایسنس یک برنامه رو دور بزنند و رایگان استفاده کنند ، در کل همش د زد ی حساب میشه :دی
بنده چند سال پیش کارم همین بود تا این که فهمیدم کار اشتباهی هست ! تجربه زیادی دارم و رو هوا حرف نمیزنم . البته بله همشون د ز د ی هستند و خیلی کار کثیفی ! :(

Masoud.B
July 16th, 2011, 15:41
بنده چند سال پیش کارم همین بود تا این که فهمیدم کار اشتباهی هست ! تجربه زیادی دارم و رو هوا حرف نمیزنم . البته بله همشون د ز د ی هستند و خیلی کار کثیفی ! :(

آفرین !

از طریق پورت های ftp یا ... به سرور متصل میشن و مستقیما به فایل ها دسترسی پیدا میکنن

پس این یعنی null ؟!!!:71: اااه من تا حالا اشتباه میکردما ، ممنون که تجربیاتتون را در اختیارمون قرار دادین :دی

WinDesign
July 16th, 2011, 16:34
تجربه زیادی دارم و رو هوا حرف نمیزنم .

این دفعه رو زدین !

null = کاری کنیم تا اسکریپت نتونه لایسنس رو چک کنه ! (راه ارتباط رو حذف کنیم)
clone = این یکی که یگه از خودش معلومه ! فقط لازمه یکم زبان بلد باشید8-| => clone = مشابه
rip = تو پست اولم توضیح دادم !