ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خزید سرور با این مشخصات ؟!

parsavps.ir
July 15th, 2011, 21:23
سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دنبال سروری هستم که نزدیک به ایران باشه و latency کمتر از (100 ms) داشته باشد.

ممنون می شم راهنماییم کنید !

amirlord
July 15th, 2011, 21:28
سلام خدمت دوستان عزیز

بنده دنبال سروری هستم که نزدیک به ایران باشه و latency کمتر از (100 ms) داشته باشد.

ممنون می شم راهنماییم کنید !
خود ایران .... ! روسیه . ترکیه .

parsavps.ir
July 15th, 2011, 21:34
ممنون از پاسخ سرعتون :)

دیتا سنتری با این مشخصات می تونید معرفی کنید ؟!

navibd
July 15th, 2011, 21:49
پارس آنلاین
افرانت
برای سرور بازی می خواین؟

parsavps.ir
July 15th, 2011, 21:51
بله دوست من

روسیه و ترکیه مدنظر هستش ؟!

amirlord
July 15th, 2011, 22:31
یه چیزی بهتون بگم بنده . این طور که به نظر میاد شما سرو رو برای کانتر میخواید . شما با یه کامپیوتر عادی توی خونه هم میتونید این کار رو کنید . یک خط 1 مگابیت DSL نامحدود که الان مخابرات میده ماهی 40 تومن و یک کامپیوتر با رم 512 . پینگ خط DSL مخابرات هم عالیه !!! این طوری خیلی برای شما به صرفه تر در میاد !! با خط 1Mbps شما می تونید حداقل 20 نفر آنلاین داشته باشید.

parsavps.ir
July 15th, 2011, 22:43
نه دوست گل برای این کار نمی خوام

از این حرفا بیشتره !

دیتا سنتری در نظر ندارید !؟!

amirlord
July 15th, 2011, 22:47
نه دوست گل برای این کار نمی خوام

از این حرفا بیشتره !

دیتا سنتری در نظر ندارید !؟!
توی گوگل سرچ کنید روسیه و ترکیه دیتاسنتر های خوبی دارن که پینگشون نیز خیلی مناسبه . البته دیتاسنتر های تبیان و سروش رسانه در ایران رو نیز فراموش نکنید.

parsavps.ir
July 15th, 2011, 22:56
ممنون می شم با این مشخصات از روسیه و ترکیه جایی رو معرفی کنید ؟!

بنده گشتم جایی مناسب گیر نیاوردم !

CmanDesign
July 15th, 2011, 23:16
دوست عزیز ، من 3 ساله کارم گیم سرور هست . شما تنها کاری که میتونی بکنی داخل ایران ، سرور اینترانتی بگیری . از شرکت Radcom اگر سرور بگیری قیمت هاشون بصرفه هست ، صحبت کنی تخفیف هم میدن . برای گیم سرور ، معدود شرکت هایی با قیمت خوب . سرور اینترنت میدن چون یه مشت بچه مچه ، مدام UDP Flood و DDOS و اینا نثارت میکنند .

و @amirlord ، چیزی که در هاست شدن توی هر چیزی مهمه آپلود ریت هست . اینترنت 1 مگ مخابرات ، 128 کیلوبیت آپلود ریت داره که 3 - 4 نفر رو هم جوابگو نیست ..

parsavps.ir
July 15th, 2011, 23:33
خوب به نظز شما از اون کشور ها سرور خوب گیر میاد ؟!

از داخل ایران نمی خوام بگیرم !