PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در نصب سی پنل

hajahmad
July 15th, 2011, 12:46
من اشتم سی پنل نصب می کردم نتم قطع شد نصفه ریخت حالا بهترین کار چیه؟

saeid.roop
July 15th, 2011, 13:19
سی پنل خوبی که داره می تونی ادامه بدی دوباره
یعنی همان دستور رو بزن ، شروع می کنه ، مگر اینکه پکیج هاش قاطی زده باشه ( 10 درصد )

ra3ou1
July 15th, 2011, 14:43
میتوانید osریلود کنید و مجدد نصب کنید و یا اینکه بزنید تا دوباره نصب بشه

بهتره برای این کار ها از ریموت استفاده کنید که به مشکل برنخورید

payaserver
July 16th, 2011, 00:54
ادامه دستور رو بزنید و برای اینکه با این مشکل روبرو نشید در اخر دستور & بذارید .

avaiehagh
August 6th, 2011, 12:53
من اشتم سی پنل نصب می کردم نتم قطع شد نصفه ریخت حالا بهترین کار چیه؟

سلام دوستان
من به تازگی یه هاست رایگان گرفتم.
خواستم جوملا نصب کنم دیدم همه ی آموزش ها بر حصب سی پنل 11
گفتم ببینم می شه سی پنل رو ارتقاع داد دیدم یه سایت یه فایل زیپ گذاشته و نوشته سی پنل11 نال شده(این نالم تازه فهمیدم چیه)
حالا نمی دونم چجوری باید نصبش کنم.اصلا من از حرف های شما سردر نیاوردم!!!
یکی هست برام نصب کنه خدا خیرتون بده خواهش می کنم کمکم کنید
یه هفتس تو اینترنتم ولی آخرش نفهمیدم.

REXNET
August 6th, 2011, 13:27
0. فقط مدیر سرور میتونه نسبت به آپگرید ورژن CPanel اقدام بکنه.
1. آموزشی که برای Joomla ساخته اند حالا اگر روی CPanel 11 بوده باشه، دال بر این نیست که آموزش روی ورژن های قدیمی تر کار نکنه!!
2. به هیچ وجه CPanel نال و کرک نصب نکنید (بنا به دلایل بسیار زیاد). هزینه لایسنس اش هم زیاد نیست.

ارادتمند

avaiehagh
August 6th, 2011, 18:42
0. فقط مدیر سرور میتونه نسبت به آپگرید ورژن CPanel اقدام بکنه.
1. آموزشی که برای Joomla ساخته اند حالا اگر روی CPanel 11 بوده باشه، دال بر این نیست که آموزش روی ورژن های قدیمی تر کار نکنه!!
2. به هیچ وجه CPanel نال و کرک نصب نکنید (بنا به دلایل بسیار زیاد). هزینه لایسنس اش هم زیاد نیست.

ارادتمند

0/یعنی کسی که ازش هاست رو گرفتم

1/سلام ببخشید تو آموزش ها من با اون قسمتی مشکل دارم که یوزر رو به دیتابیس اتصال بدیم اصلا چنین قسمتی تو سی پنل من نیست
ولی قبلا یه هاست دیگه داشتم که بعلت فضای خیلی کم ولش کردم تو اون خودشون جوملا هم نصب کرده بودن و سی پنلشم 11 بود با این قسمت مشکل نداشتم و اتصال آسون بود.

2/از مشکلات نال شده نام ببرید

REXNET
August 6th, 2011, 18:46
0/یعنی کسی که ازش هاست رو گرفتم

1/سلام ببخشید تو آموزش ها من با اون قسمتی مشکل دارم که یوزر رو به دیتابیس اتصال بدیم اصلا چنین قسمتی تو سی پنل من نیست
ولی قبلا یه هاست دیگه داشتم که بعلت فضای خیلی کم ولش کردم تو اون خودشون جوملا هم نصب کرده بودن و سی پنلشم 11 بود با این قسمت مشکل نداشتم و اتصال آسون بود.

2/از مشکلات نال شده نام ببرید

ورژن های قبلی هم امکان ساخت یوزر برای دیتابیس رو دارند، ممکنه مدیر سرور این امکان رو limit کرده باشه و اجازه ساخت یوزر جدید به شما نده، در اینصورت می بایست از همان یوزر پسورد اصلی هاست و یا یوزر پس اصلی دیتابیس که در ابتدا به شما داده اند، استفاده کنید. (بهتره این مورد رو که دقیقا چطور تنظیم شده از شرکت سرویس دهنده جویا بشوید.)

avaiehagh
August 6th, 2011, 22:59
ورژن های قبلی هم امکان ساخت یوزر برای دیتابیس رو دارند، ممکنه مدیر سرور این امکان رو limit کرده باشه و اجازه ساخت یوزر جدید به شما نده، در اینصورت می بایست از همان یوزر پسورد اصلی هاست و یا یوزر پس اصلی دیتابیس که در ابتدا به شما داده اند، استفاده کنید. (بهتره این مورد رو که دقیقا چطور تنظیم شده از شرکت سرویس دهنده جویا بشوید.)

سلام داداش آموزش کامل نصب جوملا رو می خوام از زبون خودت چون سادس
لطفا مرحله به مرحله و کامل
راستی سی پنلم 2تا قسمت داره بعنوان فایل منیجر1و2
یکی برای آپلود در اف تی پی و دیگری برای آپلود در همون جایی که باید باشه
حالا من تو کدوم باید آپلود کنم؟

راستی یه تشکر ویژه هم برات زدم
ویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژ
خواستم خشک و خالی نباشه می دونم کمه ولی بیشتر از این نمی تونم اگه بتونم برات کاری کنم رو چشم.
کارکردن با ویژوال بیسیک و گیم میکر رو تا حدودی بلدم یه وقت به کارت اومد رو منم حساب کن.

saeed25
August 7th, 2011, 00:24
با دروود و اجازه Raxnet گرامی،
دوست گرامی،جای همه پرسشهای شما در اینجا نیست!
برای نصب جوملا باید ابتتدا آن را بر روی سرور خود کپی کنید سپس از فایل های نصب آغاز به کار نمایی.در سایت خود جوملا و یا جوملا فارسی آموزشهای خوبی یافت می شوند.

REXNET
August 7th, 2011, 00:36
سلام داداش آموزش کامل نصب جوملا رو می خوام از زبون خودت چون سادس
لطفا مرحله به مرحله و کامل
راستی سی پنلم 2تا قسمت داره بعنوان فایل منیجر1و2
یکی برای آپلود در اف تی پی و دیگری برای آپلود در همون جایی که باید باشه
حالا من تو کدوم باید آپلود کنم؟

راستی یه تشکر ویژه هم برات زدم
ویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژ
خواستم خشک و خالی نباشه می دونم کمه ولی بیشتر از این نمی تونم اگه بتونم برات کاری کنم رو چشم.
کارکردن با ویژوال بیسیک و گیم میکر رو تا حدودی بلدم یه وقت به کارت اومد رو منم حساب کن.

احیانا آموزش های ساخت بازی و موتور بازی من رو تو فروم برنامه نویس مطالعه نکردی ؟! :دی

عزیز آموزش زیاده و به خدا کار سختی هم نیست، چند تا Next و چند تا فیلد و تمام دیگه!! :دی سعید جان من سرم کمی شلوغه، اگر وقت داری برای این دوستمون یه آموزش جور کن....

saeed25
August 7th, 2011, 01:00
با دروود
از این نشانی می توانید آموزش نصب را بخوانید:

http://wiki.joomfa.org/main/%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_ %D8%AF%D8%B1_%D8%B3%DB%8C_%D9%BE%D9%86%D9%84

avaiehagh
August 7th, 2011, 12:16
من گفتم سی پنلم دو قسمت داره تو کدوم آپلود کنم؟
اصلا اگه یوزر و پسووردمو بدم واسم نصب می کنید؟خواهش می کنم

saeed25
August 7th, 2011, 14:46
دوست عزیز نمی تونی الکی پست نده
من گفتم سی پنلم دو قسمت داره تو کدوم آپلود کنم؟

دروود
اینکه شما نمی دانید،دلیلی بر ناتوانی من است؟!آموزش نصب جوملا این بود که دادم خدمتتون!!!شما نمی دونید کجا باید چی کار کنی...

Warez-Host.IR
August 7th, 2011, 15:08
مشاهده فیلم آموزشی نصب و راه اندازی
joomla (http://gigfa.com/tutorials/install/joomla/joomla.htm)

دانلود فیلم آموزشی نصب و راه اندازی
http://gigfa.com/tutorials/install/joomla/joomla.zip