توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Phoenix NAP or Softlayer or SingleHop ?
WorldData.IR
July 15th, 2011, 12:45
سلام بنظرشما کدم دیتا سنتر بهترین خدماتو میده البته خودم سافت لایر بیشتر دوست دارم نظر شما چیه با دلیل بگید:55:
itjavani
July 15th, 2011, 13:13
Softlayer
SingleHop
.
.
.
PhoenixNAP
alavi71
July 15th, 2011, 13:31
Softlayer
ra3ou1
July 15th, 2011, 14:36
من Softlayer کار نکردم اما بین
SingleHop
و
PhoenixNAP
بنده SingleHop رو پیشنهاد میدم
amirlord
July 15th, 2011, 15:09
SoftLayer عالیه !
SingleHop هم خیلی خوبه .
با فونیکس کار نکردم .
HyperServer
July 15th, 2011, 15:41
سوال و مقایسه کاملا غیر منطقی هستش !!!!
یه مقدار جست و جو بد نیست...
Softlayer
SingleHop
.
.
.
PhoenixNAP
MbjHosting
July 15th, 2011, 16:14
به نظر بنده نخست Softlayer سپس Singlehop و سپس Phoenixnap
ما از Phoenixnap سرویس داریم راضی هستیم.
ضمنا دوستمان خوب فرمودند که:
یه مقدار جست و جو بد نیست...
HugeServer
July 15th, 2011, 16:35
با سلام،
متاسفانه در این فروم اشخاص زیادی به صورت مستقیم با هیچ یک از دیتا سنتر هایی که فرمودید نداشتند به خصوص با SoftLayer و کسانی که با این دیتا سنتر ها به صورت مستقیم کار نکردند نمیتوانند خوبی یا بدی آنها را مقایسه کنند. قصد توهین به هیچ یک از کاربران نیست، ولی کسانی که فرمودند یک دیتا سنتر بهتر از دیگری هست بر چه اساسی این رو گفتند؟
بنده به کسی که تاپیک را باز کرده یک پیشنهاد میکنم و اینکه شما به دلیل اینکه نمیتونید به صورت مستقیم با دیتا سنتر ها ی ذکر کرده کار کنید. لطفآ
۱- در گوگل جستجو کنید و Review کاربران آنها رو ببینید که از نتورک مطمئن باشد.
۲- در مورد کسی که میخواهید ازش خرید کنید تحقیق کنید چون که به هر دلیل شما باید با رابط خریدتون ارتباط برقرار کنید.
موفق باشید.
itjavani
July 15th, 2011, 16:45
با سلام،
متاسفانه در این فروم اشخاص زیادی به صورت مستقیم با هیچ یک از دیتا سنتر هایی که فرمودید نداشتند به خصوص با SoftLayer و کسانی که با این دیتا سنتر ها به صورت مستقیم کار نکردند نمیتوانند خوبی یا بدی آنها را مقایسه کنند. قصد توهین به هیچ یک از کاربران نیست، ولی کسانی که فرمودند یک دیتا سنتر بهتر از دیگری هست بر چه اساسی این رو گفتند؟
بنده به کسی که تاپیک را باز کرده یک پیشنهاد میکنم و اینکه شما به دلیل اینکه نمیتونید به صورت مستقیم با دیتا سنتر ها ی ذکر کرده کار کنید. لطفآ
۱- در گوگل جستجو کنید و Review کاربران آنها رو ببینید که از نتورک مطمئن باشد.
۲- در مورد کسی که میخواهید ازش خرید کنید تحقیق کنید چون که به هر دلیل شما باید با رابط خریدتون ارتباط برقرار کنید.
موفق باشید.
ضمن تایید حرف هیوج سرور!
من سافت لایر رو خیلی میپسندم ولی بعضی از کاربران ازش ناراضی هستند چرا؟ چون از یه سری نماینده مثل 100TB و... خرید میکنند که جدیدا Review های زیادی درموردشون میبینیم! ولی مسلما کیفیت سافت لایر رو نمیشه زیر سوال برد!
سینگل هاپ هم که ماشالله ایرانی ها زیاد ازش سرویس دارند و به خوبی همگی از کیفیتش آگاه هستند!
و اما فونیکس ، با توجه به قیمت کیفیت خوبی داره ولی هیچ وقت قابل مقایسه با سافت لایر و سینگل هاپ نیست!به نظر من مثل این میمونه شما بیای بنز و BMW رو با پژو پارس ایرانی مقایسه کنی!