PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا بردن سرعت دانلود توسط سرور مجازی !

shahmoradi
July 14th, 2011, 21:03
سلام بر همگی
از یکی شنیدم که می گفت من کاری می کنم که با استفاده از پهنای باند سرور مجازی سرعت دانلود را به 13 مگابایت می رسونم.
این در صورتی این کار را انجام می داد از 512 کیلوبایت شاتل استفاده می کند.
من نمی دونم اون راست می گفت یا نه؟
ولی فکر نکنم خالی ببنده
چون طرف تو کار شبکه و.... این چیزا است
تازه مدیر یه سرور هم بود و خیلی تجربه داشت
من زیردستش کار یاد می گرفتم.
نظر شما چیه؟

1eng.ir
July 14th, 2011, 21:06
همشهری،
سرعت تو سرور بالاست، نه سیستم شما :)

shahmoradi
July 14th, 2011, 21:14
همشهری،
سرعت تو سرور بالاست، نه سیستم شما :)

خوب ایشون فایل هایی دانلود می کردند در حد 1 گیگ،1 گیگ
یعنی این فایل ها روی سرور مجازی بودند و ایشون دانلود می کردند
ولی فکر نکنم واقعا داشتن دانلود می کردند با سرعت 10 الی 15 مگ

1eng.ir
July 14th, 2011, 21:15
یا اینکه رو سرور دانلود میکردند، یا واقعاً پورت خونه (شرکت)ـشون 100 مگابیت/ثانیه بوده ;)

hamidreza_s
July 14th, 2011, 22:12
یه نظریه هم اینه که لینک ها رو میشه مستقیم کرد. و چون سرور مجازی بصورت شخصی و خصوصی استفاده میشده سرعت بالایی داشته. البته بعلاوه نظر 1eng.ir

1eng.ir
July 14th, 2011, 22:22
مستقیم کردنش که مشکلی نداره. iis یا ftp ...
ولی مهم آپلینکه که با 512Mbps بیشتر از 64 کیلوبایت در ثانیه نمیشه دانلود کرد :)

lizard.tiny
July 14th, 2011, 22:25
چنین کاری تو ایران واسه کاربرهای خونگی امکان پذیر نیست به این دلیل که میزان دانلود محدود میشه مثلا دیتایی که شرکت پارس آنلاین و مخابرات میده بیشترین میزان پرت باز رو وتسه کاربرها گذاشته که 1 مگابایت/ثانیه هست! اما من تاحالا نتونستم بیش از 590 کیلوبایت/ثانیه بگیرم! (:|

blueline
July 20th, 2011, 07:31
1eng.ir عزیز با 512 میشه تا 120 دانلود کرد ولی خوب سرعت دست ارائه دهنده سرویس هست بیشتر
در کل به نظر من این دوستمون ریموت می کرده به سرور برای همین ایشون متوجه نشدن
احتمالا ریموت کرده
10 تا 15 هم سرعتش اتفاقا کم بوده چون سرور من 22 یا 23 سرعت نرمالش هست
خوب البته به سروری که ازش دانلود می کنید هم بستگی داره
موفق باشید

rn4j1m1
July 20th, 2011, 07:40
1eng.ir عزیز با 512 میشه تا 120 دانلود کرد
موفق باشید

512 kilobits per second = 64 kilobyte per second

تازه این سرعت توی محیط آزمایشگاه هست و دور از نویز و ...
چه طور شد 120 ؟؟

lizard.tiny
July 20th, 2011, 08:32
512 kilobits per second = 64 kilobyte per second
تازه این سرعت توی محیط آزمایشگاه هست و دور از نویز و ...
چه طور شد 120 ؟؟

دوست عزیز سرعت دانلود بستگی به آی اس پس داره.
من توی اینترنت 256 گرفتم از مخابرات اما تا سرعت 590 کیلوبایت بر ثانیه هم میتونم دانلود کنم!

rn4j1m1
July 20th, 2011, 09:23
دوست عزیز سرعت دانلود بستگی به آی اس پس داره.
من توی اینترنت 256 گرفتم از مخابرات اما تا سرعت 590 کیلوبایت بر ثانیه هم میتونم دانلود کنم!
واقعا جای تعجب داره !
بله اون 256 نیست (اسمش 256 هست) اونا به شما 256 اختصاصی نمیدم مثلا 10mbps رو بین چند کاربر به اشتراک میذارن (برای مثال اگه قرار بوده به این کاربران 256kbps بدن این رو بین 40 نفر به اشتراک میذارن) به جایی که به هر کاربر 256 اختصاصی بدن
اینجوری هم مشتری بیشتر جذب میکنن و هم کاربران تمایل بیشتری واسه دانلود دارن و در نتیجه بهنای باند زودتر تموم میشه و باز باید پول بدن !
اگه به شما 256 اختصاصی بدن حداکثر سرعت دانلود شما 32 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود

blueline
July 20th, 2011, 09:27
دوست عزیز یک هشتم سرعت شما میشه سرعت دانلود این در حالت معمول
خوب؟!
حالا بعضی شرکت ها توربو و .. برای سرویس ها دارن که سرعت بیشتر می شه
ولی با 256 شما هر گز نمیتونید 590 یا حتی 257 دانلود کنید
در واقع بیشتر از سرعت اسمی سرعت دانلود نمیشه
البته این قضیه شما ممکنه به خاطر این باشه که شرکت در بازه زمانی خاصی محدودیت سرعت رو برمیداره

lizard.tiny
July 20th, 2011, 09:34
دوست عزیز یک هشتم سرعت شما میشه سرعت دانلود این در حالت معمول
خوب؟!
حالا بعضی شرکت ها توربو و .. برای سرویس ها دارن که سرعت بیشتر می شه
ولی با 256 شما هر گز نمیتونید 590 یا حتی 257 دانلود کنید
در واقع بیشتر از سرعت اسمی سرعت دانلود نمیشه
البته این قضیه شما ممکنه به خاطر این باشه که شرکت در بازه زمانی خاصی محدودیت سرعت رو برمیداره
این سرویس رو توی شیراز من از مخابرات گرفتم. و موقع اخذ قرارداد توی قرارداد هم ذکر شده که توی همه سرویس ها محدودیت دانلود تا سقف 1024کیلو بایت/ثانیه باز و مجاز هست

Sajad
July 20th, 2011, 09:41
این تاپیک جای بحث در مورد KB و Kb نیست. قبلا زیاد در این موردهایی که دارید بحث میکنید بحث شده که میتونید پیدا کنید و بخونید. جواب این سوال هم توسط 1eng.ir داده شده. اگه مشکل صاحب تاپیک حل نشده خودشون ادامه میدن.

CmanDesign
July 20th, 2011, 10:08
آقا Sajad ، حتما باید موضوعی که توی تاپیک بحث میشه زیر مجموعه عنوان باشه ؟ ربطی نداره به نظر من . وسط این بحث یه مشکلی پیش اومده ، مربوط هم میشه . حل باید بشه .. بحث شده و اینا که این همه کاربر که همشون هم مدیر هاستینگ و هستند و مدعی هستند ، ساده ترین چیز رو بلد نیستند . میگه 512 تا 120 هم سرعت میده =)) ، باید یه جا یاد بگیرن . به نظرم انجمن کارش اینه ، و گیر دادن به عنوان تاپیک ، مسخره بازی بیش نیست . اصل موضوع مهمه :)

دوستان ِ عزیز ، اون که 512 کیلوبیت ، 200 تا سرعت میده . یه فاکتوری هست به اسم Burst که داخل شبکه هست و ISP شما بسته به بستر شبکه و کششی که داره به شما میده . مثلا پارس ، همه ی کاربراشو 2 مگ ست میکنه بِرست‌شون رو . اما شاتل 512 ست میکنه ، بسته به اون شرکت و میزان پهنای باندی که داره ، داره .

@ صاحب تاپیک ، با ریموت وصل شده بوده ، خواسته سر کارت بزاره . فول اسکرین کرده حواست نبوده ;))

amin885
July 20th, 2011, 10:13
استفاده از سرور مجازی با ریموت چه ربطی به اینترنت adsl داره اخه!!

خب عکس از پنل ریموت بگیره که بگه من با اینترنت خودم این سرعت رو دارم!!! عجب!!!

128=15کیلو بایت
256=30کیلوبایت
512=60کیلو بایت
به همین ترتیب به بالا اما بیشتر شرکتها بیشتر از قرار داد میدن تا زودتر استفاده بشه و مشتری هم راضی باشه.

atilnic
July 20th, 2011, 11:14
سلام

این امکان هست که با اینترنت ماهواره وصل کرده و با اون داره کار میکنه
چون در این روش adsl هم وصل هست به کامپیوتر
و در این روش میتوان تا مک ها 10مگ/ ثانیه پیدا کرد

با تشکر

hamidreza_s
July 20th, 2011, 13:17
راستی چرا تجربه خودمو نگم. من خودم بعضی فایلها رو دانلود میکردم روی سرور بعد یه نرم افزار فشرده ساز قوی هم نصب داشتم. فایلها رو فشرده و zip میکردم بعد دانلود میکردم.

RezaFH
July 20th, 2011, 13:33
اینجا چند تا مساله هست که من توضیح میدم.

مساله اول سرعت دانلود هست :
با اینترنت 512 کیلوبیت، شما نمیتوانید 120 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشید.
پس اگر سرعت دانلود شما 120 هست، یعنی اینترنت شما 512 کیلوبیت نیست!
برای اینکه بدونید چقدر هست میتونید وارد مودم بشید با آدرس http://192.168.1.1/ و یوزر و پسورد admin بصورت دیفالت تا ببینید Down Stream برای شما چند زده شده

برای مثال این عکس برای خودم هست :
من اینترنت 384 از شاتل گرفتم و سرعت دانلودم حدود 60 کیلوبایت هست در حالی که حداکثر باید 48 باشه.
http://www.webhostingtalk.ir/attachment.php?attachmentid=2838&stc=1&d=1311152303
می بینید که شاتل برای من به جای 384 کیلوبیت، 864 ست کرده!

مساله ی دوم هم دانلود با سرعت 12 مگابایت هست که اینم فقط به یک طریق کاملا منطقی ممکن هست و اونم همانطور که دوستمون توضیح دادن ،استفاده از اکانت هکی اینترنت ماهواره ای هست و در این روش سرعت دانلود شما از اینترنت به بالای چند مگابایت میرسه و بستگی به پورت شبکه سرور داره (معمولا میکروتیک برای این کار استفاده میشه که کارت شبکه تا 100 مگابیت داره و بیشتر نمیشه فکر کنم)

موفق باشید :)

MizbanVps
July 8th, 2012, 17:30
یکا از کاربران من با vps یه کاری کرده از بالاترین bw isp استفاده میکنه و bw هم نا محدود کرده با یه vps به من نمیگه اما داره انجام میده انگار باگی در isp ها است

rpserver
July 18th, 2012, 23:25
اینترنتی که شما خریداری میکنید ، البته در ایران ، ضریب اشتراک پهنای باند افتضاحی داره . عموما 1 به 10 هستش که بعضا من 1 به 20 هم دیدم !
هروقت اینترنت تهیه میکنید ، میزان ترنسفر ریت تضمینی را با یک تقسیم ساده به دست آورید .
پهنای باند خریداری شده تقسیم بر 8 . بدین صورت که اینترنت 512 کیلوبیت شما در واقع باید 64 کیلوبایت در ثانیه به شما ترنسفر ریت بدهد . نه بیشتر . نه کمتر . اما چون پهنای باند اشتراکیست بین شما و چند نفر دیگر . گاهی اوقات بیشتر از حد معمول نشان میدهد . باز این موضوع به کانفیگ سرور و روتر و queue های مربوط به آی اس پی شما مربوط می شود . در کل
برای بالابردن سرعت دانلود از اینترنت خانگی شما راهی نیست بجز خرید پهنای باند بیشتر . امکان ندارد از وی پی اس برای بالابردن پهنای باند و افزایش سرعت بتوان استفاده کرد .
اصلا همچین چیزی ممکن نیست .
با دانلود فایل در وی پی اس ، قطعا فایل بر روی هارد دیسک وی پی اس شما نوشته می شود و نه سیستم خانگی شما !
جهت افزایش سرعت دانلود ، به فکر خرید پکیج بالاتر و پهنای باند بیشتر از آی اس پیتان باشید . :)

-------
در مورد downstream که در تنظیمات مودم مشاهده میکنید هم عرض کنم . بستگی به اول
ISP شما و تجهیزاتش دارد . دوم به خط تلفن شما و مرکز مخابراتی . (فقط برای DSLAM ) . ربطی به پهنای باند خریداری شده ندارد این عدد
این مقدار نشان میدهد که خط تلفن سیم مسی شما تا چه حد پهنای باند را میتواند جوابگو باشد .
تا این حد ، شما میتوانید از پهنای باند استفاده کنید ، البته با خرید پکیجی به این بزرگی .
بیشتر از این مقدار عملا غیر ممکن است .
برای دانلود با سرعت بالا نیاز و نجومی تقریبا در ایران ، نیاز به دریافت مجوز های لازم برای ارتباطات ماهواره ای ، و سپس قرار دادن یک دیش جهت ارتباط یک طرفه و قرار دادن یک ترنسمیتر برای ارتباطات 2 طرفه می باشد . سرعت اتصال در این روش با خرید پکیج های گران قیمت sky یا موارد مشابه به بیشتر از 24 مگابیت در ثانیه هم میرسد :)

Azad Web
August 1st, 2012, 05:34
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و همکاران محترم
بنده هم تجربه شخصی خودم رو براتون میزارم که اینترنتم چه بود و چه شد و اینکه هیچ چیز غیر ممکن نیست!!
بنده بعد از گرفتن منزل جدید و انتقال تلفن به محل جدید مشکل سرعت اینترنت داشتم
خط ای دی اس ال هم از مخابرات گرفته بودم 512 نامحدود با اشتراک یک به ده و سرعت دانلود بین 50 تا 75 زیر 50 هم هرگز نمیومد
تا اینکه در محل جدید شدیداً دچار افت سرعت شدم
در حدی که سرعتم از 10 کیلو بایت بالاتر نمیرفت بعد از کلی شکایت و پیگیری گفتن شما بیا 256 ویژه نامحدود بگیر که دیگه 1 به 10 نیست
خلاصه گرفتم و دیدم به زحمت سرعت به 35 میرسه و شدید دچار اختلال و نوسان هست
مدتی به همین منوال گذشت و من کاملا از کیغیت نت مخابرات نا امید شدم...
تا اینکه دیروز سرور وی *** ان برای مشتریم کانفیگ کردم و روی سیتستم تست زدم و سرعت دانلود رو نگاهی بهش انداختم ، در کمال تعجب دیدم سرعتم به شکل باورنکردی بالای 220 در حال افزایش هست و تا 280 هم میرسید@-)
چندین بار اتصال وی----- رو قطغ و وصل کردم تا مطمئن شدم.... وهمین الان هم که درحال نوشتن این مطلب هستم با اینترنت 256 نامحدود با سرعت 277 کیلو در حال دریافت هستم البته با کمک وی **** ان با نوسانی معادل 5 کیلو بایت کم و زیاد:63:
چطور شده که اینطور شده دوستان متخصص لطفاً توضیح بدن
rpserver
August 1st, 2012, 05:42
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و همکاران محترم
بنده هم تجربه شخصی خودم رو براتون میزارم که اینترنتم چه بود و چه شد و اینکه هیچ چیز غیر ممکن نیست!!
بنده بعد از گرفتن منزل جدید و انتقال تلفن به محل جدید مشکل سرعت اینترنت داشتم
خط ای دی اس ال هم از مخابرات گرفته بودم 512 نامحدود با اشتراک یک به ده و سرعت دانلود بین 50 تا 75 زیر 50 هم هرگز نمیومد
تا اینکه در محل جدید شدیداً دچار افت سرعت شدم
در حدی که سرعتم از 10 کیلو بایت بالاتر نمیرفت بعد از کلی شکایت و پیگیری گفتن شما بیا 256 ویژه نامحدود بگیر که دیگه 1 به 10 نیست
خلاصه گرفتم و دیدم به زحمت سرعت به 35 میرسه و شدید دچار اختلال و نوسان هست
مدتی به همین منوال گذشت و من کاملا از کیغیت نت مخابرات نا امید شدم...
تا اینکه دیروز سرور وی *** ان برای مشتریم کانفیگ کردم و روی سیتستم تست زدم و سرعت دانلود رو نگاهی بهش انداختم ، در کمال تعجب دیدم سرعتم به شکل باورنکردی بالای 220 در حال افزایش هست و تا 280 هم میرسید@-)
چندین بار اتصال وی----- رو قطغ و وصل کردم تا مطمئن شدم.... وهمین الان هم که درحال نوشتن این مطلب هستم با اینترنت 256 نامحدود با سرعت 277 کیلو در حال دریافت هستم البته با کمک وی **** ان با نوسانی معادل 5 کیلو بایت کم و زیاد:63:
چطور شده که اینطور شده دوستان متخصص لطفاً توضیح بدن
سلام ، ممکن هست پهنای باند شما توسط مخابرات برای بعضی پروتکل ها و حتی فایل ها!!! محدود شده باشد . کما اینکه این موضوع در میکروتیک هم موجود هست .
مثلا وقتی شما فایل های zip دریافت میکنید با پهنای باند خاصی دریافت کنید .
ظاهرا وقتی شما تونل میزنید ، ارتباطات از تونل که عبور میکند ، این موضوع به ظاهرا QoS بر روی پکت های شما تاثیر نمیگذارد و از تمامی پهنای باند ست شده برای شما استفاده میشود .
با توجه به تجهیزات و موارد مربوط به ISP شما ، داستان متفاوت خواهد بود ..

chelsia
January 27th, 2014, 20:57
سلام.ببخشید اگه واقعاً برا کامپیوتر خونگی این کار عملیه راه و روششو بهم بگو تا سرعت دانلودم که 32کیلوبایت در ثانیه(256مخابرات دارم)2و3برابر بشه تا راحت بشم.
منتظر جوابتون هستم

SAJJADSAA
January 27th, 2014, 22:36
سلام.ببخشید اگه واقعاً برا کامپیوتر خونگی این کار عملیه راه و روششو بهم بگو تا سرعت دانلودم که 32کیلوبایت در ثانیه(256مخابرات دارم)2و3برابر بشه تا راحت بشم.
منتظر جوابتون هستم

/:)فلز یاباتونو از کجا میخرین ؟؟ زیر خاکی بکری بود:|
الان استاندارده 8/1 هستش اوکیه
با کانفنفیگ ان تی تی در سرور ایران هم میشه اضافه کرد سرعتو

chelsia
January 28th, 2014, 18:56
سلام.
طوری جواب دادید که انگار بهتون بر خورده!!!
الان این کانفنفیگ ان تی تی در سرور ایران رو باید چجوری ازش استفاده کرد.
آیا برنامس(لینک دانلودشو برام بزارید) یا چیزه دیگه ایه؟
راهنمایی بیشتری لازم دارم.
منتظرم

yekmobile.com
January 28th, 2014, 23:23
سلام
اقا زیر خاکی هم باشه شاید بدرد کسی بخوره
در ضمن همچنین چیزی امکان پذیر نیست

mohammadhosin
February 1st, 2014, 17:31
سلام
اقا زیر خاکی هم باشه شاید بدرد کسی بخوره
در ضمن همچنین چیزی امکان پذیر نیست
کاملا درسته با توجهبه نیاز اتصال نهایی کاربر به یک سرویس اون اتصاله هست که سرعت رو تعریف میکنه نه اینکه ما به کی وصلیم؟؟! حالا میخواد به کامپیوتر دوستتون وصل بشید که سرعت 1 گیگ بیت داره یا سرور مجازی وقتی سرعت شما 100 کی هست دیگه انتضار دریافت 1 گیگ بیت پر سکند رو نداشته باشید.

saeedpars
October 1st, 2014, 19:58
سلام آقا من پهنای باند ست شده برام 2599 kbps راهی هست بشه از تمامش استفاده کنم

lvloh3en
October 2nd, 2014, 01:27
سرعت دانلود بنده با سرعت 2 مگابایت از شرکت آسیاتک 1 مگابایت و خورده ای هم میره.
بستگی به کیفیت خط تلفن و شرکت آی اس پی شما داره.

http://up.servicefars.ir/uploads/internet.jpg

- - - Updated - - -

سلام آقا من پهنای باند ست شده برام 2599 kbps راهی هست بشه از تمامش استفاده کنم

در تنظیمات مودم قسمت Status ببینید خط شما تا چقدر سرعت و ساپورت میکنه . بعد به شرکت زنگ بزنید تا خط شمارو با سرعت بالاتری ببندن.