ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایت سایت مپ چطوری درست شده؟؟

AriyaDownload
July 14th, 2011, 20:34
سلام دوستان
نمی دونم این سایت ما با این که بازدید خیلی کمه بهمون می گن رویه سرور فشار می یاره
رویه نت افراز بودیم بیش از هفت هشت بار اخطار بهمون داد (چون رویه پنل پیشرفته بودیم سایت رو ساس نمی کردن، فقط اخطار می دادن)
گفتیم شاید مشکل از سرورهای نت افراز هست و علی رغم میلمون رفتیم رویه سرورهای هاست دی ال (دو روز پیش) چیزی که به ما گفتن سایت ما الان رویه اون ابرسرور میزبانی میشه
ولی امروز هاست دی ال بهمون گفت که سایت رویه سرور بیش از حد استفاده منابع استفاده می کنه
عجب بدبختی داریم ها (نمی دونم علتش چی هست)
گفتم شاید مشکل ما از سایت مپ سایت باشه
چون این مشکل وقتی رخ می ده که سایت مپ رو به روز می کنیم یا از طریق گوگل وبمستر Resubmit می کنیم این مشکل به وجود می یاد
درضمن وقتی سایت مپ رو تویه مرورگر وارد می کنیم تا لود کنه بیش از یک دقیقه طول می کشه تا سایت مپ رو لود کنه
http://ariyadownload.com/sitemap.xml
دوستان می دونن مشکل از کجاست؟؟؟
حالا از این بحث ها بگذریم
می خواستم بدونم این سایت مپ دانلودها چطوری اینجوری درست کرده
یه نگاه بندازین
این ادرسش هست
http://www.downloadha.com/sitemap.xml
برای هر بخش یک سایت مپ درست کرده
چطوری باید اینکار رو انجام بدیم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و در این تاپیک شرکت کنن
با سپاس

salmani
July 14th, 2011, 22:10
سلام عزیز از افزونه های امارگیر استفده می کنی ؟
مربوط به سایت مپ نیست ..........
لطفا افزونه های استفاده شده را بگو تا بهتر بشه راهنمایی کرد

AriyaDownload
July 15th, 2011, 00:03
آره ار افزونه آمارگیر استفاده می کنم
از این افزونه CyStats

hamidreza_s
July 15th, 2011, 02:04
سیستم وردپرس هست؟ افزونه ها رو غیر فعال کن. واسه منم یکبار اخطار اومد و البته سرعت لود مدیریت وبلاگم پایین بود. اکثر افزونه ها رو غیر فعال کردم درست شد.

salmani
July 15th, 2011, 14:10
بهتره از افزونه های ضروری استفاده کنید .
من هم سایتم رو هاست دی ال هست ولی سرعتش کند بود جداول امار گیر را حذف کردم درست شد.

موفق باشید.

ra3ou1
July 15th, 2011, 15:06
کلا ایراد وردپرس اینه که وقتی افزونه نصب بشه از منابع بیشتر استفاده می کنه

افزونه ها سیستم رو سنگین می کنند و باعث میشه بیشتر به سرور فشار بیاره و

از منابع زیادی برای پردازش استفاده کنه بهتره به جای استفاده از افزونه یک چیز دیگر

جایگزین کنید مثلا برای همین سیستم آمار می توانید از وبگذر استفاده کنید