توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی ویندوز ::ارزان::
srsh
July 14th, 2011, 20:03
ارزان تربن سرور مجازی که دارای ویندوز سرور 2003 با
حافظه رم : 128-256 mb
فضای دیسک :مهم نیست
ریموت دسکتاپ
پهنای باند ?
با قیمت ماهانه بین 5 تا 6 تومان
که در کشور هلند
نیاز دارم
amirlord
July 14th, 2011, 20:05
به نظرتون با این قیمت اونم تو کشور هلند اونم با پهنای باند نامحدود کسی میتونه سرویس بده ؟! تازه اونم ویندوز !!!!
itjavani
July 14th, 2011, 20:55
ریموت دسکتاپ
پهنای باند ?
که در کشور هلند
نیاز دارم
نوشابه؟سس اضافه؟
1eng.ir
July 14th, 2011, 21:27
به نظرتون با این قیمت اونم تو کشور هلند اونم با پهنای باند نامحدود کسی میتونه سرویس بده ؟! تازه اونم ویندوز !!!!
نوشابه؟سس اضافه؟
+ بقیه که میخواید گیر بدید درخواست استارتر خارج از عرف بازاره ...
به نظر من استارتر هیچ گناهی نداره. مشکل از سیاست قیمت گذاری خود سرویس دهنده هست که سرویس گیرنده همچین استدلالی میکنه.
من الان خودمو جای استارتر قرار میدم! تو تاپیک های بغلی دیدم که رم 1 گیگ با پهنای باند نامحدود رو ماهی 14-15 میدن! الان من رم رو یک چهارم میخوام. قیمت رم 256 رو هم یک چهارم میخوام، یک چهارم نشد حداقل برام نصفش کنید! درخواستم اشتباهه ؟!!
به پیر، به پیغمبر، به هر چی که اعتقاد دارید (!) اینو قبول داشته باشید که مشکل از خودتونه !!!
هیچ صنفی مثه هاستینگ این همه بی صاحاب نیست! شماها که ادعاتون میشه یه کم حرفه ای تر کار کنید!
به هر بازاری سر بزنید این وضعیت رو نداره!
سرور 24 گیگ رم ماهی 150 دلار! / وی پی اس 1 گیگ رم ماهی 12 تومن! / 1 گیگ هاست سالی 5 تومن ...
سیاست کاریتون شده مثه آقایون که میخوان به هر ایرانی 1000 متر زمین بدن! به خَر بگی خندش میگیره به خدا!
reza115
July 14th, 2011, 22:05
ریموت دسکتاپ
پهنای باند ?
که در کشور هلند
نیاز دارم
سلام
با این قیمت هرکسی داد منم 2 تا می خوام
آی دی : reza_ajori
agarb98
July 14th, 2011, 22:13
با این قیمت من 5 تا میخوام دوست عزیز
در ضمن نگاه کنید شما اگه برید یه پیتزا بخورید میشه 10 تومان حالا شما وی پی اس با رم 128 یا 256 میخواید بخرید 6 الی 7
واقعا عجب داره دیگه قابل تحمل نیست این از 100 تا فوش هم بدتره
MbjHosting
July 14th, 2011, 22:23
ریموت دسکتاپ
پهنای باند ?
که در کشور هلند
نیاز دارم
سلام.
این قیمت نمی توانیم ارائه دهیم ولی تخفیف ویژه داریم ( اما در کشور آمریکا ! )
http://www.webhostingtalk.ir/f15/27817/
rn4j1m1
July 14th, 2011, 22:30
هر جایی سیاست های کاری خودش رو داره و با توجه به ساپورت ، وقتی که میذاره ، منابع سرور ، محل سرور ، کیفیت دیتاسنتر و ... یه قیمتی واسه سرویسش میده ارزون تر از اون چیزی که این دوستمون میخاد هم توی دنیا خیلی خیلی هست حتی شرکت هایی که خیلی بزرگ تر از بعضی از دوستانی هست که اینجا بیخودی حرف میزنن و به بقیه توهین میکنن
نمونش : (VPS) BurstNET - A World-Wide Leader in Web Hosting & Internet Solutions (http://burst.net/winvps.shtml)
1eng.ir
July 14th, 2011, 22:37
هر جایی سیاست های کاری خودش رو داره و با توجه به ساپورت ، وقتی که میذاره ، منابع سرور ، محل سرور ، کیفیت دیتاسنتر و ... یه قیمتی واسه سرویسش میده ارزون تر از اون چیزی که این دوستمون میخاد هم توی دنیا خیلی خیلی هست حتی شرکت هایی که خیلی بزرگ تر از بعضی از دوستانی هست که اینجا بیخودی حرف میزنن و به بقیه توهین میکنن
نمونش : (VPS) BurstNET� - A World-Wide Leader in Web Hosting & Internet Solutions (http://burst.net/winvps.shtml)
شما Burst که دیتاسنتره و دستش بازه و ... رو با فروشنده های ایرانی مقایسه میکنی؟!
اقتصاد ایران با آمریکا قابل مقایسه هست؟ طرف 20 سال پیش 1 کیلو گوشت رو میخریده 12 دلار، الان هم به همون قیمت میخره! ولی ایران چی؟! گوشت کیلو 500 تومنی شده 20.000 تومان !!!
...