توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست 3تا vps
mahkoom021
July 13th, 2011, 22:18
سلام
من 3تا vps میخواستم واسه فروشه چیز ***
1. میکروتیک 256 با پهنای باند نامحدود (من الان چون v3.2 دارم کار با اینو بلدم) از هلند المان یا سویس باشه که به تورنت و چیزایی مثه این گیر نده پورت اسپم هم بسته باشه یعنی تحت هیچ شرایطی سرورو قطع نکنن و قطع نشه:d
من خیلی خیلی واسم رضایت مشتریام مهمه سرور 2بار قطع شه بیخیال پولم میشم دیگه تمدید نمیکنم میرم جایه دیگه (خونه بابام) کلا وقتی یوزرام نمیتونن وصل شن منم خون به مغزم نمیرسه X-(
دیشب vps میکروتیکی که 2روز پیش گرفتم 1 ساعت قطع بود اولش بهم میگه ایراد از سرور نیست از جایه دیگه اس بعد میاد میگه اسپم زدی سرور دان شده من که باور نکردم نمیدونم شما باور میکنید یا نه همه vps فروشا پورت اسپم رو میبندن یا این یارو ناشیه یا داره دروغ میگه کلا میگم به هیچ دلیلی با قعطی سرور کنار نمیام
قیمت این vps بیشتر از 20 نباشه
2. میکروتیک 128 فعلا پهنای باندش مهم نیست فقط میخوام اگه اون بالایی قطع شد (که اگه قطع شه تمدید ممدید پر) سریع یوزرارو بیارم رو این میخوام این توانایی ساپورت 40 نفر همزمانو داشته باشه چون کاریم ازش نمیکشم فقط سیستم وجودش واسه اطمینان خاطر منه که یوزرا بدون *** نمونن یعنی اگه vps بالایی قعطی نداشته باشه اصلا از این استفاده نمیکنم یا شاید حداکثر5 تا یوزر روش بفروشم ترجیها این امریکا باشه چون بعضی از مردم ظاهر بینن فک میکنن فقط usa خوبه واسه همین میخوام بعضی مشتریارو از دست ندم لطفا راهنمایی کنید که با 128 چند نفر فوقش میتونن وصل شن
قیمت این vps 10 باشه
3. اگه قیمت بالای هارو خوب بدین احتمالا یه vps لینوکس هم واسه IBSng میگیرم که شنیدم با رم 256 کارم راه میوفته بازم ممنون میشم اگه اساتید منو راهنمایی کنن
Config میکروتیکو که اکثرا رایگان انجام میدن و وصل کردن اون IBSng هم کسی مجانی میکنه ؟
در ضمن من 1 مرداد vps ویندوزم تموم میشه و باید تا چند روز قبل تکلیف vps هام معلوم شه فعلا یه vps میکروتیک دارم + یه win
در حال حاضر فرض بر این بزارید که از این میک که دارم راضیم و دنباله مورد دوم هستم (احتمالا تا شنبه میخرم) که فعلا واسه این میکروتیکم پشتیبان باشه و تو این 1هفته هم بفهمم که میتونم به سرورای شما اعتماد کنم یا نه بعد 1 هفته اگه از 128 راضی بودم و از اون 256 خودم نبودم مورد اول رو هم از شما میخرم
یعنی فعلا قیمت مورد دوم و سوم رو جدا جدا بگید و اینکه اگه 2و3 رو با هم بخرم و با این میکم به هم وصل کنید جمعا چند میشه ؟ چقدر تخفیف میخوره :d ؟
بازم ممنون
nimafire
July 13th, 2011, 22:26
سلام
دوست عزیز از امریکا و کانادا دیتاسنتر های softlayer و iweb در خدمت شما هستیم
سرویس 128 ماهانه 12000 تومان و 256 ماهانه 17000 تومان هست که با تخفیف 25000 تومان به شما سرویس میدهیم.
سرور مجازی اگر قطعی داشته باشد طبیعی هست
شما یک سرور اختصاصی خرید کنید تا اپتایم 99.99 درصد داشته باشید در هر صورت سرور اصلی دچار مشکل میشد یا نیزا به بروز رسانی دارد که نیاز به ریست سرور اصلی گهگاهی میشود
برای سفارش میتوانید از طریق لینک زیر اقدام کنید
سیستم ما به شبکه شتاب جهت تراکنش های مالی وصل هست
https://clients.afaghhosting.net/cart.php?gid=11
اپتایم ما 99.99 درصد است.
در زمینه پورت.یک اسپمر.یک هکر و فردی که تورنت کار میکند از پورت های معمول استفاده نمیکند پس دلیل نمیشود شما با بستن پورت 25 جلوی اسپم را بگیرید.
با تشکر
MbjHosting
July 13th, 2011, 22:30
سلام
لطفا با ما در ارتباط باشید:
09395002325
یاهو: mbjsite@att.net
ایمیل: mbjhosting@gmail.com
یک آفر هم داریم: http://www.webhostingtalk.ir/f15/27817/
taghikhani
July 13th, 2011, 22:38
VDS-128
128MB
حافظه اصلی
پهنای باند: 100 گیگابایت
هارد: 15 گیگابایت
ماهیانه 10000 تومان
امکانات:
منابع کاملا اختصاصی
پردازنده 2 هسته ای
پنل جهت کنسول و ریبوت
نصب سیستم عامل دلخواه
و
256MB
حافظه اصلی
پهنای باند: 250 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت
ماهیانه 18000 تومان
امکانات:
منابع کاملا اختصاصی
پردازنده 3 هسته ای
پنل جهت کنسول و ریبوت
نصب سیستم عامل دلخواه
+ نصب و کانفیگ رایگان و اتصال میکروتیکهاتون به IBSng
سه تاش با هم میشه 46000 تومان که اگر هر سه رو با هم بخرید ترافیک یکی از 256 هارو نامحدود می کنیم.
مشاهده پلانها و سفارش (http://whg.ir/vds)
amirlord
July 13th, 2011, 22:47
ارائه دهنده ی سرور های حرفه ای | Persia VPS سرور اختصاصی مجازی (http://www.persiavps.com/vds/)
سلام
دوست عزیز از امریکا و کانادا دیتاسنتر های softlayer و iweb در خدمت شما هستیم
سرویس 128 ماهانه 12000 تومان و 256 ماهانه 17000 تومان هست که با تخفیف 25000 تومان به شما سرویس میدهیم.
کانفیگ 2تا vps و نصب ISBng رایگانه ؟
سرور مجازی اگر قطعی داشته باشد طبیعی هست
شما یک سرور اختصاصی خرید کنید تا اپتایم 99.99 درصد داشته باشید در هر صورت سرور اصلی دچار مشکل میشد یا نیزا به بروز رسانی دارد که نیاز به ریست سرور اصلی گهگاهی میشود
من الان 2 ماهه vps ویندوز دارم و بعد اینکه عوض کردمش الان 23 روزه که ریست نشده یوزیم مشکلی اعلام نکرده
حالا باز قعطی چند دقیقه ای یه چیزی نه عین دیشب 1ساعت
در زمینه پورت.یک اسپمر.یک هکر و فردی که تورنت کار میکند از پورت های معمول استفاده نمیکند پس دلیل نمیشود شما با بستن پورت 25 جلوی اسپم را بگیرید.
پس اینکه میگن پورت اسپمو بستیم و امکانش نیست یعنی چی ؟چون رو vps ویندوز من که usa هست تا حالا شکایت از اسپم نداشتم(2ماهه) ولی رو سویس نخریده این بارو میگه اسپم داشتی :-?
MagicVps.Com
July 13th, 2011, 23:26
این افر هست
http://www.webhostingtalk.ir/f15/27498/
رم 1 گیگ پهنای باند نامحدود
توی ویندوز تا جای که امکان داشته پورتهای اسپم بسته شده ولی تورنت خیر و کلا تورنت ممنوع هست در صورت شکایت سرور شما ممکنه برای چند ساعت بسته بشه
mahkoom021
July 13th, 2011, 23:28
فعلا فرض بگیرید که از میکی که الان دارم راضیم (تا چند روز بعد معلوم میشه ) خواهشا قیمت همون 128 رو بهم بگین و vps لینوکس واسه ISB
با این میک خودم 3تارو کانفیگ شده به isb واسم وصل کنید اخرش چند میگیرید ؟
قیمت هارو جدا جدا بگید جمعا هم ممنون میشم بگید چند میشه؟ یعنی تخفیفش ؟
nimafire
July 13th, 2011, 23:45
کانفیگ 2تا vps و نصب ISBng رایگانه ؟
من الان 2 ماهه vps ویندوز دارم و بعد اینکه عوض کردمش الان 23 روزه که ریست نشده یوزیم مشکلی اعلام نکرده
حالا باز قعطی چند دقیقه ای یه چیزی نه عین دیشب 1ساعت
پس اینکه میگن پورت اسپمو بستیم و امکانش نیست یعنی چی ؟چون رو vps ویندوز من که usa هست تا حالا شکایت از اسپم نداشتم(2ماهه) ولی رو سویس نخریده این بارو میگه اسپم داشتی :-?
سرویس دهی ما اپتایم 99.99 درصد است.اگر نیاز به ریست و تعمیرات باشد از قبل به کاربران اطلاع خواهیم داد
احتمالا از قبل مشکل وجود داشته.
ما به شما ای پی تمیز ارایه میکنیم.
با تشکر
hamnafas
July 13th, 2011, 23:54
با سلام
شب بخیر
1. میکروتیک 256 با پهنای باند نامحدود (من الان چون v3.2 دارم کار با اینو بلدم) از هلند المان یا سویس باشه که به تورنت و چیزایی مثه این گیر نده پورت اسپم هم بسته باشه یعنی تحت هیچ شرایطی سرورو قطع نکنن و قطع نشه:d
من خیلی خیلی واسم رضایت مشتریام مهمه سرور 2بار قطع شه بیخیال پولم میشم دیگه تمدید نمیکنم میرم جایه دیگه (خونه بابام) کلا وقتی یوزرام نمیتونن وصل شن منم خون به مغزم نمیرسه X-(
دیشب vps میکروتیکی که 2روز پیش گرفتم 1 ساعت قطع بود اولش بهم میگه ایراد از سرور نیست از جایه دیگه اس بعد میاد میگه اسپم زدی سرور دان شده من که باور نکردم نمیدونم شما باور میکنید یا نه همه vps فروشا پورت اسپم رو میبندن یا این یارو ناشیه یا داره دروغ میگه کلا میگم به هیچ دلیلی با قعطی سرور کنار نمیام
قیمت این vps بیشتر از 20 نباشه
از کشور های هلند و آمریکا و آلمان در خدمتیم
تا الان هم قطعی بی دلیل نداشتیم.مگر برای ریست سرور.اگر اسپم ارسال کنید و ابیوس بیاد مجبوریم وی پی اس رو جمع کنیم.
2. میکروتیک 128 فعلا پهنای باندش مهم نیست فقط میخوام اگه اون بالایی قطع شد (که اگه قطع شه تمدید ممدید پر) سریع یوزرارو بیارم رو این میخوام این توانایی ساپورت 40 نفر همزمانو داشته باشه چون کاریم ازش نمیکشم فقط سیستم وجودش واسه اطمینان خاطر منه که یوزرا بدون *** نمونن یعنی اگه vps بالایی قعطی نداشته باشه اصلا از این استفاده نمیکنم یا شاید حداکثر5 تا یوزر روش بفروشم ترجیها این امریکا باشه چون بعضی از مردم ظاهر بینن فک میکنن فقط usa خوبه واسه همین میخوام بعضی مشتریارو از دست ندم لطفا راهنمایی کنید که با 128 چند نفر فوقش میتونن وصل شن
قیمت این vps 10 باشه
پهنای باند همه پلن های ما یک ترا بایت هستش
اینکه چند نفر هم میتونن وصل بشن از نظر تئوری بی نهایت ... ولی از نظر تجربی به 30 -40 تا میرسه
3. اگه قیمت بالای هارو خوب بدین احتمالا یه vps لینوکس هم واسه IBSng میگیرم که شنیدم با رم 256 کارم راه میوفته بازم ممنون میشم اگه اساتید منو راهنمایی کنن
Config میکروتیکو که اکثرا رایگان انجام میدن و وصل کردن اون IBSng هم کسی مجانی میکنه ؟
در ضمن من 1 مرداد vps ویندوزم تموم میشه و باید تا چند روز قبل تکلیف vps هام معلوم شه فعلا یه vps میکروتیک دارم + یه win
در حال حاضر فرض بر این بزارید که از این میک که دارم راضیم و دنباله مورد دوم هستم (احتمالا تا شنبه میخرم) که فعلا واسه این میکروتیکم پشتیبان باشه و تو این 1هفته هم بفهمم که میتونم به سرورای شما اعتماد کنم یا نه بعد 1 هفته اگه از 128 راضی بودم و از اون 256 خودم نبودم مورد اول رو هم از شما میخرم به نظرم اگه این رو 128 بگیری و شماره 2 رو 256 بگیری بهتر باشه
نصب و کانفیگ سیستم عامل ها و ... رایگانه.اینم همینطور
حالا پلن های مارو ببینید :
1
ram=128MB
hard=5gb
port = 1gb
b.w = 1Tb
price=13000
2
ram=256MB
hard=15gb
port = 1gb
bw = 1Tb
price=18000
قیمت در هر سه دیتاسنتر برابر هست
نصب و کانفیگ رایگانه
و یه هاست 500 مگ هم به عنوان هدیه
sales data
July 14th, 2011, 00:40
سلام خوشحال یمشیم از دیتا سنتر ای وب کانادا در خدمت شما باشیم
سرورهای مجازی دیتا ارقام (http://dataargham.com)
پهنای باند براتون بالا محاسبه میکنیم
موفق باشید
Sindad
July 14th, 2011, 01:44
نصب و کانفیگ IBS به صورت رایگان انجام می گیرد.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/26310/
Masoud.B
July 14th, 2011, 01:54
سلام،
درخدمتیم با کانفیگ رایگان
http://billing.tehranweb.net/cart.php?gid=5
saeed25
July 14th, 2011, 04:09
با دروود
از کشورهای سویس،آمریکا،هلند در خدمت شما هستیم.
پیکربندی نخستین سرور ها به رایگان انجام خواهد شد.
سرور های آمریکا را می توانیم با پهنای باند 3 ترابایت به شما ارائه کنیم،اما ارسال هرزنامه ممنوع می باشد.
امکان ارائه سرور فوق از کشور های آمریکا , سوئیس و هلند وجود دارد
به صورت پیشفرض میکروتیک Version 5 Level 6 نصب خواهد شد و تمامی کانفیگ ها انجام خواهد شد (جهت جلوگیری از اسپم , تورنت و..)
سرور های هلند شامل 50% تخفیف ماه اول خواهند شد
Ping و Delay تایم سرور ها در ایران به دلیل داشتن back bone قوی بسیار پایین میباشد و سرعت خوبی را برای شما به ارمغان خواهد آورد
سرور IBSng از آنجایی که مصرف پهنای باند بالایی ندارد پیشنهادهای ویژه ای برای آن در نظر گرفته ایم
رم 256 ماهیانه 11000 تومان
رم 512 ماهیانه 17000 تومان
در صورتی که سوالی دارید در خدمتم
Yahoo ID: info_dlsong
Phone Number: 09398651386
توصیه میکنم قبل از خرید با پشتیبانی آنلاین داخل سایت مکاتبه ای داشته باشید
ارادتمند
قیمت مجموع: 25000 ماهانه
پهنای باند مجموع: 1 ترابایت
تمامی تنظیمات رایگان انجام می شود
Warez-Host.IR
July 14th, 2011, 11:22
لیست سرورهای مجازی ویندوز و لینوکس
↓
VDS1
HDD = 15GB
BW = 500GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 256MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 13.000
-----------------------------------
VDS2
HDD = 30GB
BW = 700GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 512MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 22.000
لیست سرورهای مجازی میکروتیک
↓
VDS0-MIK
HDD = 8GB
BW = 300GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 64MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 10.000
VDS1-MIK
HDD = 8GB
BW = 500GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 128MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 13.000
VDS2-MIK
HDD = 8GB
BW = 700GB
CPU = Xeon E5620
Ram = 256MB DDR3 ECC
Port = 1 Gbps
IP = 1
Monthly = 18.000
موقعیت سرور ها در کشور سوئیس و دیتاسنتر equinix می باشد
به طور پیشفرض Win/Lin/Mik به در خواست مشتری نصب خواهد شد
مجازی ساز ما Vmware Server Esxi است
پورت سرور 1 گیگابیت می باشد
منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
سرورهای میکروتیک نسخه 5 به صورت کانفیگ شده ارائه می شود
هر شنبه برای کاربرانی که مصرف BW بالایی دارند یا رو به اتمام است گزارش مصرف پهنای باند ارسال خواهد شد
امکانات :
1 - نصب NTTacPlus = رایگان (( win2003 ))
قیمت HDD + BW + IP + RAM و ... به صورت اضافه در آپشن های خرید موجود است
2 - لایسنس LiteSpeed = رایگان (( 30 روز + یک بار کانفیگ کامل اولیه ))
3 - نصب مجدد سیستم عامل در هر ماه 2 بار = رایگان
4 - نصب سی پنل + نسخه تریال 45 روز رایگان = رایگان (( پنل VDS3 و بالاتر ))
5 - نصب کلوکسو = رایگان
6 - نصب دایرکت ادمین = رایگان
7 - سرورهای ویندوز کارت صدا = دارد
8 - نصب و کانفیگ سرورهای میکروتیک نسخه 5 = رایگان
9 - 1000 گیگابایت پهنای باند اضافه = 12.000 تومان
10 - 100 گیگابایت هاردیسک اضافه = 20.000 تومان
11 - 256 مگابایت رم اضافه = 7.000 تومان
12 - پهنای باند نامحدود = 45.000 تومان
زمان تحویل سرورهای مجازی :
سرورهای مجازی ویندوز بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 4 ساعت بعد
سرورهای مجازی لینوکس بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 1 ساعت تا 4 ساعت بعد
سرورهای مجازی میکروتیک بعد از واریز هزینه به حسابهای شرکت بین 30 دقیقه تا 4 ساعت بعد
لینک خرید سرورهای مجازی لینوکس و ویندوز :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=1)
لینک خرید سرورهای مجازی میکروتیک :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir (http://www.warez-host.ir/cart.php?gid=7)
DATAFARM.IR
July 14th, 2011, 12:12
با سلام
از آمریکا در افر داریم :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/27970/
موفق باشید
mahkoom021
July 14th, 2011, 14:54
دوستان عزیز من تکلیفم با فروشنده قبلی معلوم شد سرورش دوباره قعطی داشت ( مثلا میگه private layer swiss دومین دیتا سنتر جهانه :-؟) ولی از سبک حرف زدنش با مشتری هم خوشم نمیاد
واسه همین میخوام کلا هر 3تا vps رو بخرم
2تا میکروتیک 256
یکیش حتما امریکا (صرفا واسه اسمه کشورش چون گقتم خیلی مشتریا فک میکنن فقط usa خوبه)
یکیش حتما سویس هلند المان ...(هر جایی که به کپی رایتو از این چیزا گیر نده)
پهنای باند: یوزرای من تو 20 روز 1TB با vps ویندوز 512 مصرف داشتن پس من دنبال bw نامحدودم حتما , افزایش bw واسم نمیصرفه
میک سوم هم واسه IBSng میخوام رمش 256 باشه البته دیشب 2و3 تا از اساتید گفتن که 128 هم میشه به هر حال این دیگه به نظر کارشناسیه شما ربط داره
فقط واسه من مشکلی پیش نیاد :d
با قیمتایی که تو این 2 روز بهم دادن 256 حدودا 15 تومان میخوام و رو جمع هم قاعدتا یه تخفیفه 5 یا 10 تومانی میدید دیگه :d:->؟
فقط سر جمع بهم بگید این 3تا با انجام همه کانفیگ ها (یعنی کانکشن بدید بگید با 2تا سرور وصل شو) و تخفیف ماهانه چند ؟
در ضمن این فروشنده قبلی واسم تجربه شد فعلا پول 1 هفته رو میدم که فقط بدونین که مشتری هستم و نمیخوام سرکار بزارم بعد از 1 هفته اگه مشکلی نبود پول ماه رو حساب میکنم
یه چیز دیگه من ssl ندارم پس sstp بکارم نمیاد یعنی هم مجموع قیمت میک v5.5 رو بگین هم v3.2
ممنون
saeed25
July 14th, 2011, 15:36
با دروود بر شما،سرور های میکروتیک با این ویژگی ها امکان را دارا می باشن:
Ram : 128MB
HDD : 4GB
Bandwidth : 500GB
Port : 1Gbps
که بهای ماهانه آنها 15.000 تومان می باشد.
شما برای IBSng نیاز به 256 مگابات رم خواهید داشت،که برای IBS پیشنهاد زیر را به شما ارائه می نمایم:
VPS/VDS1 - Equinix
Ram : 256MB
HDD : 30GB
Bandwidth : 700GB
Port :1Gbps
با بهای ماهانه 15.000 توما
ن
امکان ارائه سرور های میکروتیک مورد درخواست شما از آمریکا با پهنای باند بالای 2 3 ترابایت وجود دارد.
امکان اتصال IBS به میکروتیک ها به رایگان
پشتیبانی 24 ساعته،3 روز باشگت هزینه در صورت نا خشنودی شما.
mahkoom021
July 14th, 2011, 21:10
از تمام اساتیدی که افر دادن ممنونم هر 3تا vps رو خریداری کردم انشاا... اینا دیگه خوب باشن