توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن ساب دامین بر روی هاست دانلود
alipour66m
July 13th, 2011, 17:58
سلام
چطور میشه ساب دامین را بر روی هاست داتلود قرار داد؟
مثلا دامین من domain.com است
و یک هاست دانلود خریدم و میخوام dl.domain.com را روی هاست دانلود قرار بدم
farshidnaji
September 19th, 2011, 10:04
من هم همین مشکل رو دارم کسی میدونه کامل توضیح بده
نه فقط اینکه تو dns zone editor مثلا a record رو عوض کنیم
باکه قدم به قدم و کامل کامل توضیح بدبد !
Mehdi92
September 19th, 2011, 10:21
سلام شما اول میرین تو Simple DNS Zone Editor بعد یک قسمت داره به اسم Add an A Record. در قسمت Name دامین مثل dl.domain.com رو وارد میکنین، در قسمت Address هم آی پی سرور میزبان رو! حالا اگه مثلا رو سرور مجازی ویندوز باشه که سریع ست میشه ولی اگه رو هاست دانلود باشه، دومین dl.domain.com باید تو اونجا پارک کنید، بعد که ست شد استفاده کنید...
azaronline
September 19th, 2011, 11:45
برای این کار اول باید به هاست میزبانی وب که در سرور اولی هست و سایت شما روی آن قرار دارد بروید و در کنترل پنل یک ساب دامین بسازید بعد در کنترل پنل سی پنل در قسمت Domain برویددر این قسمت یک آپشن وجود دارد با عنوان advanced DNS zone Editorبعد در این قسمت در زیر صفحه رکورد ها را مشاهده میکنید که رکورد ساب دامنه شما باید اینجا وجود داشته باشد در سمت راست گزینه Edite وجود داردبعد از زدن این گزینه چند تا کادر برای شما باز خواهد شد که آخرین کادر مربوط به ای پی هست که شما باید ای پی را به ای پی سرور مجازی تغییر بدهیدبعد از اینکه ای پی جدید را قرار دادید گزینه Edite Record را بزنیدتوجه داشته باشید که برای ساب دامین دوتا رکورد مشاهده خواهید کرد یک رکورد با دبلیو و یکی بدون دبلیو که هردو باید به همین صورت ای پی جدید جایگزین شود
حال اگر میخواهین روی هاست دانلود ست بشه باید ساب دومین رو روی هاست دانلود پارک بکنین