توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزارهای موزد نظر در هاست اختصاصی
esteftaats
July 12th, 2011, 18:45
با سلام
من می خوام یه سرور اختصاصی بگیرم اما اون شرکت میگه که نصب نرم افزارها با خودته. ویندوزش server 2003 or 2008 هستش. چه نرم افزارهایی باید نصب کنم روش؟
PENOIL
July 23rd, 2011, 22:24
برای چه کاری میخواید؟
mayaco
July 23rd, 2011, 22:33
منظورتون سرور مجازی هست ؟؟ چیزی به اسم هاست اختصاصی نداریم ! حتما سرور مجازی هست
به یک کنترل پنل مثل plesk احتیاج دارید
البته لینوکس بخرید فکر کنم بهتر باشه
https://ebit-host.com/%d9%87%d8%a7%d8%b3%d8%aa-%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%b5%d9%8a/
می بخشید میشه توضیح بدید این فرق با vps یا vds چی بود؟!
esteftaats
July 24th, 2011, 04:00
برای چه کاری میخواید؟
راستش 4 تا سایت رو میخوام با هم راه اندازی کنم که موضوع سایت هام اینان : آپلود سنتر ، نیازمدی ، pay per click ، دانلود
و میخوام همه رو توی یک سرور بذارم. اما بیشتر سایت ها فقط سرور رو تحویل میدن و میگن راه اندازی برنامه هاش با خودته. البته میدونم بعضی از شرکت ها با پشتیبانی هم سرویس هاشون رو ارایه میدن ولی خب گرونه. میخوام خودم اینکارو بکنم.
---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
منظورتون سرور مجازی هست ؟؟ چیزی به اسم هاست اختصاصی نداریم ! حتما سرور مجازی هست
به یک کنترل پنل مثل plesk احتیاج دارید
البته لینوکس بخرید فکر کنم بهتر باشه
میبخشید . باید یگم سرور اختصاصی ، اما همش میگم هاست اختصاصی. منظورم سرور اختصاصی بود
goldcom
July 24th, 2011, 08:26
می بخشید میشه توضیح بدید این فرق با vps یا vds چی بود؟!
فرقش این هست که مدیریت شده هست . مثل هاست تمامی موارد رو ما مدیریت می کنیم اما منابع اختصاصی هست.
amirizadi
July 24th, 2011, 08:40
فرقش این هست که مدیریت شده هست . مثل هاست تمامی موارد رو ما مدیریت می کنیم اما منابع اختصاصی هست.
مطمءنی دوست عزیز؟
تا اونجایی که من میدونم فرقش در منابع اشتراکی و اختصاصی هست
Vps : virtual privite server
VDS : virtual dedicated server
فکر نمیکنم این مورد ربطی به مدیریت شده یا نشده داشته باشه
مدیریت یا
self manage هست
یا
full manage
goldcom
July 24th, 2011, 08:43
منظورشون فرق vps با VDS نبود
فرق هاست اختصاصی با VPS یا VDS رو میخواستن بدونن
پست رو دقیق تر مطالعه کنید
esteftaats
July 24th, 2011, 12:08
این تاپیک رو من ایجاد کردم که به من جواب بدید. بعدش رفتین جواب یکی دیگه رو میدین؟:-s
mgp.co.ir
July 24th, 2011, 12:21
این تاپیک رو من ایجاد کردم که به من جواب بدید. بعدش رفتین جواب یکی دیگه رو میدین؟:-s
از سرور چه مصرففی دارید ؟
می خواهید سرور به صورت کامل مدیریت بشود ؟
esteftaats
July 24th, 2011, 12:26
از سرور چه مصرففی دارید ؟
می خواهید سرور به صورت کامل مدیریت بشود ؟
فرض کنید سایت آپلود سنتر و نیازمندی
بله میخوام کامل مدیریت شود.
goldcom
July 24th, 2011, 12:46
من می خوام یه سرور اختصاصی بگیرم اما اون شرکت میگه که نصب نرم افزارها با خودته. ویندوزش server 2003 or 2008 هستش. چه نرم افزارهایی باید نصب کنم روش؟
خوب اينم جواب سوالتون بود ديگه ، اگه مديريت شده بگيريد ، خودشون براتون نصب ميكنن . اما اگه مديريت شده نباشه ، همه چيز پاي خودتون هست
براي آپلود سنتر بهتره كه لينوكس بگيريد و اقتصادي ترين حالتش نصب كنترل پنل كلوكسو هست!