PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازی یک سرور اختصاصی برای vps

jeividmoti
July 11th, 2011, 22:13
سلام دوستان

می خواستم بدونم اگه یک سرور اختصاصی از امریکا بگیرم و برنامه vmware را روش نصب کنم این برنامه رایگانه یا پولیه آیا سرور قطع میشه؟ می خوام روی سرور چندتا ویندوز سرور 2003 نصب کنم باید ویندوزام اصلی باشد یا رایتی هم میشه نصب کرد
لطفا کمک کنید چون یک اشتباه باعث میشه سرمایه بپره
ممنون

sales data
July 11th, 2011, 22:18
سلام
وقت بخیر
رایگان است ، مشکلی به وجود نماید
موفق باشید

jeividmoti
July 11th, 2011, 22:21
ممنون دوست عزیز برای ویندوز سرور 2003 چی؟ آیا باید ویندوزی که بر روی سرور اختصاصی نصب شده بر روی vmware نصب کرد؟ یا ویندوز سرور 2003 رایتی(از اینها که تو ایران 1500 تومان هست) می شه نصب کرد

alborzgostar
July 11th, 2011, 22:27
سلام

اگه وی پی اس هایی که میسازید ویندوز کرکی باشه مشکلی نداره اما سرور اصلی باید ارجینال باشه

jeividmoti
July 11th, 2011, 22:41
بسیار ممنون
من الانه روی سیستم خودم نصب کردم و آی پی دادم بهش و شبکه اش نصبه ولی وقتی توی CMD ویندوز اصلی ام میزنم میزنم ping 192.168.1.150 نمیشناسه همچین آی پی را آیا تنظیمه خاصی داره؟

jeividmoti
July 13th, 2011, 02:35
sql server 2005 هم روش نصب کنیم سرور قطع میشه؟

ra3ou1
July 13th, 2011, 03:50
چک کنید اطلاعات شبکه رو درست وارد کرده باشید

چک کنید ریموت فعال باشه

در صورتی که فایروال یا آنتی ویروس روی وی پی اس نصب کردین غیرفعال کنید

Sindad
July 13th, 2011, 10:36
به sql server هم گیر نمی دهند.

WorldData.IR
July 15th, 2011, 13:37
سلام مشکلی نیست شما می تونید ویندوز کرک شده هم نصب کنید اگه سوالی داشتید در خدمتم WorldData.IR
سلام دوستان

می خواستم بدونم اگه یک سرور اختصاصی از امریکا بگیرم و برنامه vmware را روش نصب کنم این برنامه رایگانه یا پولیه آیا سرور قطع میشه؟ می خوام روی سرور چندتا ویندوز سرور 2003 نصب کنم باید ویندوزام اصلی باشد یا رایتی هم میشه نصب کرد
لطفا کمک کنید چون یک اشتباه باعث میشه سرمایه بپره
ممنون

jeividmoti
July 15th, 2011, 17:38
به نظر دوستان اصلا خرید سرور اختصاصی و ارائه می پی اس صرف داره؟ دردسرش زیاده یا کم؟ برای سرور اختصاصی بهتره که وی پی اس بدم یا هاستینگ
در ضمن من یک وی پی اس دارم که روش iis نصب کردم فایل های htm و html را می خونه ولی فایل های asp و aspx را ایراد از iis می گیره لطفا کمک کنید دوستان

jeividmoti
July 17th, 2011, 00:23
با سلام دوستان آیا برنامه ای هست که بر روی وی پی اس ویندوز نصب کرد و کنترل کرد که کاربران چه سایت هایی را باز می کنند؟

soroushhost
July 17th, 2011, 01:54
به نظر دوستان اصلا خرید سرور اختصاصی و ارائه می پی اس صرف داره؟ دردسرش زیاده یا کم؟ برای سرور اختصاصی بهتره که وی پی اس بدم یا هاستینگ
در ضمن من یک وی پی اس دارم که روش iis نصب کردم فایل های htm و html را می خونه ولی فایل های asp و aspx را ایراد از iis می گیره لطفا کمک کنید دوستان
شما برای شروع VDS بگیرین و روی VDS تون سرور مجازی بدین (!)، اینجوری پشتیبانی گروهی که ازشون VDS گرفتین رو هم دارین (برای این کار Critix XenServer باید باشه روی سرور اصلی)

the_coder
July 17th, 2011, 02:01
با سلام دوستان آیا برنامه ای هست که بر روی وی پی اس ویندوز نصب کرد و کنترل کرد که کاربران چه سایت هایی را باز می کنند؟
سلام
نمیتونید مشخص کنید که هر کاربر کجا میره اما می تونید از طریق اسنیف کردید بفهمید که از طریق وی پی اس شما (توسط کاربران) چه سایت هایی باز میشه

WorldData.IR
July 17th, 2011, 02:07
VMware Esxi 4 free هستش

diges
July 17th, 2011, 03:41
وی ام ور پولی نیست فقط باید در ماه همون اجاره سرور رو بدید همین

SazgarWeb
August 8th, 2011, 08:02
VMware که پولیه داداش :D
ولی سریالاش هست راحت آنلیمیتت میشه

WorldData.IR
September 3rd, 2011, 13:49