توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ
fas
July 9th, 2011, 22:45
سلام دوستان
من یک سرور میکروتیک + ibs دارم نیاز به یک سری تنظیمات دارم کانفیگ شده ولی در ساخت یوزر و گروه مشکل دارم
کسی هست کمکم کنه فوری است کانفیگ شده همه چیز فقط در ساخت یوزر و گروه مشکل دارم کسی هست انجا بده اگه هزینه هم میگیرید مشکلی نیست منصفانه <):)
ببخشید جایی ندیدم مربوط باشه اینجا پست زدم
ممنونم با تشکر :53::53:
taghikhani
July 9th, 2011, 23:25
کانفیگ میکروتیک + ibs + اتصال به هم = 10000 تومان
بهتر بود تو همون بخش درخواست سرویس میزدید. اینجام خیلی فرقی نمیکنه
fas
July 9th, 2011, 23:26
عزیز اینها کانفیگ شده و وصل شده به هم مشکل در خود ibs دارم ساخت گروه ....
MagicVps.Com
July 10th, 2011, 00:10
سلام دوستان
من یک سرور میکروتیک + ibs دارم نیاز به یک سری تنظیمات دارم کانفیگ شده ولی در ساخت یوزر و گروه مشکل دارم
کسی هست کمکم کنه فوری است کانفیگ شده همه چیز فقط در ساخت یوزر و گروه مشکل دارم کسی هست انجا بده اگه هزینه هم میگیرید مشکلی نیست منصفانه <):)
ببخشید جایی ندیدم مربوط باشه اینجا پست زدم
ممنونم با تشکر :53::53:
دوست عزیز دیشب شما به ما گفتید براتون سرور هم اماده کردیم کانفیگ هم کردیم ولی دیگه جوابی داخل مسنجر هم ندادین هرچی پی ام دادم بهتون
سرویستون نمی خواستید میگفتید نمیخواستیم که بکشیمویتون شما که اطالاعات فرستادین و توی تاپیک گته بودین عجله دارید من هم سرور سریع اماده کردم دادم کسی کانفیگ کرد ولی دیگه جواب ندادین ادب و معرفت هم خوب چیزی هست
حداقل میگفتید نمیخوام و جواب میدادین
سرویستون هم کانفیگ شده هست اماده
atilnic
July 10th, 2011, 00:23
دوست عزیز دیشب شما به ما گفتید براتون سرور هم اماده کردیم کانفیگ هم کردیم ولی دیگه جوابی داخل مسنجر هم ندادین هرچی پی ام دادم بهتون
سرویستون نمی خواستید میگفتید نمیخواستیم که بکشیمویتون شما که اطالاعات فرستادین و توی تاپیک گته بودین عجله دارید من هم سرور سریع اماده کردم دادم کسی کانفیگ کرد ولی دیگه جواب ندادین ادب و معرفت هم خوب چیزی هست
حداقل میگفتید نمیخوام و جواب میدادین
سرویستون هم کانفیگ شده هست اماده
سلام
برای شما هم؟ایشون فکر کنم ما رو گیرآورده!!!!
به ما هم میگه آماده کنید
بعد آماده در هیجا جواب ما را ندادند....
موفق باشید
با تشکر
fas
July 10th, 2011, 12:48
سلام من توی اخرین پست گفتم سرویس تهیه شد برو بخون بعد هر چی دلت میخواد بگو ;)