توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن پسورد هندل نیک به ایمیل
nima17701
July 8th, 2011, 19:36
سلام دوستان ، یکی از یوزرهام زمانی که در نیک هندل ثبت نام کرده بود . به جای آدرس ایمیل ، آدرس یه پرفایل یاهو رو داده بود که به آن ایمیل نمیرسه .
شناسشم به من داده بود و دامین رو برای اون شناسه زدم . حلا پسورد نداره که وارد پنلش بشه .
کسی از دوستان تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
برای دریافت پسورد اکانتش باید چکار کنه ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید ، راهنماییم کنید
باتشکر
دوستان کسی تا حالا این مشکل رو نداشته
mibfa
July 9th, 2011, 01:19
سلام
از خود نیک ثبت نام کرده یا از طریق نماسندگان ؟
در کل باید درخواست کتبی به ایرنیک بده
ra3ou1
July 9th, 2011, 02:25
باید درخواست به نیک ارسال بشه + مدارک جهت تایید هویت تا پسورد رو در اختیارتون بزارن
nima17701
July 9th, 2011, 08:23
سلام
از خود نیک ثبت نام کرده یا از طریق نماسندگان ؟
در کل باید درخواست کتبی به ایرنیک بده
از خود نیک ثبت نام کرده ، ممنون از راهنماییتون
هاست برتر
July 9th, 2011, 09:27
کلا نیک دیگه گندشو دراورده 4 روزه یه دومین معمولی واسه یوزر رجیستر کردم هنوز ثبت نکرده گندشو دراوردن با این مراحلشون.من تیکت زدم بهشون گفتن دومین مشکلی نداشته درحال عبور از سایر مراحل تایید است.واقعا ...
domainer
July 9th, 2011, 11:13
سلام دوستان ، یکی از یوزرهام زمانی که در نیک هندل ثبت نام کرده بود . به جای آدرس ایمیل ، آدرس یه پرفایل یاهو رو داده بود که به آن ایمیل نمیرسه .
شناسشم به من داده بود و دامین رو برای اون شناسه زدم . حلا پسورد نداره که وارد پنلش بشه .
کسی از دوستان تا حالا همچین مشکلی داشته ؟
برای دریافت پسورد اکانتش باید چکار کنه ؟
ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید ، راهنماییم کنید
باتشکر
دوستان کسی تا حالا این مشکل رو نداشته
ببینید تا جایی که یادم هست بعد از ثبتنام یک پسورد موقت میده به شما که بعد از اولین ورود با وارد سوال محرمانه باید پسورد جدید اعمال بشه،
بنابرین فکر میکنم با در اختیار داشتن سوال محرمانه بتوانید در قسمت فراموشی پسورد اختیار پنل را به دست بگیرید.
nima17701
July 9th, 2011, 12:05
ببینید تا جایی که یادم هست بعد از ثبتنام یک پسورد موقت میده به شما که بعد از اولین ورود با وارد سوال محرمانه باید پسورد جدید اعمال بشه،
بنابرین فکر میکنم با در اختیار داشتن سوال محرمانه بتوانید در قسمت فراموشی پسورد اختیار پنل را به دست بگیرید.
بله متاسفانه ایمیل این یوزر مشکل داشته و پسورد موقت براش ارسال نشده
بازم ممنون از بابت راهنماییتون