PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی نیمه مدیریت شده از فرانسه

itjavani
July 8th, 2011, 18:12
با سلام

جوان سرور ( شرکت فناوران صنعت جوانی ) مفتخر به ارائه سرویسی جدید از کشور فرانسه برای وب مستر های عزیز می باشد...
سرور ها واقع در دیتاسنتر OVH فرانسه می باشد...

این سرورها به صورت نیمه مدیریت شده هستند بدین معنا که
نصب و کانفیگ اولیه سرویس شامل نصب فایروال ، آنتی ویروس ، کانفیگ اولیه وب سرور ، نصب رایگان وب سرور لایت اسپید و nginx و lighttpd در صورت در خواست مشتری و...
بعد از تحویل سرور به کاربر هیچگونه تعهدی نسبت به پشتیبانی نرم افزاری سرور مجازی نداریم...البته برای رفع مشکلات احتمالی به زودی پرتال آموزشی احداث خواهیم کرد ولی اگر کاربران به تنظیمات دست نزنن به راحتی میتونن کار کنن و هیچ مشکلی واسشون پیش نمیاد...

Plan A FR
حافظه رم : 512 مگابایت
فضای هارد : 50 گیگابایت
پهنای باند : 1000 گیگابایت
آی پی : 1 عدد
18,000 تومان ماهانه

Plan B FR
حافظه رم : 1024 مگابایت
فضای هارد : 75 گیگابایت
پهنای باند : 2000 گیگابایت
25,000 تومان ماهانه

Plan C FR
حافظه رم : 1536 مگابایت
فضای هارد : 100 گیگابایت
پهنای باند : 3000 گیگابایت
30,000 تومان ماهانه

Plan D FR
حافظه رم : 2048 مگابایت
فضای هارد : 125 گیگابایت
پهنای باند : 4000 گیگابایت
35,000 تومان ماهانه

Plan E FR
حافظه رم : 3072 مگابایت
فضای هارد : 150 گیگابایت
پهنای باند : 5000 گیگابایت
42,000 تومان ماهانه

Plan F FR
حافظه رم : 4096 مگابایت
فضای هارد : 175 گیگابایت
پهنای باند : 6000 گیگابایت
50,000 تومان ماهانه

Javan Server | جوان سرور - سبد خرید (http://client.javanserver.com/cart.php?gid=21)

سوالی بود در خدمتم... دوستانی که نیاز به مشاوره دارند میتونن تماس بگیرند تا بسته به نیازشون بهترین پلن رو آفر بدم!
همینطور امکان ارائه کاستوم پلن هم هست! میتونید با واحد فروش تماس بگیرید...
روی هر سرور 16 عدد وی پی اس بیشتر ایجاد نمیشود!

itjavani
July 8th, 2011, 20:33
به تمامی پلن ها 25 گیگ هارد اضافه شد...
تمامی سرویس ها دارای 10 گیگ اف تی پی بک آپ رایگان می باشند...

ToooPDL
July 8th, 2011, 21:53
سلام
ovh چطوریه ؟ به وارز حساس هست ؟ ویبولتین نال و..

itjavani
July 8th, 2011, 22:00
سلام
ovh چطوریه ؟ به وارز حساس هست ؟ ویبولتین نال و..

با سلام

در مورد کیفیت ovh همه میدونن ، نیاز نیست تعریف کنم در یک کلمه عالیه!سرور های سوپر میکرو و پورت قوی و آپتایم 100% و پینگ پایین به ایران میشه گفت از مزایای این دیتاسنتر فرانسوی هست!
و اما وارز: تا زمانی که ریپورت نشه هیچ جا هیچ کاری ندارند ولی باید بگم ovh فرانسه مثل آمریکا اصلا وارزنیست!
سوال دیگه ای بود در خدمتم...

MagicVps.Com
July 8th, 2011, 22:20
با سلام

در مورد کیفیت ovh همه میدونن ، نیاز نیست تعریف کنم در یک کلمه عالیه!سرور های سوپر میکرو و پورت قوی و آپتایم 100% و پینگ پایین به ایران میشه گفت از مزایای این دیتاسنتر فرانسوی هست!
و اما وارز: تا زمانی که ریپورت نشه هیچ جا هیچ کاری ندارند ولی باید بگم ovh فرانسه مثل آمریکا اصلا وارزنیست!
سوال دیگه ای بود در خدمتم...

عزیز یعنی میگید امریکا وارز هست جدیدا این اتفاق افتاده جل الخالق

MbjHosting
July 8th, 2011, 22:25

بجز سافت لیر هیچ دیتاسنتری ندیدم که جدی باشد !

itjavani
July 8th, 2011, 22:29

نه عزیز من ، فکر کنم منظورمو بد رسوندم ،یک کلمه جا انداختم، یعنی اینکه آمریکا وارز نیست ، فرانسه هم مثل آمریکا وارز نیست! یعنی جفتشون وارز نیستند! حالا راضی شدید :دی

MbjHosting
July 8th, 2011, 22:30
نه عزیز من ، فکر کنم منظورمو بد رسوندم ،یک کلمه جا انداختم، یعنی اینکه آمریکا وارز نیست ، فرانسه هم مثل آمریکا وارز نیست! یعنی جفتشون وارز نیستند! حالا راضی شدید :دی

ولی جمله اولتون هم یکم درسته ها ... جدیدا زیاد گیر نمیدن بجز سافت لیر البته

NovinServer
July 9th, 2011, 00:58
ولی جمله اولتون هم یکم درسته ها ... جدیدا زیاد گیر نمیدن بجز سافت لیر البته
شما برو از دیتاسنتر Hetzner.de سرور بگیر بعد قربان Softlayer میری ! بلایی به سرت میاره که ....
همه دیتاسنتر ها اگر Abuse Report به انها ارسال گردد موظف به پیگیری هستند و تا وقتی کسی شکایت نکند دیتاسنتر به محتوای اطلاعات داخل سرور مشتری کاری ندارد !
این را جهت اطلاع دوستان برای نال اسکریپت گفتم و شما هم ( MbjHosting (http://www.webhostingtalk.ir/member/7149/) ) خودتون دیگه تو این کار هستید باید اینها را بدونید !

MbjHosting
July 9th, 2011, 00:59
شما برو از دیتاسنتر Hetzner.de سرور بگیر بعد قربان Softlayer میری ! بلایی به سرت میاره که ....
همه دیتاسنتر ها اگر Abuse Report به انها ارسال گردد موظف به پیگیری هستند و تا وقتی کسی شکایت نکند دیتاسنتر به محتوای اطلاعات داخل سرور مشتری کاری ندارد !
این را جهت اطلاع دوستان برای نال اسکریپت گفتم و شما هم ( MbjHosting (http://www.webhostingtalk.ir/member/7149/) ) خودتون دیگه تو این کار هستید باید اینها را بدونید !

بله می دانم ولی گیر دادن سافت لیر یک چیز دیگری است !

NovinServer
July 9th, 2011, 01:02
بله می دانم ولی گیر دادن سافت لیر یک چیز دیگری است !
ببخشید این را می گوییم !
اما ایشون تاپیک فروش سرویس زده و بحث سافت لایر نیست !
موفق باشید ، با عرض پوزش از ITJavani

itjavani
July 9th, 2011, 11:16
ببخشید این را می گوییم !

خواهش میکنم...

در ضمن برای برخی از دوستانی که پ.خ کرده بودند عرض کنم که انتقال کاربران از سی پنل به سی پنل و دایرکت ادمین به دایرکت ادمین رایگان می باشد...

DeltaGostar
July 9th, 2011, 15:57
از نظر من و قانونی بودن توی تاپیک فروش یه شخص فقط باید سوالات اقتصادی و کیفیت و چگونی پشتیبانی و تست ها صورت گیرد نه انتقادات منحرف کننده . و بررسی دیتا سنتر های دیگر و غیره

MbjHosting
July 9th, 2011, 16:23
ببخشید این را می گوییم !

از نظر من و قانونی بودن توی تاپیک فروش یه شخص فقط باید سوالات اقتصادی و کیفیت و چگونی پشتیبانی و تست ها صورت گیرد نه انتقادات منحرف کننده . و بررسی دیتا سنتر های دیگر و غیره

حالا کار بنده اشتباه ! شما چه؟ همین کار شما نیز ادامه اشتباهات بنده است ! کافیست اگر بنده این اشتباه را کردم گزارش خلاف دهید همین و بس.

ضمنا در یکی از قوانین انجمن آمده است که:
با کسانی که بحث های خلاف قوانین انجمن را ادامه دهند مانند فرد متخلف برخورد میشود. لطفاً از ارسال پاسخ های اعتراض، مخالفت و... در این بحث ها بپرهیزید و برای کمک به ما از طریق گزارش تخلف یا پیغام خصوصی به یکی از مدیران اقدام کنید.

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------

ضمنا از itjavani نیز عذرخواهی به عمل می آید ....

itjavani
July 9th, 2011, 20:24
ممنون از دوستان که به هم گیر میدن و عذرخواهی میکنن! :دی
پیشنهاد میکنم که بخش Review دیتاسنتر ها گذاشته بشه که دیگه تاپیک های فروش به جاده خاکی نره!
در ادامه دوستانی که پ.خ میدند میتونن آزادانه اینجا سوالشون رو بپرسند...

موفق باشید...

Warez-Host.IR
July 9th, 2011, 20:36
سلام محمد جان سی پنل نصب و کانفیگ هم میکنید :d ??
اگر کاربر تغییراتی ایجاد کرد و نیاز به کانفیگ مجدد باشه چقدر هزینه داره ؟؟

:)

itjavani
July 9th, 2011, 20:42
سلام محمد جان سی پنل نصب و کانفیگ هم میکنید :d ??
اگر کاربر تغییراتی ایجاد کرد و نیاز به کانفیگ مجدد باشه چقدر هزینه داره ؟؟

:)

:دی آره داداشم، سی پنل نصب و کانفیگ اولیه امنیتی و آپاچی انجام میشه،
در صورتی که مشکل کاربر سطحی باشه و تا 15 دقیقه کار حل بشه به صورت رایگان انجام میدیم ، در صورتی که بیشتر کار ببره هزینه متناسب با تایمی که گذاشته میشه دریافت میشه
برای اینکه به کاربر زیاد فشار نیاد هزینه از 10-20 بیشتر نمیره!

ehsansystem
July 10th, 2011, 10:07
سلام بر محمد گــــــــــــــــــــــــ ــــل :79:
آقا ایشون از هر جا سرور بگیره میدونم چیز خوبی میگیره .... همینطوری نمیره سرور بگیره

موفق باشی محمد جان

itjavani
July 10th, 2011, 14:15
سلام بر محمد گــــــــــــــــــــــــ ــــل :79:
آقا ایشون از هر جا سرور بگیره میدونم چیز خوبی میگیره .... همینطوری نمیره سرور بگیره

موفق باشی محمد جان

ممنون احسان جان، شما لطف داری...

SazgarWeb
July 12th, 2011, 11:43
آفرهاتون واقعا عالی هستن ... امیدوارم موفق باشید

aminreza
July 12th, 2011, 15:45
ازشون یه سرویس خریداری کردم.
واقعا حرف نداره کارشون. خداوکیلی قصدم تبلیغ نیست ولی ساپرتشون عالیه. هر موقع کارمون گیر کرد دیدیم تو یاهو آن هستن و جواب میدن.
الان سایت خودم روی همین سرور مجازی هست که ازشون خریدم. با اینکه یه انجمن سنگین هست اما سه سوته باز میکنه !!!
هرچیم که بود و نبود واسه ما کانفیگ کردن ! :دی
در کل خیر از جوونیشون ببینن با این قیمت مناسب و کیفیت بالا :دی