توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در زمین سکریپت برای سایت آپلود
fatimagorrani
July 6th, 2011, 23:33
با سلام خدمت همه دوستان و وب مستران...
من یک اسکریپت خیلی خیلی ساده می خوام + یک قالب خیلی خیلی ساده مثل این عکس پایین
2712
اگه از یک اسکریپت اماده هم می تونید استفاده کنید یا ادیت کنید هم موردی نداره
فقط می خوام مثل این عکس باشه
1- همه جور فایل آپلود کنه با همه سایز اما بتونم سایزشو کم و زیاد کنم
2-بتونم تبلیغات بزارم توی سایت
همین;;)
برای سرعت بخشیدن ای دی من رو ادد کنید
ID: fati.website
لطفآ توضیحات رو پ خ کنید ممنون
-----------------------------------------
اردتمنده شما فاطیما گورانی
4ul.com (http://4ul.com)
atilnic
July 6th, 2011, 23:50
ما هم اینو نیاز داریم.
کسی داشت بده
fatimagorrani
July 7th, 2011, 00:14
اینقدر طراحیمون قشنگه که مورد نظر مردم قرار گرفت، یه پا طرح شدیم رفت :69::->
REXNET
July 7th, 2011, 11:09
بنده قبلا یک اسکریپت آپلود با قابلیت محدود کردن پسوند فایل نوشتم، امکان جایگذاری تبلیغات هم میشه توش انجام داد... ولی محیط Admin ننوشتم براش... اگر خواستید پ.خ. کنید.
fatimagorrani
July 7th, 2011, 11:45
اقای REXNET (http://www.webhostingtalk.ir/member/13020/) پ خ شد
ممنون از لطفتون
REXNET
July 7th, 2011, 17:26
دوست عزیز براتون نوشتم...
گفتم حالا که دارم کار می کنم یک چیز شیک تر طراحی کنم، این اسکریپت رو در دو نسخه Normal و ads_version (دارای تبلیغات) آماده کردم که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره... البته همین الآن یادم افتاد که Progress Bar برایش نذاشتم که امیدوارم یکی از دوستان فردا یا پسفردا بیاد یادم بندازه که این اسکریپت رو آپدیت و کامل کنم. (ID من اینه dirty_boy_sod)
27172718
fatimagorrani
July 7th, 2011, 17:47
آقا واقعآ ممنونم کارمو راه انداختین:111:
ان شالله بدرد دوستان هم بخوره
تشکر از اقای تقوی هم یادتون نره :71:
REXNET
July 7th, 2011, 17:53
دوستان، چند نکته:
1. این ورژن ناقص هست، یعنی اصولا باید Progress Bar بگذارم که نگذاشتم، محدودیت حجم نگذاشتم و ... . و اگر یکی از شما یکی دو روز بعد به یادم بیندازد کاملش می کنم.
2. این نسخه اصلا Secure نیست و چون اصول امنیت در آپلود کاملا در آن رعایت نشده، لذا اکیدا توصیه می شود، به هر پسوند فایل ای اجازه آپلود ندهید و حتما آنتی ویروس وب سرور هاست تون فعال باشه. این مورد هم اگر یادم بیاندازید باید سر فرصت درستش کنم.
3. از لحاظ تنظیمات هم این نسخه User Friendly نیست... اینم قابل درست کردن هستش...
در کل فقط یک چیزی سریع برای دوست عزیز مون درست کردم که نیاز شون برطرف بشه...
موفق و پیروز باشید
fatimagorrani
July 7th, 2011, 18:57
ghablaz harchizi begam ke sharmande farsi nis chon jai hastam ke farsi nadare :(
agha hamini ke ham gozashtin az saremon ham ziadie
ama heyfe ke Progress bar va tanzime hajm nadare
man farda yadavari mikonam ke dige kamel mozahemeton beshimo:71: in 2 gozinei ke arz kardam khedmatetono ok konid
bazam az shoma va in anjoman mamnonam
REXNET
July 8th, 2011, 15:32
نسخه نهایی در فروم وبسایت برنامه نویس منتشر شد! :D
یک اسکریپت File Upload ساده و زیبا برای شما (http://barnamenevis.org/showthread.php?294756-%DB%8C%DA%A9-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-File-Upload-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7&p=1294136#post1294136)
fatimagorrani
July 8th, 2011, 18:13
واقعا خسته نباشید مگم
لطف کردین در حق همهo:-)
tishin
July 13th, 2011, 15:45
کو اسکریپت ؟
ما هم شاید احتیاج داشته باشیم
دوست عزیز براتون نوشتم...
گفتم حالا که دارم کار می کنم یک چیز شیک تر طراحی کنم، این اسکریپت رو در دو نسخه Normal و ads_version (دارای تبلیغات) آماده کردم که امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره... البته همین الآن یادم افتاد که Progress Bar برایش نذاشتم که امیدوارم یکی از دوستان فردا یا پسفردا بیاد یادم بندازه که این اسکریپت رو آپدیت و کامل کنم. (ID من اینه dirty_boy_sod)