ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مجازی + میکروتیک نسخه ۵

astro.alireza
July 6th, 2011, 20:04
فروش ویژه سرورهای اختصاصی مجازی امگا هاست

کیفیت بالای قطعات سخت افزاری (مخصوص سرور) با سرعت بالای پورت یک گیگابیت اختصاصی استفاده از این سرورها را برای مقاصد مختلف میسر می سازد.

2720

شما می‌توانید به صورت مجانی و نامحدود از امکانات میکروتیک ورژن ۵ استفاده نمایید. از مهمترین ویژگی‌های این سیستم پشتیبانی از پروتکل SSTP می باشد. هم اکنون قیمت لایسنس این نسخه از میکروتیک ۲۵۰ دلار می باشد.

حتماً به پیشنهاد ویژه ما در پایین پست توجه بفرمایید!

لطفاً چانه بزنید!!!

مشخصات سرور میزبان:
CPU: Intel® Xeon® E5620 Westmere-EP
RAM: 12 GB DDR3 ECC Registered Memory
Port: 1 Gbps Full-Duplex Uplink
Datacenter: Equinix - Switzerland - Zurich
Virtualization: Vmware EXSI 4.1

مشخصات سرورهای مجازی قابل ارائه
-------------------------------------------
Plan-1
RAM: 128 MB
HDD: 10 GB
BW: 256 GB
Price: 10,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=30
Plan-2
RAM: 256 MB
HDD: 20 GB
BW: 512 GB
Price: 15,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=31
Plan-3
RAM: 512 MB
HDD: 40 GB
BW: 1 TB
Price: 25,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=32
Plan-4
RAM: 1GB
HDD: 80 GB
BW: 2 TB
Price: 40,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=33
Plan-5
RAM: 2 GB
HDD: 160 GB
BW: 4 TB
Price: 70,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=34

Special Offer
Plan-Twin
Plan-2 → Mikrotik V5 Level 6
Plan-3 → CentOS 32bit + IBSng
Price: 35,000 Toman/Month
http://clients.omegahost.net/cart.php?a=add&pid=35

با ارائه پنل مدیریت سرور مشتریان محترم می‌توانند سرور خود را کنترل نموده و سیستم عاملهای مختلف را روی آن نصب نمایند.
سیستم عامل Mikrotik v5 به صورت رایگان نصب می شود.
تنظیمات زیر به صورت رایگان برای تمامی مشتریان صورت می گیرد!

Mikrotik v5.0 + PPTP + L2TP + SSTP
Linux CentOS + PPTPD + IBSng
Mikrotik v3.3 or v2.9 + PPTP + L2TP
Win 2003 + Nttacplus
Mikrotik + IBSng

هزینه منابع اضافه به شرح زیر می باشد:

+128 MB RAM: 5,000 Toman/Month
+10 GB HDD: 5,000 Toman/Month
+512 GB BW: 7,000 Toman/Month
+1 IP: 5,000 Toman/Month

AriyaDownload
July 7th, 2011, 00:15
این پنل دو رو اگه شش ماهه یا یه ساله پرداخت کنیم
هزینه اش چقدر می شه؟
یعنی چقدر تخفیف می خوره :D
و اینکه رویه این پنل دو Plan-2 تقریبا چندتا یوزر می تونه آنلاین باشه با بهترین کیفیت؟؟؟

astro.alireza
July 7th, 2011, 10:04
این پنل دو رو اگه شش ماهه یا یه ساله پرداخت کنیم
هزینه اش چقدر می شه؟
یعنی چقدر تخفیف می خوره :D
و اینکه رویه این پنل دو Plan-2 تقریبا چندتا یوزر می تونه آنلاین باشه با بهترین کیفیت؟؟؟
اگه شش ماهه پرداخت کنید ۱۰ تومن و اگه یکساله پرداخت کنید ۲۰ تومن تخفیف می دم
اگه منظورتون از کیفیت میزان سرعت اینترنت سرور هست که خب کاملا بستگی داره به میزان استفاده کاربران اما با میکروتیک فکر می کنم تا ۲۰ تا یوزر می تونند با کیفیت آنلاین باشن

REXNET
July 7th, 2011, 10:34
توجه

دوستان عزیز وقتی یک آفری می دهند بیش از حد بزرگنمایی می کنند. در درجه اول قیمت لایسنس میکروتیک RouterOS نسخه 5 در حالت پایه یعنی Level 4 برابر 45,000 تومان می باشد و در نهایت به Level 6 با قیمت 250,000 می رسد. ضمن اینکه این لایسنس ها فقط برای یک بار صادر می شوند و الگوریتم آن ها وابسته به سخت افزار سرور می باشد. لذا اگر بر روی یک سرور اختصاصی تعدادی VPS با لایسنس یکسان تعریف شود، به دلیل ضعف در این ناحیه، شرکت مادر متوجه این قضیه نشده و همه این VPS ها به درستی در کنار یکدیگر فعالیت می کنند (این مورد رو اولین بار بنده تست و اجرا کردم و به برخی دوستان برای استفاده تجازی گزارش شد). همچنین نسخه کرک شده این ورژن رو نیز در یک سایت عربی و همچنین یک سایت چینی مشاهده نموده ام ولی متاسفانه به هیچ طریق موفق به ثبت نام و استفاده از امکانات آن وب سایت ها نگشتم.

** با عرض پوزش بابت جسارت، فقط محض اطلاع رسانی **

tar.gz
July 7th, 2011, 11:12
بله نسخه کرک شده 5.4 L6 رو دارم ولی تست نکردم .فایل ایمیج vmdk هست! ولی خب نمیشه گفت که ایشون حتما از این نسخه استفاده میکنن

Masoud.B
July 7th, 2011, 11:20
توجه

دوستان عزیز وقتی یک آفری می دهند بیش از حد بزرگنمایی می کنند. در درجه اول قیمت لایسنس میکروتیک RouterOS نسخه 5 در حالت پایه یعنی Level 4 برابر 45,000 تومان می باشد و در نهایت به Level 6 با قیمت 250,000 می رسد. ضمن اینکه این لایسنس ها فقط برای یک بار صادر می شوند و الگوریتم آن ها وابسته به سخت افزار سرور می باشد. لذا اگر بر روی یک سرور اختصاصی تعدادی VPS با لایسنس یکسان تعریف شود، به دلیل ضعف در این ناحیه، شرکت مادر متوجه این قضیه نشده و همه این VPS ها به درستی در کنار یکدیگر فعالیت می کنند (این مورد رو اولین بار بنده تست و اجرا کردم و به برخی دوستان برای استفاده تجازی گزارش شد). همچنین نسخه کرک شده این ورژن رو نیز در یک سایت عربی و همچنین یک سایت چینی مشاهده نموده ام ولی متاسفانه به هیچ طریق موفق به ثبت نام و استفاده از امکانات آن وب سایت ها نگشتم.

در تایید حرفای دوست عزیزمون باید عرض کنم که لایسنس فقط هارددیسک سرور را میشناسه و هر تعداد میکروتیک روی اون هارددیسک بسازید لایسنس را میشناسه

astro.alireza
July 7th, 2011, 11:31
توجه

ممنون از اطلاع رسانی شما دوست عزیز
بنده جایی نگفنم لایسنس اصلی می گیرم چون به هیچ وجه به صرفه نیست. اگه تو سایت میکروتیک هم خونده باشید عوض کردن سرور باعث ابطال لایسنس می شه
در ضمن به این نمی گن بزرگنمایی، می گن بازاریابی. دوستانی که میکروتیک ۵ لازم داشته باشند میان تهیه می کنند و استفاده می کنند

pishva_ghazi
July 7th, 2011, 15:50
من از اقاي اسكندري(astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) ) وي پي اس گرفتم كلا نمره 20 ميتونم بهشون بدم و خيلي خيلي عالي هستش در مورد قيمت ها با همه كنار مياد و واسه من كه چانه هم نزدم انصافا خيلي تخفيف گذاشت و همچنين ساپورت 24 ساعته و بدون يك دقيقه تاخير جواب دادن ازشون تشكر ميكنم و همچنين از راهنمايي هاي خوب و به جا ايشان با چنين حوصله جوابگوي و همچنين اموزش و تنظيماتش بازم تشكر كلا نمره بيست بهشون ميدم و سفارش ميكنم هر كي وي پي اس با تخفيف ويژه و ساپورت عالي ميخواد اقاي اسكندري astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) تماس بگيره

astro.alireza
July 7th, 2011, 20:22
به درخواست دوستان میکروتیک نسخه ۵ به صورت رایگان نصب می گردد و تمامی تنظیمات به صورت رایگان صورت می پذیرد.
این فرصت را از دست ندهید!

cdcenterahmadi
July 7th, 2011, 21:58
سلام
اسم دیتا سنتر رو میگید؟
ممنون

Web-Lovers
July 8th, 2011, 00:18
دیتا سنتر کجاست؟
بعد چرا لطفاً چانه بزنید!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

astro.alireza
July 8th, 2011, 09:27
دیتا سنتر کجاست؟
بعد چرا لطفاً چانه بزنید!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی همون پست اول گفته شده از دیتاسنتر equinix سوئیس هست
چانه بزنید چون قیمت رو بازار و مشتری تعیین می کنه نه فروشنده!
مثلا چندتا از دوستان خواستند هزینه کانفیگ حذف بشهِ، ما هم عمل کردیم

Web-Lovers
July 8th, 2011, 16:58
به جز سوئیس جای دیگری ندارید؟
مثلا انگلیس یا آمریکا و کانادا

astro.alireza
July 8th, 2011, 21:26
به جز سوئیس جای دیگری ندارید؟
مثلا انگلیس یا آمریکا و کانادا
متاسفانه نداریم دوست عزیز. انشالا در آینده اضافه می شه

Web-Lovers
July 8th, 2011, 22:23
کی اضافه می کنید
من می خواهم بدونم این سرور سوئیس شما سرعتش چطوره و ping چطوره اگر ممکنه IP تست بدهید

astro.alireza
July 9th, 2011, 10:43
کی اضافه می کنید
من می خواهم بدونم این سرور سوئیس شما سرعتش چطوره و ping چطوره اگر ممکنه IP تست بدهید
انشالا نیمه دوم تابستون
اکانت تست هم براتون پ خ شد
با تشکر

SazgarWeb
July 9th, 2011, 23:00
آفرهای خوبی گذاشتی .... امیدوارم موفق باشی

makan
July 10th, 2011, 01:18
Plan-1
اگر امکان داره این پلان با
ram:128
hdd:1gb
bw :512 gb
با
ارائه میشود؟
در صورت امکان اعلام کنید تا مبلغ واریز شود

Web-Lovers
July 10th, 2011, 07:20
اگر کشورش یه جایی مثل انگلیس یا کانادا و آمریکا بود که زبان انگلیسی بود عالی بود
من تست کردم تستش خیلی خوب بود میکروتیک نسخه 5 بود بدون مشکل کار می کرد و همچنین userman هم داشت که اونم نسخه جدید و بدون ایرادی بود.

astro.alireza
July 10th, 2011, 21:24
آفرهای خوبی گذاشتی .... امیدوارم موفق باشی
تشکر دوست عزیز
من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم

Plan-1
اگر امکان داره این پلان با
ram:128
hdd:1gb
bw :512 gb
با
ارائه میشود؟
در صورت امکان اعلام کنید تا مبلغ واریز شود
می تونم درخواست شما رو با مبلغ ماهانه 12 هزار تومان قبول کنم.

اگر کشورش یه جایی مثل انگلیس یا کانادا و آمریکا بود که زبان انگلیسی بود عالی بود
من تست کردم تستش خیلی خوب بود میکروتیک نسخه 5 بود بدون مشکل کار می کرد و همچنین userman هم داشت که اونم نسخه جدید و بدون ایرادی بود.
انشالا از آمریکا هم سرور گرفته خواهد شد. نظر لطفتونه.

persiansoftware
July 14th, 2011, 13:21
بنده از ایشون حدود 4-5 روزه وی پی اس رو گرفتم.هرچی از کیفیتشون بگم کم گفتم.خواستم بقیه دوستان هم بدونن که سرویس های ایشون, کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و با اخلاق رو با خودش داره! پیشنهاد میکنم خرید کنید

ARYACLUB
July 14th, 2011, 19:42
سلام
دقیقا بفرمایید برای منابع پلان یک
و همچنین دوم Mikrotik با هزینه ای که برای SSTP و IBSng باید بکنم
جمعا با نصب و راه اندازی و تحویل چقدر به پام در میاد

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

صاحب تاپیک نیستش جواب بده؟

amin885
July 14th, 2011, 19:45
sttp مگه لایسنس نمیخواد؟ لایسنس رایگان هم فکر کنم داره؟
کانفیگ و متصل کردن به ibs و راه اندازی sstp رایگان روی سرور رو هم بصورت رایگان انجام میدین؟

ARYACLUB
July 14th, 2011, 19:47

astro.alireza
July 14th, 2011, 20:51
بنده از ایشون حدود 4-5 روزه وی پی اس رو گرفتم.هرچی از کیفیتشون بگم کم گفتم.خواستم بقیه دوستان هم بدونن که سرویس های ایشون, کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته و با اخلاق رو با خودش داره! پیشنهاد میکنم خرید کنید
خوشحالم که خدمات راضی کننده بوده. تشکر

سلام
دقیقا بفرمایید برای منابع پلان یک
و همچنین دوم Mikrotik با هزینه ای که برای SSTP و IBSng باید بکنم
جمعا با نصب و راه اندازی و تحویل چقدر به پام در میاد

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------

تنظیمات فعلا رایگان انجام می شه و فقط هزینه سرور که تو تاپیک ذکر شده اخذ می شه. برای sstp هم وجود دامنه و ssl لازمه که رنج قیمتش مختلفه. از دوستان تو همین فروم هم می تونید تهیه کنید.

sttp مگه لایسنس نمیخواد؟ لایسنس رایگان هم فکر کنم داره؟
کانفیگ و متصل کردن به ibs و راه اندازی sstp رایگان روی سرور رو هم بصورت رایگان انجام میدین؟
تمام تنظیمات رایگان هست.

صاحابش اومد!!!

jamejahan
July 14th, 2011, 22:10
ببخشید من plan1 را سفارش دادم آن لاین هم پرداخت کردم لطفا پیگیری نمایید

cpdtm
July 15th, 2011, 12:21
سلام و خسته نباشید
این آفر و با تغییر پهنای باند چند میتونید بدید؟
Plan-1
HDD: 1 GB
BW: 512 GB
لطفا تخفیف هم شامل شود.
در ضمن اکانت تست هم لطف شود.

ممنون.

WorldData.IR
July 15th, 2011, 12:35
من نمی خوام از کسی طرف داری کنم فقط چون خودم هم دارم میکروتیک ورژن 5 میدم میگم راست می گه که راست خواستی خودم هم به شما میکروتیک ورژن 5 میدم
توجه

astro.alireza
July 15th, 2011, 23:02
من نمی خوام از کسی طرف داری کنم فقط چون خودم هم دارم میکروتیک ورژن 5 میدم میگم راست می گه که راست خواستی خودم هم به شما میکروتیک ورژن 5 میدم
دوست عزیز متوجه منظور شما نشدم دقیق اما اینم بدونید که دادن آفر فروش در تاپیک فروش دیگران خلاف قوانین هست
با تشکر

wepnstar
July 16th, 2011, 11:14
دوستان عزیز، درسته که با ین روش فروش می تونین بازاریابی خوبی داشته باشین ولی به چند تا نکته توجه داشته باشین:
1- واسه کار خودتون ارزش قایل بشین
2- دو سه ماه جلوتون رو نبینید
3- این آفری که شما دادین جناب اسکندری یه پرس و جو از سرویس دهنده های خارجی بکنین ببینین واسه تنظیماتی که شما علاوه بر خود سرور می دین چقدر میگیرن
4- متاسفانه خودمون واسه دانش و توانایی خودمون ارزش قایل نیستیم
5- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز
موفق باشین آفر بسیار عالیه

toojih
July 16th, 2011, 17:11
از ایشون 2 عدد سرور مجازی با نصب و کانفیگ تهیه شد
سرعت و کیفیت عالی دارد
با تشکر

ARYACLUB
July 16th, 2011, 17:20
دوستان عزیز، درسته که با ین روش فروش می تونین بازاریابی خوبی داشته باشین ولی به چند تا نکته توجه داشته باشین:
3- این آفری که شما دادین جناب اسکندری یه پرس و جو از سرویس دهنده های خارجی بکنین ببینین واسه تنظیماتی که شما علاوه بر خود سرور می دین چقدر میگیرن
5- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز

نظرت چیه به جای چندین سال مطالعه تخصصی و درس یک پزشک و کار حساس .
خودمون را با پروفسور و یا مهندس سازه مقایسه کنیم؟

هر شخصی بازار یابی خودش را داره
شما مثلا در نظر بگیر این داستان تفاوت بالایی قیمت بین خرید مستقیم و با واسطه ....

رقابت همینه
مشتری دنباله منابع بهتر
خدمات و قیمته

astro.alireza
July 16th, 2011, 19:50
از اینکه آفر ما رو قابل دونستید و نظر دادید ممنونم
من هم با نظر شما کاملا موافقم اما تصمیم من برای "فروش ویژه" بدون احتساب هزینه کانفیگ به نفع من مشتری و همکارانه. من می تونستم مثل خیلی ها قیمت سرور رو کاهش بدم و هزینه کانفیگ بگیرم. اینجوری در بلند مدت ضرر می کردم و بازار سرور هم خراب می شد.
توی این فروم هم افراد زیادی سرورهای ارزونتر ارائه می کنند اما من رنج قیمت متوسط رو انتخاب کردم تا مشتری بتونه بر مبنای ساپورت سرور رو انتخاب کنه و نه بر مبنای هزینه ماهانه پایین
یعنی عرصه رقابت رو برای همکاران فراهم کردم که برای فروش بیشتر به جای کمتر کردن سود خدمات پس از فروش رو توسعه بدن. به نظرم اگه همه همکاران با این روال کار کنند می تونند به بازار آشفته فعلی که رنج قیمتی بسیار متفاوتی داره سرو سامان بدن
در ضمن این رو هم ذکر کنم که کانفیگ رایگان برای مدت محدود ارائه می شه و بعد از اتمام این مدت با دریافت هزینه انجام می شه.

از ایشون 2 عدد سرور مجازی با نصب و کانفیگ تهیه شد
سرعت و کیفیت عالی دارد
با تشکر
خوشحالیم که خدماتمون راضی کننده بوده

jamejahan
July 17th, 2011, 00:37
من یک سرور مجازی یکماهه برای تست خریدم واقعا سرعتش عالیه و بسیار عالی کانفیک شده

ARYACLUB
July 17th, 2011, 14:05
این قیمت و ساپورت برای ما اوله ؟
یا ماه های اینده هم به همین صورته؟

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

اقا بستن اسپم و تورنت هم کانفیکاعمال میشه؟

قیمت برای پلان یک و دو با sstp چقدره تموم میشه؟

astro.alireza
July 17th, 2011, 20:24
من یک سرور مجازی یکماهه برای تست خریدم واقعا سرعتش عالیه و بسیار عالی کانفیک شده
ممنون از شما

این قیمت و ساپورت برای ما اوله ؟
یا ماه های اینده هم به همین صورته؟

---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

اقا بستن اسپم و تورنت هم کانفیکاعمال میشه؟

قیمت برای پلان یک و دو با sstp چقدره تموم میشه؟

قیمت ماه های بعد هم همینه
اسپم و تورنت هم بسته می شه
چون ssl و دامین قیمت مختلفی داره نمی تونم چیزی بگم

astro.alireza
July 26th, 2011, 18:56
- برای مشتریان سیستم عامل Mikrotik version 5.5 level 6 با قابلیت آپدیت نصب می شود.
- sstp بدون نیاز به دامنه و ssl فقط با 10 هزار تومان راه اندازی می گردد

با تشکر

ARYACLUB
July 26th, 2011, 22:06
- برای مشتریان سیستم عامل Mikrotik version 5.5 level 6 با قابلیت آپدیت نصب می شود.
- sstp بدون نیاز به دامنه و ssl فقط با 10 هزار تومان راه اندازی می گردد

با تشکر
چند نکته :
اول اینکه در ویندوز ویستا و یا ۷ بعد از ساختن کانکشن وی پی ان از آدرس DNS میکروتیک خود استفاده کنید نه از IP چون امکان گرفتن Certificate error دارید.
دوم اینکه اگر بخواهید بدون گرفتن گواهی دیجیتال معتبر مثلا با ایجاد یک گواهی در یک سرور لینوکس آنرا اجرا کنید به احتمال بسیار زیاد در قسمت client با مشکل Certificate مواجه خواهید شد.

آموزش کانفیگ اس اس تی پی بر روی میکروتیک | یاداشت های مهدی (http://www.mehdi.ir/1390/02/config-mikrotik-sstp.html)

wepnstar
July 26th, 2011, 23:41
البته جناب آریا شما اگه نخواستین خودتونو با دکتر یا مهندس سازه مقایسه کنید می تونید با یه راننده یا شوفر مقایسه کنید
اول اینکه من کاملا و از نزدیک با این جامعه ی پزشکی آشنا هستم و می دونم که چقدر کار بعضی هاشون حساسه ، حتی اونقد حساس که تمام نسخه های عمرشون از نظر تفاوت به 10 نمی رسه و اینکه کمتر از 5 درصدشون تعهد اخلاقی به مشتری یا همون مریض بدبخت دارن، امثال من و شما رو اگه باباتون میلیارد نباشه البته میخرن و میفروشن، جناب آریا همین جامعه ی حساسی که میفرمایید واسه جون مریضشون گاهی اونقد که من واسه قطعی مشترک های اینترنتم نگرانم ، نگران نیستن، لطفا دقت کنید که اصلا کاری که بعضی دوستان میکنن کمتر از تخصص بسیاری از پزشکان نیست. و بهر حال همه مختارن که تا خرخره به مشتری حال بدن و 5 تومان 10 تومان از دست مشتری بگیرن موفق باشید
نظرت چیه به جای چندین سال مطالعه تخصصی و درس یک پزشک و کار حساس .
خودمون را با پروفسور و یا مهندس سازه مقایسه کنیم؟

هر شخصی بازار یابی خودش را داره
شما مثلا در نظر بگیر این داستان تفاوت بالایی قیمت بین خرید مستقیم و با واسطه ....

رقابت همینه
مشتری دنباله منابع بهتر
خدمات و قیمته

ARYACLUB
July 27th, 2011, 00:12
- ببینید جامعه ی پزشکی چه جوری افه میذارن، واسه یه کار 2-3 دقیقه ای چند ده یا گاهی چند صد تومن میگیرن ولی ما چی دنبال یه چندرغاز
اون حرفم در جواب این حرف شما بود

ضمنا چرا اینقدر جوش میخوردید و تاپیک این بنده خدا رو به حاشیه میکشید
الان تو همین نت و انجمن بگردیدی قیمت ها به این صورته

شما فکر کنم با محیط رقابت اشنا نیستید

همین بازار هم بری از پاساژ کامپیوتر ایران کرفته تا اون خیابون گمرک و موتور فروشی محیط وقتی رقابتی باشه همینه

با عرض پوشش از صاحب تاپیک

wepnstar
July 27th, 2011, 00:18
جناب آریا من عرض کردم که آفر بسیار خوبیه
منم اگه قصد خرید داشتم ایشون رو انتخاب میکردم، ولی واقعیت اینه که ما خیلی هامون قدر کار خودمون رو نمی دونیم، من با قیمت سرور ایشون اصلا مساله ندارم ولی با کانفیگ ایشون مشکل داشتم ولی بهرحال دست ایشون درد نکنه، از شمام تشکر میکنم

astro.alireza
July 27th, 2011, 08:56
چند نکته :
اول اینکه در ویندوز ویستا و یا ۷ بعد از ساختن کانکشن وی پی ان از آدرس DNS میکروتیک خود استفاده کنید نه از IP چون امکان گرفتن Certificate error دارید.
دوم اینکه اگر بخواهید بدون گرفتن گواهی دیجیتال معتبر مثلا با ایجاد یک گواهی در یک سرور لینوکس آنرا اجرا کنید به احتمال بسیار زیاد در قسمت client با مشکل Certificate مواجه خواهید شد.
آموزش کانفیگ اس اس تی پی بر روی میکروتیک | یاداشت های مهدی (http://www.mehdi.ir/1390/02/config-mikrotik-sstp.html)
چیزی که توی certificate مقایسه می شه common name هست که اگه موقع request دادن ip سرور رو وارد کنید، می تونید با همون ip سرور وصل بشید
certificate ها به وسیله CA ما امضا می شه. یه فایل اجرایی در اختیار client قرار می گیره که CA ما رو به Trusted root certification ویندوز اضافه می کنه و باعث می شه تمام certificate هایی که به وسیله ما امضا می شه برای اون کلاینت معتبر باشه. اینجوری اگه شما برای چندین سرور از ما certificate بگیرید، تمام این certificate ها برای کاربر معتبر می شه.
من این رو با ویندوز سون تست کردم و بدون مشکل وصل شده

البته جناب آریا شما اگه نخواستین خودتونو با دکتر یا مهندس سازه مقایسه کنید می تونید با یه راننده یا شوفر مقایسه کنید
اول اینکه من کاملا و از نزدیک با این جامعه ی پزشکی آشنا هستم و می دونم که چقدر کار بعضی هاشون حساسه ، حتی اونقد حساس که تمام نسخه های عمرشون از نظر تفاوت به 10 نمی رسه و اینکه کمتر از 5 درصدشون تعهد اخلاقی به مشتری یا همون مریض بدبخت دارن، امثال من و شما رو اگه باباتون میلیارد نباشه البته میخرن و میفروشن، جناب آریا همین جامعه ی حساسی که میفرمایید واسه جون مریضشون گاهی اونقد که من واسه قطعی مشترک های اینترنتم نگرانم ، نگران نیستن، لطفا دقت کنید که اصلا کاری که بعضی دوستان میکنن کمتر از تخصص بسیاری از پزشکان نیست. و بهر حال همه مختارن که تا خرخره به مشتری حال بدن و 5 تومان 10 تومان از دست مشتری بگیرن موفق باشید

اون حرفم در جواب این حرف شما بود
ضمنا چرا اینقدر جوش میخوردید و تاپیک این بنده خدا رو به حاشیه میکشید
الان تو همین نت و انجمن بگردیدی قیمت ها به این صورته
شما فکر کنم با محیط رقابت اشنا نیستید
همین بازار هم بری از پاساژ کامپیوتر ایران کرفته تا اون خیابون گمرک و موتور فروشی محیط وقتی رقابتی باشه همینه
با عرض پوشش از صاحب تاپیک

جناب آریا من عرض کردم که آفر بسیار خوبیه
منم اگه قصد خرید داشتم ایشون رو انتخاب میکردم، ولی واقعیت اینه که ما خیلی هامون قدر کار خودمون رو نمی دونیم، من با قیمت سرور ایشون اصلا مساله ندارم ولی با کانفیگ ایشون مشکل داشتم ولی بهرحال دست ایشون درد نکنه، از شمام تشکر میکنم
- من با نظر هر دوتون موافقم، ارزش وقت بیشتره اما به نظر من سیاست مناسب برای فروش از اون هم مهمتره چون باعث می شه در آینده با هزینه کمتر سود بیشتری به دست آورد.
- خواهش می کنم، تاپیک خودتونه!!!

Web-Lovers
July 31st, 2011, 10:14
من یک سرویس *** می خواهم با SSTP و IBSng چطوری حدود قیمت هم 30 تومن می تونید چی پیشنهاد می دهید می خواهم از نظر پهنای باند خیالم راحت باشه.

parvizj
July 31st, 2011, 13:46
ایشان و سرور هایشان تایید میشود

پشتیبانی هم عالیه

astro.alireza
July 31st, 2011, 15:21
من یک سرویس *** می خواهم با SSTP و IBSng چطوری حدود قیمت هم 30 تومن می تونید چی پیشنهاد می دهید می خواهم از نظر پهنای باند خیالم راحت باشه.
2 تا سرور با رم 256 بگیرید یکی میکروتیک یکی ibs
پهنای باند مجموع رو هم یک ترابایت می گیریم. فکر نکنم کم بیاد
ممنون

pishva_ghazi
July 31st, 2011, 18:18
جا داره تو اين سايت از اقاي اسكندري(astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/)) به خاطر زحمات زياد و همچنين جواب دادن سريع وبه موقع ،به مشتري(من)و .. و همچنين نصب sstp و راهنمايهاي لازم ، از ايشان تشكر و قدرداني كنم و من ايشان را از هر نظر تاييد ميكنم((( قصد خريد داريد فقط اقاي اسكندري astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) )))

0x21HATE
August 9th, 2011, 19:55
من چند هفته ای هست که از ایشون سرویس گرفتم و واقعا راضی هستم.

پشتیبانی که دیگه چی بگم چون همیشه آنلاین هستن و همون موقع سریع جواب میدن.

و حتی سفارش من مهم در عرض چند دقیقه بعد از سفارش تحویل دادن

کیفیت سرور مجازی هم خیلی خوبه و تا الان که من هیچ قطعی نداشتم

ten_soldier
August 10th, 2011, 03:28
دوستان من امروز یک سرور از آقای اسکندری خریداری کردم ... از سرور و همچنین پشتیبانی ایشون راضی ام .. سرور رو تقریبا نیم ساعته تحویل دادن و حتی ساعت 1:30 بامداد من یک مشکل داشتم در انجام تنظیمات که از ایشون توی یاهو در این ساعت کمک گرفتم ...

تایید میشن ..

با تشکر

pymebrahimi
August 14th, 2011, 19:20
سلام. من یک پلن ۱۲۸ ساده با میکروتیک نیاز دارم با SSTP, OpenٰV/P/N و L2TP , PPTP برای استفاده ی شخصی... ممکنه شرایط و اطلاعات بیشتری رو ارائه بدین...؟

ARYACLUB
August 14th, 2011, 19:28
در یک کلام

(از هر لحاظ تایید میشه)

astro.alireza
August 14th, 2011, 20:06
ایشان و سرور هایشان تایید میشود

پشتیبانی هم عالیه

جا داره تو اين سايت از اقاي اسكندري(astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/)) به خاطر زحمات زياد و همچنين جواب دادن سريع وبه موقع ،به مشتري(من)و .. و همچنين نصب sstp و راهنمايهاي لازم ، از ايشان تشكر و قدرداني كنم و من ايشان را از هر نظر تاييد ميكنم((( قصد خريد داريد فقط اقاي اسكندري astro.alireza (http://www.webhostingtalk.ir/member/14261/) )))

من چند هفته ای هست که از ایشون سرویس گرفتم و واقعا راضی هستم.

پشتیبانی که دیگه چی بگم چون همیشه آنلاین هستن و همون موقع سریع جواب میدن.

و حتی سفارش من مهم در عرض چند دقیقه بعد از سفارش تحویل دادن

کیفیت سرور مجازی هم خیلی خوبه و تا الان که من هیچ قطعی نداشتم

دوستان من امروز یک سرور از آقای اسکندری خریداری کردم ... از سرور و همچنین پشتیبانی ایشون راضی ام .. سرور رو تقریبا نیم ساعته تحویل دادن و حتی ساعت 1:30 بامداد من یک مشکل داشتم در انجام تنظیمات که از ایشون توی یاهو در این ساعت کمک گرفتم ...

تایید میشن ..

با تشکر

در یک کلام

(از هر لحاظ تایید میشه)
شما همگی لطف دارید. اینا همه وظیفه است!

سلام. من یک پلن ۱۲۸ ساده با میکروتیک نیاز دارم با SSTP, OpenٰV/P/N و L2TP , PPTP برای استفاده ی شخصی... ممکنه شرایط و اطلاعات بیشتری رو ارائه بدین...؟
این پلن با پهنای باند 256 گیگ با تنظیمات کامل ماهانه 10 تومنه
سوالی بود در خدمتم

sandis
August 15th, 2011, 03:04
شما همگی لطف دارید. اینا همه وظیفه است!

این پلن با پهنای باند 256 گیگ با تنظیمات کامل ماهانه 10 تومنه
سوالی بود در خدمتم

عزیز منم همینو چیزی که دوستمون گفت می خوام کجا پول رو پرداخت کنم چند ماههه می خوام ولی تخفیف نزده 30 60 فقط زدین ssh بخواین نصب کنید فرمایش کردین 10 تومن میشه ارزونتر نمی دین سه ماهه می خوام

kevin_n
August 15th, 2011, 08:52
آفر خوبیه

hamids
August 15th, 2011, 19:23
سلام

منم ساعت 4 پول رو ریختم و خرید کردم. الان منتظر سرویسم هستم.

pymebrahimi
August 15th, 2011, 19:45
من الان بیش از ۸ ساعته که واریز رو انجام دادم و منتظر سرویسم... متاسفانه نه خبری از سرویس هست... نه خبری از پشتیبانی سایتشون... نه گوشیشون رو جواب میدن...

sandis
August 15th, 2011, 20:00
دوستان که میگفتم پشتیبانشون عالی منم الان می خواستم پول بریزم صبر می کنم ببینم دوستمون پیداش می شه یا نه اگه سرور به شما تحویل دادن خبر بدین

hamids
August 15th, 2011, 20:16
.

والله ما هم به خاطر تعریفی که از پشتیبانی و تأییدی که دیگران کرده بودن خرید کردیم...

pymebrahimi
August 15th, 2011, 22:23
.

والله ما هم به خاطر تعریفی که از پشتیبانی و تأییدی که دیگران کرده بودن خرید کردیم...

من هم بخاطر همین تعاریف خرید کردم... متاسفانه دیگه دارم پشیمون میشم...

---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------

اگر دلیلی برای تاخیر دارن بهرحال ما که لولوخورخوره نیستیم... رسم درستش اینه که جواب تماسامون رو بدن و بگن مثلا آقا امروز بنا به دلایلی نمیشه... فردا سرویستون رو میدیم... به هر حال پا در هوا که نمیشه... باید تکلیفمون رو مشخص کنن...

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

جناب اسکندری عزیز... از طلا گشتن پشیمان گشته ایم... مرحمت فرموده ما را مس کنید... آقا نخواستیم سرویس شما رو با این مدل پشتیبانی... لطف بفرمایین پیغام خصوصی بدین شماره حساب بدم مبلغ رو پس بدین...

امیدوارم موفق باشین

bardia1
August 16th, 2011, 01:00
اقا من هم تاپیک رو دیدم حال کردم
اما صفحه اخر خورد تو ذوقم
ممنون میشم صاحب تاپیک جواب دوستان ناراضی رو بده
تا ما با خیال راحت خرید کنیم

ARYACLUB
August 16th, 2011, 01:21
سلام
دوستان من با ایشون بیشتر از ده روز نمیشه اشنا شدم اما تا الان مشکلی با ایشون نداشتم
نه دوستمه نه داداشمه نه پسر خالم

تو کمتر از نیم ساعت سفارش را تحویل داد
/ خدا رو شکر تا الان مشکل سرعت و قطعی نداشتیم

الان اگر یکم دیر شده
فکر کنم به خاطر دست تنها بودن ایشونه

انشاا خودشون میان علت را بیان میکنند

باور کنید اون persianwhois که الکی بین بعضی ها اسم برای خودش باز کرده با اون هزینه بالاش

برای تمدید و سفارش جدید منا یک هفته تو تیکت پاس کاری کردند
بعد پولا یکسال را ریختم به حسابشون با اون وجود سرویس را نتونستند به موقع بهم تحویل بدند

اخرشم استرداد خواستم بکنم
به سبک هشتاد سال قبل بهم پولا تو پاکت فرستادند چند روزم اینجوری اذیت کردند
(انگار من پولا اینجوری بهشون رسونده بودم)

خلاصه یکم صبور باشید / انشاا میان برای جواب

astro.alireza
August 16th, 2011, 01:25
عزیز منم همینو چیزی که دوستمون گفت می خوام کجا پول رو پرداخت کنم چند ماههه می خوام ولی تخفیف نزده 30 60 فقط زدین ssh بخواین نصب کنید فرمایش کردین 10 تومن میشه ارزونتر نمی دین سه ماهه می خوام
دوست عزیز متوجه فرمایشتون نشدم، شرمنده!

آفر خوبیه
ممنون!

سلام
منم ساعت 4 پول رو ریختم و خرید کردم. الان منتظر سرویسم هستم.

من الان بیش از ۸ ساعته که واریز رو انجام دادم و منتظر سرویسم... متاسفانه نه خبری از سرویس هست... نه خبری از پشتیبانی سایتشون... نه گوشیشون رو جواب میدن...

دوستان که میگفتم پشتیبانشون عالی منم الان می خواستم پول بریزم صبر می کنم ببینم دوستمون پیداش می شه یا نه اگه سرور به شما تحویل دادن خبر بدین

.

من هم بخاطر همین تعاریف خرید کردم... متاسفانه دیگه دارم پشیمون میشم...
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
اگر دلیلی برای تاخیر دارن بهرحال ما که لولوخورخوره نیستیم... رسم درستش اینه که جواب تماسامون رو بدن و بگن مثلا آقا امروز بنا به دلایلی نمیشه... فردا سرویستون رو میدیم... به هر حال پا در هوا که نمیشه... باید تکلیفمون رو مشخص کنن...
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
جناب اسکندری عزیز... از طلا گشتن پشیمان گشته ایم... مرحمت فرموده ما را مس کنید... آقا نخواستیم سرویس شما رو با این مدل پشتیبانی... لطف بفرمایین پیغام خصوصی بدین شماره حساب بدم مبلغ رو پس بدین...
امیدوارم موفق باشین

اقا من هم تاپیک رو دیدم حال کردم
اما صفحه اخر خورد تو ذوقم
ممنون میشم صاحب تاپیک جواب دوستان ناراضی رو بده
تا ما با خیال راحت خرید کنیم
لازم به اطلاع دوستان برسونم که بنده برای بالا بردن کیفیت ساپورت قصد داشتم با یکی همکاری کنم و ایشون رو وارد کار کردم اما متاسفانه کارم چند برابر شد و مجبور شدم همکاری رو بهم بزنم!!!
به خاطر این ماه مبارک هم اندکی بی حال بودم و مجبور شدم استراحت کنم و گوشی رو سایلنت کردم.
هزینه تمامی افرادی که به دلیل تاخیر ناراضی بودن به درخواست خودشون و با احترام کامل برگشت داده شد.
به خاطر این تاخیر و تو زحمت افتادن هم از این دوستان باز هم معذرت می خوام. امیدوارم دوباره بتونیم قوی تر در خدمتشون باشیم.
التماس دعا!

TicTak
August 16th, 2011, 01:49
والا ما که تا الان از ایشون سرویس داشتیم و هم از خودشون و هم سرویس و پشتیبانیشون کاملا راضی بودیم.
در مورد پشتیبانی انصافا من تا الان بیشتر از 5 دقیقه تاخیر ندیدم.
ایشالا که مسائلی هم که دوستان فرمودن سو تفاهم باشه و برطرف بشه.

astro.alireza
August 16th, 2011, 02:08
والا ما که تا الان از ایشون سرویس داشتیم و هم از خودشون و هم سرویس و پشتیبانیشون کاملا راضی بودیم.
در مورد پشتیبانی انصافا من تا الان بیشتر از 5 دقیقه تاخیر ندیدم.
ایشالا که مسائلی هم که دوستان فرمودن سو تفاهم باشه و برطرف بشه.
به پیشنهاد شما به کسانی که تاخیر داشتند یک هفته سرویس رایگان ارائه می شه. کسانی هم که پولشون رو پس گرفتند می تونند دوباره واریز کنند

Web-Lovers
August 16th, 2011, 08:43
یک سوال پهنای باند نامحدود هم دارید؟
sstp باید sslداشته باشیم؟ خودتون نصب می کنید ssl یا باید هزینه بدهیم؟

hamids
August 16th, 2011, 12:56
به پیشنهاد شما به کسانی که تاخیر داشتند یک هفته سرویس رایگان ارائه می شه. کسانی هم که پولشون رو پس گرفتند می تونند دوباره واریز کنند

سلام

برای اثبات حسن نیت خودتون و جبران ضرری که وارد کردید طبق فرمایش خودتون سرویس ما چند نفر رو (صرفاً ما چند نفر) برای مدت یک هفته رایگان فعال کنید، اگر دیدیم پشتیبانی خوبه و مورد دیشب یک استثناء بوده پس از یک هفته هزینه رو به حساب شما واریز می کنیم.

منتظر پاسخ شما هستیم

سپاس

kevin_n
August 16th, 2011, 13:10
امکانش هست ترافیک ۴۰۰گیگ رو با این قیمت لطف کنید؟

astro.alireza
August 16th, 2011, 15:48
یک سوال پهنای باند نامحدود هم دارید؟
sstp باید sslداشته باشیم؟ خودتون نصب می کنید ssl یا باید هزینه بدهیم؟
به دلیل اینکه سرعت پورت رو محدود نکردیم و کاملا باز هست نمی تونیم پهنای باند نامحدود بدیم.
ssl رو هم ما براتون می زنیم

سلام

برای اثبات حسن نیت خودتون و جبران ضرری که وارد کردید طبق فرمایش خودتون سرویس ما چند نفر رو (صرفاً ما چند نفر) برای مدت یک هفته رایگان فعال کنید، اگر دیدیم پشتیبانی خوبه و مورد دیشب یک استثناء بوده پس از یک هفته هزینه رو به حساب شما واریز می کنیم.

منتظر پاسخ شما هستیم

سپاس
ممنون از جوابتون
باید عرض کنم خدمتتون که خیلی دوست دارم همین کار رو انجام بدم، اصلا واسه شما رایگان! اما نمی تونم سرویس رو یک هفته بدون هیچ گونه هزینه ای در اختیارتون بزارم. متاسفانه این کار رو قبلا انجام دادم و برخی از این اعتماد سو استفاده کردن و به فرستادن اسپم و حمله به سایرین پرداختند که هم آی پی بلاک شد و هم جریمه شدم. این یک هفته هم به عنوان ایجاد اعتماد به "مشتری" داده می شه!

امکانش هست ترافیک ۴۰۰گیگ رو با این قیمت لطف کنید؟
شما پلان 2 رو که هم ترافیک بهتر هم رم بیشتری داره رو بگیرید که فقط 15 تومنه!

ostova
August 23rd, 2011, 19:07
اس اس ال رایگان ؟
لطفا یکم توضیح بدین

ARYACLUB
August 23rd, 2011, 19:23
ssl به اون معنا که فکر میکنید نیستش (یوزرذ ها باید فایل exe را اجرا کنند که قادر به وصل شدن به sstp بشند)

ایشون نصب و راه اندازی را رایگان انجام میدند
برای داشتن sstp هم 10 میگیرند

astro.alireza
August 23rd, 2011, 19:37
اس اس ال رایگان ؟
لطفا یکم توضیح بدین

ssl به اون معنا که فکر میکنید نیستش (یوزرذ ها باید فایل exe را اجرا کنند که قادر به وصل شدن به sstp بشند)

ایشون نصب و راه اندازی را رایگان انجام میدند
برای داشتن sstp هم 10 میگیرند
گواهی ssl رو خودمون امضا می کنیم پس معتبر نیست. برای اینکه معتبر بشه باشد CA ما رو به Trusted root ویندوز اضافه کنید تا همه گواهی هایی که از طرف ما صادر می شه براتون معتبر باشه. اینکار با یکبار اجرای فایل زیر امکان پذیره:
http://www.omegahost.net/certificates/Omega_CA.exe
درضمن توی فروش ویژه سرور آمریکا به صورت مجانی ارائه می شه

sandis
August 24th, 2011, 04:35
من از ایشون خرید کردم زیر 10 دقیقه سرور رو تحویل دادن اخلاقشون هم بسیار خوب هست واسه ماه های بعدی هم از ایشون خرید می کنم تا حالا هم هیچ مشکلی نداشتم باحاش :78:

AfaghData
August 24th, 2011, 05:02
سلام

بنده هم یه سرور مجازی میکروتیک تهیه کردم! قبل و بعد خرید کلی سوال پرسیدم ازشون ! شاید اگه کسی از خودم این همه سوال میکرد جواب نمیدادم!!!!!

ولی به تمامی سوال های بنده جواب دادن و اصلا عصبانی نشدن!!!

شاید سرویس ها دچار مشکل بشن ولی اخلاق آقای اسکندری اصلا!!!!!!!

parvizj
August 25th, 2011, 15:43
آقایون من هفته پیش ازایشون یک سرور لینوکس گرفتم ایشون بعد از 24 ساعت به من تحویل دادن خیلی هم برام راه اندازی این سرویس مهم بود نه اینکه بگیم مهم نبود حاضر بود 48 ساعت هم حرفی نزننم این بی انصافی هست که من تویه این 24 ساعت میوامدم از ایشون تو انجمن بد میگفتم من بجز ایشون از چند نفر دیگه هم وی پی اس دارم از هموشن از نظر اخلاقی راضی هستم ولی از ایشون هم از نظر اخلاقی و هم از نظر کیفیت سرویس خیلی بیشتر از اونها راضی ام دوستان صبر کردن برای ایشون ارزشش رو داره چون واقعا سرویسش عالیه

mo_mohit1
August 28th, 2011, 00:11
سروراشون خوبه منم خریدم..ولی این چند روزه اصلا جواب نمیدن....من آنلاین بودم و ایشون هم آن بودند گفتم میخام برام پورت sstp کانفیگ کنید..سرویس هم از خودشون خریدم.....ولی اصلا انگار نه انگار..دوباره شب آنلاین شدم و بهشون گفتم........بازم هیچی....(و خودشون تو امضاشون نوشتن هر کی سرویس از ما بگیره sstp رایگان)ما رایگان هم نخواستیم حداقل جواب بدن....من چند تا مشتری برای ایشون معرفی کردم.چند تا دیگه هم داشتم که این طور که معلومه باید برم و سراغ یه سرور با پشتیبانی دیگه.......!!!!!!!!!!!

Mohammad_reza
August 28th, 2011, 04:33
سروراشون خوبه منم خریدم..ولی این چند روزه اصلا جواب نمیدن....من آنلاین بودم و ایشون هم آن بودند گفتم میخام برام پورت sstp کانفیگ کنید..سرویس هم از خودشون خریدم.....ولی اصلا انگار نه انگار..دوباره شب آنلاین شدم و بهشون گفتم........بازم هیچی....(و خودشون تو امضاشون نوشتن هر کی سرویس از ما بگیره sstp رایگان)ما رایگان هم نخواستیم حداقل جواب بدن....من چند تا مشتری برای ایشون معرفی کردم.چند تا دیگه هم داشتم که این طور که معلومه باید برم و سراغ یه سرور با پشتیبانی دیگه.......!!!!!!!!!!!

دوست عزیز سرشون خیلی شلوغه ، یک مشکلی براشون پیش اومده لطفا صبور باشید

در ضمن دیگه اونطوری هم که شما میگید نیست من امروز خودم باهاشون چت می کردم و کارمو راه انداختن ...

از سرور هاشون هم خیلی راضیم و از نظر علمی هم کاملا تأییدشون می کنم ...

astro.alireza
August 28th, 2011, 08:29
سلام دوست من
همونجوری که توی تاپیک سرور آمریکا (امضام) گفتم درگیر سرور هاست بودم
خدا رو شکر دیروز هم مشکلی از نظر پشتیبانی نبود و همه دوستان به نتیجه رسیدن
من نمی دونم شما کدوم کلاینت من هستید اما بهتره این حرفها رو تیکت کنید تا حداقل بشه رسیدگی کرد!
مشکل بزرگی که دوستان از جمله شما دارید اینه که درخواست هاتون رو توی چت مطرح می کنید که به هیچ وجه تضمینی واسه رسیدگی نداره! شما اگه حرف هاتون رو از طریق تیکت پیگیری کنید محاله جواب نگیرید.
باز هم می گم تیکت بزنید و مشکلتون رو مطرح کنید
ممنون

دوست عزیز سرشون خیلی شلوغه ، یک مشکلی براشون پیش اومده لطفا صبور باشید

در ضمن دیگه اونطوری هم که شما میگید نیست من امروز خودم باهاشون چت می کردم و کارمو راه انداختن ...

از سرور هاشون هم خیلی راضیم و از نظر علمی هم کاملا تأییدشون می کنم ...
از لطف شما هم ممنونم که هوای ما و تاپیک رو دارید

hamed_mp
September 8th, 2011, 02:01
چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید
برای سرویس تحت میکروتیک این همه فضا تعریف کردید می شه توضیح بدید به چه کار می یاد؟در واقع مزیتش چیه؟ و اگر خریدار این همه فضا نخواد در کم شدن قیمت تاثیر داره؟
شما در یک پست جواب دادیدکه یه وی پی اس تحت میکروتیک حدود 30 نفر کاربر رو جواب می ده درسته؟
اگر فایل exe شما رو اجرا نکنیم آیا در وصل شدن کاربر از طریق پروتوکل اس اس تی پی تاثیری داره؟ اگر می شه در مورد فایل اجراییتون و کارایی دقیقش توضیح بدید
و سوال آخر غیر از اینجا از چه طریق می شه با شما ارتباط مستقیم و آنلاین داشت چون در یاهو که حدود 10 ساعتی می شه از پیغامم گذشته ولی جواب ندادید

TicTak
September 8th, 2011, 19:20
چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید
برای سرویس تحت میکروتیک این همه فضا تعریف کردید می شه توضیح بدید به چه کار می یاد؟در واقع مزیتش چیه؟ و اگر خریدار این همه فضا نخواد در کم شدن قیمت تاثیر داره؟
شما در یک پست جواب دادیدکه یه وی پی اس تحت میکروتیک حدود 30 نفر کاربر رو جواب می ده درسته؟
اگر فایل exe شما رو اجرا نکنیم آیا در وصل شدن کاربر از طریق پروتوکل اس اس تی پی تاثیری داره؟ اگر می شه در مورد فایل اجراییتون و کارایی دقیقش توضیح بدید
و سوال آخر غیر از اینجا از چه طریق می شه با شما ارتباط مستقیم و آنلاین داشت چون در یاهو که حدود 10 ساعتی می شه از پیغامم گذشته ولی جواب ندادید

پیشنهاد می کنم حتما مورادی که براتون مهم هست از طریق تیکت پیگیری کنید، مطمئنم 10 ساعتی که می فرمایید به 10 دقیقه تبدیل میشه :111:

در خصوص سوالاتون هم با اجازه علیرضا خان من جواب میدم
VPS ها فقط برای میکروتیک نیست و سیستم عامل های دیگه منابع بیشتری احتیاج دارن ( قیمت رو از خودشون بپرسید )
تعداد یوز های آنلاین هم بستگی به شرایط داره (میتونید تو تیکت جواب فنی تری از خودشون بگیرید )
اگر فایل exe اجرا نشه امکان استفاده از SSTP رایگان فراهم نیست! اون فایل در واقع گواهی SSL رو بصورت دستی تو سیستم شما امضا میکنه . اگر نیاز به سرویسی بدون این فایل دارید باید گواهی SSL و یه Domain تهیه کنید
در خصوص مساله اخرهم هر وقت آنلاین بودن جواب دادن ، باز هم پیشنهاد می کنم تیکت بزنید

ایشالا که شما هم مثل من خرید خوبی از ایشون خواهید داشت