PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کدوم دیتا سنتر آمریکایی سرور بخرم

alborzgostar
July 6th, 2011, 17:16
سلام

برای مجازی سازی می خوام سرور اختصاصی بخرم از کدوم دیتاسنتر بخرم؟ کیفیت خوبی دارند؟ غیر از xlhost

021teh
July 6th, 2011, 17:20
فونیکس نپ
سافت لایر

amirlord
July 6th, 2011, 17:21
SingleHop - VolumDrive - SoftLayer اینا دیتاسنتر هایی بودن که من باهاشون کار کردم و همشون عالی بودن . فقط سافت لیر خیلی گرونه . وولوم درایو پورت یک گیگابیت نمیده . سینگل هاپ هم مشکل خاصی نداره ! ;)

alborzgostar
July 6th, 2011, 17:28
سینگل هاپ به ایرانی ها سرویس میده؟ قیمت هاش نسبت به xlhost گرونتره !

SoftLayer از گرونی گذشته !

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

در مورد VolumDrive نمی تونم به جایی که درو پیکر نداره اعتماد کنم :109:

amirlord
July 6th, 2011, 17:30
سینگل هاپ به ایرانی ها سرویس میده؟ قیمت هاش نسبت به xlhost گرونتره !

SoftLayer از گرونی گذشته !

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

در مورد VolumDrive نمی تونم به جایی که درو پیکر نداره اعتماد کنم :109:
اکر یه سرور اختصاصی ازش خریده بودی ، همچین حرفی نمیزدی . در مورد دیتاسنتر های بی دروپیکر بخوای برات زیاد می نویسم ، اما وولوم درایو در مقابل قیمتی که می گیره کاش خیلی خوبه!

021teh
July 6th, 2011, 17:39
SingleHop - VolumDrive - SoftLayer اینا دیتاسنتر هایی بودن که من باهاشون کار کردم و همشون عالی بودن . فقط سافت لیر خیلی گرونه . وولوم درایو پورت یک گیگابیت نمیده . سینگل هاپ هم مشکل خاصی نداره ! ;)

ولوم درایو دیتاسنتر نیست

amirlord
July 6th, 2011, 17:40
ولوم درایو دیتاسنتر نیست
من قبلا با شما در این مورد بحث کردم و شما وسط چت آف شدی و رفتی ... ! نیازی نمی بینم جواب شمارو بدم ! ;)

021teh
July 6th, 2011, 17:44
من قبلا با شما در این مورد بحث کردم و شما وسط چت آف شدی و رفتی ... ! نیازی نمی بینم جواب شمارو بدم ! ;)

شما داری حرف غیر منطقی میزنی پشت سر هم صبرم نمیکنی

کسی حرف بزنه

tthost
July 6th, 2011, 18:04
AS46664 ? (http://www.robtex.com/as/as46664.html#graph)
volumedrive.com دیتاسنتر نیست، این مجموعه در دیتاسنتر burst.net کولو دارد

amirlord
July 6th, 2011, 18:18
شما داری حرف غیر منطقی میزنی پشت سر هم صبرم نمیکنی

کسی حرف بزنه
اصلا شما آدم من خر . اصلا وولوم درایو دیتاسنتر نیست . یه اتاقه تو خونه مدیرش . برای شما بد میشه با این قیمت ها و با این کیفیت سخت افزار و پورت اختصاصی ؟! وقتی وولوم درایو توی 6ماه گذشته فقط یک داون تایم یک ساعتی داشته ، این بده؟! اونم بخاطر عوض کردن روتر ها و ... ! پس نتیجه می گیریم ، بی دروپیکر نیست ! لطفا به تصاویر موجود در وولوم درایو هم نگاهی بندازید . با این که زیاد بزرگ نیست ، ولی خودش روی پای خودش وایساده ! ;)

tthost
July 6th, 2011, 18:21
نیم ساعت دوون تایم؟ می خواستم یه سرور ازش بگیرم منصرف شدم

amirlord
July 6th, 2011, 18:25
نیم ساعت دوون تایم؟ می خواستم یه سرور ازش بگیرم منصرف شدم
بفرمایید از هتزنر بگیرید ، تا بفهمید داون تایم یعنی چی !!! :))

tthost
July 6th, 2011, 18:40
بفرمایید از هتزنر بگیرید ، تا بفهمید داون تایم یعنی چی !!! :))

هتزنر سالهاست که دوون تایم نداشته! اگه لینک اثبات دوون تایم هتزنر رو دارید معلومه حرفتون درسته وگرنه ثابت می شه چرت و پرت می گی "بچه

amirlord
July 6th, 2011, 18:42
هتزنر سالهاست که دوون تایم نداشته! اگه لینک اثبات دوون تایم هتزنر رو دارید معلومه حرفتون درسته وگرنه ثابت می شه چرت و پرت می گی "بچه
نخیر لینک اثبات ندارم ، شما خودت برو از همه ی دیتاسنتر ها یه سرور بگیر ، ببین کدومش بهتره . چون معلومه حرف هیچکس رو قبول نداری . در ضمن سال هاست که از دوران بچگی خارج شدم ! موفق باشید ! ;)

alborzgostar
July 6th, 2011, 18:58
ما هم دیگه ...... برید جای دیگه بحث کنید

ra3ou1
July 6th, 2011, 19:03
من SingleHop رو پیشنهاد میدم

خیلی خوب و قوی هست چند سالی که فعالیت داشتیم سرویسهای خوبی از این دیتاسنتر دریافت کردیم

amirlord
July 6th, 2011, 19:10
ما هم دیگه ...... برید جای دیگه بحث کنید
ببخشید عزیز ، نمیشد جواب نداد ... ! یه سری به سرور های لس آنجلس هیوج سرور هم بزن ، کیفیت بسیار خوبی داره ! ;)

HugeServer
July 6th, 2011, 19:13
Singlehop درسته از نظر پایداری مشکل نداره ولی از نظر شبکه مشکلات زیادی داره...
از نظر فنی هم کارمندان از نظر عملی خیلی غنی نیستند...
همچنین توانایی راهندازی KVM یا IPMI را هم ندارند.
در ضمن اگر متوجه ایرانی بودن شما بشوند Fraud Check و. ...

نظر بنده : متوسط.

site:webhostingtalk.com singlehop review - Google Search (http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=site%3Awebhostingtalk.com+singlehop+review)

موفق باشید.