توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش یک قالب شیک
amirjalili72
July 6th, 2011, 16:28
سلام من مدیر سایت کلیشه بودم که قالب اختصاصی واسه سایت زدیم با هزینه 150 هزار تومان ولی به دلایلی سایت را فروختیم البته بدون قالب اختصاصیش .
کسایی که سایت رو دیده بودند میدونند قالبش خیلی شیک هست .
کسایی که قصد خرید دارند اعلام کنند.
قیمت : 20 هزار تومان
اینم یه عکس از قالب (http://up.iranblog.com/images/0mkat5l3e420ei2kz5p4.png)
البته این عکس نصف قالبه . و نصف دیگه تو عکس نیست
taghikhani
July 6th, 2011, 16:58
قالب قشنگیه ولی یه مقدار گرونه
amirjalili72
July 6th, 2011, 17:00
شما پیشنهادت رو بده . شاید فروختم
mohebali
July 6th, 2011, 17:46
شرمنده بی ربط هست ولی چاره ای نیست.
چرا فروختید اونجور که منی میدونم بسیار صرف تبلیغ کردید
میشه تجربه تون رو بفرمایید دوستان و ما استفاده کنیم
amirjalili72
July 6th, 2011, 18:12
درسته ما خیلی هزینه کردیم ولی متاسفانه به مشکلات زیاد و بدشانسی برخورد کردیم.
البته هنوز به بازگشت سایت امید داریم و چند روز آینده سایت kelishe.com رو از پی لتر در میاریم
و امیدواریم بتونیم با فروش قالب یه مقدار مشکلات مالیمون جبران بشه.
AriyaDownload
July 6th, 2011, 19:17
ایول
عجب قالب زیبایی هست
می گم یه چیزی
دوستان موافق هستین دو سه نفره با هم این قالب رو بخریم :69:
اینطوری هزینه اش کمتر می شه :d
taghikhani
July 6th, 2011, 19:19
البته من منظورم این نبود که نمی ارزه. اتفاقا قالب خیلی خوبیه
agarb98
July 6th, 2011, 20:44
قالب برای چه سیستمی هست
kashaneh
July 6th, 2011, 20:47
قالب برای چه سیستمی هست
تاپیک در بخش وردپرس زده شده پس قائدتا برای وردپرس خواهد بود
amirjalili72
July 6th, 2011, 22:10
وردپرسه
amirlord
July 6th, 2011, 22:21
برنامه نویسی توسط وب آلفا هست . از کیفیت کد نویسی ش شک نکنید ! ارزشش رو داره ! ;)
Zhobin
July 7th, 2011, 11:46
سلام. 20 تومان بدید من خریدارم ! پیغام خصوصی بدید حداکثر تخفیف رو
farhad98
July 7th, 2011, 19:00
من سايت كليشه رو خريدم و ايشون قالب رو اختصاصي به من دادن و من هيچ رضايتي براي فروش اون ندارم
amirjalili72
July 7th, 2011, 19:07
من سايت كليشه رو خريدم و ايشون قالب رو اختصاصي به من دادن و من هيچ رضايتي براي فروش اون ندارم
ما قالب اختصاصی رو به خریدار کلیشه تحویل ندادیم و تحویل نخواهیم داد چون تو قرارداد فروش نبوده . ما فقط بک آپ سایت + 2 تا دامنه رو به شما فروختیم و شما نمیتونید هیچ ادعایی درباره قالب داشته باشید.
مگه قالب شماست که باید رضایت داشته باشید:39:
باز هم میگم هیچکس نمیتونه ادعا کنه که این قالب رو داره. اگر شما هم ادعا داری قالب رو داری بزارش رو یه سایت kelishe.net که از ما خریدی.
farhad98
July 7th, 2011, 19:27
ما قالب اختصاصی رو به خریدار کلیشه تحویل ندادیم و تحویل نخواهیم داد چون تو قرارداد فروش نبوده . ما فقط بک آپ سایت + 2 تا دامنه رو به شما فروختیم و شما نمیتونید هیچ ادعایی درباره قالب داشته باشید.
مگه قالب شماست که باید رضایت داشته باشید:39:
باز هم میگم هیچکس نمیتونه ادعا کنه که این قالب رو داره. اگر شما هم ادعا داری قالب رو داری بزارش رو یه سایت kelishe.net که از ما خریدی.
سلام
بله شما درست می گید من هیچ ادعایی در این مورد ندارم و از شما عذر خوام به خاطر ادعام
اما شما قالب رو هم به بنده تحویل دادید توی یک آپی که فرستادید و این قالب هم الان توی بک آپ موجوده و من تا شب که سایت بیاد بالا همین قالب رو میندازم رو سایت
البته بازم میگم که هیچ ادعایی در مورد این قالب ندارم
amirjalili72
July 7th, 2011, 19:33
سلام
بله شما درست می گید من هیچ ادعایی در این مورد ندارم و از شما عذر خوام به خاطر ادعام
اما شما قالب رو هم به بنده تحویل دادید توی یک آپی که فرستادید و این قالب هم الان توی بک آپ موجوده و من تا شب که سایت بیاد بالا همین قالب رو میندازم رو سایت
البته بازم میگم که هیچ ادعایی در مورد این قالب ندارم
سلام .
دوستان توجه کنید که سایت کلیشه.نت در این تاپیک در پرشین تولز فروخته شده فروش فروش سایت کلیشه به قیمت باورنکردنی - PersianTools Forums (http://forum.persiantools.com/t200818.html)
لینکش رو گذااشتم برید بخونید.
تو تاپیک فروش کلیشه تو پرشین تولز ما هیچ اشاره ای به تحویل دادن قالب اختصاصی به شما نکردیم و بدیهی است که این قالب در بک آپ ارسال شده برای شما نیست .
دوباره میگم . قالب فعلا فقط دست خودمه . و هیچ احدی نداره این قالبو . مخصوصا خریدار کلیشه . نت که مطمئنم نداره.
برای اطمینان دوستان شما سایتت رو بیار بالا اگه راست میگی قالب اختصاصی رو فعال بذار=;=;
makh000f
July 7th, 2011, 21:06
منم حاظرم شریکی بخریم هرکی پایه هست بگه
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
کد نویسیش زحمت شده روش - منم یکی نوشته بودم قبلا شبیه این اما این با سلیقه تره ارزششو داره
farhad98
July 8th, 2011, 17:09
سلام .
دوستان توجه کنید که سایت کلیشه.نت در این تاپیک در پرشین تولز فروخته شده فروش فروش سایت کلیشه به قیمت باورنکردنی - PersianTools Forums (http://forum.persiantools.com/t200818.html)
لینکش رو گذااشتم برید بخونید.
تو تاپیک فروش کلیشه تو پرشین تولز ما هیچ اشاره ای به تحویل دادن قالب اختصاصی به شما نکردیم و بدیهی است که این قالب در بک آپ ارسال شده برای شما نیست .
دوباره میگم . قالب فعلا فقط دست خودمه . و هیچ احدی نداره این قالبو . مخصوصا خریدار کلیشه . نت که مطمئنم نداره.
برای اطمینان دوستان شما سایتت رو بیار بالا اگه راست میگی قالب اختصاصی رو فعال بذار=;=;
درود
کلیشه (http://www.kelishe.net)
حالا چی می گید؟
پس طبق حرف های شما،الان من صاحب اصلی قالب هستم؟
ازتون میخوام قالب رو نفروشید چون اولا که زیاد ازش در بیارید 20 تومن بیشتر نمیشه
دوما نزارید مثل قالب قبلی سایت دانلود ها ،این قالب هم توی نت به طرز بدی پخش بشه
البته لطفا
amirjalili72
July 8th, 2011, 17:33
درود
کلیشه (http://www.kelishe.net)
حالا چی می گید؟
پس طبق حرف های شما،الان من صاحب اصلی قالب هستم؟
ازتون میخوام قالب رو نفروشید چون اولا که زیاد ازش در بیارید 20 تومن بیشتر نمیشه
دوما نزارید مثل قالب قبلی سایت دانلود ها ،این قالب هم توی نت به طرز بدی پخش بشه
البته لطفا
شما قالب رو از ما قاپیدی . به زودی برای جبران این کارتون دامنه kelishe.ir رو به مزایده میزارم .
12 ساعت فرصت دارید بعد دیگه دامنه رو از دست میدید.
amirjalili72
July 9th, 2011, 17:34
قیمت فروش به 20 هزار تومان کاهش یافت
expliod
May 15th, 2012, 13:08
با سلام
اگه میشه یک عکس دیگه از قالب بگزارید لینک اولی خرابه