PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در esxi برای اضافه کردن هارد جدید به vps ای که روی اون سی پنل نصب شده چه کار باید کرد؟

citykala
July 4th, 2011, 23:53
در esxi برای اضافه کردن هارد جدید به vps ای که روی اون سی پنل نصب شده چه کار باید کرد؟

پس از راست کلیک روی وی پی اس و در ادامه اون اضافه کردن هارد

در دو گزینه

create a new virtual disk

use an exiting virtual disk

می مونم و نمی دونم کدوم یکی باید انتخاب بشه و بعد از اینکه هارد اضافه شد چطور اون هارد دوم رو در cpanel شناسوند که موقعی که هارد کم اورد از هارد دوم استفاده بشه

payaserver
July 13th, 2011, 16:40
create a new virtual disk

Veria
July 15th, 2011, 11:22
هارد جدید رو بسازید.
اون رو داخل لینوکس مانت کنید. مثلا به /home2
از WHM تعیین کنید که هارد دوم کجا مانت شده.

sajiran
July 31st, 2011, 12:51
با تشکر از Veria جان ، من در vmWare هارد دیسک رو ساختم و به طور آزمایشی هم روی یک سرور مجازی لینوکس خواستم پارتیشن بندی رو انجام بدم اما سرور داون شد و بالا نمیاد
من یک سرور مجازی cPanel دارم و می خوام این هارد 100 گیگابایتی رو به اون اضافه کنم ، چیکار باید بکنم این که گفتید " اون رو داخل لینوکس مانت کنید. مثلا به /home2" چطور باید انجام بشه لطفا راهنمایی بفرمایید / تشکر

sajiran
August 1st, 2011, 11:01
دوستا لطفا راهنمایی کنند

Veria
August 1st, 2011, 15:43
دوست عزیز برای اینکار شما باید حداقل اطلاعاتی در مورد پارتیشن بندی و... داشته باشید.
جواب همه سوالات شما هم توی انجمن هم اینترنت موجوده. قبلش کمی جستجو و مطالعه کنید.

sajiran
August 1st, 2011, 21:03
واقعا کمک کننده بود مختصر و مفید...!

توی انجمن چیزی نیست که بشه بهش استناد کرد تمام تاپیک ها همینطوری که شما پاسخ دادید جواب داده شده البته انصافا شما یک اشاره ای کردید ولی اونجاها حتی همین رو هم نگفتند بنده 1 ماه پیش خودم تاپیک ایجاد کردم به 2 صفحه رسید هیچ جواب درست و حسابی که کمک کننده باشه داده نشد.
ولی من توضیحی رو توی یک انجمن و باز هم انگلیسی پیدا کردم و الان دیدم که این مقاله فارسی هم شده (فقط ترجمه اس) لطفا بگید این اموزش برای پارتیشن بندی قابل استناد هست یا نه چون من قبلا این رو رفتم جواب نگرفتم اما اگر بگید همینه میشه روش کار کرد بالاخره به جواب رسید

لینک اموزش (http://www.fahomag.com/index.php/articles/45-linux-tips/407-additional-harddrive)

لطفا بفرمایید این آموزش صحیح هست ؟ اگر نقصی داره لطفا راهنمایی کنید. با سپاس