ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل جدی در ایمیل

mamali
July 3rd, 2011, 22:48
با سلام
موقعی که از یاهو میل به میل سرور ایمیل ارسال میکنم فرستاده میشه ولی موقعی که از میل سرور به یاهو میل میفرستم ارسال نمیکنه
حتی از قسمت mail server selection هم از روی Dovecot بهCourier تغییر دادم بازم نشد
فقط سریع بگبن چه کنم..
.ممنون

lahijsoft
July 3rd, 2011, 22:54
سلام
برید داخل ssh و دستور زیر رو بزنید
telnet a.mx.mail.yahoo.com 25
خروجی رو بدید بررسی کنم

mamali
July 3rd, 2011, 23:24
Trying 67.195.168.31...
Connected to a.mx.mail.yahoo.com (67.195.168.31).
Escape character is '^]'.
421 4.7.1 [TS03] All messages from 178.***.***.252 will be permanently deferred; Retrying will NOT succeed. See http://postmaster.yahoo.com/421-ts03.html
Connection closed by foreign host.

البته ای پی میل همین مشکل رو داشت روی میل سرور ای پی جدید گذاشتم با .253

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------

خیلی طول میکشه
؟

lahijsoft
July 3rd, 2011, 23:31
نه عزیز
این ارور برای اینه که یاهو این آی پی رو تازه دیده یا بهش برخورد کرده برای همین ارور رو داده.
با آی پی غیر ایرانی به یاهو فرم زیر رو پر کن یه ایمیل یاهو بهش بده که قدمت زیادی داشته باشه.
Yahoo! Mail Bulk Sender Form | Yahoo! Postmaster Help (http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/postmaster/bulkv2.html)

یا اینکه یه آی پی از رنج دیگر به دیتاسنتر بگی روت کنه روی سرورت و بعد علاوه بر خروجی میل آی پی کل میل رو تغییر بدی بعد خروجی دستوری که دادم رو بگیر

mamali
July 3rd, 2011, 23:55
اقا یه لطفی میکنید من اطلاعات رو بدم شما زحمتشو بکشین
راستش بعضضی جاها تیک نیاز نداره میترسم اشتباه بزنم
میشه زحمتش رو بکشین
ممنون
اوکی بدین من اطلاعات رو میل خصوصی میکنم

lahijsoft
July 3rd, 2011, 23:59
هر چی سوال داری اینجا بپرس بگذار بقیه هم سود کنن:)

mamali
July 4th, 2011, 00:03
فرم رو که پر کردم این پیغام رو میده
بیشتریا رو هم زدم بله ای پی رو هم زدم share ip
All fields required unless otherwise noted. Note: Please review the best practice recommendations here (http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/postmaster/postmaster-15.html) before submitting a Bulk Sender application to Yahoo! Mail. In addition, this application process is not a guarantee for delivery to our users' Inbox. We will examine your email practices and policies, as well as your mailings' complaint rates, in making our decision.

چه کنم

lahijsoft
July 4th, 2011, 00:05
صبر کن 24 ساعت دیگه جواب می دن ولی معمولا باز نمی کنن. بهترین راه:
یا اینکه یه آی پی از رنج دیگر به دیتاسنتر بگی روت کنه روی سرورت و بعد علاوه بر خروجی میل آی پی کل میل رو تغییر بدی بعد خروجی دستوری که دادم رو بگیر

mamali
July 4th, 2011, 00:08
ببین من که میگم قبلا اخر ای پی وی پی اس 252 بود هم واسه خودم سرور مجازی و هم برای وب میل ...به طرف گفتم ایراد داره
یه ای پی جدید که اخرش 253 بود بهم داد و گذاشتم روی میل سرور وی پی اس ولی باز این مشکل رو داره

lahijsoft
July 4th, 2011, 00:15
می گم یه آی پی از یه رنج دیگه و همچنین آی پی کلش رو عوض کن ترجیحا آی پی سرور(اصلی) رو عوض کن