PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به یک اسکریپت نویس php برای نوشتن ماژول بانک پارسیان احتیاج دارم

langarneshin
July 3rd, 2011, 11:16
سلام به دوستان گل:

من یه اسکریپت دارم که ماژول پرداختش سامان هست میخوام یه ماژول براش تهیه کنم تا مرچند آیدی بانک پارسیان رو روش ست کنم البته باید درست مثل همینی که هس کار کنه بدون مشکل.
هزینش هم پرداخت میکنم فقط میخوام زود ردیف شه 10 تومن میدم واسش اسکریپت هم واسه دانلود این پایین می زارم.

2704

id یاهو رو میزارم همیشه بالا هستم منتظرم
شمارم هم میزارم اگر تو یاهو بالا نبودم یه اس ام اس یا میس بدین تا بیام بالا

ID: mohsenlangarneshin

mob: 0935 780 2712

langarneshin
July 3rd, 2011, 13:16
کسی نبود؟

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

بچه های انجمن بی حال شدن چرا؟
قبلا زود جواب میدادن چی شده؟:105:

langarneshin
July 4th, 2011, 09:04
دوستا انجمن تعطیله که کسی جواب مارو نمیده؟
حتی صحبت پول هم هست هیچکی جواب نمیده؟

---------- Post added at 08:04 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------

در به دردنبال یه php نویس هستم خبری نیست از هیچکی دمتون گرم یه حالی بدین به ما

hamidreza_s
July 4th, 2011, 14:44
تو یا هو نیستید؟
البته من از برنامه شما زیاد سر در نیاوردم کجاش به کجاس. این برنامه چی هست. یه چیزایی نسبی فهمیدم.

IranianServer
July 4th, 2011, 15:30
با این قیمت فکر نکنم کسی باشه

langarneshin
July 4th, 2011, 15:55
آدمش پیدا بشه من راه میام فقط میخوام به درستی این کار انجام بشه

ali2k
July 4th, 2011, 17:32
برای این اسکریپت درگاه بانک ملت را نوشتم :) درگاه بانک پارسیان را نیز می توانم بنویسم هزینه 60 هزارتومان :)

vistaix
July 8th, 2011, 12:05
دوست عزیز یه دمو دارید بدید؟

ali2k
July 8th, 2011, 12:07
دمو ؟ همان اسکریپتی هست که خودتان بالا معرفی کردید و دیدید قبلا به جای درگاه بانک سامان میره تو درگاه یه بانک دیگه :)

vistaix
July 8th, 2011, 12:44
ممنون
ولی زیاد اطلاع ندارم.

چطوری باید نصب کنم؟

اسکرین شات نداری ازش؟

hamidreza_s
July 8th, 2011, 18:14
این آقا تصمیم بر این شد که اسکریپت دیگه ای رو براش سیستم پرداخت آنلاین بانک پارسیان بنویسیم. که براشون نوشتم.
روی برنامه سیستم ساده پرداز که توسط زرین پال ارائه شده درگاه بانک پارسیان را اعمال کردم. دوستان اگه میخوان پیغام بدن با قیمت مناسب ارائه بشه.
سیستم ساده پرداز که خودش رایگانه در واقع فقط پول درگاه رو میدین.
(چون این اسکریپتی که در خود تاپیک هست ظاهراً چیزه خوبی هست ولی از نظر کد جالب نیست و خطرناکه چون نال شده)

langarneshin
July 9th, 2011, 01:06
دوستان ممنون از کمکتون
دوست عزیزم آقا حمیدرضا برام زحمتش رو کشید دستش درد نکنه چیز ردیفی شده فقط یه مسئله هست ای آقای امیری که این ساده پرداز زرین پال رو نوشت برا پین یه زحمت به خودش نداد تا یه ورودی از اکسل براش بزاره یوزر و پسورد هارو باید یکی یکی وارد کنی خیلی ستمه

mohsensd1373
June 7th, 2012, 17:13
سلام کسی از شما می تونه این اسکریپت را به بان سامان متصل کنه لطفا هزینه مورد نظر خویش راب رای من ارسال کنه

اسکریپت فروش فایلینگ digital download pro
به بانک سامان یا هر بانک ایرانی دیگر به غیر از زرین پال

mohsensd1373
June 7th, 2012, 22:04
لطفا کسی رو به من معرفه ای کنید که بتونم بادادن مبلغی این اسکریپت digital download pro را به بانک سامان متصل کنه برام خیلی ممنون میشم از لطف شما

AmirHosein
June 7th, 2012, 22:13
لطفا کسی رو به من معرفه ای کنید که بتونم بادادن مبلغی این اسکریپت digital download pro را به بانک سامان متصل کنه برام خیلی ممنون میشم از لطف شما

http://www.webhostingtalk.ir/f42/50512/#post463935