ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال و راهنمایی در مورد دیتاسنتر Equinix سوئیس

logofun
July 2nd, 2011, 18:33
درود بر شما دوستان و سروران گرامی :53:

میخواستم در مورد دیتاسنتر Equinix سوئیس هرچی میدونید به بنده بگید

از قبیل > قیمت ها و آفر ها به چه صورت هست
ظاهرا منابعی که ارائه میدن در ازای مبلغ ارزان هست
کیفیت چطوره ؟
در خصوص وارز گیر هستند ؟
شاید هیچ دیتا سنتری نگه من 100% وارز هستم و عموما هم نمیگن اما بطور مثال کنترل فایل و اسکریپت ها رو انجام میدن یا نه
یا بعبارت دیگه اگر وارز داشته باشی الارم میدن یا میگیرن از بیخ و بن ساسپندت میکنن

راستشو بخواید دنبال بهترین منابع با هزینه ی معقول هستم که با اطلاعاتی که بدست اوردم این دیتا سنتر در سوئیس ئ آلمان خدمات سرور میده

ممنون
ارادتمند شما :53::-*

amirlord
July 2nd, 2011, 18:39
بسیار دیتاسنتر خوبی هست و قیمت هاش خیلی خوبه و بعضی از دوستان آفر های خوبی ازش داشتن که به نسبت قیمت واقعا می ارزه! اونجور که بعضی دوستان ازشون سرور داشتن پورت خوبی ارائه میده و اختصاصی هست! جزو دیتاسنتر های برتر اروپا هم هست (کیفیت خوبه) در مورد وارز هم نظر نمیدم ، پس فردا واسمون دردسر بشه! :d تا جایی که من میدونم فقط یک لوکیشن داره ، اونم سوییس .

logofun
July 2nd, 2011, 18:41
تا جایی که من میدونم فقط یک لوکیشن داره ، اونم سوییس .

ظاهرا المان هم دارن

itjavani
July 2nd, 2011, 18:42
درود بر شما دوستان و سروران گرامی :53:

میخواستم در مورد دیتاسنتر Equinix سوئیس هرچی میدونید به بنده بگید

از قبیل > قیمت ها و آفر ها به چه صورت هست
ظاهرا منابعی که ارائه میدن در ازای مبلغ ارزان هست
کیفیت چطوره ؟
در خصوص وارز گیر هستند ؟
شاید هیچ دیتا سنتری نگه من 100% وارز هستم و عموما هم نمیگن اما بطور مثال کنترل فایل و اسکریپت ها رو انجام میدن یا نه
یا بعبارت دیگه اگر وارز داشته باشی الارم میدن یا میگیرن از بیخ و بن ساسپندت میکنن

راستشو بخواید دنبال بهترین منابع با هزینه ی معقول هستم که با اطلاعاتی که بدست اوردم این دیتا سنتر در سوئیس ئ آلمان خدمات سرور میده

ممنون
ارادتمند شما :53::-*

قیمت و آفر بسیار مناسب
کیفیت عالیه
وارز هم به چه معنا ؟
Spam => Abuse
Torrent => Abuse
ولی پیگیر موضوع نیستن زیاد!
در مورد نال اسکریپت تا حالا ابیوزی نداشتیم!

logofun
July 2nd, 2011, 18:44
وارز هم به چه معنا ؟
Spam => Abuse
Torrent => Abuse

این موارد نه !
مثلا محتوای مالتی مدیا یا نرم افزار
مثلا برای هاست دانلود بدیم رفقا
یا اسکریپت نال :53:

چطور آفر میدن ؟

itjavani
July 2nd, 2011, 18:46
تا جایی که من میدونم فقط یک لوکیشن داره ، اونم سوییس .

Equinix دارای چند دیتاسنتر میباشد:
Equinix Data Center Locations Around The World (http://www.equinix.com/locations/)

ولی به لحاظ قیمت سوئیس قیمت بسیار بسیار مناسبی داره!

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

این موارد نه !
مثلا محتوای مالتی مدیا یا نرم افزار
مثلا برای هاست دانلود بدیم رفقا
یا اسکریپت نال :53:

چطور آفر میدن ؟

فعلا ابیوزی در این موارد دریافت نکردم!

dertgtr
July 2nd, 2011, 18:50
قیمت و آفر بسیار مناسب
کیفیت عالیه
وارز هم به چه معنا ؟
Spam => Abuse
Torrent => Abuse
ولی پیگیر موضوع نیستن زیاد!
در مورد نال اسکریپت تا حالا ابیوزی نداشتیم!

در مورد اسپم و تورنت تا حالا ابیوزی داشتید؟

lahijsoft
July 2nd, 2011, 18:50
سلام
ظاهرا سرور اختصاصی نمی دن بلکه کولو می دن.

itjavani
July 2nd, 2011, 18:53
در مورد اسپم و تورنت تا حالا ابیوزی داشتید؟

بله!همه جا اسپم ارسال بشه ابیوز میاد ولی زیر 24ساعت پاسخ بدید و مشکل رو برطرف کنید هیچ کاری باهاتون ندارند
زمانی که از مدت مقرر بگذره و پاسخی نبینند آی پی رو بلاک میکنند!

logofun
July 2nd, 2011, 18:56
بله!همه جا اسپم ارسال بشه ابیوز میاد ولی زیر 24ساعت پاسخ بدید و مشکل رو برطرف کنید هیچ کاری باهاتون ندارند

آقا چطور آفر میدن به شما ؟ داخل سایتش هیچی نیست

کلو باید تهیه کنی ؟

itjavani
July 2nd, 2011, 18:56
سلام
ظاهرا سرور اختصاصی نمی دن بلکه کولو می دن.

سرور اختصاصی هم میدن! ولی نه به صورت عمومی

dertgtr
July 2nd, 2011, 19:25

در مورد تورنت هم مصداق داره؟
زیر 24 ساعت در مورد اسپم جریمه هم می گیرن؟

itjavani
July 2nd, 2011, 19:40
در مورد تورنت هم مصداق داره؟
زیر 24 ساعت در مورد اسپم جریمه هم می گیرن؟

بله!در کل هر ابیوز زیر 24 ساعت باید پاسخگویی بشه!
جریمه نداره!

dertgtr
July 2nd, 2011, 19:44
بله!در کل هر ابیوز زیر 24 ساعت باید پاسخگویی بشه!
جریمه نداره!

ببخشید من زیاد سوال می کنم .
چون شنیده بودم در مورد اسپم دیتاسنتر جریمه نقدی هم می کنه . آیا صحت داره؟

itjavani
July 2nd, 2011, 19:46
ببخشید من زیاد سوال می کنم .
چون شنیده بودم در مورد اسپم دیتاسنتر جریمه نقدی هم می کنه . آیا صحت داره؟

فعلا که ما رو جریمه نکرده :دی

TukaNet
July 2nd, 2011, 20:03
اگر بخواهیم در مورد شرکت equinix صحبت کنیم که خیلی طولانی میشه ، همین قدر رو بدونید که این شرکت یکی از بزرگترین شرکت های ترانزیت اطلاعات در دنیا هست

این شرکت در تمام قاره های دنیا و با مرکزیت اروپای غربی دارای فعلا تعداد 135 دیتاسنتر هست که روز به روز هم به تعداد این دیتاسنتر ها افزوده میشه

نکته مهم اینکه این شرکت فقط فضای کولوکیشن در اختیار کاربران قرار میده ولی به صورت مستقیم سرور اختصاصی ارائه نمی کنند

در مورد کولوکیشن هم بگم که مثل سایر دیتاسنترها فقط یک سرور و ... قبول نمی کنه و بیشتر روی کیج کار می کنند

در مورد دیتاسنتر زوریخ سویس هم باید بگم که شرکت پریویت لایر (http://www.privatelayer.com/) این سرورها رو ارائه می کنه

از دیتاسنتر دوسلدورف آلمان هم شرکت پروایدر سرویس (http://www.providerservice.com) هست که سرور ارائه می کنه

تمام دوستانی هم که از نام equinix استفاده می کنند از یکی از دو شرکت مذکور سرویس تهیه میکنند ، مثال خود ما !

در مورد ابیوز و ... هم باید بگم که کلا حساس هستند و موارد رو پیگری می کنند و متاسف ام که بعضی دوستان میان میگن مشکلی نداره و ...

دوستان قانون ابیوز اینگونه هست که حتی در صورتی که شما یا دیتاسنتر ابیوزها رو پیگیری نکنید مشکلات بزرگی برای شما پیش خواهد آمد

نمونه این مشکل این هست که به تدریج تمام آی پی های شما و رنج آی پی های دیتاسنتر در بلک لیست های مختلف لیست میشه

و شرکت های ارائه دهنده آی پی مثل رایپ و ... هم روی این موارد بسیار حساس هستند و در آینده مشکلات بزرگتری برای دیتاسنتر

پیش خواهد آمد که عواقب این مشکلات گریبان گیر شما هم خواهد شد . به همین دلیل هیچ دیتاسنتر معتبری بی خیال ابیوز نمیشه

قضیه در مورد کشورهایی مثل چین و برزیل هم که اکثرا وارز هستند خیلی متفاوت هست ، معمولا سرورهایی که از این کشورها ارائه

میشه روی پهنای باند دولتی هست و جای خصوصی نیست که این موارد رو مورد توجه قرار بده !

اگر باز هم سوالی دارید در خدمت هستم :)

DeltaGostar
July 2nd, 2011, 20:24
شاید نخواستم در این مورد حرفی بزنم ولی لطفا ریپلای نکنید پست بنده را

شاید یه چیزی هست بهش میگن سخت افزار آیا همان کیفیت و همان مارک درجه 1 که در امریکا روی سنگ آپ و fdc استفاده میکنن در این دیتا سنتر نیز استفاده میشود ؟‌

دوستان یه چیزی یادتان رفته است کیفیت

iNicz.Com
July 2nd, 2011, 20:25
در یک جمله میگم حرف نداره . هر چی مشتری داشتیم تو لیزوب اوردیم اینجا.با خیلی جاها کار کردم ولی هتزنر و این سوئیس همیشه من و مشتریان من رو راضی نگه داشته.قیمت ها هم نسبت به کیفیت و پورتی و سرور که که میده واقعا می ارزه.

*** سرور های supermicro با هارد های enterprise و ...

itjavani
July 2nd, 2011, 20:26

شاید یه چیزی هست بهش میگن سخت افزار آیا همان کیفیت و همان مارک درجه 1 که در امریکا روی سنگ آپ و fdc استفاده میکنن در این دیتا سنتر نیز استفاده میشود ؟‌

هادی عزیز سرور سوپرمیکرو بی کیفیته ؟؟؟؟؟
تا حالا ریپورت مشکل سخت افزاری شنیدی از این دیتاسنتر؟؟؟؟؟
بکم تعقل،تامل چیز خوبیه والله!

TukaNet
July 2nd, 2011, 20:30

این رو می گید چون اطلاعاتتون کم هست

سینگل ها ، سافت لایر ، رک اسپیس و .... از چه برندی استفاده می کنند ؟!

99 درصد فقط و فقط سوپر مایکرو استفاده می کنند چون واقعا لیدر هست

تمام سروهایی هم که از این دو دیتاسنتر ارائه میشن با برند سوپر مایکرو هستند

DeltaGostar
July 2nd, 2011, 21:03
این رو می گید چون اطلاعاتتون کم هست

سینگل ها ، سافت لایر ، رک اسپیس و .... از چه برندی استفاده می کنند ؟!

99 درصد فقط و فقط سوپر مایکرو استفاده می کنند چون واقعا لیدر هست

تمام سروهایی هم که از این دو دیتاسنتر ارائه میشن با برند سوپر مایکرو هستند

شما هم فقط شنیدید سوپر مایکرو و فقط دیدی که چی هست

سرور های سوپر مایکرو سویس رو رک ماند نیستن که عزیزم . شما هم شروع کننده تاپیک که نیستید اطلاعاتم کم نیست چون روی این برند بیشتر از خود سازنده این تکنولوِژی تحقیق کردم - اما به هر حال نظر خواستن ما هم تحقیق کردیم . اما توی تاپیک عرض کردم به فارسی ریپلای نفرماید درسته ؟‌ حالا سه نفر ریپلای کردن پست بنده را :)

iNicz.Com
July 2nd, 2011, 21:07

سرور های سوپر مایکرو سویس رو رک ماند نیستن که عزیزم . شما هم شروع کننده تاپیک که نیستید اطلاعاتم کم نیست چون روی این برند بیشتر از خود سازنده این تکنولوِژی تحقیق کردم - اما به هر حال نظر خواستن ما هم تحقیق کردیم . اما توی تاپیک عرض کردم به فارسی ریپلای نفرماید درسته ؟‌ حالا سه نفر ریپلای کردن پست بنده را :)
عزیرم ناراحت نشو ولی ما مدل دقیق سوپرمیکرویی که از سوئیس داریم رو میدونیم که حتی این دیتا سنتر هایی شما میگی از این مدل موحود در سوئیس هم پایین تر بوده و که حتی ipmi هم ندارن ولی این سوپر میکرو های سوئیس رو حودشون این امکانات رو هم دارن.

DeltaGostar
July 2nd, 2011, 21:12
خوب به سلامتی ما که هر چی بگیم یه cpu intel توی اروپا با امریکا فرق داره چه برسه به مین برد - موفق باشند

saeid.roop
July 2nd, 2011, 21:16
پورت هاشون شیر هست

iNicz.Com
July 2nd, 2011, 21:17
پورت هاشون شیر هست
شیر !! پورتی که از فرانسه با 70 mb دانلود داشته باشه شیر میشه ؟ هرکی خواست با تیم بیاد نشون بدم.

saeid.roop
July 2nd, 2011, 21:25
شیر !! پورتی که از فرانسه با 70 mb دانلود داشته باشه شیر میشه ؟ هرکی خواست با تیم بیاد نشون بدم.
ماه پیش به زور 20 تا می داد شما کجا بودید ؟
برای فروش بیشتر دست به هر کاری نزنید

DeltaGostar
July 2nd, 2011, 21:47
توی پورت اختصاصی و داشتن بیشترین بک بکن در شبکه جهان دارند از چپ به راست . - PLANET - OVH - FDC - singlehop

iNicz.Com
July 2nd, 2011, 21:47
احترام خودتو داشته باش ، شعور داشته باش تو محیط عمومی توهین نکن
جو سازی هم نکن ، از حداقل ادب برخوردار نیستی ، مگه گفتم الان بده ؟
گفتم پورت ددیکیت نیست ، پورت اختصاصی مثل single ، ovh ! همیشه رو یه خط هست ، نه اینکه یه ماه خوب باشه ، یه ماه بد ! همه دروغ گو شما راست گو ؟
کسی خواست یه سرچ کنه wht.com
من میگم هر موقع اومدی من بهت 70 mb رو نشونت میدم و 20 تا هم Vps روشه. معمول نیست چی هستی . کی هستی اومدی اینجا خودی نشون میدی. البته بوی یکی از کاربرای Wht میاد که 2 یوزره باشه و دیگه اونجاشو خدا میدونه.
اصلا ادب نداری که بخوام باهات بحث کنم.هم توهین میکنی به ما میگی دروغ گو و هم ما بی ادب میشیم !! خدا کمکت کنه همین.
خبر خوشم برای تمامی دوستان wht اینجاست که امسال انفورماتیک لیست تمامی هاستینگ ها و سرور فروش ها رو جمع کرده و همگی ***** خواهند شد و فقط سایت اونایی که از انفورماتیک مجوز میگیرن سایتشون از ***** در خواهد امد که دیگه برو بچه واسه ما شاخ نشن.

saeid.roop
July 2nd, 2011, 21:56
من میگم هر موقع اومدی من بهت 70 mb رو نشونت میدم و 20 تا هم Vps روشه. معمول نیست چی هستی . کی هستی اومدی اینجا خودی نشون میدی. البته بوی یکی از کاربرای Wht میاد که 2 یوزره باشه و دیگه اونجاشو خدا میدونه.
اصلا ادب نداری که بخوام باهات بحث کنم.هم توهین میکنی به ما میگی دروغ گو و هم ما بی ادب میشیم !! خدا کمکت کنه همین.
خبر خوشم برای تمامی دوستان wht اینجاست که امسال انفورماتیک لیست تمامی هاستینگ ها و سرور فروش ها رو حمه کرده و همگی ***** خواهند شد و فقط سایت اونایی که از انفورماتیک مجوز میگیرن سایتشون از ***** در خواهد امد که دیگه برو بچه واسه ما شاخ نشن.

شما ادب ندارید !
این تاپیک شما مگه نیست ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f11/21817/
3 ماه پیش هست
دیگه حرفی نمی زنم

iNicz.Com
July 2nd, 2011, 22:02
شما ادب ندارید !
این تاپیک شما مگه نیست ؟
http://www.webhostingtalk.ir/f11/21817/
3 ماه پیش هست
دیگه حرفی نمی زنم
اینجا چی هست مگه ؟

Warez-Host.IR (http://www.webhostingtalk.ir/member/10396/) سلام هادی جان از این دو سرور هنوز موجود دارید ؟؟

جواب :
iNicz.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/6381/) هست ولی بالاتر
باز چند نفر مثل شما نظر دادن چیز خاصی نمیبینم !!!
خوب اینا چیه !! گفتم یکی بیاد تیم بدیم عکس هم بگیره بزاره wht . پس چرا داری هم چنان حرف خودتو میگی ؟

astro.alireza
July 2nd, 2011, 22:12
خبر خوشم برای تمامی دوستان wht اینجاست که امسال انفورماتیک لیست تمامی هاستینگ ها و سرور فروش ها رو جمع کرده و همگی ***** خواهند شد و فقط سایت اونایی که از انفورماتیک مجوز میگیرن سایتشون از ***** در خواهد امد که دیگه برو بچه واسه ما شاخ نشن.
دوست عزیز می شه منبع خبر و اینکه چه جوری می شه مجوز گرفت رو اعلام کنی

iNicz.Com
July 2nd, 2011, 23:08
منبع خبر : انفورماتیک - به شورای انفورماتیک مراجعه کنید راهنمایی می کنند.یکی از شرایط داشتن مدرک لیسانس مرتبط هستش. موفق باشید.

itjavani
July 2nd, 2011, 23:13

برای امور هاستینگ و مسائل مشابه شما نیاز به مجوز فعالیت در زمینه فناوری ارتباطات و اطلاعات داری که برای اون هم باید یه سری به انفورماتیک بزنی !

logofun
July 2nd, 2011, 23:23
از کلیه دوستان ممنون مخصوصا جناب Tuka
و از دوستان دیگری که این تاپیک رو به بیراهه و گزاف گویی کشوندن واقعا گله دارم جای بسی تعمل داره

شما وقتی تاپیک رو باز میکنید اگر اطلاعی در موردش دارید با ادب و کمال میای جواب خودت رو ارسال میکنی
اگر اطلاعی نداری و نیاز به تعدد پست داری این تاپیک محل خوبی نبود
نباید به خودت اجازه بدی چیزی بنویسی نظری بدی

به غیر از 2-3 یوزر که واقعا دستشون درد نکنه کسی پست مفیدی ارسال نکرد
متاسفم

TukaNet
July 3rd, 2011, 00:18

بازم چون اطلاعاتتون کم هست این رو میگید

تقریبا میتونم بگم تمام سری های تمام برندها رو از نزدیک دیدم

و این لازمه کار بنده هست ، چون بنده فقط کار هاستینگ نمی کنم !

اما در مورد مدل کیس و مادربورد سرورهایی که ما از سوئیس ارا ئه میدیم

مدل کیس : Super Micro Computer, Inc. - Products | SuperServers | 1U | 6016T-MT (http://www.supermicro.com/products/system/1U/6016/SYS-6016T-MT.cfm)

مدل مادربورد اول : Super Micro Computer, Inc. - Products | Motherboards | Xeon Boards | X8DTL-3F (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-3F.cfm)

مدل مادربورد دوم : Super Micro Computer, Inc. - Products | Motherboards | Xeon Boards | X8DTL-iF (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-iF.cfm)

خوب به سلامتی ما که هر چی بگیم یه cpu intel توی اروپا با امریکا فرق داره چه برسه به مین برد - موفق باشند

چه فرقی داره ؟ پردازنده آمریکایی ها شاخ داره یا دم ؟! عزیز من وقتی حرفی رو میزنی سعی کن مدرک داشته باشی

مثلا کلاک پردازنده E5620 که داخل اروپا فروخته میشه با اونی که تو آمریکا فروخته میشه فرق داره ؟!

پورت هاشون شیر هست

خوب شما میدونی پورت اختصاصی 1Gbps واسه یک دیتاسنتر تو آمریکا چند در میاد ؟ و همچنین برای یک دیتاسنتر اروپایی چقدر آب میخوره ؟!

بنده میدونم ، از آقای فهیمی پور (آریا) یا آقای راستگو (هاست پلیس) یا کسانی که اینجا روابط مستقیم با دیتاسنترها دارند میتونی بپرسی

هزینه پورت 1Gbps میان 1500 تا چیزی بیشتر از 2000 دلار در ماه برای دیتاسنتر هست ! پس اگر دیتاسنتر بخواهد به شما پورت اختصاصی بدهد باید چیزی بالاتر از این قیمت باشه

نتیجه این که فعلا هیچ دیتاسنتری پورت 1Gbps اختصاصی ارائه نمی کنه و تنها فرق مهمی که بین دیتاسنترها میزان شیرینگ هست

طبق تست هایی که بنده انجام دادم سرورهایی که از شرکت پریویت لایر تهیه می کنیم تا 750Mbps پورت آزاد داشته اند که حتی روی سینگل هاپ شاهد چنین چیزی نبودیم !

توی پورت اختصاصی و داشتن بیشترین بک بکن در شبکه جهان دارند از چپ به راست . - PLANET - OVH - FDC - singlehop

منبع ؟ مدرک ؟

پس شرکت هایی مثل level3 یا hurrican d یا global crossing کجا هستند ؟!

021teh
July 3rd, 2011, 00:39
اخه خیلی جالبه من میگم بیا تیم بدم ببین . ثابت بشه که شیر نیست . بعد حرف اقا رو باش.[-(

ولش کن وی پی اس گرفته مثل اون عکسی که بچه ها گزاشتن 72 تا سرور روشه

خوب پورت جواب نمیده

---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------

منبع خبر : انفورماتیک - به شورای انفورماتیک مراجعه کنید راهنمایی می کنند.یکی از شرایط داشتن مدرک لیسانس مرتبط هستش. موفق باشید.
مطمئنی اینجوری باشه تعدا شرکت های هاستینگ میشه همون 4 سال پیش انگشت شمار

قیمت ها هم میشه نجومی

TukaNet
July 3rd, 2011, 00:55
مطمئنی اینجوری باشه تعدا شرکت های هاستینگ میشه همون 4 سال پیش انگشت شمار

قیمت ها هم میشه نجومی

چه خوب ! :دی

021teh
July 3rd, 2011, 01:42
چه خوب ! :دی

حیفه

فکر مجوز باشم من

logofun
July 3rd, 2011, 10:14
دوستان یکی پاسخ من رو میده ؟ دلیل این همه تعصب روی دیتا سنتر Equinix چی میتونه باشه :105::39:

saeid.roop
July 3rd, 2011, 10:19
دوستان یکی پاسخ من رو میده ؟ دلیل این همه تعصب روی دیتا سنتر Equinix چی میتونه باشه :105::39:
حداقل توکانت بدون تعصب حرف زد ، ولی بقیه با هر جا کار کنند اونجا بهترین دنیاست.
فعلا وضعیت خوبی داره ، ولی تو wht.com سرچ کنی می بینی تا 1 ماه پیش همه شاکی بودن ازش

TukaNet
July 3rd, 2011, 10:23

تعصب ؟! به نظر من که تعصبی در کار نیست ، چیزهایی که باعث میشه کابران به سمت این دیتاسنتر کشیده بشوند

قیمت پایین و بالابودن سطح کیفی خدمات هست ، وگرنه دیتاسنتر که مال بابامون نیست که تعصب داشته باشیم

روزی روزگاری موردی بهتر پیدا بشه خواهید دید که دیگه کسی یادی از Equinix نخواهد کرد

logofun
July 3rd, 2011, 10:23
حداقل توکانت بدون تعصب حرف زد ، ولی بقیه با هر جا کار کنند اونجا بهترین دنیاست.
فعلا وضعیت خوبی داره ، ولی تو wht.com سرچ کنی می بینی تا 1 ماه پیش همه شاکی بودن ازش

خدا پدر کسی رو به واقعا حق رو میگه بیامرزه

آقا درسته قرن 21 هستیم و فناوری رو به پیشرفت اما نمیدونم دلیل کجاست که همین منابع رو بخوای تو لیز وب خریداری کنه حداقل دو برابر باید هزینه کنی
درست میگم ؟
تازه پورت های افر های لیز وب 100 هست

saeid.roop
July 3rd, 2011, 11:08

آقا درسته قرن 21 هستیم و فناوری رو به پیشرفت اما نمیدونم دلیل کجاست که همین منابع رو بخوای تو لیز وب خریداری کنه حداقل دو برابر باید هزینه کنی
درست میگم ؟
تازه پورت های افر های لیز وب 100 هست
لیزوب رو هاست دی ال تو ایران جا انداخت ، ما هم تو جو گیری سرور گرفتیم ، دیدیم هیچ فرقی نداشت با جاهای دیگه ، نمی گم بد هست ! خوب هم هست ولی قیمت بهتر از اون هم هست

Techno Pars
July 3rd, 2011, 11:58
با عرض پوزش از استارتر تاپیک.
خدا لعنت کنه کسی را که در گذشته اومد گفت فلان دیتاسنتر پورت اختصاصی میده و الان بعد از ماه ها هنوز بحث باشه سر این موضوع !
توی این 7 سالی که کار ما این بوده ندیدم دیتاسنتری جز 1 ، 2 و یا 4 گیگابیت پورت به هر رک که به طور متوسط 35 تا سرور توشه اختصاص بده! حالا این چه جوری اختصاصی میشه دیگه خدا داند !

saeid.roop
July 3rd, 2011, 13:34
خدا لعنت کنه کسی را که در گذشته اومد گفت فلان دیتاسنتر پورت اختصاصی میده و الان بعد از ماه ها هنوز بحث باشه سر این موضوع !
توی این 7 سالی که کار ما این بوده ندیدم دیتاسنتری جز 1 ، 2 و یا 4 گیگابیت پورت به هر رک که به طور متوسط 35 تا سرور توشه اختصاص بده! حالا این چه جوری اختصاصی میشه دیگه خدا داند !
اگه قیمت سوییچ رو می دونستند این حرف رو نمی زدن ! هر سرور 1 گیگ پورت هم بهش بدن یعنی به یک رک حداقل باید پورت 40 وصل باشه
در نظر بگیرید یه دیتاسنتر 200 تا رک داشته باشه ! 200 ضرب در 40 کنید !
جدا از اون هزینه سویچ ... حساب کنید

TukaNet
July 3rd, 2011, 14:46
آقا درسته قرن 21 هستیم و فناوری رو به پیشرفت اما نمیدونم دلیل کجاست که همین منابع رو بخوای تو لیز وب خریداری کنه حداقل دو برابر باید هزینه کنی ، درست میگم؟ تازه پورت های افر های لیز وب 100 هست

تفاوت leaseweb و equinix خیلی هست و اینکه این دو رو مقایسه کنید اصلا معقول نیست

تفاوت هایی که میشه اشاره کرد به صورت زیر هست

1 - مالکیت دیتاسنترها : لیزوب تا جایی که بنده اطلاع دارم فقط و فقط مالکیت دیتاسنتر آلمان رو به صورت کامل داره

و مالک سایر دیتاسنترهایی که کار میکنه نیست و فقط و فقط شبکه خودش رو در این دیتاسنترها پیاده کرده

این در حالیست که شرکت equinix مالک 135 دیتاسنتر هست ، خوب هر عقل سلیمی میدونه که مستجر

بودن هزینه های بیشتر نسبت به مالک بودن داره !

2 - ترانزیت دیتا : لیزوب یک دارنده شبکه هست و به خودی خود کار از پیش نمی بره و این شبکه باید به شرکت هایی

که کار ترانزیت دیتا رو انجام می دهند متصل باشه و این مورد میشه گفت بزرگترین سهم در مخارج یک دیتاسنتر رو داره

این در حالیست که equinix خودش یکی از بزرگترین شرکت های ترانزیتر دیتا در دنیا هست هست

این موارد رو برای این نگفتم که لیزوب رو زیر سوال ببرم ، شخصا هم لیزوب رو به عنوان یکی از بهترین دیتاسنرهای دنیا میدونم

ولی این که بخواهید به خاطر قیمت پایین equinix رو زیر سوال ببرید و با لیزوب مقایسه کنید هم اصلا قابل قبول نیست

دقیقا هم حرف من همینه ولی نمی دونم این بحث پورت اختصاصی رو کی رواج داد !

اگه قیمت سوییچ رو می دونستند این حرف رو نمی زدن ! هر سرور 1 گیگ پورت هم بهش بدن یعنی به یک رک حداقل باید پورت 40 وصل باشه
در نظر بگیرید یه دیتاسنتر 200 تا رک داشته باشه ! 200 ضرب در 40 کنید ! جدا از اون هزینه سویچ ... حساب کنید

چه ربطی به سویچ داره ؟ بحث سر peering و استریم شبکه دیتاسنتر هست

شمت خودت چند تا پیش داشتید می گفتید که پورت اینا اختصاصی نیست و پورت فلان دیتاسنتر اختصاصی هست !

saeid.roop
July 3rd, 2011, 16:31
تفاوت leaseweb و equinix خیلی هست و اینکه این دو رو مقایسه کنید اصلا معقول نیست

تفاوت هایی که میشه اشاره کرد به صورت زیر هست

1 - مالکیت دیتاسنترها : لیزوب تا جایی که بنده اطلاع دارم فقط و فقط مالکیت دیتاسنتر آلمان رو به صورت کامل داره

و مالک سایر دیتاسنترهایی که کار میکنه نیست و فقط و فقط شبکه خودش رو در این دیتاسنترها پیاده کرده

این در حالیست که شرکت equinix مالک 135 دیتاسنتر هست ، خوب هر عقل سلیمی میدونه که مستجر

بودن هزینه های بیشتر نسبت به مالک بودن داره !

2 - ترانزیت دیتا : لیزوب یک دارنده شبکه هست و به خودی خود کار از پیش نمی بره و این شبکه باید به شرکت هایی

که کار ترانزیت دیتا رو انجام می دهند متصل باشه و این مورد میشه گفت بزرگترین سهم در مخارج یک دیتاسنتر رو داره

این در حالیست که equinix خودش یکی از بزرگترین شرکت های ترانزیتر دیتا در دنیا هست هست

این موارد رو برای این نگفتم که لیزوب رو زیر سوال ببرم ، شخصا هم لیزوب رو به عنوان یکی از بهترین دیتاسنرهای دنیا میدونم

ولی این که بخواهید به خاطر قیمت پایین equinix رو زیر سوال ببرید و با لیزوب مقایسه کنید هم اصلا قابل قبول نیست

دقیقا هم حرف من همینه ولی نمی دونم این بحث پورت اختصاصی رو کی رواج داد !

چه ربطی به سویچ داره ؟ بحث سر peering و استریم شبکه دیتاسنتر هست

شمت خودت چند تا پیش داشتید می گفتید که پورت اینا اختصاصی نیست و پورت فلان دیتاسنتر اختصاصی هست !
شما تا به حال از پلانت سرور داشتید ؟
از ovh چطور ؟
وقتی ذکر می کنند پورت اختصاصی ، پورت اختصاص واقعی می دهند

TukaNet
July 3rd, 2011, 16:43
از ovh چطور ؟

ما نفهمیدیم آخرش شما پورت اختصاصی رو قبول داری یا نه .... !

در ثانی این پورت مثلا اختصاصی باید 128 مگا بایت بر ثانیه دانلود کنه

شما که از این دیتاسنترها سرور داری یک تست بکن و نتیجه رو اینجا قرار بده

پ.ن. : محض اطلاع پلانت الان 6 ماهی میشه که با سافت لایر ادغام شده !

saeid.roop
July 3rd, 2011, 17:55
ما نفهمیدیم آخرش شما پورت اختصاصی رو قبول داری یا نه .... !

در ثانی این پورت مثلا اختصاصی باید 128 مگا بایت بر ثانیه دانلود کنه

شما که از این دیتاسنترها سرور داری یک تست بکن و نتیجه رو اینجا قرار بده

پ.ن. : محض اطلاع پلانت الان 6 ماهی میشه که با سافت لایر ادغام شده !
من قبلا سرور داشتم ، و واقعی بودنش رو دیدم
اونهایی که سایت دانلود زیر 100 و 200 دارند خوب می دونند پورت اختصاصی یعنی چی

من هر دیتاسنتری این حرفو بزنه قبول ندارم
یعنی پول بده ، کیفیت و تضمین بگیر
پ.ن : نه ، چون سرور ندارم

tthost
July 3rd, 2011, 18:00
سافت لایر، وب ان ایکس پورت 1 گیگابیت واقعی می دهد

iNicz.Com
July 3rd, 2011, 18:04
از ovh چطور ؟
اولامن ovh داشتم دوما من یه سوال دارم ازت فقط جواب من رو بده . من با همه دیتاسنترهایی معروف کار کردم و هنوز کار میکنم. و تنها جایی که کار نکردم سافت لایر هستش ، بین برترین ها . ovh - webnx - leaseweb که همه قبول دارن . مثلا یه webnx رو بگم که اروپا امریکا حالیش نیست. من از اروپا از vps واقع در webnx با 40 مگا دانلود میکنم. یا مثلا سرور هایی داره مشابه این مناسب هم میده وقتی افر میگیرم :

.... cpu 12 * core i 920 - 256 gb ram

لیزوب و سافت لایر میتونند بیان این هم چیز هایی بدن.
اگه من میخوام تبلیغ کنم که فروش داشته باشم.پس چرا گیر دادم میگم equnix ? خوب بگم لیزوب یا ... هر جا که بفروشم نه ؟
شما خودت اونجوری هستی و فکر میکنی همه مثل شما هستند.
وقتی یه دیتاسنتر عالی هستش و باعث رضایت همه هستش ، چرا بگم بده ؟ ipmi واسه یک کسی که میخواد حرفه ای کار کنه بهترین مزیت هستش که single هم با اون همه ادعا این امکانات رو نداره !
equnix خدایش من حاضرم سرور که 200 ت میگیرم رو 300 هم بدم.
یعنی شما ها میگید. چون دیگه سافت لایر عالیه دیگه نمیتوته از این بهتر پیدا بشه ؟ ( این فقط حرف یه بچه میتونه باشه ، مشابه این که بگه اسباب بازی من از همه بهتره !! )
واقعا خسته کننده هستش که معلوم نیست این یوزر کی هستش که این همه داره ادعا میکنه !! ما میگیم با اثبات حرف میزنیم ایشون میگن نه من راست میگم !! خدا به ما با صبر ایوب بده .

saeid.roop
July 3rd, 2011, 19:17
اولامن ovh داشتم دوما من یه سوال دارم ازت فقط جواب من رو بده . من با همه دیتاسنترهایی معروف کار کردم و هنوز کار میکنم. و تنها جایی که کار نکردم سافت لایر هستش ، بین برترین ها . ovh - webnx - leaseweb که همه قبول دارن . مثلا یه webnx رو بگم که اروپا امریکا حالیش نیست. من از اروپا از vps واقع در webnx با 40 مگا دانلود میکنم. یا مثلا سرور هایی داره مشابه این مناسب هم میده وقتی افر میگیرم :

.... cpu 12 * core i 920 - 256 gb ram

لیزوب و سافت لایر میتونند بیان این هم چیز هایی بدن.
اگه من میخوام تبلیغ کنم که فروش داشته باشم.پس چرا گیر دادم میگم equnix ? خوب بگم لیزوب یا ... هر جا که بفروشم نه ؟
شما خودت اونجوری هستی و فکر میکنی همه مثل شما هستند.
وقتی یه دیتاسنتر عالی هستش و باعث رضایت همه هستش ، چرا بگم بده ؟ ipmi واسه یک کسی که میخواد حرفه ای کار کنه بهترین مزیت هستش که single هم با اون همه ادعا این امکانات رو نداره !
equnix خدایش من حاضرم سرور که 200 ت میگیرم رو 300 هم بدم.
یعنی شما ها میگید. چون دیگه سافت لایر عالیه دیگه نمیتوته از این بهتر پیدا بشه ؟ ( این فقط حرف یه بچه میتونه باشه ، مشابه این که بگه اسباب بازی من از همه بهتره !! )
واقعا خسته کننده هستش که معلوم نیست این یوزر کی هستش که این همه داره ادعا میکنه !! ما میگیم با اثبات حرف میزنیم ایشون میگن نه من راست میگم !! خدا به ما با صبر ایوب بده .

اولا بگم ، من هاستینگ ندارم سایت موزیک و فیلم دارم ( البته درصدی کار می کنم )
بعد چرا کسی روی لیزوب زیاد مانور نمی ده چون شرایط نمایندگی اون سخته ، تخفیف نمی ده درست حسابی !
شما هر جا بیشتر تخفیف بده می رید همون جا ( خیلی هم خوبه ، دارید تجارت می کنید و حلال هم هست ) ولی اینکه بگید بهترین هست ، نه
اون موقعی که من سرور هاشو زیر 50 دلار آفر داده بود سرور دارم ، به خاطر قیمت رفتم اونجا ! پس بیشتر از شما با این دیتا سنتر کار کردم
الان هم خیلی عالی هست ، ولی می خواهی بگی ماه پیش همین جور بود ؟
من نت دایرکت هم سرور داشتم ، پورت 1 اون 200 رو به زور می داد ، ولی الان حداقل 2 برابر اون می ده ، بعد یکی بیاد بگه نت دایرکت از اول 400 بوده ؟ دروغ هست
حرف منطقی هست هی می خواهی بچسبونی به این و اون

iNicz.Com
July 3rd, 2011, 23:28
اولا بگم ، من هاستینگ ندارم سایت موزیک و فیلم دارم ( البته درصدی کار می کنم )
بعد چرا کسی روی لیزوب زیاد مانور نمی ده چون شرایط نمایندگی اون سخته ، تخفیف نمی ده درست حسابی !
شما هر جا بیشتر تخفیف بده می رید همون جا ( خیلی هم خوبه ، دارید تجارت می کنید و حلال هم هست ) ولی اینکه بگید بهترین هست ، نه
اون موقعی که من سرور هاشو زیر 50 دلار آفر داده بود سرور دارم ، به خاطر قیمت رفتم اونجا ! پس بیشتر از شما با این دیتا سنتر کار کردم
الان هم خیلی عالی هست ، ولی می خواهی بگی ماه پیش همین جور بود ؟
من نت دایرکت هم سرور داشتم ، پورت 1 اون 200 رو به زور می داد ، ولی الان حداقل 2 برابر اون می ده ، بعد یکی بیاد بگه نت دایرکت از اول 400 بوده ؟ دروغ هست
حرف منطقی هست هی می خواهی بچسبونی به این و اون
پس از سرور هیجی نمیدونی . یک کلام خدا کمکت کنه ! من خودم رو سرور های 400 یور تو لیزوب 100 یورو تخفیف میگرفتم میفروختم. شما زیاد به خودت فخر نفروش 25 دلار بود. اصلا همون اول اشتباه کردم ، جوابتو دادم.

TukaNet
July 4th, 2011, 00:18
بحث بی مدرک و اساس = حدر کردن وقت + انحراف تاپیک

کاربر saeid.roop ، شما هم اگر مدرکی دال بر نا پایدار بودن پورت سرورهای equinix دارید میتونید مدرکتون رو منتشر کنید

در غیر این صورت من از شما خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندید و از مدیران هم خواهش میکنم پست های اضافی این تاپیک رو پاک کنند

saeid.roop
July 4th, 2011, 00:31
پس از سرور هیجی نمیدونی . یک کلام خدا کمکت کنه ! من خودم رو سرور های 400 یور تو لیزوب 100 یورو تخفیف میگرفتم میفروختم. شما زیاد به خودت فخر نفروش 25 دلار بود. اصلا همون اول اشتباه کردم ، جوابتو دادم.

نه پس شما می دونید ! شما که حداقل زبان انگلیسی رو هم بلد نیستی erope !

بحث بی مدرک و اساس = حدر کردن وقت + انحراف تاپیک

کاربر saeid.roop ، شما هم اگر مدرکی دال بر نا پایدار بودن پورت سرورهای equinix دارید میتونید مدرکتون رو منتشر کنید

در غیر این صورت من از شما خواهش میکنم این بحث رو ادامه ندید و از مدیران هم خواهش میکنم پست های اضافی این تاپیک رو پاک کنند

equinix !!؟
بحث من privatelayer بود

iNicz.Com
July 4th, 2011, 00:35
نه پس شما می دونید ! شما که حداقل زبان انگلیسی رو هم بلد نیستی erope !

equinix !!؟
بحث من privatelayer بود
واقعا که حالت خوب نیست . میدونم کی هستی از erope گفتنت مشخصه !
انجا رسیلر equinix هستش . خدا کمکت کنه . 2 روز مردم میگن equinix الان یادت اومده داری در مورد privatelayer صحبت میکنی ؟:))
پول عینک نداری بخرم واست ؟ دوباره اسم تاپیک رو بخون

DeltaGostar
July 4th, 2011, 07:22
سلام علیکم

بازم چون اطلاعاتتون کم هست این رو میگید

شما اگر اطلاعات کافی است چرا نمیگید یوزر ما رو دلیت کننن فقط شما ببر و بدوز نظر خواهی چرا پس خواسته کاربر آغاز کننده پست
تقریبا میتونم بگم تمام سری های تمام برندها رو از نزدیک دیدم
چطوری بود توی سویس ؟
و این لازمه کار بنده هست ، چون بنده فقط کار هاستینگ نمی کنم !

اما در مورد مدل کیس و مادربورد سرورهایی که ما از سوئیس ارا ئه میدیم

مدل کیس : Super Micro Computer, Inc. - Products | SuperServers | 1U | 6016T-MT (http://www.supermicro.com/products/system/1U/6016/SYS-6016T-MT.cfm)

مدل مادربورد اول : Super Micro Computer, Inc. - Products | Motherboards | Xeon Boards | X8DTL-3F (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-3F.cfm)

مدل مادربورد دوم : Super Micro Computer, Inc. - Products | Motherboards | Xeon Boards | X8DTL-iF (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-iF.cfm)

چه فرقی داره ؟ پردازنده آمریکایی ها شاخ داره یا دم ؟! عزیز من وقتی حرفی رو میزنی سعی کن مدرک داشته باشی - شما هم اطلاعات کم است . اصلا کار شما سخت افزار نیست که اینطوری آفر دادی توی این پست و صدرصد داری دفاع اقتصادی میکنید تا د فاع واقعی . میدونید چرا وگرنه چهار مزیت داری مطرح میکنی یک معایت این دیتا سنتر رو هم عرض میکردی .

مثلا کلاک پردازنده E5620 که داخل اروپا فروخته میشه با اونی که تو آمریکا فروخته میشه فرق داره ؟!

از لحاظ کلاک پردازنده خیر ولی تا به حال 13 سال کار تخصصیت فقط سخت افزار و cpu بوده ؟‌ نمایندگی ها فروش این مدل در اروپا و نوع مواد اولیه ساخت اکثر آن از کشوری ها جنوب شرقی آسیا و ساخت در چین توسط ناظرین و مهندسین امریکایی انجام میشود که ساخت نهایی و تست های نهایی آن در آزمایشگاه های کشوری زیر به بهره بردای میرسد
Leadership in R&D (http://www.intel.com/en_XE/intel/technology/labs/index.htm)

خوب شما میدونی پورت اختصاصی 1Gbps واسه یک دیتاسنتر تو آمریکا چند در میاد ؟ و همچنین برای یک دیتاسنتر اروپایی چقدر آب میخوره ؟! برای اروپا زیاد هزینه میبره

بنده میدونم ، از آقای فهیمی پور (آریا) یا آقای راستگو (هاست پلیس) یا کسانی که اینجا روابط مستقیم با دیتاسنترها دارند میتونی بپرسی

هزینه پورت 1Gbps میان 1500 تا چیزی بیشتر از 2000 دلار در ماه برای دیتاسنتر هست ! پس اگر دیتاسنتر بخواهد به شما پورت اختصاصی بدهد باید چیزی بالاتر از این قیمت باشه

نتیجه این که فعلا هیچ دیتاسنتری پورت 1Gbps اختصاصی ارائه نمی کنه و تنها فرق مهمی که بین دیتاسنترها میزان شیرینگ هست

طبق تست هایی که بنده انجام دادم سرورهایی که از شرکت پریویت لایر تهیه می کنیم تا 750Mbps پورت آزاد داشته اند که حتی روی سینگل هاپ شاهد چنین چیزی نبودیم !
بنده به شخصه روی سرور مجازی که از آقای آبیلی نژاد داشتم برای مدتی از FDC بود تورنت و جمع کل آپلود ها در هر وقتی که کار میکردم به 85Mbps میرسد

منبع ؟ مدرک ؟

پس شرکت هایی مثل level3 یا hurrican d یا global crossing کجا هستند ؟!

Aria
July 4th, 2011, 09:33
سلام.

تاپیک رو از صفحه اول تا آخر و از اولین پست تا آخرین پست بررسی کردم!

نکاتی وجود داشت که احساس می کنم باعث جنجال در این تاپیک شده:

1. شما (باز کننده تاپیک) در مورد دیتاسنتر Equinix سوال پرسیدید و یا شرکتی به نام PrivateLayer Incorporation که در واقع Cage خصوصی در این دیتاسنتر دارند ؟
توضیحات: دیتاسنتر هایی که Colocation یا Cage ارائه میدند معمولاً قدرت بالایی در شبکه دارند ولی این به این معنا نیست که شخص خریدار هم از تمام قدرت شبکه دیتاسنتر استفاده می کنه! شرکت PrivateLayer Incorporation هم ممکن هست تنها یک host uplink برای هر یک از Cabinet هاشون خریداری کرده باشند که 1 گیگابیت باشه و بین 20 سرور در کابینت مشابه تقسیم شده باشه ... سوال اینجاست که این تصمیم تجاری شرکت مذکور می بایست به پای سرویس دهنده یعنی دیتاسنتر Equinix نوشته بشه ؟! پس اینکه کاربران اینترنت در ایران نهایتاً 1 مگابیت سرعت بهشون ارائه میشه به این معنی هست که پهنای باند ایران کم هست ؟!

2. کاربر "دلتاگستر" --> تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد!

3. کاربر "iNicz.Com" اینجا یک مکان عمومی هست، اگر قدرت شرکت در بحث ها رو ندارید، اجباری در شرکت در تاپیک ها نیست، روش صحبتتون رو اصلاح کنید!

4. توضیحات ارائه شده توسط کاربران "tukanet" و "Techno Pars" تایید میشند، با تشکر از شرکت مفید هر دو کاربر در این تاپیک.

5. هر گاه هر یک از افرادی که ادعای ارائه یا دریافت پورت 1Gbps اختصاصی رو دارند، توانستند هزینه یک switch گیگابیت cisco یا juniper رو تخمین بزنند و اعلام کنند که ROI برای شرکت سرویس دهنده چه عدد خواهد بود، این بحث مزحک پورت اختصاصی رو ادامه بدند!

با تشکر.

iNicz.Com
July 4th, 2011, 11:07
سلام.

تاپیک رو از صفحه اول تا آخر و از اولین پست تا آخرین پست بررسی کردم!

نکاتی وجود داشت که احساس می کنم باعث جنجال در این تاپیک شده:

1. شما (باز کننده تاپیک) در مورد دیتاسنتر Equinix سوال پرسیدید و یا شرکتی به نام PrivateLayer Incorporation که در واقع Cage خصوصی در این دیتاسنتر دارند ؟
توضیحات: دیتاسنتر هایی که Colocation یا Cage ارائه میدند معمولاً قدرت بالایی در شبکه دارند ولی این به این معنا نیست که شخص خریدار هم از تمام قدرت شبکه دیتاسنتر استفاده می کنه! شرکت PrivateLayer Incorporation هم ممکن هست تنها یک host uplink برای هر یک از Cabinet هاشون خریداری کرده باشند که 1 گیگابیت باشه و بین 20 سرور در کابینت مشابه تقسیم شده باشه ... سوال اینجاست که این تصمیم تجاری شرکت مذکور می بایست به پای سرویس دهنده یعنی دیتاسنتر Equinix نوشته بشه ؟! پس اینکه کاربران اینترنت در ایران نهایتاً 1 مگابیت سرعت بهشون ارائه میشه به این معنی هست که پهنای باند ایران کم هست ؟!

2. کاربر "دلتاگستر" --> تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد!

3. کاربر "iNicz.Com" اینجا یک مکان عمومی هست، اگر قدرت شرکت در بحث ها رو ندارید، اجباری در شرکت در تاپیک ها نیست، روش صحبتتون رو اصلاح کنید!

4. توضیحات ارائه شده توسط کاربران "tukanet" و "Techno Pars" تایید میشند، با تشکر از شرکت مفید هر دو کاربر در این تاپیک.

5. هر گاه هر یک از افرادی که ادعای ارائه یا دریافت پورت 1Gbps اختصاصی رو دارند، توانستند هزینه یک switch گیگابیت cisco یا juniper رو تخمین بزنند و اعلام کنند که ROI برای شرکت سرویس دهنده چه عدد خواهد بود، این بحث مزحک پورت اختصاصی رو ادامه بدند!

با تشکر.
ببین اریا جون . تو دنیا یکی از چیزهایی که نفرت دارم ازش اینکه یکی بیاد و ندونسته به ادم تهمت بزنه ! اصلا نمیتونم تحمل کنم .
مسئله قدرت نیست . مسئله غیر قابل تحمل بودن همچین ادمایی هستش.
و خیلی ممنون که اینجوری در مورد ما نظر دادی . مایه بزرگی شماست نه ؟!! واقعا حق و نا حق مهم نیست پس ؟
خودت رو جای من بزار داری منطقی میگی بیا اثبات کنم . طرف بر میگرده میگه واسه فزوش دست به هر کاری نزنید!!!
خوب کار خودت درسته که مدیران نباید فروشنده باشن ولی شما همچنان که سرور هم میفروشی و جوابگوی مردم هم نیستی !!! میدنم چون درمانده بودن مشتری هاتو شنیدم و خودشون گفتن.
موفق باشی.
اخر هم بیاد بگه منظور من جایه دیگه بود !!

Aria
July 4th, 2011, 12:26
سلام.

اینکه شما موارد رو شخصی می کنید نشانه بارز از ضعف شما در شرکت در بحث هست.

بنده در این سایت مدیر هستم و طبق روال همیشگی به قوانین جمع/گروه/شرکت/منطقه/شهر/کشور ی که درش فعالیت یا زندگی می کنم احترام میزارم و در این سایت سرویس های خودمون رو تبلیغ نمی کنم و اگر کاربر ناراضی ای هم وجود داره موردی بین ما و ایشان هست که فکر نکنم سنخیتی با شما یا کاربران یا مدیران این انجمن و از همه مهمتر، مبحث ایراد شده در این تاپیک داشته باشه.

اینکه بنده از شما درخواست کردم که روش صحبتتون رو اصلاح کنید تنها برای آرام نگاه داشتن جو انجمن هست و اگر شما یا هر کاربر دیگری سعی بر ایجاد اختلال، خواسته یا ناخواسته، در روال و جو انجمن داشته باشند، با ایشان برخورد خواهد شد و هیچ گونه تبعیضی در این ضمینه بین شما و یا کاربران دیگر قاعل نخواهیم شد چون این یکی از وظایف مدیریتی ما خواهد بود.

درخواست من از شما دقیقاً 1 ساعت قبل از ارسال پاسخ فعلی شما بود و از آنجایی که شما مجدداً قادر به آرام نگه داشتن خودتون در هنگام شرکت در یک بحث نبودید، مورد با مدیران انجمن به شور گزاشته خواهد شد تا تصمیمات بعدی در این ضمینه اتخاذ شود.

با تشکر.

iNicz.Com
July 4th, 2011, 12:33
سلام.

اینکه شما موارد رو شخصی می کنید نشانه بارز از ضعف شما در شرکت در بحث هست.

بنده در این سایت مدیر هستم و طبق روال همیشگی به قوانین جمع/گروه/شرکت/منطقه/شهر/کشور ی که درش فعالیت یا زندگی می کنم احترام میزارم و در این سایت سرویس های خودمون رو تبلیغ نمی کنم و اگر کاربر ناراضی ای هم وجود داره موردی بین ما و ایشان هست که فکر نکنم سنخیتی با شما یا کاربران یا مدیران این انجمن و از همه مهمتر، مبحث ایراد شده در این تاپیک داشته باشه.

اینکه بنده از شما درخواست کردم که روش صحبتتون رو اصلاح کنید تنها برای آرام نگاه داشتن جو انجمن هست و اگر شما یا هر کاربر دیگری سعی بر ایجاد اختلال، خواسته یا ناخواسته، در روال و جو انجمن داشته باشند، با ایشان برخورد خواهد شد و هیچ گونه تبعیضی در این ضمینه بین شما و یا کاربران دیگر قاعل نخواهیم شد چون این یکی از وظایف مدیریتی ما خواهد بود.

درخواست من از شما دقیقاً 1 ساعت قبل از ارسال پاسخ فعلی شما بود و از آنجایی که شما مجدداً قادر به آرام نگه داشتن خودتون در هنگام شرکت در یک بحث نبودید، مورد با مدیران انجمن به شور گزاشته خواهد شد تا تصمیمات بعدی در این ضمینه اتخاذ شود.

با تشکر.
من جزء واقیعت چیزی نگفتم.بحث من سر حق و نا حق بود . به هر حال ممنونم .;)

Aria
July 4th, 2011, 13:27
سلام.

در ادامه پاسخ قبل به بازکننده تاپیک و دیگر کاربران انجمن، نکات زیر قابل ذکر خواهند بود:

ما چند مدل switch از شرکت سازنده ای مانند Cisco داریم که میتونند پورت 1Gbps به کاربران ارائه بدند و مناسب برای استفاده در cabinet هم هستند (rackmountable) که به شرح زیر خواهند بود:

Cisco Catalyst 4900 Series - Price Range $6500 to $29,000
Cisco Catalyst 3750-(E) Series - Price Range $2400 to $24,000
Cisco Catalyst 3560-(E) Series - Price Range $1900 to $14,000
Cisco Catalyst 2975 Series - Price Range $1400 to $9000

همه این switch ها نهایتاً تا 10Gbps ورودی رو پشتیبانی می کنند.

حالا با در نظر گرفتن هزینه خرید اولیه این switch ها و هم چنین (در بهترین حالت سرویس دهنده) خرید 10Gbps ورودی شبکه به هر switch شما نهایتاً حداقل 12 خروجی و حداکثر 48 خروجی در هر VPS خواهید داشت.

آگر ما هزینه پورت 10Gbps را معادل 500 دلار در ماه محاصبه کنیم (در ارزانترین حالت ممکن) و هزینه switch را نیز به صورت میانگین برای یک switch که دارای 24 پورت هست 10,000 دلار در نظر بگیریم، یک فروشنده سرویس برای ارائه پورد اختصاصی 1Gbps می بایست از 8 عدد از خروجی های switch خود برای ارائه پورد 1Gbps اختصاصی استفاده کند و 2Gbps دیگر را برای استفاده پورت های خروجی دیگر همان switch که به حالت 10/100 به کاربر ارائه می شود قلمداد کند.

در این حالت، هزینه 500 دلار در ماه به 10 قسمت تقسیم می شود که نتیجه آن می شود 50 دلار برای هر 1Gbps در ماه و همینه در نظر بگیریم که این سرویس دهنده تمایل با بازگشت هزینه پرداختی اولیه خود برای switch مورد نظر در مدت 12 ماه خواهد داشت پس در نتیجه 10,000 تقسیم بر 12 خواهد شد.

نتیجه این محاسبات ساده به شرح زیر خواهد بود:

10,000 / 12 = 834 دلار در ماه.
834 / 45 = 19 دلار در ماه هزینه هر پورت خروجی.
19 + 50 = 69 دلار در ماه هزینه هر پورت 1Gbps به صورت اختصاصی.

نتیجتاً مبلغ حدودی 70 دلار در ماه برای هر پورت 1Gbps اختصاصی مبلغی خواهد بود که برای سرویس دهنده تخمین زده می شود و طبق روال تجارت آنلاین و موارد دیتاسنتر (هزینه های جانبی از جمله Tax - Security - Insurance - Expenses و ...) حداقل 25% سود می بایست روی هر سرویس محاسبه شود تا سرویس دهنده تنها قادر به ادامه کار باشد و برنامه ای برای پیشرفت و ارتقاء سرویس های خود نداشته باشد.

نتیجه نهایی مبلغی حدود 90 دلار در ماه برای دریافت یک پورت اختصاصی واقعی 1Gbps برای کاربر خواهد بود که در بهترین حالت ممکن تخمین زده شده است.

با تشکر.

Arte
July 4th, 2011, 13:53
بله با تشکر از Aria به دلیل زیبایی بیان و توضیحات کامل ایشون .
بنده به شخصه از equnix استفاده میکنم و خریدار 2 سرور من از سوئیس بابک Tukanet هست و هم خودش هم دیتاسنتری که ازش سرویس میگیریم خیلی برای ما خوب بوندن و کمک بزرگی به ما کردند هرچند ما تا اینجا فقط بهش ضرر زدیم ...
من فقط از اروپا سرویس میگیرم 90 % اینطوری بوده و باید به جرات بگم equnix تحقق یک رویاست و تونست جای OVH یا Leasweb رو برای من پر کنه .

saeid.roop
July 4th, 2011, 14:32
سلام.

در ادامه پاسخ قبل به بازکننده تاپیک و دیگر کاربران انجمن، نکات زیر قابل ذکر خواهند بود:

ما چند مدل switch از شرکت سازنده ای مانند Cisco داریم که میتونند پورت 1Gbps به کاربران ارائه بدند و مناسب برای استفاده در cabinet هم هستند (rackmountable) که به شرح زیر خواهند بود:

Cisco Catalyst 4900 Series - Price Range $6500 to $29,000
Cisco Catalyst 3750-(E) Series - Price Range $2400 to $24,000
Cisco Catalyst 3560-(E) Series - Price Range $1900 to $14,000
Cisco Catalyst 2975 Series - Price Range $1400 to $9000

همه این switch ها نهایتاً تا 10Gbps ورودی رو پشتیبانی می کنند.

حالا با در نظر گرفتن هزینه خرید اولیه این switch ها و هم چنین (در بهترین حالت سرویس دهنده) خرید 10Gbps ورودی شبکه به هر switch شما نهایتاً حداقل 12 خروجی و حداکثر 48 خروجی در هر VPS خواهید داشت.

آگر ما هزینه پورت 10Gbps را معادل 500 دلار در ماه محاصبه کنیم (در ارزانترین حالت ممکن) و هزینه switch را نیز به صورت میانگین برای یک switch که دارای 24 پورت هست 10,000 دلار در نظر بگیریم، یک فروشنده سرویس برای ارائه پورد اختصاصی 1Gbps می بایست از 8 عدد از خروجی های switch خود برای ارائه پورد 1Gbps اختصاصی استفاده کند و 2Gbps دیگر را برای استفاده پورت های خروجی دیگر همان switch که به حالت 10/100 به کاربر ارائه می شود قلمداد کند.

در این حالت، هزینه 500 دلار در ماه به 10 قسمت تقسیم می شود که نتیجه آن می شود 50 دلار برای هر 1Gbps در ماه و همینه در نظر بگیریم که این سرویس دهنده تمایل با بازگشت هزینه پرداختی اولیه خود برای switch مورد نظر در مدت 12 ماه خواهد داشت پس در نتیجه 10,000 تقسیم بر 12 خواهد شد.

نتیجه این محاسبات ساده به شرح زیر خواهد بود:

10,000 / 12 = 834 دلار در ماه.
834 / 45 = 19 دلار در ماه هزینه هر پورت خروجی.
19 + 50 = 69 دلار در ماه هزینه هر پورت 1Gbps به صورت اختصاصی.

نتیجتاً مبلغ حدودی 70 دلار در ماه برای هر پورت 1Gbps اختصاصی مبلغی خواهد بود که برای سرویس دهنده تخمین زده می شود و طبق روال تجارت آنلاین و موارد دیتاسنتر (هزینه های جانبی از جمله Tax - Security - Insurance - Expenses و ...) حداقل 25% سود می بایست روی هر سرویس محاسبه شود تا سرویس دهنده تنها قادر به ادامه کار باشد و برنامه ای برای پیشرفت و ارتقاء سرویس های خود نداشته باشد.

نتیجه نهایی مبلغی حدود 90 دلار در ماه برای دریافت یک پورت اختصاصی واقعی 1Gbps برای کاربر خواهد بود که در بهترین حالت ممکن تخمین زده شده است.

با تشکر.
بسیار عالی
بنده نیز در پست های قبلی توضیح دادم که هزینه سویچ های ها بسیار بالا می شه که اصلا ارزش نداره با این قیمت
ولی به بنده تهمت زدن که چیزی سر در نمی یارید
باز هم تشکر بابت توضیحات

DeltaGostar
July 4th, 2011, 15:02
صحیح فرمودید اما و اگر نمیبنم .

TukaNet
July 4th, 2011, 15:28
بسیار عالی
بنده نیز در پست های قبلی توضیح دادم که هزینه سویچ های ها بسیار بالا می شه که اصلا ارزش نداره با این قیمت
ولی به بنده تهمت زدن که چیزی سر در نمی یارید
باز هم تشکر بابت توضیحات

خوب پس دیتاسنترهایی که فرمودید چطوری پورت اختصاصی میدادن ؟

صحیح فرمودید اما و اگر نمیبنم .

بحث شما که کلا روی سخت افزار بود و هنوز نتونستید مدرکی دال بر صحت ادعاتون ارائه کنید !

saeid.roop
July 4th, 2011, 16:39
خوب پس دیتاسنترهایی که فرمودید چطوری پورت اختصاصی میدادن ؟

!
هزینه و پهنای باند این دیتا سنتر ها رو با Privatelayer یکی حساب می کنید ؟
شما ovh با اون ابهت رو با private layer یکی حساب می کنید ؟

logofun
July 4th, 2011, 16:53
. شما (باز کننده تاپیک) در مورد دیتاسنتر Equinix سوال پرسیدید و یا شرکتی به نام PrivateLayer Incorporation که در واقع Cage خصوصی در این دیتاسنتر دارند ؟

سلام و احترام خدمت شما کاربر فهیم

من اصل سخنم دلیل ارزانی و تحقیق اجمالی از دیتا سنتر بود نه PrivateLayer ! بعبارت دیگر اصلا از وجود این سایت خبر نداشتم
فقط از قیمت های پایین و منابع بالایی که ارائه میدهند جواب خواستم که دوستانی در این امر وارد تاپیک شده و بحث رو تا اینجا پیش بردند
ابتدا جای تاسف داره بدون دلیل و مدرک حرفی رو بازگو کردن
کاربر گرامی توکا > من هیچ گاه این دیتا سنتر رو زیر سوال نبرده و نمیبرم تنها برای سوالم از شما دوستان خوبم جواب خواستم که شما و دیگر دوستان جواب دادید دست شما هم درد نکنه
2 - بحث به جایی کشیده شد که دوستان کیفیت این دیتا سنتر رو زیر سوال بردند ! خوب این حرف شما اگر درسته با دلیل باشه
دیگر دوستان > صحبتی از پورت شد ؟
من نخواستم جوابی ارسال کنم اما واقعا دیدم لازمه
تاپیک ها به انحراف در میان و مدیران محترم هم میان این بحث های ابتدایی رو میبینن کل تاپیک رو حذف میکنن

TukaNet
July 4th, 2011, 17:02
سلام و احترام خدمت شما کاربر فهیم

من اصل سخنم دلیل ارزانی و تحقیق اجمالی از دیتا سنتر بود نه PrivateLayer ! بعبارت دیگر اصلا از وجود این سایت خبر نداشتم
فقط از قیمت های پایین و منابع بالایی که ارائه میدهند جواب خواستم که دوستانی در این امر وارد تاپیک شده و بحث رو تا اینجا پیش بردند
ابتدا جای تاسف داره بدون دلیل و مدرک حرفی رو بازگو کردن
کاربر گرامی توکا > من هیچ گاه این دیتا سنتر رو زیر سوال نبرده و نمیبرم تنها برای سوالم از شما دوستان خوبم جواب خواستم که شما و دیگر دوستان جواب دادید دست شما هم درد نکنه
2 - بحث به جایی کشیده شد که دوستان کیفیت این دیتا سنتر رو زیر سوال بردند ! خوب این حرف شما اگر درسته با دلیل باشه
دیگر دوستان > صحبتی از پورت شد ؟
من نخواستم جوابی ارسال کنم اما واقعا دیدم لازمه
تاپیک ها به انحراف در میان و مدیران محترم هم میان این بحث های ابتدایی رو میبینن کل تاپیک رو حذف میکنن

منظور بنده شما نبودید ، مخاطب حرف های من saeid.roop و DeltaGostar بودند

که تا به حال هم هرچی گفتند بدون مدرک و بی پایه و اساس بوده !

nimafire
July 27th, 2011, 23:32
البته در زمینه سافتلایر من خدمت شما عرض کنم بر روی پورت 1 گیگ full که خود دیتاسنتر اعلام کردند (تبلیغاتی یا واقعی) 122 مگابایت بر ثانیه اسپید داشتیم و داریم.. البته سرور به پورت 2 گیگ متصل هست و دسترسی برای تست سرعت ندارم.احتمالا تا 2-3 ماهه دیگر به پورت 5 متصل شود (پروژه دولتی هست )
تقسیم پورت استاندارد داره . به طور مثال fdc که میبینیم چه اوضای نابسامانی دارد.
بحث پورت مثل فضای هارد و dvd هست/ شما میتونید دقیقا 500 گیگ از هارد 500 گیگی را دیتا ذخیر کنید ؟؟؟؟ خیر (دلیل جستجو در گوگل ;) ) بحث پورت اختصاصی هم به همین شکل هست