توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور 403
salmani
July 2nd, 2011, 17:02
سلام دوستان ،
ماجرا از روزی شروع می شه که یک سایت که هر وقت سایت من مشکل دار شد گزارش ارسال می کنه و حدود یک هفته پیش گزارش خطای 403 را ارسال کرد روز بعد هم (گوگل) +1 از کار افتاد و گفت سایت شما شکل داره
روز بعد سایت من که اول جست و جو میومد دیگه نیومد
حالا به پشتیبانی گفتم گفت که مشکل از برنامه نویسی هست ... سیستم که وردپرس هست
تو ایران و بعضی جاهای دیگه این مشکل وجود نداره اما وقتی با چیر پی ان می رم همش این ارور را می نویسه :
403 Forbidden
Access to this resource on the server is denied!
دوستان اگر می دونند کمک کنند
با تشکر
salmani
July 3rd, 2011, 12:08
اگه تاپیک درخواست سرویس بود تا چند صفحه رفته بود !
amircatalan
July 3rd, 2011, 12:17
تا اونجایی که من میدونم شما از بنگاه افزایش آمار های تقلبی استفاده میکنید و ممکنه گوگل شمارو بلاک کرده باشه
salmani
July 3rd, 2011, 12:37
سایت رو دادیم سئو به سایت اسان رنک شاید اون ها بازدید بفرستند ولی قبل از این که گوگل این کار رو بکنه 403 می داد
این ارور چه ربطی به گوگل داره که شما می گید بلاک کرده ...... ؟
aghdaee
July 3rd, 2011, 13:28
سایت رو دادیم سئو به سایت اسان رنک شاید اون ها بازدید بفرستند ولی قبل از این که گوگل این کار رو بکنه 403 می داد
این ارور چه ربطی به گوگل داره که شما می گید بلاک کرده ...... ؟
سلام
معمولا دلیلش نبودن فایل ایندکس در سایت هستش
ممکنه فایل index.php/index.html رو اشتباهی پاک کرده باشید!
یک فایل تست با این نام روی هاستتون آپ کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
salmani
July 3rd, 2011, 13:42
سلام
معمولا دلیلش نبودن فایل ایندکس در سایت هستش
ممکنه فایل index.php/index.html رو اشتباهی پاک کرده باشید!
یک فایل تست با این نام روی هاستتون آپ کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه
فایل index.php موجود هست
aghdaee
July 3rd, 2011, 13:45
فایل index.php موجود هست
یک فایل به نام
index.html
برزید روی هاست و تست کنید اگر جواب نداد
error_log
رو چک کنید ببینید چه خطایی میده
Shc
July 3rd, 2011, 16:54
سطح دسترسی ها رو چک کنید؟
هم پوشه و فایل و اعلام کنید.
lahijsoft
July 3rd, 2011, 19:40
عزیزم فایل htaccess پوشه public_html رو برام بگذار بررسی کنم.
salmani
July 3rd, 2011, 22:08
2708
عزیزم فایل htaccess پوشه public_html رو برام بگذار بررسی کنم.
خیلی ممنون از دوستان بفرمایید این هم فایل htaccess
فکر کنم مشکل از همین باشه چون دستی یه دونه با این نام ساختم و جایگزین اصلی کردم(اصلی را حذف نکردم) درست شد ولی وقتی می خواستم به ادامه مطلب بروم 404 می داد یعنی صفحه را پیدا نمی کرد.
lahijsoft
July 3rd, 2011, 22:37
نیوک داری؟
اگر داری برو htaccess خودش رو بریز حل می شه مشکل 404 برای سیستم seo هست
salmani
July 3rd, 2011, 23:28
وردپرس هست
lahijsoft
July 3rd, 2011, 23:34
خوب پس .htaccess رو از داخل فایل htaccess.txt داخل پوشه نصب اصلی کپی کنید و وارد فایل .htaccess داخل هاست کنید.
Ariya
July 3rd, 2011, 23:39
با سلام.
به احتمال زياد گوگل شما را بلوك كرده هست.
lahijsoft
July 3rd, 2011, 23:48
آدرس سایتت چی هست؟
این کد رو بریز توی htaccess
# BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> # END WordPress
salmani
July 4th, 2011, 20:27
دوستان مشکل از .htaccess بود که درست شد
mojiz
July 4th, 2011, 23:09
تو گوگل بزن
site:domain.com
اگه چیزی نیاورد یعنی گوگل بلاک کرده وگرنه واسه همون htaccess هست
salmani
July 4th, 2011, 23:26
تو گوگل بزن
site:domain.com
اگه چیزی نیاورد یعنی گوگل بلاک کرده وگرنه واسه همون htaccess هست
چرا اورد
About 7,720 results
mojiz
July 6th, 2011, 15:24
خوب پس مشکلی نیست!
ارور 403 حل شد؟
hgh11
April 29th, 2014, 14:46
با سلام خدمت اساتید
من هم تقریبا همین مشکل دوستمون را دارم بخاطر همین تاپیک جدید باز نکردم. برنامه از این قرار است که من یک وب سایت تحت وردپرس روی یک هاست و دامین داشتم که به دلیل خدمات و پشتیبانی ضعیف شرکت میزبان رو تغییر دادم و کلیه اطلاعات هاست و دامین قبلی اعم از دیتابیس و فایلهای ftp رو پشتیبان گرفتم و در هاست جدید بدون مشکل و خطا restore نمودم. هم دیتابیس و هم فایلها. اما در حال حاضر وب سایت باز نمی شود و پیغام خطای زیر را میدهد: 403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
InterServer.ir
April 29th, 2014, 17:23
با سلام خدمت اساتید
من هم تقریبا همین مشکل دوستمون را دارم بخاطر همین تاپیک جدید باز نکردم. برنامه از این قرار است که من یک وب سایت تحت وردپرس روی یک هاست و دامین داشتم که به دلیل خدمات و پشتیبانی ضعیف شرکت میزبان رو تغییر دادم و کلیه اطلاعات هاست و دامین قبلی اعم از دیتابیس و فایلهای ftp رو پشتیبان گرفتم و در هاست جدید بدون مشکل و خطا restore نمودم. هم دیتابیس و هم فایلها. اما در حال حاضر وب سایت باز نمی شود و پیغام خطای زیر را میدهد: 403 - Forbidden: Access is denied.
You do not have permission to view this directory or page using the credentials that you supplied.
سلام
هاستتون cpanel هست یا دایرکت ادمین؟
با چه دسترسیی اقدام به ریستور کردید؟ ( یوزر یا روت ) انتقال به صورت فول بک اپ بوده یا دستی؟
سرور از suphp استفاده می کنه یا .. ؟
اگر دستی با دسترسی روت فایل ها رو انتقال دادید باید مالکیت فایل رو از روت به یوزر مورد نظر تغییر بدین!
اگر از suphp در سرور استفاده شده فایل ها 644 و پوشه ها 755 باید باشند
جواب سوالات بالا رو بدین تا دلیل مشکل رو بهتر بشه فهمید
hgh11
April 29th, 2014, 21:47
سلام
هاستتون cpanel هست یا دایرکت ادمین؟
با چه دسترسیی اقدام به ریستور کردید؟ ( یوزر یا روت ) انتقال به صورت فول بک اپ بوده یا دستی؟
سرور از suphp استفاده می کنه یا .. ؟
اگر دستی با دسترسی روت فایل ها رو انتقال دادید باید مالکیت فایل رو از روت به یوزر مورد نظر تغییر بدین!
اگر از suphp در سرور استفاده شده فایل ها 644 و پوشه ها 755 باید باشند
جواب سوالات بالا رو بدین تا دلیل مشکل رو بهتر بشه فهمید
هاست من ویندوز و کنترل پنل website panel2012
من یک فایل با پسوند sql.zip از دیتابیس قبلی از طریق phpmyadmin درون mysql گرفتم و در این طرف در هاست جدید نیز یک دیتابیس با همان نام و همان user ساختم و از بخش import دیتابیس را ریستور کردم بدون هیچ خطایی. این طرف هم دیتابیس همان mysql5 هست و پنل هم ویندوز پنل. وب سایتم هم تحت وردپرس بوده...
abolfazll
January 3rd, 2015, 14:41
سلام من از اینترانت استفاده میکنم شبکه اجتماعی فیس نما را باز میکردم بعد از هک شدنش حالا که میخوام بازش کنم این ایرور میده405
forbidden access to this resource on the server is denied