توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يدا كردن شركت ثبت كننده يك دامنه
perlinpars
July 2nd, 2011, 11:28
با سلام دوستان نمي دونم سوالم از لحاظ فني درست هست يا نه...
ولي من دنبال ثبت كننده يك دامنه هستم تا بتونم dns دامنه رو عوض كنم.يك كارمند از شركت ما اين دامنه رو ثبت كرده از طريق جايي ولي حالا دسترسي نداريم كه بتونيم dns رو عوض كنيم. در ضمن اگر دوستان راهي ديگه به ذهنشون ميرسه جهت رفع مشكل ممنون ميشم كمك كنند.
ViToN
July 2nd, 2011, 13:06
برای مشاهده DNS سرور هاتون میتونید از این سایت استفاده کنید .. لینک (http://intodns.com)
با WHo is گرفتن هم اطلاعات کامل تری به دست میارید .
دنبال ثبت كننده يك دامنه هستم تا بتونم dns دامنه رو عوض كنم.
برای اینکار باید به کنترل پنل دامنه دسترسی داشته باشین.
99% کسایی که دامنه ثبت میکنن، پنل میدن !
يك كارمند از شركت ما اين دامنه رو ثبت كرده از طريق جايي ولي حالا دسترسي نداريم كه بتونيم dns رو عوض كنيم. در ضمن اگر دوستان راهي ديگه به ذهنشون ميرسه جهت رفع مشكل ممنون ميشم كمك كنند.
از کسی که دامنه رو ثبت کرده بخواین که پنل اختصاصی بهتون بده!
MbjHosting
July 2nd, 2011, 23:23
با سلام دوستان نمي دونم سوالم از لحاظ فني درست هست يا نه...
ولي من دنبال ثبت كننده يك دامنه هستم تا بتونم dns دامنه رو عوض كنم.يك كارمند از شركت ما اين دامنه رو ثبت كرده از طريق جايي ولي حالا دسترسي نداريم كه بتونيم dns رو عوض كنيم. در ضمن اگر دوستان راهي ديگه به ذهنشون ميرسه جهت رفع مشكل ممنون ميشم كمك كنند.
باسلام.
شما باید هنگام ثبت پنل را دریافت می کردید.
حال هم همانطور که برخی دوستان فرمودند می توانید با گرفتن Whois از ثبت کننده ( البته اگر درج شده باشد ! ) آگاه شوید.
باتشکر
perlinpars
July 3rd, 2011, 14:29
با تشكر از جواب دوستان عزيز
اما مشكل اينه كه كسي كه اين دامنه رو توسط يه شركت ثبت كرده گذاشته رفته و الان دسترسي نيست به ايشون...تو هوييز هم معلوم نيست كه كي اين دامنه رو ثبت كرده چون به نام همون كارمند كه رفته ثبت شده و شماره هاي شركت هم هست و در ضمن 10 ساله هم هست و نميشه منتظر انقضا شد.
www.dehbid-stone.com
1eng.ir
July 3rd, 2011, 16:25
https://www.domainsite.com
Lost Password -> Enter Domain Name -> Sent Email to royaldehbidstones@gmail.com
An email with information on how to change the password has been sent to the account owner at r*****s@gmail.com