PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل ، SolusVM یا Citrix

CmanDesign
July 2nd, 2011, 00:37
من قصد خرید یه سرور جدید دارم ، تا الان با خانواده ی VMWare و ورژن های متفاوت این مجازی ساز کردم ، اطلاعاتم در مورد XEN کمه اما خیلی تعریف شنیدم از اینکه نسبتا قوی تر از VMWare هست ، قصد نصب Xen روی سرور جدید رو دارم و میخوام از بهترین کیفیت و امکانات توی این مورد بهره مند بشم ، تحقیقاتی راجع به کنترل پنل و اینا انجام دادم اما تازه گیج تر شدم ، نمیدونم یکی میگه Citrix خودش مجازی سازه بر اساس ــه Xen ، یکی میگه کنترل پنله ، یکی میگه نمیدونم SolusVM منابع اختصاصی نمیده .. کلا گیج شدم . مگه همه ی اینا بر پایه ی Xen نیستن ؟ اگر میشه یه توضیحی بدین که اینا چی هستن دقیقا ، چیکار میکنند ، چه امکاناتی دارند و چه مزایایی نسبت به دیگری دارند ، کدوم رو پیشنهاد میکنید ، لطفا با دلیل و منطق باشه ، نه اینکه فقط با یکیش کار کرده باشین فَن مانند بگید مثلا این خیلی عالیه .. و اینکه اگر لایسنس دار هستند ، قیمت لایسنس و توضیحات لازمه رو لطف کنید . ممنون

CmanDesign
July 2nd, 2011, 13:51
بامپ !

DATAFARM.IR
July 2nd, 2011, 14:18
سلام

کی گفته solusvm منابع اختصاصی نمیده ؟

سیتریکس قدرتمند هست ولی با توجه به آپشن ها و ماژول ها من solus رو می پسندم !

لایسنسش هم 12 دلار هست

موفق باشید

CmanDesign
July 2nd, 2011, 14:42
خب ، جفتشون بر پایه ی xen هستند دیگه ؟ کدوم قوی تره کلا ..

DATAFARM.IR
July 2nd, 2011, 15:19
خب ، جفتشون بر پایه ی xen هستند دیگه ؟ کدوم قوی تره کلا ..
منظورتون چی هست ؟
همون جوری که دوستمون گفتن سیتریکس یه نوع مجازی ساز هست و solusvm پنل و کنترل وی پی اس ها رو به شما میده ! و کاری به خود مجازی ساز نداره فقط پنل و مدیریت هست
اگر منظورتون بین Xen , Citrix هست
جفتشون خوب هستن و قدرتمند
یه مقدار با مونت ایزو تو سیتریکس مشکل پیدا می کنید ولی خب حل شدنیه
زن هم خودش خط فرمانی هست که با پنل solusvm دیگه مشکلی نخواهید داشت

من زن رو ترجیح میدم

سوالی داشتید بپرسید
موفق باشید

Iran Web Host
December 14th, 2011, 19:33
سلام
ببخشید تاپیک یک مقدار قدیمی رو بالا میارم

سوالم اینه که همزمان میشه روی یک سرور مثلا OpenVZ و KVM باهم داشت؟
یا اینکه برای هر کدوم یک slave نیاز هست؟

Mr_Parham
December 14th, 2011, 21:07
من شخصا رو خیلی دوست دارم
ولی سه تا مشکل داره
1- تا اونجایی که من می دونم نمیشه به راحتی پهنای باند و CPU رو محدود کرد (CPU رو می تونین بگین 1core, 2core ولی از این بیشتر نمیشه)
2- پنل دادن برای ریبوت و یا دسترسی به Console دادن به مشتری سخته چون من گشتم پنل بدرد بخوری نیافتم
3- برای نصب اولین سیستم عامل به مشکل میخورین (Centos نه چون میشه Online نصب کرد، ولی میکروتیک و ویندوز اذیت می کنه ! :-|)
دوستان اگر اشتباه میگم تصحیح کنین و بگین چجوری این موارد رو میشه رفع کرد !

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------

سلام
ببخشید تاپیک یک مقدار قدیمی رو بالا میارم

سوالم اینه که همزمان میشه روی یک سرور مثلا OpenVZ و KVM باهم داشت؟
یا اینکه برای هر کدوم یک slave نیاز هست؟
تا اونجایی که می دونم هر کدوم یک Box جدا نیاز دارن