در زیر هم میتوانیدبعضی از نظرات مشتریان و رضایتمندی از کیفیت سرویسهای این افر را مشاهده کنید
MagicVps با بیش از 2 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید
سلام
من هم از ایشون برای یکی از آشنایان وی پی اس گرفتم
کیفیت هم بسیار عالیه
حتی نیاز شد چند بار os reload کنن که بدون هیچ موردی و با خوش برخوردی تمام انجام دادن ......
منم گرفتم 2 تا مشکلی نداره و راضی ام
جالبتر اینجا که شب ساعت 2 حرف زدیم ساعت 5-6 نشده تحویل داد!
منم به شدت ایشون رو تایید میکنم
واقعا کیفیت و ساپورتشون حرف نداره
فکر نکنم هیچکسی اندازه من ازیتشون کرده باشه
اما مثل همیشه خوب پشتیبانی کردن
:-*:-*:-*
منم یک ساعت پیش سفارش دادم ... منتظرم هنوز ...
پای تلفن برخورد خیلی خوبی دارند ...
از نظر پشتیبانی و جواب دادن به تلفن! تأیید میشن ...
هنوز سرور به دستم نرسیده وقتی برسه حتما نتیجه رو اعلام می کنم ...
دوستان من الان سفارشم رو تحویل گرفتم ،
[/COLOR]عالیه دوستان با sstp استفاده می کنم و سرعت خوبی داره
پشتیبانی بعد از خرید با من تماس گرفت که آیا راضی هستید از سرویس ؟!!!
منم گفتم 100%
از ایشون 2 تا میکروتیک گرفته بودم 1 ماه پیش کیفیت و پرت تضمین شدست .
با سلام خدمت همه دوستان
نزدیک 1 سالی هست مشتری ایشون هستم و 2 تا میکروتیک دارم از کیفیت و سرویس شون بسیار رازی هستم
من هم از ایشون سرویس دارم.
واقعا کارشون یکه !!
تا حالا که اصلا قعطی و مشکل نداشتم ، خیلی سرورهاشون توپه!!
تایید می کنم ایشون رو شدیدااا :x
سرویسهای MagicVPS.com واقعا عالی و حرفه ای هستند.
من الان 3 تا سرویس از ایشون دارم.
واقعا از سرویسهایی که میدن راضی هستم.
از نکات قابل توجه شخص آقای کیانی تحویل بموقع و سریع-اطمینان کردن به مشتری-ساپورت سریع و تقریبا 24 ساعته....و از همه مهمتر، سرویسهای عالی و با کیفیت.
از ایشون کمال تشکر را دارم.
من یک وی پی اس میکروتیک آمریکا ازشون گرفتم، در اولین فرصت حدود دم دمای صبح سرویس رو حاضر کرد
پشتیبانیش تو یاهو خیلی عالی بود و به سوالات جواب می داد فقط غلط املایی زیاد داشت :دی
از سرورم تا حالا راضیم، در مورد کیفیت و آپ تایمش هر وقت یه مدتی گذشت میام همینجا نظرمو می گم
منم از ایشون یه شش ماهه خرید کردم که بسیار عالی هست
البته بیشتر از کیفیت پشتیبانیشون هست که خیلی با صبر و حوصله پی گیری میکنن
من به شخصه سر سرور freebsd خیلی ازیتشون کردم
به خاطر پشتیبانی خوبشون هست که تحمل میکنن وگرنه هرکی بود میگفت به من ربطی نداره
:53::53::53::x
ایشون رو تایید میکنم ، باهاشون تبادل کلایبنت داشتیم و راضی بودند همه .. به علاوه سرور هاشون در سینگل هاپ هست و اصلا نیاز به تعریف نداره ..
فقط یه نکته »
فکر میکنم این رمش 2 باشه اشتباه زدید گویا ..
من 2 ساله با ایشون کار میکنم سرویس هاشون فوقالاده است:57:
هم خودشون هم سرویساشون تایید میشن بیشتر سرویساشون : دی
من 2 سال از ایشون سرور می گیرم و خیلی راضی هستم. پشتیبانیشون هم عالی هست. هرکسی شک و شبه ای داره. این آی دی منه. s_hamed_16101660@yahoo.co.uk کاملاً راهنمایشون می کنم.
سروراتون واقعا حرف نداره من قبلا برای کسی ازشن سرور گرفتم و تضمین میکنم هم پشتیبانیشون رو هم کیفیت سرویسشون رو ...
امیدوارم موفق باشید ... همیشه و همه جا
بیشتر یوزرهای MajicVPS معمولا برای چند سال با ایشون هستند! امکان نداره کسی از کیفیت کار ایشون بتونه ایرادی بگیره :-*
من دوتا vps گرفتم کیفیت بسیار خوبه!
پشتیبانی بسیار عالی.
مهم ترین نکته برخوردی هست که پشیبانی دارد و من در این سایت فقط چندتا از این مورد پشتیبانی دیدم.
دوستان منم این سرویس رو گرفتم از همه لحاظ تایید میشه . عالی بود .
مرسی .
ممنون سرور پرسرعت و خوبیه . در این آفر ویندوز هارد 10 گیگه؟
که خود ویندوز 7 گیگ گرفته یه توضیح به بچه ها میدین اگه بخایم افزایش بدیم چه پلان ها و هزینه های دیگه ای دارین؟
کیفیت کار ایشون تائید میشه
من که خیلی راضیم!
من یک ماهی هست از ایشون سرور گرفتم
و می تونم بگم واقعا راضی ام
من به اشون گفتم یک برنامه ای را نصب کنن برام
که بعد از نصب من فهمیدم اون برنامه با یکی از برنامه های دیگه من مشکل ایجاد می کنه
ایشون لطف کردن به صورت رایگان بهم یک سرور دیگه دادن تا اون را کانفیگ کنم و بعد در ظرف چند دقیقه ای پی را منتقل کردند
تا الان سرور داون نبوده سرعت هم واقعا راضی کننده است
من اونقدر فایل دانلود نمی کنم ولی از
sourceforge
میانگین
41MBps
دانلود می کنه
ممنونم از خدماتشون
عرضی داشتم خدمت کاربران اینجا،
من از سرویس های ایشون و مخصوصاً ساپورت بی دریغشون واقعا تشکر میکنم و نه تنها به یوزرهای اینجا بلکه به چند نفر دیگه هم سرویس هاشونو که از لحاظ پینگ،مانیتورینگ،آپتایم و ساپورت فوق العادست پیشنهاد میکنم و خواهم کرد
ایشون واقعا تایید میشن
فقط عجیبم میاد چقدر دیر ایشونو پیدا کردم!!
اقا واقعا ممنونم
دوستان من نه MagicVps.Com را می شناسم و نه تا حالا معامله ای با ایشون داشتم ولی واقعا دستش درد نکنه
بنده سرور دیروز سفارش دادم تا دیشب ساعت 3 این آقا داده بهم تحویل
واقعا راضی هستم و از خدماتش تشکر می کنم
راستی هر گردی گردو نمی شه
در کیفیت و رضایت از ایشون که شکی نیست دوست من،همه تاییدشون کردن
اتفاقا بنده هم سرور سفارش دادم که ایشالله به زودی آمادش میکنن
من حدودا 20 روز میشه ازشون وی پی اس دارم
و بعد از 20 روز تست دارم نظرم رو مینویسم که کاملا راضی هستم
من از 8 نفر دیگه فروشنده خوب تو اینجا وی پی اس دارم و از ایشون هم برای تست گرفتم و الان میبینم که حرفهایی که زدن راجع به کیفیت و استیبل بودن وی پی اس ها کاملا درست در اومده
تشکر میکنم
با سلام
نیاز به شش سرور دارم
برای تست لطفا" شماره کارت (سامان-ملت) محبت بفرمایید تا هرینه یک سرور برای تست ارسال بشه .
با تشکر
با تشکر از حسن برخورد خوبتون
واقعا" ار سفارشم راضی هستم
انشا... بقیه سرور ها را نیز دونه دونه انتقال میدهم به سرور شما
امیدوارم سربلند و پاینده باشید
صرفا جهت اطلاع:
سرعت پرتش عالی
قیمتش نسبت به کیفیتش بسیار خوب هست
پشتیبانی حرفی برای گفتن نداره آی دی یاهو ندارن اما با شماره موبایلش وقتی تماس میگیره یا تو این فروم پخ میکنی همیشه جواب میدن حتی اگه مشکل پیش اومده به ایشون ربطی نداشت!
اوناییک به دنبال یه سرور خوب و با سرعت خوب هستن حتما از ایشون خرید کنند پشیمون نمیشن 99.9%
موفق باشید.
من از ایشون سرویس دارم واقعا پشتیبانی عالی دارند !
از اینکه تونستیم سرویس با کیفیتی در اختیار دوستان قرار بدهیم که همه دوستان از سرویسها راضی باشن مایه خوشحالی و اینو یک وظیفه دونستیم و
سعی بر این هست که تا جایی که امکان داره سروریسها اینشالله همیشه با کیفیت خوب و اپ تایم بالا باشند
از لطف همه دوستان سپاسگزاریم
خوشحال میشم دیگر دوستانی هم که سرور از ما تهیه کردن نظرشون در مورد کیفت و اپ تایم سرورها همچنین نحوه برخورد و پاسخ گویی به مشتریان بیان کنند
موفق باشید
konte.shiraz
August 26th, 2011, 10:33
آقا منم اضافه شدم
تا الان که پاسخگویی خوب بوده
ببینم خود سرور هم مثل پشتیبانی خوبه
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 15:40
آقا منم اضافه شدم
تا الان که پاسخگویی خوب بوده
ببینم خود سرور هم مثل پشتیبانی خوبه
مشخصات سرویستون حدود 2 ساعت پیش ارسال شد
konte.shiraz
August 26th, 2011, 18:55
سرعت افتضاحه
دانلود که هیچ فیس بوکم بزور باز می شه
من نمی دونم دوستان از چی تعریف می کنن
ترانسفر ریت من با سرعت 2 مگ بیشتر از 3 کیلو نمی شه خارج از اون راحت تا بالای 100 تا 150 می ره
تو خونه که به یک کیلو هم نمی رسه( سرعت خونه 256 هست)
دوستانی که ایشون رو تایید کردن ازتون ممنونم
در ضمن وقتی تست کردم که فقط خودم یوزر بودم( 1 یوزر)
همگی موفق باشید
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 19:58
از اونجای که ایشون این پست زدن و کلا از ظاهار سرور مجازی کلا بیخبر هستیند که سیستمش چطور هست و انتظار این داشتند که سرعت وقتی از بیرون دانولد میکنند و وصل باشن به سرور در حد مگ باید باشه و خبر نداشتن که این سرعت داخل سرور هست نه اینکه با همون سرعت 10 یا 15 مگ ازبیرون هم با نت معمولی میتونند سرعت در حد مگ داشته باشن یه خلاصه از این قضیه میزنم که کسی از اینجا تاپیک میبنه توی جریان این ادم عاقل باشه
سرعت افتضاحه
ترانسفر ریت من با سرعت 2 مگ بیشتر از 3 کیلو نمی شه خارج از اون راحت تا بالای 100 تا 150 می ره
همگی موفق باشید
لطفا مشخصات لوگین را بفرستید که بارتون تست کنم از روی سور خودتون هم عکس بگیرم بزارم که بقیه ببنید حق با من هست یا با شما این همه ادم سواد نداشتند حتما من سرشون کلاه گزاشتم توی کلاینت یه شماره دادین که تماس گرفتم میگه اشتباه گرفتید شماره هم که باش مسج دادم زنگ میزنم بوق میخوره قطعش مکنید مشکلتون مچیه میشه بگید
لطفا مشصخات بدین تا براتتون من تست کنم بعد بیا جوک تعریف کنید دوست عزیز حنده دار تربن حرفی که شنیدم 3 کیلوبایت واقعا جالب بود
منتظر دریافت اطلاعات هستم
http://0000.2.img98.net/out.php/i25928_mahak1.png
http://0000.2.img98.net/out.php/i25929_mahak2.png
باز هم با کمال پر رویی داره میگه سرویس ببکیفیت و به شعور کلیه اینهای که سرویس گرفتن داره توهین میکنه چرا که فقط خودش عاقل میدونسته و متوجه شده سوریس خوب نیست ( سرعت در حد کیلوبایت هست ) بقیه اصلا متوجه نیستن
خوب از اونجای که ایشون فقط حرف خودش قبول داشت این همه افراد مختلف گفتن قضیه چی هست
2تا اشکال داشتند یکی اینکه از وضعیت این 2 روز بیخبر بودند و مورد دوم که مهتر هست ایشون خودشون فکر میکردن باید از بیرون وی پی اس هم سرعت دانلودشون
باید سرعت در حد مگ باشه در صورتیکه داخل سرور به سرعت از 12 مگ به بالا بوده در هر صورت
همانطور که گفتم این پولها توی سیستم ما جایی نداره و من هم ریختمش به حساب محک شاید اون دنیا کمک حالش شد و یکم گناهش کمتر شده چون خودش هر ساعت داره میگه دیدار به قیامت . اون دنیا باید جواب پس بده بخاطر این ارجیفی که گفت
سند پرداخت هم توی تاپیک ضمیمه کردم
ببخشدی من یه سوال داشتم شما احیانا از سیتم خودتون که که دانولد نمکنید من از عکسها متوجه شدم یه جچیزی ظاهار شما از روی سیتم خودتون داردی دانلود میکند نه از روی خود سرور
عکس هات من النا دقت کردم از روی ویندوز ایکس پی هست نه روی ویندوز سرور خیلیر قضیه باحال داره یمهش اگر اشتباه میکنم بگید
ظاهار قضیه مشخص شده چی هست
این مورد 100% تایید میشه و محدودیت پهنای باند روی پروتکل های تونل از پرووایدر (مخابرات) هست.
از لحاظ سرعت هم محال ممکن هست که سرعت اینجوری باشه .
اونم با پورت های سینگل هاپ و کیفیت فوق العادش!
حالا اگه لوکیشن سرور توی ایران بود یه چیزی ، اما الان که آمریکا و توی سینگل هاپ هست فرق می کنه .
همچنین کیفیت MagicVps رو دوستانی که سرور دارن تایید می کنن.
نه میخوام کسی رو تایید کنم. نه میخوام بگم کسی کارش اشتباهه...!
1- عکس ها کاملا مشخص هست که از ویندوز ایکس پی گرفته شده و با توجه به توضیحاتی که شما دادین مشخص شد که شکا وصل میشید به تونل و دانلود میکنید که سرعتتون کم میشه...
سرعت از سوی پروایدر از حدود ساعت 11 صبح دیروز لیمیت شده. نه تنها از این آقا و از این دیتا سنتر ، حتی اگه شما سرور از هرجای دیگه هم داشته باشی با تونل وضع به همین شکل هست...
چقدر خوب بود قبل از اینکه فورنشده رو در تاپیک فروشش مورد حملات قرار بدیم کمی با صبر بیشتر موضوع رو بررسی میکردیم!
فکر میکنم بعد از این پست آقایی که میگن پورت مشکل داره بیان و عذرخواهی کنن.... چون ظاهرا ایشون هم یخبر از همه جا بودن!
با عرض معذرت از همه دوستان و جمع ما را باش داریم با کیی بحث میکنم خ... ر پ یش ایشون یک پادشاه هست :50: :50:
همه دوستان و مدیران هرکسی این تاپیک دیده این پست ببیند این اقای عقل کل داره روی سیتم خودش دانلود میکنه بعد میگه سرعت سرور کم هست این دیگه مشکل من نیست
ما دوساعت بحش میکنم میکم سرعت سرور 15 مگ هست به بالا ایشون میگن کیلو بایته
http://0000.2.img98.net/out.php/i25797_kh1.png
http://0000.2.img98.net/out.php/i25798_kh2.png
حالا عاقلان بیان جواب این بنده خدا که از دنیا بیخبر هست بدن
طرف روی پیسی خودش داره دانولد میکنه انتظار داره 15 مگ سرعت داشته باشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
, والله حداقل من 10 تا اس ام اس بهش دادم بارش توضیح دادم زیر بار نرفت من فکرمیکردم که روی خود سرور این مشکل داره جالبه که این بابا روی سیستم خودش دانلود میکرده بهش هم گفتم خودت بعدا پشمون میشی و معذرت خواهی مکنی توی اس ام اس بهش گفتم
ماشاله همکارن اینجور مواقع چون از خداشون هست که کسی که رقیبشون باشه این مشکل براش پیش باید و حاضرهم نیستند که طرف مقابل قانع کنند
ولی همانطوریکه گفتم توی اولین پست بعداز پست این اقا که بدون داشتن هیچ اطلاعاتی این جوک داشت تعریف میکرد گفتم این کوچلو که هیچی بزرگتر از اینهم نمیتونه اعتبار ما را کم کنه و بخواد اعتبار ما را زیر سوال ببره کنه چرا که هرکی از ما سرویس داشته وضعت سرورهای ما را میدونه
مشکل این این اقا هم حل شده دیگه اگر نمیدونه قضیه سرور مجازی و دانلود روی خود سررو و دانولد از بییرون سرور چی هست مشکل خودشه اینشالله یاد میگیرند
موفق باشید
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
خواستم براش هزینه برگشت بدم از عصر تا حالا ما را فیلم کرده طرف داشته از بیرون سرور دانولد میکرده مسول بیورن سرور که دیگه ما نیستم ما داریم بهش میگیم داخل سرور 15 مگ بوده سرعت حتی بیشتر زیر بار نمرفته
داستان مشخص شده که این ادم عاقل پی شخودش چی فکرمیکرده
دیگه خبر یهم از برگتش پول نیست از حلال هم حلال تر هست اگر ادم محترمی هم باشی بابت این جوکی که تعریف کردی میای معذرت خواهی میکنی که فکرنمکنم اینقدر انسان باشی بعداز حدود 15 تا اس ام اس کاملا مشخص هست سطح فکر و عقل شما
موفق باشید
vps هایه ایشون اوکی است منم الان 3تا دارم
مشکل سرعت از نت ایران است
ببین داداش من الان 7-8 ماه که از magic-vps سرویس دارم و کاملا راضی هستم
تو ایران کلا یوزر خانگی اینترنتش بیشتر از 2 مگابیت( 240 کیلو بایت ) نیست
خب سرور که پورتش 1 گیگ هست ، ولی شما بیشتر از سرعت 2 مگابیت که نمیتونی دانلود ( الانم به خاطر این روزهای قدس وضعش بدتر شده )
در ضمن من نمیدونم چرا همون اول متوجه نشدید که این دوستمون داره از سییتم خودش دانلود میکنه نه وی پی اس ( آخه عکسها که مشخصن دیگه )
منم امروز سرعت اینترنت خودم با وی-پی-ان از 200 کیلو شده 14-15
تازه 3-4 بار هم اینترنتم قطع شد
پس نتیجه میگیریم که بعد از این چند روز شما تست کنید ، مطمئن باشید که تمام پهنای باند خودون رو بهتون میده (منظرم وی-پی-ان هست )
محکوم شدی دیگران هم بهت جواب دادن دیگه حرف نداشتی این حرف میزنی هر وقت یاد گرفتی سرور مجازی چیه و چطور ی باش کار میکنند بعد بیا تو میکرفون صحبت کن جواب ادمهای بی شخصیتی مثل شما را باید اینطوری داد از بعدظهر کل وقتم گرفتی فکر کردم انسان هستی مشکلت حل کنم که الان میبنم .... بگزریم
در ضمن ***ی که نکردم که میگی دیدار به قیامت سرورت سر جاشه به هرکی هم دوست داشتی بده برات تست کنه فکرکردی با همون سرعتی که داخل سرور هست از بیرون سرور میشه دانلود کرد ادم بی سواد
اتفاقا من باید بگم که حلالت نمیکنم بخطار این اراجیف که زدی و البته به حساب نادانی شما میزارم
بقول خودت میگم دیدار به قیامت ببنیم اون دنیا شما را باز خواست میکنند یا من را
در ضمن این پولت توی سیستم من جایی نداره میریزمش به حساب محک اونجا خرج بشه که اون دنیا از گناهت یکم کمتر بشه
موفق باشی
اره من ادم بی شخصیت و نادانی هستم که شما ادم با شخصیت و دانا اینجوری باهاش حرف می زنی
می تونم مثل شما هر چیزی که از دهنم در بیاد بگم ولی بازم احترام جای خودشو داره
بعدم من سرویس بی کیفیت شما رو می خوام چیکار
ظهر تا حالا یه صفحه درست نمی شده باهاش باز کرد
ان شالله همیشه سیستمت براه باشه منم از اینکه وقت گرانبهاتم گرفتم معذرت می خوام
از همگی دوستانم هم همینطور
امیدوارم همگی من رو ببخشند
شما هم با این ادبیاتت و این محصولات حتما موفق می شی
خدا حافظ
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
این تاپیک هم ببنید یکی دیگه از دلایل
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/
konte.shiraz
August 26th, 2011, 20:02
عکسا رو آپلود می کنم ببینیم حق با کیه
aminreza
August 26th, 2011, 20:06
من حدودا 3-4 روز هست از ایشون سرور مجازی میکروتیک گرفتم.
واقعا ساپرتشون عالیه. با صبر و حوصله جواب میدن. سرعت سرور تا الان که عالی بوده. ( نمیدونم بعضی دوستان برچه اساس میگن افتضاحه )
اوایلش یه مقدار مشکل داشتم که بعدش پی بردم مشکل از اینترنت من بوده نه سرور ایشون.
بعد از رفع مشکل هم تا به الان هیچ مشکلی نداشتمو همه چیز عالی بوده.
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 20:57
از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد
لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست
در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده
http://0000.2.img98.net/out.php/i25356_sh1sh.png
لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه
معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر
دوستان عاقل هستند و قاضی
موفق باشید
جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
بجایی سرور با کیفیت
ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره
1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
konte.shiraz
August 26th, 2011, 21:10
سلام
من کی هستم که بخوام شما رو خراب کنم
عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)
عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)
سر فیس بوکم هیچ حرفی ندارم
نه من دیگه شما رو می بینم نه کاری به سرورتون دارم
اگه حقی بود که من حلال نمی کنم اگه هم نه هیچ
امیدوارم همیشه فعال و شاداب باشید
konte.shiraz
August 26th, 2011, 21:15
منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره
1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
از ادبیات شما کاملا معلومه که انسان فهمیده و با تحصیلاتی هستید
ممنون از اظهار لطف شما
ان شالله دیگه هیچ وقت از کسانی مثل شما خرید نخواهم کرد
در ضمن خوشحال باش یه سرور یک روزه رو تونستی به یه بی سواد مثل من 15000 تومان بفروشی
(دمت گرم ایرانی)
سلام
عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)
عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)
سلام
دوست عزیز شما وقتی با چیز میز کانکت هستید سرعت دانلود ممکنه به n تا چیز دیگه هم بستگی داشته باشه نه فقط سرعت سرور
وی پی اسی که شما ازشون گرفتید چه سیستم عاملی روش نصب هست ؟
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 21:55
سرعت افتضاحه
همگی موفق باشید
لطفا مشخصات لوگین را بفرستید که بارتون تست کنم از روی سور خودتون هم عکس بگیرم بزارم که بقیه ببنید حق با من هست یا با شما این همه ادم سواد نداشتند حتما من سرشون کلاه گزاشتم توی کلاینت یه شماره دادین که تماس گرفتم میگه اشتباه گرفتید شماره هم که باش مسج دادم زنگ میزنم بوق میخوره قطعش مکنید مشکلتون مچیه میشه بگید
لطفا مشصخات بدین تا براتتون من تست کنم بعد بیا جوک تعریف کنید دوست عزیز حنده دار تربن حرفی که شنیدم 3 کیلوبایت واقعا جالب بود
منتظر دریافت اطلاعات هستم
از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد
لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست
در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده
http://0000.2.img98.net/out.php/i25356_sh1sh.png
لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه
معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر
دوستان عاقل هستند و قاضی
موفق باشید
جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
بجایی سرور با کیفیت
ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
سلام
از اونجای که ممکنه کسی این تاپیک بنیه و نخواد پست پیج قبل بخونه پستهای قبل یکجا اوردم
دوست عزیز لینک دانولد منجر بهتون داده شده فایل هم دادم مشخصات چرا نمیدن به کسی که تست کنه من که تست کردم روی همون سررو سرعت هم زدم
شما مشخصات سروتون بدین یه یکی تا یکی چک کنه با دانولد منجر idm
نمیدونم چرا مشخصات نمیدن
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
کسی نیست اینجا مشخصات سرور بگیره از این اقا و تست کنه با دانلود منجر و نتیجش را اینجا بگه چون فقط دارن حرفخودشون یمزنند و حرف توی گوشش نمیره
والله این اقا سرور ظهر تحویل گرفته امده اینطور یمیگه حدود 2 ماه هست این افر تاپیکش بالا هست این همه یوزر هیچ کس متوجه نشده که این سرور سرعتش 3 کیلو بوده و سرش کلاه رفته فقط این اقا متوجه شده
zarvan
August 26th, 2011, 22:30
سلام دوست عزیز
من یه وی پی اس ویندوز 2003 میخوام با هارد 15 گیگ و رم 512 یا 1 گیگ ... پورت 1 گیگ ، پهنای باند نامحدود ، با نصب و کانفیگ Nttacplus+ PPTP + L2TP
میشه قیمت بدید؟
آیا تست هم دارید یا یه اکانت تست که من بتونم الان در حد 5 دقیقه وصل شم و تست بگیرم از سرعتش؟
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 22:35
سلام دوست عزیز
من یه وی پی اس ویندوز 2003 میخوام با هارد 15 گیگ و رم 512 یا 1 گیگ ... پورت 1 گیگ ، پهنای باند نامحدود ، با نصب و کانفیگ Nttacplus+ PPTP + L2TP
میشه قیمت بدید؟
آیا تست هم دارید یا یه اکانت تست که من بتونم الان در حد 5 دقیقه وصل شم و تست بگیرم از سرعتش؟
با این مشصخات و قمیت هست اگر خواستید
Ram = 1024 MB DDR3 ECC Dedicated
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
ماه اول 15000 تومن از ماه دوم 20000 تومن
در صورت خرید 6 ماه به قیمت 15000 تومن محاسبه میشود
تست هم خواستید تست کنید بعداز تحویل سرور تست کنید اگر راضی نبودین که پولتون برگشت زده میشود
موفق باشید
zarvan
August 26th, 2011, 23:01
برای سفارش چه باید بکنم؟
شما برای ساپورت تلفن و ... میدید؟ اینجوری نشه که بعد از یکی دو ماه سرویس قطع بشه و بهتون دسترسی نداشته باشم... به دلیل پیش آمدن در گذشته از فروشنده ای دیگر ازتون اینو می پرسم
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 23:10
برای سفارش چه باید بکنم؟
شما برای ساپورت تلفن و ... میدید؟ اینجوری نشه که بعد از یکی دو ماه سرویس قطع بشه و بهتون دسترسی نداشته باشم... به دلیل پیش آمدن در گذشته از فروشنده ای دیگر ازتون اینو می پرسم
نه عزیز اختیار دراید حق شماست که قبلش درمورد وضیت فورشنده ت و کیفیت سرورها تحقفیق کنید و بعد خردیتون را انجام بدین اگر شخص سوریس دهنده ادم معتبری بود
شماره میدم خدمتون 24 ساعته هستش کسانی که سرویس گرفتن تست کردن حتما زمانهای مختلف تماس گرفتن و پاسخ هم گرفتن
برای خرید هم به لینک زیر مراجعه کرده و ریجستر کنید بعداز ثبت نام سرور مورد خودتون سفارش بدین و پس از پرداخت مشخصات پرداخت و 4 رقم اخر کارت را تیکت بزنید سرویس هم بین 12 تا 24 ساعت بعد تحویل داده میشود
MagicVPS - اعضا (http://www.magicvps.com/client/)
موفق باشید
zarvan
August 26th, 2011, 23:12
ممنون
اما لینک رو نذاشتین!!
HOSSEIN1242000
August 26th, 2011, 23:14
سرعت افتضاحه
همگی موفق باشید
سلام خدمت همه اهل فن و اساتید سایت با اجازه همه
دوست عزیز قبل از هر گونه زدن پست اول درست چک کنید بعد قضاوت کنید
وقتی وی پی اس می گیری باید اطلاعات به روز باشه مشکل خوردی بتونی چک کنی ،البته جسارت نشه اگر هم بلد نیستی باید اونقدر اطمیان داشته باشی به کسی که وی پی اس میگیری ازش سوال کنی
من نزدیک 3 سال بیشتر دارم با این دوستمون کار می کنم مشکلی نداشتم تا حالا .خیلی هم اذیتش کردم
شما برای دانلود کردن با اینترنت اکسپلور نیار به یه نرم افزار کمی داری درحال پیشفرض اینترنت اکسپلور 10 درصد سرعت اینترنت رو میگریه برو یه فایر فاکس یا فلش گیت نصب کن از هر شرکت اینترنتی بپرسی بهت میگه رو یه ای دی ام نصب کن
اول برو یاد بگیر بعد بیا سرور بگیر،
konte.shiraz
August 26th, 2011, 23:32
سلام خدمت همه اهل فن و اساتید سایت با اجازه همه
دوست عزیز قبل از هر گونه زدن پست اول درست چک کنید بعد قضاوت کنید
وقتی وی پی اس می گیری باید اطلاعات به روز باشه مشکل خوردی بتونی چک کنی ،البته جسارت نشه اگر هم بلد نیستی باید اونقدر اطمیان داشته باشی به کسی که وی پی اس میگیری ازش سوال کنی
من نزدیک 3 سال بیشتر دارم با این دوستمون کار می کنم مشکلی نداشتم تا حالا .خیلی هم اذیتش کردم
شما برای دانلود کردن با اینترنت اکسپلور نیار به یه نرم افزار کمی داری درحال پیشفرض اینترنت اکسپلور 10 درصد سرعت اینترنت رو میگریه برو یه فایر فاکس یا فلش گیت نصب کن از هر شرکت اینترنتی بپرسی بهت میگه رو یه ای دی ام نصب کن
اول برو یاد بگیر بعد بیا سرور بگیر،
دوست عزیز اولا من به ایشون گفتم سرعت پایینه گفت از اروپا دانلود نکن برو از مایکروسافت دانلود کن بعد گفتن با دانلود منجر دانلود کن
بعد هم که از پشتیبانیشون دیدم که چه جوری الطافشون رو نثار بنده کردن
شما هم هر نسبتی با ایشون داری درست ولی نمی دونم چرا اینجا کسی بلد نیست با ادب و احترام حرف بزنه
ایشون گفتن عکس منم عکس گذاشتم حالا هی همه با هم بیاید منو بکوبید
من که گفتم آقا من حرفی ندارم
فکر می کنم مثل خیلی ها سرور خریدم بعد سروره یهو غیب شده
لطفا اول درست نگاه کنید بعد نظر بدید
در ضمن فایر فاکس مرورگره که یه نرم افزار مدیریت دانلود کوچولو روشه ، فلش گت نرم افزار مدیریت دانلود خالیه شما هنوز نمی دونی اینا هم رده نیستن؟
ببخشید که من هیچی سرم نمی شه
نمی خواستم بعد از اینهمه توهینی که از طرف شخص شخیصی مثل ایشون به من شده دیگه اینجا جواب بدم اما خوب یکم یک طرفه به قاضی رفتن اشتباهه
راستی از ایشون هم نقل سرعت پایین پرسیدم که ایشون فقط بسنده کردن به اینکه از اروپا دانلود نکن (من باب پرسیدن که گفتی)
بهر حال این کارا یه اسم بیشتر نداره
یا حق
masoud_920
August 26th, 2011, 23:35
درود
منم توی مدت کمی که با این اقا کار میکنم
نه کندی سرعت داشتم نه چیزی
خب معلومه که با ie دانلود کنی همین قدر میگیری
امروز یکی زنگ زده بود به isp که من توش کار میکنم سرعت 2 mb داشت و میگفت با 5 کیلو دانلود میکنم ، یه دانلود منیجر نصب کرد و با 250 داشت دانلود میکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم برو یه نرم افزاری چیزی نصب کن
خدمات خیلی خوب بوده
حتی سوالات خارج از حیطه ساپورت هم به من لطف کردن و جواب دادن
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 23:44
دوست عزیز اولا من به ایشون گفتم سرعت پایینه گفت از اروپا دانلود نکن برو از مایکروسافت دانلود کن بعد گفتن با دانلود منجر دانلود کن
شما هم هر نسبتی با ایشون داری درست ولی نمی دونم چرا اینجا کسی بلد نیست با ادب و احترام حرف بزنه
در ضمن فایر فاکس مرورگره که یه نرم افزار مدیریت دانلود کوچولو روشه ، فلش گت نرم افزار مدیریت دانلود خالیه شما هنوز نمی دونی اینا هم رده نیستن؟
نمی خواستم بعد از اینهمه توهینی که از طرف شخص شخیصی مثل ایشون به من شده دیگه اینجا جواب بدم اما خوب یکم یک طرفه به قاضی رفتن اشتباهه
راستی از ایشون هم نقل سرعت پایین پرسیدم که ایشون فقط بسنده کردن به اینکه از اروپا دانلود نکن (من باب پرسیدن که گفتی)
یا حق
عزیزم من کی گفتم اروپا دانلود نکن من گفتم بهت سرعت اورپا به امریکا پایین هست برعکسش هم صادقه یعنی سرور اورپا داشته باشی و بخواهی لینک امریکا بزنی سرعت کم هست چیز ی که کل دنیا میدونند
من گفتم سرور شما توی امریکا هست شما دانولد منجر نصب کنید لینک میکروسافت که توی خود امریکا هست و چک کنید چرا که محدود نشده هست بعدش گفتم برید idm نصب کنید چرا که بهینه شده هست بعد تست کنید حتی گفتم مشخصات سرور بدین به یکمدیر و هرکی که شما اطمینان دارید لینک دانلود هم دادم گفتم تست کنید ولی شما حاضر نشدین و فقط حرف خودت میزنی این تاپیک 2 ماه بالا هست حدود 80 تا سرور روی این 3تا سرور امریکا و اروپا فورخته شده یعنی این همه یوزر نمیدونه سرعتش پایین هست
شما مشخصات بدین به کسی تست کنه و نتیجش بزاره
امروز یکی زنگ زده بود به iisp که من توش کار میکنم سرعت 2 mb داشت و میگفت با 5 کیلو دانلود میکنم ، یه دانلود منیجر نصب کرد و با 250 داشت دانلود میکرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما هم برو یه نرم افزاری چیزی نصب کن
خدمات خیلی خوب بوده
حتی سوالات خارج از کار هم به من لطف کردن و جواب دادن
عکس دانلود منجر هم گذاشتم بخدا
اما بگذریم
آقا من اشتباه کردم
غلط کردم سرور خریدم مشکل من بوده
اعتراف می کنم
من با خط دایال آپ وصل شدم
تازه کارت اینترنتش هم خوب نبود
فیس بوکم من از این به بعد یا دانلود منجر باز می کنم تا سرعتش بهتر بشه
ایشون هم هیچ توهینی به من نکرده
( فردا صبحم که بلند بشیم تمام نوشته های من پاک شده )
حله؟
وکیلم؟
MagicVps.Com
August 26th, 2011, 23:56
عکس دانلود منجر هم گذاشتم بخدا
اما بگذریم
آقا من اشتباه کردم
غلط کردم سرور خریدم مشکل من بوده
اعتراف می کنم
من با خط دایال آپ وصل شدم
تازه کارت اینترنتش هم خوب نبود
فیس بوکم من از این به بعد یا دانلود منجر باز می کنم تا سرعتش بهتر بشه
ایشون هم هیچ توهینی به من نکرده
( فردا صبحم که بلند بشیم تمام نوشته های من پاک شده )
حله؟
وکیلم؟
نه عزیز بابت چی حرفات حذف بشه من بهت قول میدم تا 100 10 سال دیگه هم اگر این فورم و این لینک بودش پست شما سرجاش باشه
دانلود منجر برای بار 5 میکم که idm نصب کنید
در ضمن فیس بوک هم نمیخواد با داننلود منجر باز کنی شما اگر 1 دونه یوزر تستس کردین مشتری بوده که 200 تا 300 تا یوز انلاین داره و روی همین سرور هست ولی مشکلی هم نداشته
همه اینو میدونند بخطار روز قدس کلا مخابرات محدود کرده قضیه وی ... را
باز هم میگم همین الان مشصخات بدین من براتون دانلود منجر نصب میکنم تم ویور هم نصب میکنم که خودتون وصل بشید و همزمان ببنید دیگه از این بهتر
دلیلتون چیه شمخصات نمیدن
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------
این هم تیم ویور نصب کنید 3 مگه که من وصل میشم به سرور خودتون و دانلود میکنم شما هم همزمان ببین که نگی یکدفعه ساختی هست یا سرور شما نیست
مشخصات بفرست دیگه مشکلت چیه من میخوام مشکلت حل کنم بارت هرچند که مشکلی نبوده در کل
اینا رو دادم واسه دوستانی که لطف کردن و یک طرفه قضاوت کردن
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 00:09
چرا مشخصات نمی زیارید مشکل چیه حدود 6 یا 7 بار اس ام اس دادم توی تاپیک هم حداقل 5 یا 6 بار گفتم مشخصات بدین تا تست کنیم اگر مشکلی ندارید چرا مشخصات نمیدن شما
تیم ویور هم لینک دادم که هزمان خودتون ببنید پس مشخص شد قصد و غرض شما چی بود
HOSSEIN1242000
August 27th, 2011, 00:10
با سلام خدمت شما
با اجازه اگر اشکالی نداره یوزر پسورد بدید من براتون تست بگیریم اگر اشکالی نداره
من با ایشون هیچ نسبتی ندارم فقط از ایشون نزدیک 10 تا وی پی اس دارم
یا حق
konte.shiraz
August 27th, 2011, 00:22
چرا مشخصات نمی زیارید مشکل چیه حدود 6 یا 7 بار اس ام اس دادم توی تاپیک هم حداقل 5 یا 6 بار گفتم مشخصات بدین تا تست کنیم اگر مشکلی ندارید چرا مشخصات نمیدن شما
تیم ویور هم لینک دادم که هزمان خودتون ببنید پس مشخص شد قصد و غرض شما چی بود
تا الان که می گفتید عکس بذار دانلود منجر نمی دونی چیه؟ از روی بچگی یه حرفی زدی و هر چیزی که شایسته خودتون بود رو به من نسبت دادید
الانم یوزر بدم که برید یه دانلود بزنید تو کش سرور باشه یا هر چی دیگه بعد بگید ترانسفر من خدا بود
من چیزی رو که می بینم قبول می کنم آقا نه چیزی رو بخواد با هر وسیله ای جور بشه
اگه تا الان هم چیزی نگفتم من باب احترام بوده و نمی خواستم دیگران فکر کنن قصد خواستی دارم
وگرنه پشتیبانی شما از طرز صحبت کردنتون کاملا مشخصه آقای عزیز
اره پشت این تاپیک هی بیاید با دوستاتون نظر بدید که فلانی بلد نبوده ، بچه بوده، رفته قایم شده
من نه سرور خواستم نه پشتیبانی شما رو
در ضمن اره من از شیراز بلند می شم میام که شما رو خراب کنم
دیگه نه حرفی دارم نه کاری به شما و دوستاتون هر جور خواستید توهین کنید
واقعا از پشتیبانی عالی و سرورهای فوق العادتون ممنونم
این تجربه یک روزه هم پای من 15000 تومن آب خورد که فدای یک تار موی مردانگی که خیلی وقته مرده
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 00:40
دوست عزیز ببرای بار 10 میگم دانولد منجر idm نصب کنید که بهینه شده شده هم هست لینک هم دادم عزیزم دارم میگم شما تیم ویر بدین من وصل بشم سرور دست خودت خوبه دارم میگم تیم ویور بده قبلشهم idm نصب کن دیگه زبونم مو د راورده
دیگه مشکلت چیه من با رمیوت به شما وصل میشم
در ضمن چرا ضرر کنی شماره حساب بده برات برگشت میزنم مشکلی نداره
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
این همه ادم هست دارم تاپکی میبنید بده به یکی از همینها برنامه idm هم قبلش نصب کنید یا خودشن نصب میکنند و تست کنند دیگه اگر مشکلی ندارید
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
من میخوام مشکلتون حل کنم که برداشت بدی نداشته باشید وگرنه این همه یوزر هست که خریدن و مشکلی هم کسی نداشته
در ضمن امکان بگرتش پول هم هست و مشکلی از این نظر هم نیست
konte.shiraz
August 27th, 2011, 00:47
دوست عزیز ببرای بار 10 میگم دانولد منجر idm نصب کنید که بهینه شده شده هم هست لینک هم دادم عزیزم دارم میگم شما تیم ویر بدین من وصل بشم سرور دست خودت خوبه دارم میگم تیم ویور بده قبلشهم idm نصب کن دیگه زبونم مو د راورده
دیگه مشکلت چیه من با رویت به شما وصل میشم
تا الان که قصد و غرضم یه چیز دیگه بود
ممنون از بابت پشتیبانی عالیتون و حرف زدن مهربونتون که زمین تا آسمون با کسی که 2 صفحه قبل داشت توهین می کرد فرق داره
من دیگه نه اینجا چیزی می دم نه کاری به شما و سرورتون دارم
بازم یه گوشه از پشتیبانی شما رو به دوستانی که دارن منو متهم می کنم یاد آوری می کنم
{{{{منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره
1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند }}}
ما ها خیلی وقته یاد گرفتیم حرف مفت بزنیم ، مرد نباشیم ، بچگی کنیم
دوست عزیز بهتره دیگه کشش ندیم خیلی خسته کننده شد مگه نه
راستی محض اطلاع من رشته م کامپیوتره ، 5 سال کافی نت دارم ، به شبکه و ویندوز 2003 سرور و اینترنت هم آشنایی کامل دارم
سرور شما رو هم به دوستام نشون دادم رو هوا حرف نزدم
دیگه هم کامنت نمی دم اما اگه هر دوستی بخواد از ساکت بودن من سو استفاده کنه و توهین کنه مجبورم جور دیگه بر خورد کنم
این موضوع هم اینجا واسه من کاملا تمام شده هست و از ای ن لحظه نه من سروری می شناسم نه مجیک وی پی اس یا هر چیز دیگه
یا حق
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 00:49
ببخشدی من یه سوال داشتم شما احیانا از سیتم خودتون که که دانولد نمکنید من از عکسها متوجه شدم یه جچیزی ظاهار شما از روی سیتم خودتون داردی دانلود میکند نه از روی خود سرور
عکس هات من النا دقت کردم از روی ویندوز ایکس پی هست نه روی ویندوز سرور خیلیر قضیه باحال داره یمهش اگر اشتباه میکنم بگید
shirazlpi
August 27th, 2011, 00:51
همه اینو میدونند بخطار روز قدس کلا مخابرات محدود کرده قضیه وی ... را
این مورد 100% تایید میشه و محدودیت پهنای باند روی پروتکل های تونل از پرووایدر (مخابرات) هست.
حالا اگه لوکیشن سرور توی ایران بود یه چیزی ، اما الان که آمریکا و توی سینگل هاپ هست فرق می کنه .
m_dg_farari
August 27th, 2011, 01:01
1- عکس ها کاملا مشخص هست که از ویندوز ایکس پی گرفته شده و با توجه به توضیحاتی که شما دادین مشخص شد که شکا وصل میشید به تونل و دانلود میکنید که سرعتتون کم میشه...
سرعت از سوی پروایدر از حدود ساعت 11 صبح دیروز لیمیت شده. نه تنها از این آقا و از این دیتا سنتر ، حتی اگه شما سرور از هرجای دیگه هم داشته باشی با تونل وضع به همین شکل هست...
چقدر خوب بود قبل از اینکه فورنشده رو در تاپیک فروشش مورد حملات قرار بدیم کمی با صبر بیشتر موضوع رو بررسی میکردیم!
فکر میکنم بعد از این پست آقایی که میگن پورت مشکل داره بیان و عذرخواهی کنن.... چون ظاهرا ایشون هم یخبر از همه جا بودن!
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 01:30
با عرض معذرت از همه دوستان و جمع ما را باش داریم با کیی بحث میکنم خ... ر پ یش ایشون یک پادشاه هست :50: :50:
همه دوستان و مدیران هرکسی این تاپیک دیده این پست ببیند این اقای عقل کل داره روی سیتم خودش دانلود میکنه بعد میگه سرعت سرور کم هست این دیگه مشکل من نیست
طرف روی پیسی خودش داره دانولد میکنه انتظار داره 15 مگ سرعت داشته باشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
, والله حداقل من 10 تا اس ام اس بهش دادم بارش توضیح دادم زیر بار نرفت من فکرمیکردم که روی خود سرور این مشکل داره جالبه که این بابا روی سیستم خودش دانلود میکرده بهش هم گفتم خودت بعدا پشمون میشی و معذرت خواهی مکنی توی اس ام اس بهش گفتم
ماشاله همکارن اینجور مواقع چون از خداشون هست که کسی که رقیبشون باشه این مشکل براش پیش باید و حاضرهم نیستند که طرف مقابل قانع کنند
ولی همانطوریکه گفتم توی اولین پست بعداز پست این اقا که بدون داشتن هیچ اطلاعاتی این جوک داشت تعریف میکرد گفتم این کوچلو که هیچی بزرگتر از اینهم نمیتونه اعتبار ما را کم کنه و بخواد اعتبار ما را زیر سوال ببره کنه چرا که هرکی از ما سرویس داشته وضعت سرورهای ما را میدونه
مشکل این این اقا هم حل شده دیگه اگر نمیدونه قضیه سرور مجازی و دانلود روی خود سررو و دانولد از بییرون سرور چی هست مشکل خودشه اینشالله یاد میگیرند
موفق باشید
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
خواستم براش هزینه برگشت بدم از عصر تا حالا ما را فیلم کرده طرف داشته از بیرون سرور دانولد میکرده مسول بیورن سرور که دیگه ما نیستم ما داریم بهش میگیم داخل سرور 15 مگ بوده سرعت حتی بیشتر زیر بار نمرفته
دیگه خبر یهم از برگتش پول نیست از حلال هم حلال تر هست اگر ادم محترمی هم باشی بابت این جوکی که تعریف کردی میای معذرت خواهی میکنی که فکرنمکنم اینقدر انسان باشی بعداز حدود 15 تا اس ام اس کاملا مشخص هست سطح فکر و عقل شما
موفق باشید
m_dg_farari
August 27th, 2011, 01:32
داداش بیخیال.... هرچی هم گفته باشی شما فروشنده ی این تاپیکی... توهین بهش برای خود شما بد میشه!
jamy
August 27th, 2011, 01:37
konte.shiraz
August 27th, 2011, 01:41
از نحوه صحبتتون کاملا معلومه چه انسان شخیصی هستی
از خون س. نجس تر اون پولی که شما می خورید
دیدار به قیامت جناب پشتیبانی
king_dvbs
August 27th, 2011, 01:51
سلام
خب سرور که پورتش 1 گیگ هست ، ولی شما بیشتر از سرعت 2 مگابیت که نمیتونی دانلود ( الانم به خاطر این روزهای قدس وضعش بدتر شده )
در ضمن من نمیدونم چرا همون اول متوجه نشدید که این دوستمون داره از سییتم خودش دانلود میکنه نه وی پی اس ( آخه عکسها که مشخصن دیگه )
پس نتیجه میگیریم که بعد از این چند روز شما تست کنید ، مطمئن باشید که تمام پهنای باند خودون رو بهتون میده (منظرم وی-پی-ان هست )
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 01:56
از نحوه صحبتتون کاملا معلومه چه انسان شخیصی هستی
از خون س. نجس تر اون پولی که شما می خورید
دیدار به قیامت جناب پشتیبانی
محکوم شدی دیگران هم بهت جواب دادن دیگه حرف نداشتی این حرف میزنی هر وقت یاد گرفتی سرور مجازی چیه و چطور ی باش کار میکنند بعد بیا تو میکرفون صحبت کن جواب ادمهای بی شخصیتی مثل شما را باید اینطوری داد از بعدظهر کل وقتم گرفتی فکر کردم انسان هستی مشکلت حل کنم که الان میبنم .... بگزریم
در ضمن ***ی که نکردم که میگی دیدار به قیامت سرورت سر جاشه به هرکی هم دوست داشتی بده برات تست کنه فکرکردی با همون سرعتی که داخل سرور هست از بیرون سرور میشه دانلود کرد ادم بی سواد
اتفاقا من باید بگم که حلالت نمیکنم بخطار این اراجیف که زدی و البته به حساب نادانی شما میزارم
در ضمن این پولت توی سیستم من جایی نداره میریزمش به حساب محک اونجا خرج بشه که اون دنیا از گناهت یکم کمتر بشه
موفق باشی
konte.shiraz
August 27th, 2011, 02:08
موفق باشی
اره من ادم بی شخصیت و نادانی هستم که شما ادم با شخصیت و دانا اینجوری باهاش حرف می زنی
خدا حافظ
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 03:18
http://0000.2.img98.net/out.php/i25929_mahak2.png
باز هم با کمال پر رویی داره میگه سرویس ببکیفیت و به شعور کلیه اینهای که سرویس گرفتن داره توهین میکنه چرا که فقط خودش عاقل میدونسته و متوجه شده سوریس خوب نیست ( سرعت در حد کیلوبایت هست ) بقیه اصلا متوجه نیستن
خوب از اونجای که ایشون فقط حرف خودش قبول داشت این همه افراد مختلف گفتن قضیه چی هست
2تا اشکال داشتند یکی اینکه از وضعیت این 2 روز بیخبر بودند و مورد دوم که مهتر هست ایشون خودشون فکر میکردن باید از بیرون وی پی اس هم سرعت دانلودشون
باید سرعت در حد مگ باشه در صورتیکه داخل سرور به سرعت از 12 مگ به بالا بوده در هر صورت
همانطور که گفتم این پولها توی سیستم ما جایی نداره و من هم ریختمش به حساب محک شاید اون دنیا کمک حالش شد و یکم گناهش کمتر شده چون خودش هر ساعت داره میگه دیدار به قیامت . اون دنیا باید جواب پس بده بخاطر این ارجیفی که گفت
سند پرداخت هم توی تاپیک ضمیمه کردم
موفق باشید
موفق باشید
موفق باشی
خدا حافظ
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
این تاپیک هم ببنید یکی دیگه از دلایل
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/
ealireza
August 27th, 2011, 04:44
همونطور که همیشه گفتم و بازم میگم شما بهترین سرویس دهنده ای بودید که من دیدم
تا به حال با بیش از 10 تا شرکت و شخص کار کردم هیچ کودوم مثل شما با من بر خورد نداشته
الانم دیدم وجه رو زدیدبرای خیریه واقعا به بزرگی شما پی بردم.
الان دقیقا بیشتر از 2 ساله که من شما رو میشناسمو ازتون تعدادزیادی VPS دارم
واقعا نه افت دیدم نه مشکل سرعتی ...
بر خلاف بقیه دوستای عزیزمون که پورت 100 رو به اسم 1 گیگ میفروشن !
دوست عزیزم شک نکن تو بی شخصیت بودنت
من واقعا نمیدونم شما روتون چقدره !!
دوست من معیار سنجش کیفیت سرویس های مجیک چی بوده ؟
میشه لطفا توضیح بدید ؟
اگر من جای ایشون بودم یا دوست دارم با شرکت هایی مثل ***** کار کنی تا بفهمی ادبیات یعنی چی ... پشت تلفن حرف رکیک میزنن !!
من برای شما آرزوی موفق بودن دارم
با هوچی گری و صحبتهای ابلهانه اعتبار دوستانی که عمرشونو تو این راه گذاشتن رو زیر سوال میبری...
زمانی گه شما گل بازی میکردید ایشون سرور مجازی میفروختن
ببخشید از همه دوستان
کمی تند حرف زدم
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 05:05
روی دو سرور امریکا تنها 10 عدد باقی مانده از این افر از فرصت باقی مانده دوستان استفاده کنند
Mohammad_reza
August 27th, 2011, 05:58
آقا من نمی دونم چرا الکی اینقدر کش دار شد این قضیه ... پست هاش هم هرکدوم بیشتر از 3 بار تکرار شده !!!
خوب معلومه برای تست سرعت باید از وی پی اس دانلود بشه نه از کامپیوتر شخصی ... همین که آقای مجیک وی پی اس جوابتوون رو میدند باید خدا رو شکر کنید چون حتی کانفیگ ان تی تک هم وظیفه ی ایشون نیست چه برسه به مشکل سرعت دانلود شما ...
من از ایشون خرید نکردم تا حالا اما این تاپیک رو که خوندم می خوام یکی بخرم ...
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
زمانی گه شما گل بازی میکردید ایشون سرور مجازی میفروختن
:71:
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 06:48
آقا من نمی دونم چرا الکی اینقدر کش دار شد این قضیه ... پست هاش هم هرکدوم بیشتر از 3 بار تکرار شده !!!
خوب معلومه برای تست سرعت باید از وی پی اس دانلود بشه نه از کامپیوتر شخصی ... همین که آقای مجیک وی پی اس جوابتوون رو میدند باید خدا رو شکر کنید چون حتی کانفیگ ان تی تک هم وظیفه ی ایشون نیست چه برسه به مشکل سرعت دانلود شما ...
من از ایشون خرید نکردم تا حالا اما این تاپیک رو که خوندم می خوام یکی بخرم ...
---------- Post added at 05:58 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
:71:
در خدمتم عزیز واله من هدف این بود که اگر مشکلی هست حلش کنم چرا که دوست ندارم کسی نارضی باشه و کسی هم از سرویسهای ما ناراصی باشه همه جوره من بهش راه و پیشنهاد دادم گفتم بدین کسی مشخصات تست کنه قبول نکردن گفتم تیم ویور بدین من وصل بشم شما ببینید قبول نکردن گفتم شما وصل بشید من ریموت میکنم به سیتم شما باز قبول نکردن( اگر همون لحضه اول میدونستم این اقا داره اینطور ی وصل میشه و انتظار دانلود با سرعت مگی داره با نت خودش اصلا جوابش هم نمیدادمو به حساب خواب و رویا ی طرف میزاشتمش ) این همه ادم امدن گفتن باب اینطوری نیست داستان و قضیه ولی باز فقط حرف خودش میزد جالبه که در اخر هم هنوز زیر بار نرفته و حرف خودش میزنه من حقیتقش تا جای که از دستم بر بیاد کمک میکنم ولی ببنم کسی بخواد حرف بی منطق و بی حساب بزنه دیگه اون وقت که دیگه چشمام روی همه چی میبندم و طرف مقابل حسابی جواب میدم
بگزریم توی 100 تا مشتری یکی اینطوری باشه شاید اینطور ی بعضیها دلشون خوش باشه چه اشکالی دارد :71:
Arashdn
August 27th, 2011, 08:46
سلام
من هم از ایشون برای یکی از آشنایان وی پی اس گرفتم
کیفیت هم بسیار عالیه
حتی نیاز شد چند بار os reload کنن که بدون هیچ موردی و با خوش برخوردی تمام انجام دادن ......
konte.shiraz
August 27th, 2011, 10:25
از ابراز لطف دوستان و توهین هایی که بازم به من شد ممنون
در ضمن من راضی نبودم 1 ریال از پول من رو کسی بزور بخواد صدقه بده( گردن ایشون)
البته که نه این پولا پوله نه این حرفا ارزش کسی رو بالا می بره یا پاییم میاره
دوستانی که به من توهین کردن و همچنین جناب مجیک پی اس رو هیچ وقت حلال نمی کنم
دیگه هم به این تاپیک سر نمی زنم که ببینم کی دوباره توهین هاشو نثار من کرده(بازم به خودم اجازه نمی دم به کسی توهین کنم)
سرور رو پس دادم و حتی ایمیل یوزر و پسوردش رو پاک کردم
امیدورام روزی برسه که نخوایم همه با هم یکی رو بکوبیم و هر جور بخوایم بهش توهین کنیم
یا حق
Mohammad_reza
August 27th, 2011, 13:22
برادر مجیک به نظر من شما کوتان بیا این آقا داره تاپیک فروشت رو خراب می کنه و هدفش هم همینه توهین یا بی احترامی نباشه ... اما اصلا سابقه نداره تو انجمن به نظر برای همین عضو شده ...
البته سابقه شرط اعتبار نیست اما یکی از چیزایی رو گفتم که به ذهن هرکسی خطور می کنه ...
شما هم مجیک جان ! بی زحمت یکی از اون وی پی اس هاتو برام نگه دار حتما می خوام ...
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 13:41
باشه عزیز یکیش برایتون کناز میزارم
من موندم این شخص این همه ادم ادم امدن دارن میکن قضیه چیه باز داره میگه مشکل از ما هست بازهم میگم من خواستم اگر مشکلی هست حل کنم و همه جوره پیشنهاد هم بهش دادم ولی ظاهر این شخص حرف خودش میزنه فقط
الان هم باز اس ام اس داده که دیدار به قیامت اون دنیا تسویه میکنم با هم عجب شخصیتی دارن ظاهرا باید کلا دیگه بحثی با ایشون نکنیم
در مورد سرور هم تا اخرین روز باید بگم سرروشون روشن هست دیگه میخوان استافده کنند میخواند استفاده نکنند پولوشن هم که کلا برگشت زدم برای عمر خیر شاید اون دنیا یکم گناهاشون کمتر شد بابت این بی احرامی و این حرفای بیخودشون
چرا که حرف هیچ کس قبول نداشتن بجز خودشون
بگزریم دیگه اینشالله همچین اشخاصی نبینم
Mohammad_reza
August 27th, 2011, 13:53
چی بگم ...
منم به یکی وی پی اس فروختم برای وی پی -- هم کانفیگ کردم طرف میگه adsl-128 دارم بعد که وصل میشم دانلودم میشه 4 ...
چند روز گذشت الان اومده میگه این رسمش نبود من اعتماد کردم و ... رفتم توی میکروتیک می بینم با همون adsl-128 اش داره 200 kbit بار میکشه ... :-|
با سلام بدلیل استقبال دوستان سرور دیگری با همین مشخصات سخت افزاری اضافه گردید و اماده سرویس دهی میباشد کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد مشخصات سرور اصلی
در این سرویس پورتهای اسپم + استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 500MB
IP = 1
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
این افر فقط به مدت محدود میباشد
1- موقعیت سرور در امریکا دیتا سنتر : singlehop
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESX 4 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عاملهای Win/Lin/Mik بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
11- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
12-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود
13- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلاتی که از طرف ما می باشد در صورتی که مشتریان گرامی درخواست پشتیبانی بالاتر را دارند با دریافت هزینه امکان پذیر می باشد.
دوستانی که مایل به تهیه سرور اورپا از دیتا سنتر (Equinix Switzerland Berne Private Layer Inc ) موقعیت سوییس هستند
کلیه شرایط افر امریکا که در بالا توضیح داده شده برای افر سوییس هم هست با این تفاوت که بجای رم 1 گیگ رم 512 میباشد و قیمت بصورت ثابت ماهاینه 15 تومن میباشد هر ماه
میکروتیک بصورت کانفیگ شده با قابلیت بسته بودن تورنت بصورت 100% و تضمینی به سرویسها اضافه شد
در این سرویس پورتهای اسپم + استفاده از تورنت بسته شده هست و با خیال اسوده و 100% و فارغ از هر گونه شکایت تورنت میتوانید از میکروتیک استفاده کنید
Nader NEK
August 27th, 2011, 14:41
منم گرفتم 2 تا مشکلی نداره و راضی ام
جالبتر اینجا که شب ساعت 2 حرف زدیم ساعت 5-6 نشده تحویل داد!
konte.shiraz
August 27th, 2011, 15:47
دوستان من دیروز گرفتم
تست کردم دیدم یا یه یوزر واسه وی پی.. صفحه باز نمی کنه
دادم به دوستام اونا هم تست کردن دیدن نمی شه
بعد توی تماسی که با ایشون داشتم گفت سرعت خوبه در حالی که من وی پی ... می گفتم دوستمون سرور رو
بعدم چون توی چند روز چند بار سرور خریدم و همین بلا سرم اومد دیگه واقعا عصبانی بودم
چند تا سرور خریدم همش یا 2 روزه قطع شد یا کلا بهم ندادن آخری هم 20 روزه قطع شد طرفم جوابم رو نمی داد
بهر حال من منظورم وی پی .. بود ایشون منظورشون سرور
به دوستان هم که می گفتم و مشورت کردم گفتن باید با یه یوزر با همچین سروری باید سرعتت خدا باشه
اما نبود(که با این سرور می شد حدود 200 تومن ضرر)
بهر حال الان مشکل حل شد و یه جورایی نه تقصیر من بود و نه تقصیر ایشون ( البته من به شدت عصبانی بودم و ایشون هم یکمی از کوره در رفت که چون من کوچیکترم خدا رو شکر توهینی نکردم)
من سرور نمی خوام اما خوب اینکه بخوام نون بری کنم یا کسی بخواد از حرف من بر علیه ایشون جبهه گیری کنه به شدت مخالفم
من رسما از ایشون معذرت می خوام
اگه هم کسی سوالی داشت نقل این قضیه من هستم و همونقدر که از اینکه کسی حقم رو بخوره بدم میاد از اینکه بخوام حق کسی رو بخورم بیشتر بدم میاد
منظور من از سرعت یه چیز دیگه بود نه سرعت سروری، ایشون سرورش مشکلی نداره
بازم معذرت
راستی اینم بخونید خدایش اینو نمی دونستم
افت سرعت شدید از دیروز( دقیقا همون وقتی که من سرور رو تحویل گرفتم)
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/index4.html
یا حق
badkonaki
August 27th, 2011, 16:15
ادیت
ArashMiniStar
August 27th, 2011, 17:16
متاسفانه پایین اومده سرعت وی * پی ان موجب این مشکلات شده.:-|
خوشحالم مشکل حل شد.
MagicVps.Com
August 27th, 2011, 17:51
دوستان من دیروز گرفتم
تست کردم دیدم یا یه یوزر واسه وی پی.. صفحه باز نمی کنه
دادم به دوستام اونا هم تست کردن دیدن نمی شه
بعد توی تماسی که با ایشون داشتم گفت سرعت خوبه در حالی که من وی پی ... می گفتم دوستمون سرور رو
بعدم چون توی چند روز چند بار سرور خریدم و همین بلا سرم اومد دیگه واقعا عصبانی بودم
چند تا سرور خریدم همش یا 2 روزه قطع شد یا کلا بهم ندادن آخری هم 20 روزه قطع شد طرفم جوابم رو نمی داد
بهر حال من منظورم وی پی .. بود ایشون منظورشون سرور
به دوستان هم که می گفتم و مشورت کردم گفتن باید با یه یوزر با همچین سروری باید سرعتت خدا باشه
اما نبود(که با این سرور می شد حدود 200 تومن ضرر)
بهر حال الان مشکل حل شد و یه جورایی نه تقصیر من بود و نه تقصیر ایشون ( البته من به شدت عصبانی بودم و ایشون هم یکمی از کوره در رفت که چون من کوچیکترم خدا رو شکر توهینی نکردم)
من سرور نمی خوام اما خوب اینکه بخوام نون بری کنم یا کسی بخواد از حرف من بر علیه ایشون جبهه گیری کنه به شدت مخالفم
من رسما از ایشون معذرت می خوام
اگه هم کسی سوالی داشت نقل این قضیه من هستم و همونقدر که از اینکه کسی حقم رو بخوره بدم میاد از اینکه بخوام حق کسی رو بخورم بیشتر بدم میاد
منظور من از سرعت یه چیز دیگه بود نه سرعت سروری، ایشون سرورش مشکلی نداره
بازم معذرت
راستی اینم بخونید خدایش اینو نمی دونستم
افت سرعت شدید از دیروز( دقیقا همون وقتی که من سرور رو تحویل گرفتم)
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/index4.html
یا حق
خوب خدا را شکر مشکل را متوجه شدن به حرحال خودتون هم میدونید تا جای که من تونستم قصدم حل مشکل بودچه توی توی تاپیک چه از طریق اس ام اس ( تا حالا توی این چند سال به کسی اینقدر اس ام اس نفرستاده بودم- از سال 79 موبایل دارم ) چون اصلا دوست ندارم کسی از من نارضی باشه اون هم سر چیزیکه اصلا وجود نداشته من هی میگفتم بابا سررو مشکلی نداره و سرعت داخل خوبه ولی خوب شما ظاهرا از بس بقولتون سرتون کلاه گزاشته بودن بودن توی این چند روز و سوریسهاتون قطع شده بود عصبانی بودن و حرفگ وش نمیگرفتید و قبول نمی کردین راهای زیادی هم من براتون گزاشتم ولی ظاهار خیلی از دست بقه عصبانی بودی و دیگه همه را به یک چشم میدین در هر صورت قضیه ختم به خیر شد و این قضیه باعث شد یک دوست دیگر به دوستان من اضافه بشه :-* و یک پشتیبان دیگر پیدا کردم در هر صورت هر زمان که مشکلی بود خط من 24 ساعته توی نت هم معمولا هستم کافیه یه تک بزنی 3 سوت پیدام مکنی
از همه دوستانی هم که توی این چند صفحه اخر برای حل این مشکل و سو تفاهم ایجاد شده نظر دادن و سعی در حل مشکل داشتند سپاسگزارم
Mohammad_reza
August 27th, 2011, 17:58
آقا من یک چیزی تیکت کردم براتون فکر نکنم درست باشه اینجا بپرسم. شماره تیکت : # 299385
اگه امکانش هست شماره ی تماستون رو هم برا پ.خ. کنید
چون می خوام امروز سفارش بدم اگه همه چیز اوکی بشه ...
konte.shiraz
August 27th, 2011, 18:19
بخدا از بس از اینور اونور خریدم هی سرم کلاه رفت از کوره در رفتم
بازم معذرت می خوام
AhmadTux
August 27th, 2011, 20:05
منم به شدت ایشون رو تایید میکنم
واقعا کیفیت و ساپورتشون حرف نداره
فکر نکنم هیچکسی اندازه من ازیتشون کرده باشه
اما مثل همیشه خوب پشتیبانی کردن
:-*:-*:-*
Mohammad_reza
August 27th, 2011, 20:24
منم یک ساعت پیش سفارش دادم ... منتظرم هنوز ...
پای تلفن برخورد خیلی خوبی دارند ...
از نظر پشتیبانی و جواب دادن به تلفن! تأیید میشن ...
هنوز سرور به دستم نرسیده وقتی برسه حتما نتیجه رو اعلام می کنم ...
با سلام بدلیل استقبال دوستان سرور دیگری با همین مشخصات سخت افزاری اضافه گردید و اماده سرویس دهی میباشد کلیه سرویسها با پهنای باند نامحدود میباشد مشخصات سرور اصلی
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 500MB
IP = 1
BW = نامحدود
CPU = Xeon E5620
Port = 1 Gbps
HDD = 8 GB
IP = 1
این افر فقط به مدت محدود میباشد
1- موقعیت سرور در امریکا دیتا سنتر : singlehop
2- پورت سرور اصلی 1 گیگابیت اختصاصی میباشد
3- مجازی ساز سرورها : VMware ESX 4 میباشد.
4-پهنای باند سرویسهای فوق بصورت نامحدود بوده
5-منابع ارائه شده برای سرور های مجازی ، کاملا اختصاصی است
6-سرورها دارای قابلیت دسترسی کامل به کنترل پنل جهت reboot و power on/off و کنسول مدیریت میباشند
7- در صورت ناراضی بودن مشتری تا 1 هفته امکان برگشت وجه وجود دارد (با ذکر دلیل)
8- سیستم عاملهای Win/Lin/Mik بدلخواه و بصورت رایگان نصب خواهد شد
9-در صورت درخواست نصب مجدد سیستم عامل محدودیتی نداشته و به صورت رایگان میباشد
10- سرورهای فوق را میتوان برای اکانتینگ استفاده نمود.
11- هر آی پی اضافه ماهانه 2000 تومان
12-سرویسها به تورنت ، اسپم ، پورت اسکن حساس بوده و در صورت دریافت شکایت برخورد میشود
13- سرویس ها بصورت منیج نشده بوده و پشتیبانی شامل راه اندازی اولیه، رفع مشکلاتی که از طرف ما می باشد در صورتی که مشتریان گرامی درخواست پشتیبانی بالاتر را دارند با دریافت هزینه امکان پذیر می باشد.
دوستانی که مایل به تهیه سرور اورپا از دیتا سنتر (Equinix Switzerland Berne Private Layer Inc ) موقعیت سوییس هستند
کلیه شرایط افر امریکا که در بالا توضیح داده شده برای افر سوییس هم هست با این تفاوت که بجای رم 1 گیگ رم 512 میباشد و قیمت بصورت ثابت ماهاینه 15 تومن میباشد هر ماه
میکروتیک بصورت کانفیگ شده با قابلیت بسته بودن تورنت بصورت 100% و تضمینی به سرویسها اضافه شد
Mohammad_reza
August 27th, 2011, 23:25
دوستان من الان سفارشم رو تحویل گرفتم ، فقط یک سوال داشتم ، با 1 گیگ رم معمولا چند هرتز سی پی یو میدن ؟ (میکروتیک )
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
عالیه دوستان با sstp استفاده می کنم و سرعت خوبی داره
منم گفتم 100%
EM4D
August 28th, 2011, 00:18
جداً ؟ هرچی میگیرن نوش جونشون باشه .
پول حلال به این میگن !
MagicVps.Com
August 28th, 2011, 03:37
موجودی باقی مانده از این افر فقط 8 عدد
shap2001
August 28th, 2011, 09:31
با سلام و خسته نباشید، چند تا سئوال داشتم اگر مقدور بود پاسخ بدید ممنون میشم
1- لطفا آی پی تست برای Latency Check اینجا یا در پیغام خصوصی بفرمایید
2- نحوه خرید از شما رو متاسفانه من ندیدم جایی، تو سایتتون شماره حساب دارید اما اینکه اقدامات چطور باید باشه رو بی زحمت برای من بفرمایید.
3- استفاده من از میکروتیک برای EOIP هست لطفا بفرمایید با توجه با این محدودیت پورتهای 1721 و 1701 اخیر آیا برروی پروتکل GRE هم مشکلی هست یا نه
4- تورنت آیا یک لایه بالاتر از میکروتیک بسته شده یا توسط پروتکل لایه 7 خود میکروتیک؟
با تشکر و امتنان
MagicVps.Com
August 28th, 2011, 10:21
با سلام و خسته نباشید، چند تا سئوال داشتم اگر مقدور بود پاسخ بدید ممنون میشم
1- لطفا آی پی تست برای Latency Check اینجا یا در پیغام خصوصی بفرمایید
2- نحوه خرید از شما رو متاسفانه من ندیدم جایی، تو سایتتون شماره حساب دارید اما اینکه اقدامات چطور باید باشه رو بی زحمت برای من بفرمایید.
3- استفاده من از میکروتیک برای EOIP هست لطفا بفرمایید با توجه با این محدودیت پورتهای 1721 و 1701 اخیر آیا برروی پروتکل GRE هم مشکلی هست یا نه
4- تورنت آیا یک لایه بالاتر از میکروتیک بسته شده یا توسط پروتکل لایه 7 خود میکروتیک؟
با تشکر و امتنان
خواهش میکنم
1- ایپی را پیام خصوصی میکنم براتون
2-
MagicVPS - اعضا (http://www.magicvps.com/client) میتونید ثبت نام کنید و سرویس خودتون سفارش بدین بعداز پرداخت وجه مشصخات پرداختی و 4 رقم اخر کارت تیکت بزنید بعداز تایید پرداخت بین 12 تا 24 اعت بعد سرویستون تحیول داده میشود
3-والهل چون خودم شخصا توی کار اکانتینگ نیستم از وضعیت محدودیتها زیاد خبر ندارم ولی در کل این چند روز بوده هرچی بوده و بعدش کلا برطرف میشه هر سال همینطور بوده
4- تورنت هم از طریق یکسری رول و اسکریپ بسته شده
موفق باشید
MagicVps.Com
August 28th, 2011, 22:03
سرورهایی که دوستان سفارش دادن ارسال شد
موفق باشید
taylor
August 29th, 2011, 01:14
سلام.
من لینوکس 1گیگ رم و 1گیگ پورت و همین مشخصات دیگه که گفتید میخوام + میکروتیک. البته تنظیم ای بی اس و اتصال میکروتیک رو هم میخواستم. چیکار باید بکنم؟
خیلی هم عجله دارم.ممنون
moen7000
August 29th, 2011, 01:29
سلام
ایا سیستم sstp روی سرور هست یا براش هزینه دریافت میشه ؟(سرور سوییس)
و ایا برای کانفیگ هزینه دریافت میکنید ؟
Mohammad_reza
August 29th, 2011, 01:41
سلام
ببخشید که از طرف ایشون جواب میدم :
هزینه ی کانفیگ دریاف نمیشه توی پست اول نوشته شده
sstp هم به طور پیشفرض روی سرویس ها نیست ، اگر بخواهید دوستانی توی این انجمن هستند که براتون با دریافت هزینه انجام میدن ...
taylor
August 29th, 2011, 01:50
اقا کسی اینجا هست واسه ما ای بی اس نصب کنه؟ چون ایشون که وی پی اس میدن کانفیگ نمیکنن برای v p n
ممنون
MagicVps.Com
August 29th, 2011, 02:32
سلام
سلام.
من لینوکس 1گیگ رم و 1گیگ پورت و همین مشخصات دیگه که گفتید میخوام + میکروتیک. البته تنظیم ای بی اس و اتصال میکروتیک رو هم میخواستم. چیکار باید بکنم؟
خیلی هم عجله دارم.ممنون
ببخشید که از طرف ایشون جواب میدم :
هزینه ی کانفیگ دریاف نمیشه توی پست اول نوشته شده
sstp هم به طور پیشفرض روی سرویس ها نیست ، اگر بخواهید دوستانی توی این انجمن هستند که براتون با دریافت هزینه انجام میدن ...
اقا کسی اینجا هست واسه ما ای بی اس نصب کنه؟ چون ایشون که وی پی اس میدن کانفیگ نمیکنن برای v p n
ممنون
میکروتیک بصورت کانفیگ شده هست تورنت هم بصورت تضمینی و 100% بسته شده اس اس تی پی بر عهده خودتون هست
در حال حاضر هم سرور لینوکس میدم ولی نصب ای بی اس بر عهده خودتون هست
اینشاالله توی افر بعدی سعی میکنم میکروتیک و ای بی اس را باهم کانفیگ شده تحویل بدیم
MagicVps.Com
August 29th, 2011, 10:14
تعداد باقی مانده از افر فقط 5 عدد
Mohammad_reza
August 29th, 2011, 12:40
ممنون
براتون آی بی اس رو نصب و کانفیگ می کنم ، جهت اطلاعات بیشتر پ.خ. بدید
sina67
August 29th, 2011, 14:01
سلام
من یکی می خوام چیکار باید کنم ؟؟!!
godman757
August 29th, 2011, 17:12
سلام
لطفا شرایط رو برای من ارسال کنید
MagicVps.Com
August 29th, 2011, 18:27
سلام
من یکی می خوام چیکار باید کنم ؟؟!!
سلام
لطفا شرایط رو برای من ارسال کنید
با سلام
MagicVPS - اعضا (http://www.magicvps.com/client)
ریجستر کرده و سفارش بدین و بعداز پرداخت هم مشخصات پرداختی و 4 رقم اخر کارت تیکت بزنید سرویس هم بین 12 تا 24 ساعت بعد تحویل داده میشود با توجه به شرایط البته ممکنه 3 ساعت بعداز پرداخت هم سروریس خودتون تحیویل بگیرید ولی در کل بین 12 تا 24 ساعت طول میکشه
موفق باشید
hosseintha
August 30th, 2011, 00:06
سلام
رم 512 که ماله سرور سوئیس هست اونم اختصاصیه؟ و اینکه unmanage هست ؟ و اگه بخوام یه جیزی روش نصب کنیم یه کمکی میکنید؟
MagicVps.Com
August 30th, 2011, 00:09
هم امریکا هم سوییس اختصاصی هست رمشون
روی ویندوز خواستید نت تک نصب میکنم براتون با کانفیگ میکروتیک هم همنیطور