توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور از امریکا
alavi71
June 30th, 2011, 19:04
با سلام
یه سرور میخوام از امریکا
رم 16به بالا
هارد 2ترا
پهنا 10 ترا
سی پی یو قوی
پرت 100(قیمت پرت1هم بگید)
30ای پی
ترجیحا غیر از ایکس ال
از ای کس ال اگر افری ویژه ای دارید بدید در غیر این صورت از ایکس ال نمیخوام
تا300.000تومن
TukaNet
June 30th, 2011, 19:18
سلام ، آفر زیر از دیتاسنتر سینگل هاپ هست :
Location of Server : United State - Chicago http://whois.domaintools.com/images/flags/us.gif
Motherboard : Supermicro X8DTL-i ( more (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-i.cfm) )
Processor : Single Intel® Xeon® E5620 Westmere-EP ( more (http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47925) )
Memory (GB) : 16 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 2 X 1 TB SATA 7200 RPM Hard Drive
Networking : 100 Mbps Full-Duplex Uplink
Bandwidth (GB) : 10 TB Outbound Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Addresses
Price : $339.00 per Month
Location of Server : United State - Chicago http://whois.domaintools.com/images/flags/us.gif
Motherboard : Supermicro X8DTL-i ( more (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-i.cfm) )
Processor : Dual Intel® Xeon® E5520 Westmere-EP ( more (http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40200) )
Memory (GB) : 16 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 2 X 1 TB SATA 7200 RPM Hard Drive
Networking : 100 Mbps Full-Duplex Uplink
Bandwidth (GB) : 10 TB Outbound Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Addresses
Price : $339.00 per Month
█ از ارسال پیام خصوصی در مورد سرورها و سفارشات خودداری نمایید.
█ برای اطلاعات بیشتر و سفارش سرورها از طریق ایمیل (sales@tukaserver.com) یا دپارتمان فروش (http://www.tukaserver.com/client/submitticket.php?step=2&deptid=2) تماس حاصل فرمایید.
alavi71
June 30th, 2011, 19:34
ببخشید دوستان یادم رفت بگم که قیمت سرور بین تا 300تومن باشد
TukaNet
June 30th, 2011, 19:46
با 300 تومان از دیتاسنترها خوب آمریکا نمی تونید آفر مناسبی پیدا کنید
ولی مایل بودید می تونید از آفر های ویژه اروپا (http://www.webhostingtalk.ir/f11/27244/) استفاده کنید
alborzhost
June 30th, 2011, 19:47
سلام
سرور زیر رو از singlehop میتونیم در اختیارتون بگذاریم
Nehalem 5520 Intel Xeon Quad Core 2.26GHz 8MB cache
• 16 GB of RAM
• 2x1 TB Drive (SATA)
• 10 TB Bandwidth on a 1Gbps port
• CentOS 5.x 64 bit
در ضمن دارای 29 آی پی و پورت یک گیگابیت در ثانیه
هزینه : 465 هزار تومان
June 30th, 2011, 21:03
Dual Xeon E5420 (20GHz total on 8 cores) 1333 MHz FSB 12MB L2 cache'
16GB DDR2 RAM
2 1000GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1 (Included)
5000GB Transfer
100Mbps connection
29 IP Addresses
قیمت : 255$ به قیمت دلار mesghal.com
mamali5
June 30th, 2011, 21:47
باسلام
از دیتاسنتر Phoenix Nap آمریکا آفر عالی زیر رو میتونیم بدیم خدمتتون
کیفیت سرور ها و پورت فوق عالی هست و با آپ تایم 100%
مشتری های زیادی از روی سرور های ما در این دیتاسنتر سرور مجازی دارن و کاملا راضی هستند
این آفر ویژه هست و امروز چند تا از همین سرور ها برای خودمون خرید کردیم
iNicz.Com
June 30th, 2011, 22:51
در خدمتیم
پردازنده: Intel Xeon 3440
رم: 16 گیگابایت DDR3
هارد: 2 ترابایت
پهنای باند: 10 ترابایت
پورت: 1 گیگ
آی پی: 34
آپ تایم: 100%
دیتاسنتر Phoenix Nap
270.000 هزار تومان
the_nic
June 30th, 2011, 23:06
Xeon X3470 (11.72GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cache
16GB DDR3 ECC Registered RAM
5000GB Transfer
100Mbps connection
5 IP Addresses
ماهیانه 230 هزار تومان از دیتاسنتر xlhost
xlhost پورت 1 گیگابیت ارائه نمیده
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
Dual Xeon E5504 (16GHz total on 8 cores) 4.8 GT/s QPI 4MB L2 cache
10000GB Transfer
100Mbps connection
5 IP Addresses
این هم هست 299 هزار تومان
TukaNet
June 30th, 2011, 23:14
باسلام
از دیتاسنتر Phoenix Nap آمریکا آفر عالی زیر رو میتونیم بدیم خدمتتون
کیفیت سرور ها و پورت فوق عالی هست و با آپ تایم 100%
مشتری های زیادی از روی سرور های ما در این دیتاسنتر سرور مجازی دارن و کاملا راضی هستند
این آفر ویژه هست و امروز چند تا از همین سرور ها برای خودمون خرید کردیم
در خدمتیم
پردازنده: Intel Xeon 3440
رم: 16 گیگابایت DDR3
هارد: 2 ترابایت
پهنای باند: 10 ترابایت
پورت: 1 گیگ
آی پی: 34
آپ تایم: 100%
دیتاسنتر Phoenix Nap
270.000 هزار تومان
رقابت تا چه حد نزدیک شده ! :دی
ملت پست هم رو هم کپی می کنن ، فقط 10 تومن کمتر قیمت میدن ...
دوستان تا جایی که یادم میاد فونیکس نپ همین چند روز پیش بود کلی سایت ایرانی رو ریخت بیرون
قبل آفر دادن مواردی رو در نظر بگیرید بدک نیست !
Xeon X3470 (11.72GHz total on 4 cores) 2.5 GT/s QPI 8MB L2 cache
5000GB Transfer
100Mbps connection
5 IP Addresses
ماهیانه 230 هزار تومان از دیتاسنتر xlhost
xlhost پورت 1 گیگابیت ارائه نمیده
Dual Xeon E5504 (16GHz total on 8 cores) 4.8 GT/s QPI 4MB L2 cache
10000GB Transfer
100Mbps connection
5 IP Addresses
این هم هست 299 هزار تومان
خوبه گفته از ایکس ال نمی خواد و گرنه ....
HugeServer
June 30th, 2011, 23:30
با سلام،
می توانم سرور زیر رو در اختیار شما بذارم. این سرور تا ۱ روز دیگر به قیمت ۱۹۹$ میباشد، و بعد از ۱ جولی دوباره هزینه به ۲۴۹$ باز خواهد گشت.
Processor : Intel® Xeon® Processor E3-1230 (8M Cache, 3.20 GHz) More Info
Memory : 16GB of DDR3 1333 ECC
Hard Drive : WD 1TB RE4
IP Addresses : 5IPs
Port : Dedicated 100Mbps Uplink port
Bandwidth : 10.000GB Premium BW
Add an extra 1TB HDD : 40$/m
Add 1Gbit uplink : 49$/m
add an extra /27 IP ( 29usable IPs ) : 29$/m
برای مقایسه پردازندها و این پردازنده : Click Here (http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=40200,40711,42932,42928,52271,)
iNicz.Com
July 1st, 2011, 00:09
دوستان تا جایی که یادم میاد فونیکس نپ همین چند روز پیش بود کلی سایت ایرانی رو ریخت بیرون
خوبه گفته از ایکس ال نمی خواد و گرنه ....
من همین سرور رو 2 روز پیش 250ت دادم ولی فعلا با ون قیمت نمیتونم بدم.
شما که در مورد دیتا سنتر میگی ، چرا به خودت نمیگی نتدایرکت که این همه سابقه بدی داره همچنان اون جا هستی !!
شاید از سال پیش سرور هایی داره که ارزون گرفتی و نمیتونی بگزری !!!
باید دیتا سنتر بین من که سرور فروش هستم با یک یوزر معمولی تفاوت بزاره خوب عزیزم.خوب هر بجه ایرانی بره از امریکا سرور بگیره اونم به اسم ایران عاقبت این میشه خوب. البته اینم بگه ما مثل بعضی ها بیکار نیستم نوشته هامون رو رنگارنگ کنیم تا طرف خوشش بیاد. سعی داریم خدمات بهتری بدیم.
the_nic
July 1st, 2011, 00:21
البته اینم بگه ما مثل بعضی ها بیکار نیستم نوشته هامون رو رنگارنگ کنیم تا طرف خوشش بیاد.
خیلی ببخشید این حرف میزنم
ولی حد اقل همین کاربری که نوشته هاش را رنگارنگ میکنه حد اقل داخل انجمن به چند نفر کمک کرده و راهنمایی کرده نه مثل بعضی از کاربر ها که بیشتر از 1 سال هست در انجمن عضو هستند ولی 300 ارسال دارند و همیشه فقط در تاپیک های درخواست دیده میشوند
iNicz.Com
July 1st, 2011, 00:26
ولی حد اقل همین کاربری که نوشته هاش را رنگارنگ میکنه حد اقل داخل انجمن به چند نفر کمک کرده و راهنمایی کرده نه مثل بعضی از کاربر ها که بیشتر از 1 سال هست در انجمن عضو هستند ولی 300 ارسال دارند و همیشه فقط در تاپیک های درخواست دیده میشوند
چطور به خودت این اجازه رو دادی که وقتی تاریخ عضویت May 2011 هستش و تازه اومدی اینجا بخوایی در مورد کسی نظر بدی . خوداییش خیلی خودخواهی !! شاید بعضی تاپیک هایی که بعضی ها کلاه برداری میکنند و زود بسته میشه باز میموند تا بیخودی از خودت نظر ندی !!
بعدشم فکر کنم خودشون زبون دارن که جواب بدن، نه ؟
mamali5
July 1st, 2011, 00:31
از کی تا حالا سینگل هاپ با ایران مشکلی نداره و شما با خیال راحت ازش سرور میگیری و میفروشی؟ 8-|
لطفا سعی کنید از نوشته های تخریبی کمتر استفاده کنید!
shamimi
July 1st, 2011, 00:36
از آمریکا فکر نکم با این قیمت بتونی چیزی پیدا کنید
mamali5
July 1st, 2011, 00:40
ما هم نوشته رنگارنگ کنیم یعنی به دیگران کمک زیادی کردیم؟
توی انجمن قانونی نوشته شده که هرکی میخواد آفر بده حتما باید آموزش هم بده و به دیگران که مشکل دارن کمک کنه؟
شما خودت مثلا اگه تعداد مشتری هات زیاد باشه و وقت نداشته باشی میای به جای اینکه مشتری هاتو ساپورت کنی میای تو انجمن مشکلات دیگران رو حل میکنی؟
خیلی ها هدفشون از کمک کردن جلب مشتری هست
مشتری اگه قبل خرید کمک بخواد همه کمک میکنن تا بلکه طرف مشتریش بشه
اما کسی که مشکل داره و سرورش رو از جای دیگه تهیه کرده یا به تاپیکش جواب داده نمیشه یا اگه داده بشه خیلی طول میکشه!
TukaNet
July 1st, 2011, 00:52
قبل از هر چیزی از استارتر عزیز معذرت خواهی می کنم ، نیاز بود بفرمایید مدیران پست های بنده رو پاک کنند
من همین سرور رو 2 روز پیش 250ت دادم ولی فعلا با ون قیمت نمیتونم بدم.
شما که در مورد دیتا سنتر میگی ، چرا به خودت نمیگی نتدایرکت که این همه سابقه بدی داره همچنان اون جا هستی !!
شاید از سال پیش سرور هایی داره که ارزون گرفتی و نمیتونی بگزری !!!
باید دیتا سنتر بین من که سرور فروش هستم با یک یوزر معمولی تفاوت بزاره خوب عزیزم.خوب هر بجه ایرانی بره از امریکا سرور بگیره اونم به اسم ایران عاقبت این میشه خوب. البته اینم بگه ما مثل بعضی ها بیکار نیستم نوشته هامون رو رنگارنگ کنیم تا طرف خوشش بیاد. سعی داریم خدمات بهتری بدیم.
اتفاقا الان ارزونتر هم میده ، یک فروشنده با تدبیر و با هوش باید نیاز های مشتری رو در هر سطحی برآورده کنه
ما هم از نت دایرکت برای این موارد استفاده می کنیم و در ضمن الان هم که کلا رفته رو شبکه لیزوب البته فکر کنم
شما خواب بودی و اطلاعاتت کمی آپ تو دیت نیست !
در مورد رنگ نوشته و ... هم باید بنده به شیک و مرتب بودن خیلی اهمیت میدم ، برای همین هم اینطور پست میزنم
شما هم اگر همت و سلیقه دارید میتونید یک کاری کنید پست هاتون کمی زیبا باشند و جلب توجه کنند
نکته جالب این مورد اینه که خیلی از کاربران هم از روی پست های بنده الگو برداری می کنند
که این مورد بنده رو واقعا خوشحال می کنه که تونستم پستی بزنم یا کاری کنم که سایر افراد هم مایل به الگو برداری هستند
و البته همین موراد مثل اینکه باعث شده به بعضی ها خیلی بر بخوره و در سدد این باشند تا هر طوری شده تعنه و کنایه بزنند
گود نایت پسری ام !
ما هم نوشته رنگارنگ کنیم یعنی به دیگران کمک زیادی کردیم؟
توی انجمن قانونی نوشته شده که هرکی میخواد آفر بده حتما باید آموزش هم بده و به دیگران که مشکل دارن کمک کنه؟
شما خودت مثلا اگه تعداد مشتری هات زیاد باشه و وقت نداشته باشی میای به جای اینکه مشتری هاتو ساپورت کنی میای تو انجمن مشکلات دیگران رو حل میکنی؟
خیلی ها هدفشون از کمک کردن جلب مشتری هست
مشتری اگه قبل خرید کمک بخواد همه کمک میکنن تا بلکه طرف مشتریش بشه
اما کسی که مشکل داره و سرورش رو از جای دیگه تهیه کرده یا به تاپیکش جواب داده نمیشه یا اگه داده بشه خیلی طول میکشه!
1 - مثل اینکه این رنگ بد جوری چشم بعضیا رو آزار داده !
2 - قانون نیست ، معرفت و بزرگی این حکم رو می کنه که البته بعضی ها این موارد رو ندارند و به کمک دیگران هم با چشم بد نگاه می کنند !
3 - شما اگر تیمی کار کمی مشکل تایم نخواهد داشت
بقیه موارد هم در مورد دوم خلاصه میشه ...
alavi71
July 1st, 2011, 11:02
فکر میکنم داشتید افر میدادید
اگه دوستان میخوان باهم ...... داشته باشن برن یه تاپیک بزن
از ایکس ال هاست هم افر دارید بدید
amirizadi
July 1st, 2011, 11:06
Dual Xeon E5520 (18.08GHz total on 8 cores) 5.6 GT/s QPI 8MB L2 cache
12GB DDR3 ECC Registered RAM
2 250GB 7.2K RPM SATA 3 Gb/s Hard Drives Raid-1 (Included)
10.000GB Transfer
100Mbps connection
13 IP Addresses
ماهانه 290.000
iNicz.Com
July 1st, 2011, 12:13
قبل از هر چیزی از استارتر عزیز معذرت خواهی می کنم ، نیاز بود بفرمایید مدیران پست های بنده رو پاک کنند
اتفاقا الان ارزونتر هم میده ، یک فروشنده با تدبیر و با هوش باید نیاز های مشتری رو در هر سطحی برآورده کنه
ما هم از نت دایرکت برای این موارد استفاده می کنیم و در ضمن الان هم که کلا رفته رو شبکه لیزوب البته فکر کنم
شما خواب بودی و اطلاعاتت کمی آپ تو دیت نیست !
در مورد رنگ نوشته و ... هم باید بنده به شیک و مرتب بودن خیلی اهمیت میدم ، برای همین هم اینطور پست میزنم
شما هم اگر همت و سلیقه دارید میتونید یک کاری کنید پست هاتون کمی زیبا باشند و جلب توجه کنند
نکته جالب این مورد اینه که خیلی از کاربران هم از روی پست های بنده الگو برداری می کنند
که این مورد بنده رو واقعا خوشحال می کنه که تونستم پستی بزنم یا کاری کنم که سایر افراد هم مایل به الگو برداری هستند
و البته همین موراد مثل اینکه باعث شده به بعضی ها خیلی بر بخوره و در سدد این باشند تا هر طوری شده تعنه و کنایه بزنند
گود نایت پسری ام !
1 - مثل اینکه این رنگ بد جوری چشم بعضیا رو آزار داده !
2 - قانون نیست ، معرفت و بزرگی این حکم رو می کنه که البته بعضی ها این موارد رو ندارند و به کمک دیگران هم با چشم بد نگاه می کنند !
3 - شما اگر تیمی کار کمی مشکل تایم نخواهد داشت
بقیه موارد هم در مورد دوم خلاصه میشه ...
عزیزم همه میدنن که من تا 3 ماه پیش رسیلیر این دیتا سنتر اشغالی بودم !! نمی خواد به من از up2date حرف بزنی. بیخودی اسم لیزب رو بهش نچسبون. انگاری داری میگی لیزب اومده ایران پارس انلاین رو گرفته ! یعنی دیگه پارس انلاین کیفیتش میشه مثل لیزوب تو هلند ؟ اونی که تو هلند هستش پروایدر های اینترنتیس و دیتا سنتر تو ewoswich و esay net هستش. بیخودی هی تبلیغات نکن.من هتزنر کار میکنم با اینکه حتی 1 ثانیه هم قطعی نداشته ولی چون باهاش کار نمیکنی . میگی بده و نتدایرکت Xeon داره و اینا. Xeon فقط وقتی بالاتره که سرور شما رم بالای 24 گیگ داشته باشه در غیر اینصورت با i7 ها هیچ تفاوت خواصی ندارن.
Sindad
July 1st, 2011, 13:07
افر از singlehop
http://www.webhostingtalk.ir/f11/27202/
اگر تا 48 ساعت آینده سفارش دهید ماه اول تخفیف ویژه به شما خواهیم داد.
از xlhost
Dell 2950
2x5420
16Gig Ram
Port: 100Mbps
2x1T hard
/27 ip address (29 usable)
کانفیگ اولیه به صورت کاملا رایگان
289T/Month