ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی

gasem_h
June 30th, 2011, 10:30
سلام دوستان
من یه سرور مجازی با حداقل یک گیگ رم و 20 گیگ حجم دیسک و پهنای باند نامحدود که بتونه چهار سایت پربازدید روش راه انداخت
قیمت هم حداکثر 10 تومن
سرور هم واز باشه از لحاظ کپی رایت نه دانلود چون هیچ یک از سایت های من دانلود نیستند

reza115
June 30th, 2011, 10:32
آقا گاسم !

فکر نمی کنی زیادی داری خرج می کنی ؟

Warez-Host.IR
June 30th, 2011, 10:35
من یه سرور مجازی با حداقل یک گیگ رم و 20 گیگ حجم دیسک و پهنای باند نامحدود که بتونه چهار سایت پربازدید روش راه انداخت
قیمت هم حداکثر 10 تومن
سرور هم واز باشه از لحاظ کپی رایت نه دانلود چون هیچ یک از سایت های من دانلود نیستند
سلام
فکر نکنم چنین چیزی گیرتون بیاد با این قیمت
از تصمیم به هزینه بیشتر داشتید در خدمتتون هستیم :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/27401/

gasem_h
June 30th, 2011, 10:45
داداش faranetwork ازاین هم ارزون میده

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

فقط پشتیبانیش ضعیفه

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

آقا گاسم !

فکر نمی کنی زیادی داری خرج می کنی ؟
اقا رضی نه من که نمی خوام اپلود سنتر راه بندازم فقط سه سایت میندازم روش همین اگه بری قیمت های فرا نت ورک رو ببینی شوکه میشی عزیز با یکم هم چونه قیمتو کمش هم کنی

ToooPDL
June 30th, 2011, 10:50

---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------

فقط پشتیبانیش ضعیفه

---------- Post added at 10:45 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------

اقا رضی نه من که نمی خوام اپلود سنتر راه بندازم فقط سه سایت میندازم روش همین اگه بری قیمت های فرا نت ورک رو ببینی شوکه میشی عزیز با یکم هم چونه قیمتو کمش هم کنی
فرانتورک از 10 هم پایینتر میده سرور با رم 1 رو ؟؟؟ ما که همچین چیزی ندیدیم؛ اگه شما دیدی لینک بده من 3تا میخوام ;)

liandata
June 30th, 2011, 11:14
آقا شما چه توقعاتی داری از ما و همکاران :دی
1 گیگ رم برای خود ما گرونتر از 10 هزار تومان در میاد
موفق باشید .

HyperServer
June 30th, 2011, 11:18
دوستان داراحت نشید از درخواست ایشون...
فصل تابستون هم فروشنده های فصلی میان و هم خریداران فصلی ...
وقتی خرید ...یه شب خوابید ...صبح پاشد...دید هیچی نیست ...اون موقع می فهمه تازه چی خریده ! :103:

taghikhani
June 30th, 2011, 11:58
تقصیر خودمونه
از بس قیمتهای پایین دادیم که حال همدیگه رو بگیریم همین میشه.
قیمت یک گیگ رم برای خود من سه برابر این درمیاد.
باید منتظر باشیم کسی بیاد سرور اختصاصی بخواد با 64 گیگ رم ماهی سه هزار تومن.

Milad-H
June 30th, 2011, 12:02
به جان خودم سرکاریه
بازم رحم کردن سیپنل + کانفینگ + دامنه رایگان نخواستن

atilnic
June 30th, 2011, 15:28
رم 1 گیگ جناب گرونه
پستیبانی 24 ساعته تقریبا
در خدمتیم
آتیل نیک | سرور مجازی کانادا |سرور مجازی آمریکا | سرور مجازی سوئیس | سرور مجازی آلمان | هاست میزبانی | هاست نامحدود | ثبت دامنه | نمایندگی | مست (http://www.atilnic.com)

NiceIran.net
June 30th, 2011, 15:47
سلام
واسه کپی رایت چی میخواید داخلش قرار بدید ؟
این افر رو میتونم بدم از امریکا
1 گیگ رم.
25 گیگ هارد
500 گیگ پهنای باند
ماهی 22 تومن
موفق باشید

faranetwork
June 30th, 2011, 18:04

فقط پشتیبانیش ضعیفه

شما چرا حرف الکی میزنین ؟؟؟
فرا نتورک - سبد خرید (http://www.faranetwork.ir/cart.php?gid=9)
داریم میدیم ماهیانه 31 تومان ....ما اصلا وی پی اس زیر 12 هزار تومان نداریم و نمیدیم
و اینکه اصلا شما از ما هم سرور مجازی ندارین که بخوایم پشتیبانی کنیم شما یک هاست دارین که چون موارد امنیتی رعایت نمیکنید آی پی تون لاک میشه ما هی باز میکنیم تیکت هاشم موجود هست
مدیران هم لطف کنن پیگیری کنن ما که نمیدیم 10 تومن ایشون شایعه سازی میکنه

hamnafas
June 30th, 2011, 18:50
با قیمت مناسب و کیفیت خوب خواستی در خدمتیم
لینک در امضا موجوده