توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور مناسب ما
erfan-boy
June 29th, 2011, 21:34
با سلام
5-6 تا سایت بزرگ داریم که میخوایم تبلیغات تلوزیونی کنیم و ممکنه بازدید در روز به 10هزار نفر برسه
تصمیم به یک سرور اختصاصی داریم
میخوایم سرعتش خوب باشه
لطفا راهنمایی کنید
در هزینه مشکلی نیست
سازمانیه!!
HugeServer
June 29th, 2011, 21:52
همکاران عزیز دقت داشته باشند که اینجا محل آموزش است و نه فروش سرور که شما میخواهید به ایشون افر بدهید.
در ضمن در صورتی که میخواهید راهنامی انجام دهید در همین تاپیک انجام بدید که اگر اشخاص دیگر نیز به سرور مشابه نیاز داشتند بتونن تصمیم گیری کنند.
erfan-boy
June 29th, 2011, 22:01
دوستان عزیزم
بابت پست ها ممنونم
اما بنده هنوز راهنمایی میخوام
برای چنین کاری به نظر شما چندتا سرور مجازی تهیه بشه بهتره یا یه سرور اختصاصی؟
اگه یه نفر از دوستان یه توضیح اجمالی در مورد اینکه ما کالا باید چیکار کنیم برای داشتن چند سایت معدود روی یک سرور اختصاصی؟
HugeServer
June 29th, 2011, 22:01
لطفآ به موارد زیر دقت کنید.
۱- شما در حال حاضر از چه سرور ی استفاده میکنید؟
۲- آیا بر روی وب سایت هاتون SQL هم استفاده میشه؟
دقت کنید که اگر تنها وب سایت های معمولی هستند، شما میتونید روی یک سرور معمولی با configure کردن آپاچی سرور نیاز خود را بر طرف کنید. والی اگر از SQL نیز استفاده میکنید، پیشنهاد میکنم که SQL سرور خودتون رو روی هارد های پرسرعت SSD سوار کنید، تا حده اکثر سرعت را از سرور داشته باشد.
موفق باشید.
erfan-boy
June 29th, 2011, 22:11
سیستم عامل ها باید ویندوز باشه چون از ای اس پی استفاده شده
الان سایت ها بازدید چندانی ندارن
قرار تبلیغات تلوزیونی و ... بشه
استفاده از سرور های داخل ایران رو توصیه میکنید؟
در غیر این صورت به نظر شما کدام کشور بهتره؟
trustnet
June 29th, 2011, 22:14
سلام
اگر چند تا سرور مجازی استفاده بکنید هزینش براتون مثل یک سرور اختصاصی خواهد شد !
سرور اختصاصی با منابع اختصاصی که به شما میده راهکار مطمئن و مناسبی هستش
شما بر فرض سرور مجازی خرید کردید, معمولا بر روی سرور ها تا جایی که امکانش هست سرور مجازی ایجاد میکنند که کیفیت رو چه از نظر نرخ تبادل اطلاعات چه از نظر پورت بسیار
کاهش میده و نتیجه خوبی رو نمیتونید بگیرید.
به شما سرور اختصاصی پیشنهاد میدم !
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
سرورهای داخل ایران از نظر امنیت اطلاعات و سرعت بارگذاری سایت شما رو در رده ایی بسیار عالی قرار خواهد داد ولی از نظر هزینه شاید به صرفه نباشد
CmanDesign
June 29th, 2011, 23:11
پیشنهاد میکنم از Server4you خرید کنید، هم Hardware ــه خوبی میدن هم پورتشون مناسبه ، قیمت هاشون هم درخور کار شماست و البته بندویت هم آنلیمیت هست ..
TukaNet
June 29th, 2011, 23:25
اولا دقت نمایید که چیزی که حتی از مشخصات سرور هم برای سایت های پر بازدید مهمتر هست انجام صحیح کانفیگ هست
شما سعی کنید چند شرکت رو که اعتبار لازم رو دارند رو در نظر بگیرید و با این شرکت ها تماس بگیرید و کامل موارد مورد نیاز رو توضیح بدید
اگر واقعا قصد دارید این مقدار هزینه کنید ، پروژه رو کامل باید نیاز سنجی کنید که بعدا در میان راه مشکلی برای ادامه کار پیش نیاد
سرور داخل ایران شاید هزینه اولیه بالایی داشته باشه ولی مطمئنا در مراحل بعدی جای این هزینه پر خواهد شد
باز هم اگر مایل بودید میتونید با بنده تماس بگیرید تا راهنمایی بیشتر و دقیقتری ارائه کنم
پیشنهاد میکنم از Server4you خرید کنید، هم Hardware ــه خوبی میدن هم پورتشون مناسبه ، قیمت هاشون هم درخور کار شماست و البته بندویت هم آنلیمیت هست ..
شرکت پلاس سرور ( server4you - serverloft ) به دلیل ثبت شدن در کشور آمریکا ملزم به رعایت قوانین این کشور هست
و در نتیجه به هیچ وجه برای کاربران ایرانی توصیه نمیشه ، برای این مورد هم که جای خود دارد !
erfan-boy
June 30th, 2011, 21:49
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی کردن
من شنیدم پورت و پهنای باند سرور های داخل ایران پایینه
ایا این سرور ها جواب گوی نیاز ما هست؟ (5-6 سایت پر بازدید)
و تهیه سرور از ایران باعث بالا رفتن سرعت لود سایت میشه؟
یعنی اینکه بازدید کننده ای که از داخل ایران بازدید میکنه براش بهتره که سرور داخل ایران باشه؟
اگر این مسایل اوکی باشه احتمالا از ایران تهیه کنیم
iNicz.Com
June 30th, 2011, 22:20
در پاسخ به شما پیشنهاد بنده به شما هتزنر المان و سوئیس هستش که هم پینگ پینی داره ، هم قیمت مناسبه و هم اپتایم بالایی دارن.
در مورد سرور هم رم حداقل باید 12 باشه و cpu هم بالا باشه ، با یک کافیگ خوب و لایت اسپید میتونه به راحتی جواب گوی شما باشه.
در پاسخ به شما اولا این دیتا سنتر به گفته دوست عزیزمون امریکا هستش و هر لحطه ممکنه به ایرانی بودن شما پی ببره و سرور بسته بشه . پورت اختصاصی نمیده. recuse , kvm در صورت نیاز نمیده در نتیجه با خرابی لینوکس یا هر چیز مشابه . تمامی اطلاعات شما از بین خواهد رفت .
هیچ ارزانی به دلیل نیست :114:
TukaNet
July 1st, 2011, 00:07
با تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی کردن
من شنیدم پورت و پهنای باند سرور های داخل ایران پایینه
ایا این سرور ها جواب گوی نیاز ما هست؟ (5-6 سایت پر بازدید)
و تهیه سرور از ایران باعث بالا رفتن سرعت لود سایت میشه؟
یعنی اینکه بازدید کننده ای که از داخل ایران بازدید میکنه براش بهتره که سرور داخل ایران باشه؟
اگر این مسایل اوکی باشه احتمالا از ایران تهیه کنیم
مورد اول و دوم : بستگی داره به مصرف شما تا نفرمایید که سایت ها برای چه مواردی هستند در این مورد نمیشه چیزی گفت
مورد سوم : بله سرعت لود سایت خیلی بالا خواهد بود
مورد چهارم : بله ، سرعت بالا مساویست با راحتی کاربر
در پاسخ به شما اولا این دیتا سنتر به گفته دوست عزیزمون امریکا هستش و هر لحطه ممکنه به ایرانی بودن شما پی ببره و سرور بسته بشه .
پورت اختصاصی نمیده. recuse , kvm در صورت نیاز نمیده در نتیجه با خرابی لینوکس یا هر چیز مشابه . تمامی اطلاعات شما از بین خواهد رفت .
هیچ ارزانی به دلیل نیست :114:
دیتاسنتر آمریکایی نیست ، به دلیل ثبت شدن شرکتشون در آمریکا نمی تونن از قوانین تجارت آمریکا سر پیچی کنند
noucamp
July 1st, 2011, 04:48
چه ربطي داره ليزوب هم امريکايي و يا الماني نيست ولي از اين کشورها سرور ميده
از بحث دور نشيم
بهترين ديتا سنتر براي شما به نظر من هتزنر المان هست اپتايم بالايي داره قيمت خوب و ديتا سنتر منظمي هم هست
تازه هوا را هم الوده نميکنه وبرق سرورهاشو از انرژي باد و خورشيد تامين ميکنه :دي
در درجه دوم xlhost
ودرجه سوم iweb
Sindad
July 1st, 2011, 13:29
اولا باید دید چه نوع وبسایت هایی با چه نوع کاربرانی است.
در مرحله بعد تهیه سرور با توجه به نیاز و بازدید است.
و در مرحله بعد کانفیگ درست سرور برای پایین بودن لود می باشد.
سرور داخل ایران اگر بازدید شما از ایران است خیلی بهتر از سرور خارجی است چون پینگ پایینی دارد.
در صورتی که اپتایم خیلی برای شما مهم است و می توانید هزینه کنید پیشنهاد می کنم از cluster استفاده کنید و 2 سرور تهیه کرده و cluster نمایید.
iNicz.Com
July 1st, 2011, 13:33
اولا باید دید چه نوع وبسایت هایی با چه نوع کاربرانی است.
در مرحله بعد تهیه سرور با توجه به نیاز و بازدید است.
و در مرحله بعد کانفیگ درست سرور برای پایین بودن لود می باشد.
سرور داخل ایران اگر بازدید شما از ایران است خیلی بهتر از سرور خارجی است چون پینگ پایینی دارد.
در صورتی که اپتایم خیلی برای شما مهم است و می توانید هزینه کنید پیشنهاد می کنم از cluster استفاده کنید و 2 سرور تهیه کرده و cluster نمایید.
سرور ایران واسه سایتهایی که بازدید بالا دارن و پهنای باند بالا دارن به صرفه و جواب گو نیست. همون واسه اداره و شرکت ها خوبه.
shamimi
July 1st, 2011, 13:41
از کارو در خدمت هستیم با آپتایم فوق العاده تست کنید
ایــــــــــران هـــــاستینگ | سرور اختصاصي | سرور مجازي | ميزباني وب | ثبت دامنه - صفحه نخست (http://Www.irhost.org)
delta
July 1st, 2011, 14:01
سرعت بالا یعنی پول بیشتر!! پول بیشتر یعنی سرورهای لیزوب هلند! سرعت و قدرت کم بیار نیستند..سایتهای بزرگ دانلود حتی خود ما هم روشیم!
erfan-boy
July 1st, 2011, 21:36
هزینه مهم نیست دوستان
تا 500-600 تومن هم میتونیم پرداخت کنیم
TukaNet
July 1st, 2011, 21:50
هزینه مهم نیست دوستان
تا 500-600 تومن هم میتونیم پرداخت کنیم
عزیز شما داخل بخش آمورزشی تاپیک زدید
دوستان هم تا جایی که می شد راهنمایی کردند
برای آفر گرفتن بهتر هست داخل بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید
navibd
July 1st, 2011, 21:57
لیزوب انتخاب شما خواهد بود. دیتا سنتر هلند.
ماهیانه 500-600 یا سالیانه؟
lahijsoft
July 1st, 2011, 22:08
با سلام
پیشنهاد فنی و مناسب بنده به شما
1 - حتما وب سرور لایت اسپید با کانفیگ مناسب نصب بشه
2 - از فایروال سخت افزاری قطعا از شرکت سیسکو استفاده بشه
3 - نظر من دیتاسنتر افرانت یا پارس انلاین هست به شرطی که درخواست کنید کل پهنای باند ورودی شما رو از روی شبکه اینترانت ملی و فیبرنوری داخلی رد بدن و ورودی خارجی رو از طریق پهنای باند ماهواره ای (افرانت داره) عبور بدن
4 - خود سرور رو بهتره خودتون تهیه کنید به به دیتاسنتر ببرید.قطعات رو می تونید از بازار تهران سفارش بدید
5 - اما مورد مناسب بعدی دیتاسنتر iweb هست گر ریسک پذیرید البته زیاد حساس هم نیست caronet
6 - قطعا پورت خارجی شما باید 1 گیگ باشه
7 - دیتاسنتر ایرانی می تونه پورت 1 گیگ اینترانت و 1 گیگ خارجی رو بده
8 - درسته خرج داخلی بالاست ولی قطعا در برابر دی داس مطئمن هستید چون روی شبکه ملی قطعا داس نمی شید و تنها روی شبکه خارجی داس دارید که با کانفیگ مناسب سیسکو می تونید خیالتون رو راحت کنید.
هر مشاوره ای خواستید تماس بگیرید 09112441766
saeid.roop
July 1st, 2011, 22:12
با سلام
3 - نظر من دیتاسنتر افرانت یا پارس انلاین هست به شرطی که درخواست کنید کل پهنای باند ورودی شما رو از روی شبکه اینترانت ملی و فیبرنوری داخلی رد بدن و ورودی خارجی رو از طریق پهنای باند ماهواره ای (افرانت داره) عبور بدن
4 - خود سرور رو بهتره خودتون تهیه کنید به به دیتاسنتر ببرید.قطعات رو می تونید از بازار تهران سفارش بدید
5 - اما مورد مناسب بعدی دیتاسنتر iweb هست گر ریسک پذیرید البته زیاد حساس هم نیست caronet
8 - درسته خرج داخلی بالاست ولی قطعا در برابر دی داس مطئمن هستید چون روی شبکه ملی قطعا داس نمی شید و تنها روی شبکه خارجی داس دارید که با کانفیگ مناسب سیسکو می تونید خیالتون رو راحت کنید.
خودتون متوجه شدید چی گفتید ؟ امثال شما هستند هاستینگ ایران رو خراب کردن
اول گفت ویندوز هست بعد می گی لایت اسپید !
3- ماهواراه ایی ندارند ! حتی پارس آنلاین
5 - آی وب پورت 1 نمی ده
6- یعنی چی ؟
7 - کل افرانت 330 مگابیت هست !
با این همه باز مشاوره هم می دیدید ؟
amirlord
July 1st, 2011, 22:15
با سلام
این خط رو که bold کردم ، مطمئن هستید که یک دیتاسنتر در ایران میتونه پورت یه گیگابیت روی اینترانت بده؟!!! اگر خودش هم بخواد نمیتونه ! ;) اگر بخواد خودش سرور رو بخره بفرسته واسه کولو که ماه اول یه خرج 2-3 میلیونی پاش میوفته و برای کولو باید به خاطر ایرانی بودن 90% ریسک کنه! شما مطمئن هستید روی شبکه اینترانت دی داس نمیشه؟! به هرحال شبکه ، شبکه ست ! چه داخلی و چه خارجی ! همه چی روش ممکنه !
موفق باشید! ;)
lahijsoft
July 1st, 2011, 23:10
این خط رو که bold کردم ، مطمئن هستید که یک دیتاسنتر در ایران میتونه پورت یه گیگابیت روی اینترانت بده؟!!! اگر خودش هم بخواد نمیتونه ! ;) اگر بخواد خودش سرور رو بخره بفرسته واسه کولو که ماه اول یه خرج 2-3 میلیونی پاش میوفته و برای کولو باید به خاطر ایرانی بودن 90% ریسک کنه! شما مطمئن هستید روی شبکه اینترانت دی داس نمیشه؟! به هرحال شبکه ، شبکه ست ! چه داخلی و چه خارجی ! همه چی روش ممکنه !
موفق باشید! ;)
من حرفم رو با تحقیقات زدم، توجه داشته باشید که پورت یک گیگ روی شبکه اینترانت ملی کاملا ممکن هست.
از سوی دیگر با توجه به تجهیزات مخابرات و باز هم تحقیقات بنده در این زمینه به یقین عرض می کنم که حملات دی داس روی شبکه اینترانت ملی و خصوصا بستر فیبرنوری کاملا غیر ممکن هست علت علمی هم عدم دسترسی سرور های پورت قبلی خارجی به این شبکه و بسته شدن گراف این شبکه روی فایروال ها و سوییچ های فول کانفیگ سیسکو هست.
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
خودتون متوجه شدید چی گفتید ؟ امثال شما هستند هاستینگ ایران رو خراب کردن
اول گفت ویندوز هست بعد می گی لایت اسپید !
3- ماهواراه ایی ندارند ! حتی پارس آنلاین
5 - آی وب پورت 1 نمی ده
6- یعنی چی ؟
7 - کل افرانت 330 مگابیت هست !
با این همه باز مشاوره هم می دیدید ؟
چرا توهین می کنید !! منظورتون از:"امثال شما هستند هاستینگ ایران رو خراب کردن" کاملا جالبه!!:52:
در مورد ویندوز اصلا متن های بالا رو نخوندم. اگر ویندوز هست پس باید iis رو حتما کانفیگ بکنن
3 - از کجا مطمئن هستید اینترنت ماهواره ای ندارند؟ یک چهارم شبکه افرانت روی بستر ماهواره ای هست. بنده که شکمی حرف نمی زنم.
4 - در مورد آی وب از لحاظ پورت زیاد اطلاعاتی ندارم ولی می دونم پورت های مطمئنی ارائه می ده
6 - یعنی پهنای باند خارجی سرور در داخل ایران باید از روی شبکه 1 گیگ خارجی رد بشه
7 - سند این حرف شما چیه؟
amirlord
July 1st, 2011, 23:12
من حرفم رو با تحقیقات زدم، توجه داشته باشید که پورت یک گیگ روی شبکه اینترانت ملی کاملا ممکن هست.
از سوی دیگر با توجه به تجهیزات مخابرات و باز هم تحقیقات بنده در این زمینه به یقین عرض می کنم که حملات دی داس روی شبکه اینترانت ملی و خصوصا بستر فیبرنوری کاملا غیر ممکن هست علت علمی هم عدم دسترسی سرور های پورت قبلی خارجی به این شبکه و بسته شدن گراف این شبکه روی فایروال ها و سوییچ های فول کانفیگ سیسکو هست.
عزیز ممکن بودنش که بله !! چرا نشه؟! ممکن بودنش یه چیزه ، داشتنش چیز دیگر! عملا هم اکنون دیتاسنتر ها برای سرور های اختصاصی ، روی شبکه اینترانت بیشترین پورتی که ارائه میدن ، 100 مگابیت هست با هزینه های جانبی بسیاری ! بذار شبکه اینترانت عمومی شده ، متوجه میشی که دی داس امکان پذیر هست یا نه!! :-ss
saeid.roop
July 1st, 2011, 23:24
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
چرا توهین می کنید !! منظورتون از:"امثال شما هستند هاستینگ ایران رو خراب کردن" کاملا جالبه!!:52:
در مورد ویندوز اصلا متن های بالا رو نخوندم. اگر ویندوز هست پس باید iis رو حتما کانفیگ بکنن
3 - از کجا مطمئن هستید اینترنت ماهواره ای ندارند؟ یک چهارم شبکه افرانت روی بستر ماهواره ای هست. بنده که شکمی حرف نمی زنم.
4 - در مورد آی وب از لحاظ پورت زیاد اطلاعاتی ندارم ولی می دونم پورت های مطمئنی ارائه می ده
6 - یعنی پهنای باند خارجی سرور در داخل ایران باید از روی شبکه 1 گیگ خارجی رد بشه
7 - سند این حرف شما چیه؟
2 سال هست کلا اجازه دریافت اطلاعات از دیش ممنوع شده غیر از نهاد های خاص ! تمام مجبور به دریافت از زیرساخت هستند
بابت 6 هم که نیاز به توضیح نیست و از پایه اشتباه هست
6 ماه پیش از خودشون پرسیدم
lahijsoft
July 1st, 2011, 23:28
در مورد 6 با یک load balancer ساده مثل Cisco 11501 می شه راحت انجام داد.
در مورد اینترنت ماهواره ای هم اشتباه نکنید ترافیک ماهواره ای برای چند شرکت خاص به منظور تامین SLA و استاندارد جهانی مجوز صادر کردن می تونید از خود تنظیم مقررات فردا سوال کنید.
TukaNet
July 1st, 2011, 23:40
موفق باشید! ;)
عجب بحث داغی شده !
بر اساس اطلاعاتی که خود شرکت مخابرات جمهوری ایران داده ، قادر هستند برای دسترسی به شبکه ملی انتقال داده های پورت STM-16 ارائه کنند که میشه تقریبا 2.5Gbps ...
قیمت این پورت STM-16 طبق چیزی که خوشون گفتند 1200 برابر 64 کیلو بیت بر ثانیه هست ، به عبارتی 1200 ضرب در 300 هزار تومان در ماه که میشه 360 میلیون تومان در ماه :d
طبق همین اطلاعات ، هنوز شرکت مخابرات جمهوری ایران قادر نیست که پورتی بالاتر از STM-1 برای دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها با سرویس اینترانت ارائه کنه که میشه 155Mbps
مورد بعدی هم که جالب هست اینه که اگر شما تا به حال اینترانت استفاده کرده باشید متوجه میشید که اینترانت به خارج از شبکه اینترنت و اینترانت کشور دسترسی نداره !
از طرفی کسی هم به این شبکه دسترسی نداره ، پس اصلا مورد در داس و فایروال و ... به خودی خود منتفی میشه و میره پی کارش