PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر ایران به نظر شما

Metalik
June 29th, 2011, 11:25
سلام
بهترین که وجود نداره، بین بد و بدتر باید انتخاب کنیم
به نظر شما کدوم دیتاسنتر ایرانی خدمات و کیفیت بهتری دارند؟

لیست دیتاسنترهای ایرانی که من اطلاع دارم:
- افرانت
- پارس آنلاین
- فناوا
- سروش
- تبیان

اگر تجربه کار با هر کدوم رو هم دارید لطف کنید بنویسید.

یه مدت با افرانت کار کردم اصلا راضی نبودم و حالا می خوام دیتاسنتر رو عوض کنم.

nightman
June 29th, 2011, 11:46
به نظرم این پست بیشتر جنبه طنز داره :d
اگه واقعا اینا که نام بردین دیتا سنتر به حساب میان پس منم از فردا یک ای پی ثابت واسه لپ تاپم بگیرم ی دیتا سنتر بزنم :105:
ولی با تجربه بم ثابت شد سرور ایران جز پینگ سوده دیگه نداره که خدا پدر سرور سوئیس و هلندو انگلیس رو بیامرزه پس کلا فکر کردن به سرور تو ایران یعنی دنبال دردسر رفتن @-)
البته مشکلات سی ا سی هم هست که اصلا حرفشو نزن

akbari
June 29th, 2011, 11:50
به نظرم این پست بیشتر جنبه طنز داره :d
اگه واقعا اینا که نام بردین دیتا سنتر به حساب میان پس منم از فردا یک ای پی ثابت واسه لپ تاپم بگیرم ی دیتا سنتر بزنم :105:
ولی با تجربه بم ثابت شد سرور ایران جز پینگ سوده دیگه نداره که خدا پدر سرور سوئیس و هلندو انگلیس رو بیامرزه پس کلا فکر کردن به سرور تو ایران یعنی دنبال دردسر رفتن @-)

به سایت پارس آنلاین و افرانت مراجعه کنید ببینید چه چیزی کم دارد برای دیتاسنتر بودن.
ما ایرانی ها وقتی خودمونو دسته کم میگیریم از بقیه چه توقعی داریم؟!!

nightman
June 29th, 2011, 11:57
به سایت پارس آنلاین و افرانت مراجعه کنید ببینید چه چیزی کم دارد برای دیتاسنتر بودن.

به سایتش نیگاه کنم ببینم چی کم داره؟ مگه قراره سایتش به من سرویس بده
وقتی سایتم رو سرور های ایران بود هر ماه ۱ یا ۲ بار دان بود دیتا سنتر با این بستر مخابراتی تو ایران و این سرعت لینک سرور ها ،میگید چی کم داران؟ :o

------
راستی قضیه چی من قبلا یک مشکل از یک دیتا سنتر گیر آوردم همه گفتن برو ببین چه سایتی داره محاله این مشکل در صورتی که بود مشکل واقعا
نکنه بر اساس سایت اقدام به خرید میکنید؟:-|

liandata
June 29th, 2011, 12:08
موافقم
ما خودمونو دست کم گرفتیم
نمیگم دیتا سنتر های ایرانی بدون مشکل هستند و از دیتا سنتر های خارجی بهتر هستند .
اما خوب ........... :دی ( نمیشه گفت) ( سی ا سی میشه به قول دوستمون ) .

Metalik
June 29th, 2011, 12:10
فکر کنم دوستان موضوع تاپیک رو متوجه نشدند.
قرار نیست در این تاپیک مقایسه بین دیتاسنتر ایرانی و خارجی انجام بشه.
لطفا از موضوع تاپیک منحرف نشید.

h.s
June 29th, 2011, 12:11
خوبی هاش رو با بدی هایی که داره مقایسه باید کرد تا دید برای چه سایت هایی به درد می خوره؟!

the_nic
June 29th, 2011, 12:15
من هم افرانت کار کردم هم پارس آنلاین
از همه لحاظ پارس آنلاین بهتر بوده
پورت
سرعت

nightman
June 29th, 2011, 12:16
فکر کنم دوستان موضوع تاپیک رو متوجه نشدند.
قرار نیست در این تاپیک مقایسه بین دیتاسنتر ایرانی و خارجی انجام بشه.
لطفا از موضوع تاپیک منحرف نشید.

آخه موضوع اینجاست که همشون تحت تاثیر یک سری عوامل هستند واسه همین فرقی بینشون نیست
همشون تو بستر مخابراتی ایران هستن
همشون تو شرایط تحریم میخان رشد کنن
همشون مجبورا از بالا دستور بگیرن

وقتی این دیتا سنتر ها تحت عواملی که دست خودشون نیست کار میکنن پس کیفیت رو هم نمیتون هیچ وقت تضمین کنن

s.w.a.t
June 29th, 2011, 12:30
بهترین دیتاسنتر توی ایران = هیچ کدام!
چرا؟! چون نمیتونن اونجوری که باید سرویس بدن! بنا به محدودیت هایی که دارند! پس هیچ کدوم از نظر شخصی بنده صلاحیت دیتاسنتر شدن رو ندارند.
موفق باشید

nima17701
June 29th, 2011, 12:37
من شخصا با پارس انلاین کار کردم و مشکلی نداشتم ، دوستان از افرانت هم سرویس داشتن راضی بودن ، ولی فکر میکنم پارس انلاین از نظر خدمات و سرویس دهی مناسب تر باشه
موفق باشید

agarb98
June 29th, 2011, 12:38
هیچکدام

TukaNet
June 29th, 2011, 12:41
عزیزان من چرا منحرف می کنید تاپیک بنده خدا رو ؟!

دوست داره با دیتاسنتر ایرانی کار کنه ، ارق ملی داره ، عجبا !

داخل ایران هم از نظر پایداری میشه گفت سروش بهترین هست ولی کادر فنی و ساپورت و ... نداره ! :دی

با در نظر گرفتن تمام جوانب فعلا پارس آنلاین و افرانت بهترین ها هستند ولی تا جایی که اطلاع دارم

افرانت اخیرا خیلی شلوغ شده و علارغم این زیاد شدن مشتری ، پورتشون ثابت مونده !

با این احوال نتیجه ای که میگیریم به این صورت هست : پارس آنلاین > افرانت > سروش

nightman
June 29th, 2011, 12:42
تازه شما این رو هم در نظر بگیرید وقتی به کاربر از ایران سرور میدین کاربر همه دان شدن سرور رو میزنه پای شما اکثر کاربر ها که چیزی در مورد هاست درست نمیدونن واسه همین حا لا شما بیاین توضیح بدین که آقا دیتا سنتر دان شد مشکل از ما نیست اون موقع فکر میکنن دارین دروغ میگید از سر خودتون باز کنیدشون

akbari
June 29th, 2011, 12:57
به سایتش نیگاه کنم ببینم چی کم داره؟ مگه قراره سایتش به من سرویس بده
|
منظورم این بود که داخل سایت امکانات دیتاسنتر را ببینید.
پارس آنلاین و افرانت هر دو مجوز VSAT را دارند

ویژگی های دیتاسنتر افرانت:
شرکت افرانت از طریق فیبرنوری به شرکت زیرساخت ایران، مخابرات ایران، شبکه فیبرنوری سازمان کنترل ترافیک تهران (TTCC) و شبکه فیبرنوری صداوسیما (IRIB) متصل است، که این امر پایداری سرویسهای این شرکت را به میزان قابل توجهی افزایش داده است. میزان پهنای باند شرکت افرانت که به مشتریان پرسرعت فروخته می شود بیش از هشت (1.2 Gbps) STM1 می باشد که نشان دهنده ظرفیت بسیار بالای این شرکت برای خدمات دیتاسنتر است.

اینم تور دیتاسنتر پارس آنلاین
idc (http://www.pndc.ir/photo/index.html)

nightman
June 29th, 2011, 13:19
منظورم این بود که داخل سایت امکانات دیتاسنتر را ببینید.
پارس آنلاین و افرانت هر دو مجوز VSAT را دارند

ویژگی های دیتاسنتر افرانت:
شرکت افرانت از طریق فیبرنوری به شرکت زیرساخت ایران، مخابرات ایران، شبکه فیبرنوری سازمان کنترل ترافیک تهران (TTCC) و شبکه فیبرنوری صداوسیما (IRIB) متصل است، که این امر پایداری سرویسهای این شرکت را به میزان قابل توجهی افزایش داده است. میزان پهنای باند شرکت افرانت که به مشتریان پرسرعت فروخته می شود بیش از هشت (1.2 Gbps) STM1 می باشد که نشان دهنده ظرفیت بسیار بالای این شرکت برای خدمات دیتاسنتر است.

اینم تور دیتاسنتر پارس آنلاین
idc (http://www.pndc.ir/photo/index.html)

مهم نیست چی مگن میدن مهم اینه که در عمل من سایتم ماهی ۱ بار دان بوده اونام بعضی وقتن ۳-۴ ساعت به خاطر مثلا ارتقاء سیستم که میگن

TukaNet
June 29th, 2011, 14:32
مهم نیست چی مگن میدن مهم اینه که در عمل من سایتم ماهی ۱ بار دان بوده اونام بعضی وقتن ۳-۴ ساعت به خاطر مثلا ارتقاء سیستم که میگن

ماهی یک بار به مدت 5 ساعت میشه تقریبا 0.7 در صد کل زمان ماه ، یعنی شما 99.3 درصد آپ تایم داشتی !

واقعا نمی دونم قصد شما از این همه مخالفت و تخریب چیه !

اگر شما نیازهای خودت رو نسنجیدی و بپر بپر رفتی هاست داخلی خریدی مشکل دیتاسنتر هست ؟!

مثل این میمونه تشریف ببری بنز ده چرخ بخری بعد بگی ماشین مزخرفیه ، اصلا نمیشه باهاش کورس گذاشت !

عزیز من هر چیزی جنبه های خوب هم داره ، جنبه های بد هم داره ، نمیشه که به خاطر نمیه خالی لیوان از کل قضیه صرفه نظر کرد ....

nightman
June 29th, 2011, 14:43
ماهی یک بار به مدت 5 ساعت میشه تقریبا 0.7 در صد کل زمان ماه ، یعنی شما 99.3 درصد آپ تایم داشتی !

واقعا نمی دونم قصد شما از این همه مخالفت و تخریب چیه !

اگر شما نیازهای خودت رو نسنجیدی و بپر بپر رفتی هاست داخلی خریدی مشکل دیتاسنتر هست ؟!

مثل این میمونه تشریف ببری بنز ده چرخ بخری بعد بگی ماشین مزخرفیه ، اصلا نمیشه باهاش کورس گذاشت !

عزیز من هر چیزی جنبه های خوب هم داره ، جنبه های بد هم داره ، نمیشه که به خاطر نمیه خالی لیوان از کل قضیه صرفه نظر کرد ....

هیچ وقت به آپتایم اینجوری نیگا نکرده بودم :105:

شما رو هاست ایرانی با ۱۰ تا آنلاین سایتت سایت خفن و پر بازدید حساب میشه از نظر دوستانی که تا الان ازشون سرور ایران داشتم و سر ۱۰ تا بازدید کننده آنلاین میبستن هاست رو خوب شما الان این ضریب کیفیت رو چطور حساب کردین؟

TukaNet
June 29th, 2011, 15:36
1 - تاپیک بیچاره رو منحرف کردی رفت !

2 - ضریب نبود و درصد بود ، کیفیت نبود و آپ تایم بود !

3 - بسته شدن و ... هم دقیقا بر میگرده به عدم نیاز سنجی که باید توسط شما انجام میشد

irlogo
June 29th, 2011, 20:37
بستگی به نوع کاربری و سرمایه گذاری داره
به نظر من ابتدا باید مشخص بشه کاربر می خواهد سرور اختصاصی بگیرد یا کولو ؟

amirlord
June 29th, 2011, 20:40
فکر کنم ربطی به این بحث نداشته باشه ! :d ولی جدیدا خبر هایی رسیده که یک دیتاسنتر مخصوص کولوکیشن در ایران داره افتتاح میشه . به امید آنکه این یکی حداقل نسبت به اون ها پورت بهتری بده! :)

Metalik
July 2nd, 2011, 13:17
بستگی به نوع کاربری و سرمایه گذاری داره
به نظر من ابتدا باید مشخص بشه کاربر می خواهد سرور اختصاصی بگیرد یا کولو ؟

سرور اختصاصی

agent47
July 2nd, 2011, 14:02
سلام.
قصد تبليغ نيست. اما جاي ديتا سنتر ملي ايران تو راي گيري خاليه.
ديتا سنتر خوبيه و حتي cPanel قابل Update توي ايران و روي سرور هاي ديتا سنتر خودش ميده.
سايت بهين ياب و خيلي سايت هاي ديگه هم در اين ديتا سنتر ميزباني ميشند.
پهناي باند كه همه در ايران با محدوديت مواجه هستند و بيشترين هزينه سرور فقط ميشه براي پهناي باند.

abc
October 9th, 2012, 19:59
دیتاسنتر فناوا چطوره؟

rpserver
October 9th, 2012, 20:23
دیتاسنتر فناوا چطوره؟

دوست عزیز یه نگاهی به تاریخ تاپیک مینداختی لااقل :)

abc
October 10th, 2012, 00:17
دوست عزیز یه نگاهی به تاریخ تاپیک مینداختی لااقل :)
راه های دیگری هم برای زیاد کردن پست هات هست
سوال من مربوط به همین تاپیک هست بجای اینکه تیکت جدید در همین رابطه باز کنم ادامه تاپیک پست زدم