ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه اندازي وب سرور روي سرور مجـازي ..

iMax
June 27th, 2011, 20:51
سلام، من میخاستم با استفاده از wamp یا easyphp یه وب سرور PHP و Apache روي سرورم راه بندازم به طوری که وقتي ip سرور رو بزنم همون صفحه 127.0.0.1 یا لوکال هاست بالا بیات ..

Pooldar
June 27th, 2011, 21:08
سلام، من میخاستم با استفاده از wamp یا easyphp یه وب سرور PHP و Apache روي سرورم راه بندازم به طوری که وقتي ip سرور رو بزنم همون صفحه 127.0.0.1 یا لوکال هاست بالا بیات ..

خوب مشکل کجاست ؟

mohammadlover
June 27th, 2011, 23:53

آفرین:-| چه کار خوبی میکنید شما :65:. پیشنهاد می کنم برای اینکار از appserv استفاده کنید.

موفق باشید

iMax
June 29th, 2011, 21:35
مشکل اینجـاست که نشد ! داخل خود سرور وقتي 127.0.0.1 رو میزنم صفحه wamp میات اما وقتی IP Valid رو میزنم هیچی بالا نمیات و این رو نشون میده :

Forbidden

You don't have permission to access / on this server

amirlord
June 29th, 2011, 22:42
مشکل اینجـاست که نشد ! داخل خود سرور وقتي 127.0.0.1 رو میزنم صفحه wamp میات اما وقتی IP Valid رو میزنم هیچی بالا نمیات و این رو نشون میده :

Forbidden

You don't have permission to access / on this server
برای حل این مشکل باید فایل httpd.conf رو ادیت کنید . آموزشش رو خودم توی انجمن گذاشتم . بگردید پیدا میکنید! ;)

hamidreza_s
June 29th, 2011, 23:08
خوب اولاً که سرور مجازین حتماً ویندوزه. دوماً با برنامه WAMP بهت میگم که خودم قبلاً اینکارو کردم و شده. برنامه WAMP را نصب میکنی.(بقول یه بنده خدایی بگو خوب) اجرا میکنی. بعد روی اون نیم دایره سفید کیلک میکنی. پایین ترین گزینه یعنی put online رو میزنی.(بگو خوب) حالا میری توی تنظیمات فایروال ویندوز پورت 80 رو اضافه میکنی. بعدش میری از یه جای دیگه غیر از سرور بجای اینکه بزنی لوکال هاست یا 127.0.0.1 آی پی معتبر سرور رو میزنی.. مبارک باشه. وب پیج ات بالا اومد.(خدا خیرم بده)

iMax
July 2nd, 2011, 19:59
آقاي حمید رضا جان مرسی درست شد، یه سوال دیگـه براي EasyPHP فرقي میکنه راه اندازيش ؟؟

hamidreza_s
July 2nd, 2011, 22:05
آقاي حمید رضا جان مرسی درست شد، یه سوال دیگـه براي EasyPHP فرقي میکنه راه اندازيش ؟؟

:106: easyphp نمیدونم چطوریه. تا حالا ندیدم اش.
حالا یه بحث دیگه. روی XAMPP هم میتونی فکر کنی. و یا تک تک برنامه ها را جداگانه نصب و تنظیم کنی. یعنی ابتدا آپاچی را نصب کنی و بعد PHP و MySQL.(جدا جدا، البته یکم سخته)
راستی یادت باشه اینا معمولاً پسوردهاشون برای بانک اطلاعاتی خالی هست. و به PHPMyAdmin میشه دسترسی داشت که خطرناکه.

mohammad462
July 2nd, 2011, 23:39
easyphp این قابلیت رو نداره همون wampserver از بقیه بهتره ولی همونطور که دوستمون گفتن باید یک سری چیزا enable و یکسری disable بشه برا امنیت بیشتر.