توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با استفاده رم بالا
hannah
June 26th, 2011, 18:50
سلام
من یک دایرکت ادمین دارم رم سرور 512 هست تا حالا هم هیچ سایتی روی سرور نیست ولی توی System Information میرم Free Memory زده 51636 kB
Processor Name
Intel(R) Xeon(R) CPU E5620 @ 2.40GHz Vendor ID
GenuineIntel Processor Speed (MHz
)2400.085 Total Memory
515308 kB Free Memory
51636 kB
MOHAMMAD MOHSEN
June 26th, 2011, 20:40
سلام
من یک دایرکت ادمین دارم رم سرور 512 هست تا حالا هم هیچ سایتی روی سرور نیست ولی توی System Information میرم Free Memory زده 51636 kB
Processor Name
Intel(R) Xeon(R) CPU E5620 @ 2.40GHz Vendor ID
GenuineIntel Processor Speed (MHz
)2400.085 Total Memory
515308 kB Free Memory
51636 kB
نگران نباشید دایرکت ادمین رم رو رزرو می کنه و این به معنی این نیست که این مقدار رم رو داره استفاده میکنه یه htop نصب کنید میبینید جای نگرانی نیست! یا دستور top رو تو ssh بزنین!
hannah
June 28th, 2011, 07:01
در خودش ذخیره هم نمیکنه بعد من مثلا هیچ سایتی روش ندارم فعلا همینجوری افتاده دیروز ریبوت کردمش رم آزاد شد 270 مگ دیگه دستش نزدم الان رفتم دیدم رم آزاد شده 200 مگ من تا حالا ندیده بودم سرور مجازی دستم نزنی استفاده هم نشه رم مصرف کنه برای کانفیگ درست چی پیشنهاد میکنید ؟
MOHAMMAD MOHSEN
June 28th, 2011, 14:03
در خودش ذخیره هم نمیکنه بعد من مثلا هیچ سایتی روش ندارم فعلا همینجوری افتاده دیروز ریبوت کردمش رم آزاد شد 270 مگ دیگه دستش نزدم الان رفتم دیدم رم آزاد شده 200 مگ من تا حالا ندیده بودم سرور مجازی دستم نزنی استفاده هم نشه رم مصرف کنه برای کانفیگ درست چی پیشنهاد میکنید ؟
استفاده نمیکنه ، رزرو میکنه!
برای کانفیگ مونده بخواین چه استفاده ای بکنید؟
اگه می خواین برای هاستینگ استفاده کنید
نکات لینک زیر رو لحاظ کنید
Basic system security (http://help.directadmin.com/item.php?id=247)
در ضمن clamAV رو هم نصب کنید!
پورت SSH رو تغییر بدین
دسترسی با پسورد به SSH رو غیر فعال کنید و از کلید برای دسترسی استفاده کنید
برای ورود به دایرکت ادمین SSL ایجاد کنید
تعداد ایمیل های روزانه تعریف کنید (که کاربر مجاز به ارسال هست)
تعریف کنید پس از چه تعداد رمز عبور غلط IP بلاک شه!
و ...
hannah
June 28th, 2011, 18:31
واسه فایل هاستینگ میخوام البته زیاد ازش دانلود نمیشه که رم خیلی بالایی هم بخواد روزی 3 4 تا
این ایمیل .... هم غیر فعاله
لطفا آموزش نصب هر چیزی که لازمه بدید
آیا با رم 512 میتونم اینار نصب کنم ؟