توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا امکانش هست وبسایتی روی دو هاست باشد
nasa_de
June 26th, 2011, 13:13
با سلام
به دلیل نیاز به آپتایم بالا , آیا امکانش هست یک وبسایت روی دو هاست باشد؟
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
سیستم ها ویبولیتین و وردپرس هستند.
MDl
June 26th, 2011, 13:21
سلام
یعنی 2 سایت جدا در 2 هاست جداگانه با یک دامنه باز بشه :106:
nasa_de
June 26th, 2011, 13:23
یک سایت هست که دو سیستم روش نصبه , من میخوام این سایت با یک دامنه روی دو سرویس هاست بشه. که اگه یکی از سرویس ها قطعی , داون و .... داشت از اون یکی بالا بیاد.
MDl
June 26th, 2011, 13:47
من از چند نفر سوال کردم ، گفتن میشه اما کار داره :دی
اما گفتن چنین کاری انجام نشه خیلی بهتره . دلیلش رو دیگه زیاد نپرسیدم :106:
nasa_de
June 26th, 2011, 13:53
اگر نیاز به اپتایم 100 نداشتم این کار رو نمی کردم. شخصی رو میشناسید این کار رو انجام بده؟
MDl
June 26th, 2011, 13:56
برای اینکه آپتایم داشته باشی اول اینکه نمی گم این کار رو بکن چون سایت های بزرگ همچین کاری نکردن .
شما یا هاست از جایی بگیر که امتحانش رو پس داده
یا سرور اختصاصی بگیر
یا سایت رو روی سرور مجازی بیار بالا
nasa_de
June 26th, 2011, 14:02
از جای خوبی سرویس می گیرم اما بعضی موقع ها نمیدونم 4-5 دقیقه داون داره.
سرور مجازی هم همین هست دیگه , اون هم باید رو دو سرور مجازی بیارم بالا.
MDl
June 26th, 2011, 14:10
آدرس سایت خودتون رو بزارید . ممنون میشم.
the_nic
June 26th, 2011, 14:21
بله میشه با استفاده از dns failover
ولی مشکل آپدیت بودن روی 2 سرور هست معمولا سایت هایی از این سیستم استفاده میکنند که تغییر خاصی درشون به وجود نمیاد
nasa_de
June 26th, 2011, 14:30
بله میشه با استفاده از dns failover
ولی مشکل آپدیت بودن روی 2 سرور هست معمولا سایت هایی از این سیستم استفاده میکنند که تغییر خاصی درشون به وجود نمیاد
روی سایت انجمن دارم و مدارم در حال تغییر هست. اگه این کار رو انجام بدم اتفاقی می افته یا در سرعت لود و ... تاصیر داره.
لطفا راهنمایی بکنید.
the_nic
June 26th, 2011, 14:38
روی سایت انجمن دارم و مدارم در حال تغییر هست. اگه این کار رو انجام بدم اتفاقی می افته یا در سرعت لود و ... تاصیر داره.
لطفا راهنمایی بکنید.
اگر سرور مجازی بخرید خیلی راحت cluster میکنید مشکلی پیش نمیاد ولی اگر از dns failover استفاده کنید وقتی سرور اول داون شد و سایت روی سرور دوم لود میشه سایت به روز نیست چون جا به جایی دیتابیس انجام نمیشه
nasa_de
June 26th, 2011, 14:45
اگر سرور مجازی بخرید خیلی راحت cluster میکنید مشکلی پیش نمیاد ولی اگر از dns failover استفاده کنید وقتی سرور اول داون شد و سایت روی سرور دوم لود میشه سایت به روز نیست چون جا به جایی دیتابیس انجام نمیشه
در صورتی که دو تا سرور مجازی بگیرم آپدیت ها ( وقتی در سایت مطلبی ارسال میکنم هر دو تا سرور مجازی اپدیت میشه ) به درستی انجام میشه؟
the_nic
June 26th, 2011, 14:47
در صورتی که دو تا سرور مجازی بگیرم آپدیت ها ( وقتی در سایت مطلبی ارسال میکنم هر دو تا سرور مجازی اپدیت میشه ) به درستی انجام میشه؟
بله اگر cluster کنید مشکلی پیش نمیاد
یک هاست ابری بخرید فکر کنم بهتر باشه هاست ابری هم آپتایمش 100% هست
nasa_de
June 26th, 2011, 14:48
بله اگر cluster کنید مشکلی پیش نمیاد
یک هاست ابری بخرید فکر کنم بهتر باشه هاست ابری هم آپتایمش 100% هست
قیمت هاش چطوریه و از کجا میشه خرید؟
the_nic
June 26th, 2011, 14:49
قیمت هاش چطوریه و از کجا میشه خرید؟
گوگل سرچ کنید زیاد هست
nasa_de
June 26th, 2011, 14:51
شما که میخواهی آپتیم خوبی هم داشته باشی بهتره یک dns hostingبگیرید مثل easydns یا سایت های مشابه یا حتی cloudflare بعد هر کدوم رو یک جا هاست کنید ساب دامنه فلان وصل بشه به آی-پی مثلا
1.1.1.1
سایت اصلی هم مثلا روی 2.2.2.2 باشه
چرا دروغ بگم , متوجه نشدم و سوادم در این زمینه کافی نیست.
ali2k
June 26th, 2011, 16:55
load balancing نیاز دارید تا بازدید ها رو بین دو تا سرورتان پخش کنه :) درصورتیکه یکی از سرور ها از سرویس دهی خارج بشه سرور باقی مانده زحمتش را میکشه تا مجدد سرور خراب زنده بشه ...
در این حالت دیتابیس ها را هم replication می کنند که یکی از قابلیت های mysql هست یعنی تا زمانیکه دو تا سرور زنده هستند اطلاعاتشان را کپی می کنند تا یکسان باشند (یعنی دوتا سرور بسته به نوع تنظیم replication اخرین بروزرسانی را از دیتابیس دارند)
کلا این کارها هزینه بر هستند و نیاز به ساپورت و مدیریت دارند برای جایی این کار رو می کنند که بودجه به اندازه کافی وجود دارد.