ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر دی ان اس از طریق ssh

helper
June 25th, 2011, 17:29
با سلام خدمت اساتید محترم .

این سوال رو در یک تاپیک قدیمی پرسیده شده اما پاسخی بدست نیومده . ممنونم میشم اساتید راهنماییم کنند .

بنده رو سرور خودم دی ان اس com دارم اما یکی از رسیلرهام ان اس ir داره که همین باعث تحریمم شده .
اگر میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این دی ان اس رو از طریق ssh از بین ببرم چون دسترسی به سی پنل ندارم ؟ و مورد دوم اینکه باید آی پی main رو تغییر بدم یا تنها همین که دی ان اس رو پاک کردم و ایمیل زدم به سی پنل ، این مشکل حل میشه ؟
مورد سوم اینکه : چطور میشه آی پی main رو روی Vmwer از طریق کنسول تغییر داد چون بر روی وی دی اس هست .
مورد بعدی اینکه به چه ایمیلی باید درخواست رو ارسال کنم برای باز کردن سی پنل ؟

متشکرم .

HugeServer
June 25th, 2011, 17:55
با سلام خدمت اساتید محترم .

این سوال رو در یک تاپیک قدیمی پرسیده شده اما پاسخی بدست نیومده . ممنونم میشم اساتید راهنماییم کنند .

بنده رو سرور خودم دی ان اس com دارم اما یکی از رسیلرهام ان اس ir داره که همین باعث تحریمم شده .
اگر میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم این دی ان اس رو از طریق ssh از بین ببرم چون دسترسی به سی پنل ندارم ؟ و مورد دوم اینکه باید آی پی main رو تغییر بدم یا تنها همین که دی ان اس رو پاک کردم و ایمیل زدم به سی پنل ، این مشکل حل میشه ؟
مورد سوم اینکه : چطور میشه آی پی main رو روی Vmwer از طریق کنسول تغییر داد چون بر روی وی دی اس هست .
مورد بعدی اینکه به چه ایمیلی باید درخواست رو ارسال کنم برای باز کردن سی پنل ؟

متشکرم .

DNS ها برای شما در اینجا قرار دارند :
/var/named/

cPanel پاسخی به شما نخواهد شما باید با شرکتی که لایسنس cPanel تهیه کردید تماس بگیرید.

موفق باشید.

dodgy
June 25th, 2011, 21:39
سی پنل زمان استفاده تریال رو از 45 روز به 15 روز تغییر داده که ممکنه از این باشه .

helper
June 25th, 2011, 21:45
سلام ... با تشکر از جوابهاتون ...

چطور میتونم main IP رو تغییر بدم ؟ برای یه آی پی دیگه لایسنس تریال تهیه شده .