توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در رسلری
puriya-aghaei
June 23rd, 2011, 01:28
سلام دوستان من یه یوزر رسلری ساختم الان در قسمت رسلری نیست ولی توی یوزر ها هست بعد الان میخوام سایت هاشو منتقل رسلری خودش کنم چون تو لیست نیست نمیشه ممنون میشم کمک بدین
mohammadlover
June 23rd, 2011, 01:56
سلام
شما خودتون دسترسی روت دارید ؟ بعد از ساخت یوزر باید برید Main >> Resellers >> Reseller Center و سمت راست Add Reseller Privileges یوزر رو انتخاب می کنید بعدok رو میزنید. اینطوری یوزر معمولی تبدیل به ریسلر میشه.
موفق باشید
puriya-aghaei
June 23rd, 2011, 02:09
عزیز من سرور اختصاصی دارم دسترسی هم دارم پنل دایرکت ادمین دارم اینی که میگی نداره اینی که شما میگی مال سی پنل هست
itjavani
June 23rd, 2011, 02:10
سلام
شما خودتون دسترسی روت دارید ؟ بعد از ساخت یوزر باید برید Main >> Resellers >> Reseller Center و سمت راست Add Reseller Privileges یوزر رو انتخاب می کنید بعدok رو میزنید. اینطوری یوزر معمولی تبدیل به ریسلر میشه.
موفق باشید
ایشون سوالشون در مورد دایرکت ادمین هست نه سی پنل!
mohammadlover
June 23rd, 2011, 02:22
عزیز من سرور اختصاصی دارم دسترسی هم دارم پنل دایرکت ادمین دارم اینی که میگی نداره اینی که شما میگی مال سی پنل هست
شرمنده اون بالا رو ندیدم.:(( ما هم الاًن دایرکت ادمین نداریم. ولی چیزی که یادمه اگر شما میخواستید نماینده اضافه کنید اول باید تو قسمت نماینده ها پکیج اضافه بعد دوباره تو همون قسمت ریسلر رو اضافه میکردید(انشاالله دوستان بیشتر راهنمایی می کنن. بازم به خاطر اشتباهم معذرت میخوام)
موفق باشید
puriya-aghaei
June 23rd, 2011, 02:24
چاکرتیم ولی این مراحل رو رفتم حالا باید چیکار کنم یوزرم بیاد جز رسلر ها که الان نیست
mohammadlover
June 23rd, 2011, 02:26
چاکرتیم ولی این مراحل رو رفتم حالا باید چیکار کنم یوزرم بیاد جز رسلر ها که الان نیست
شما باید همون اول تو قسمت ریسلرها اضافه کنید(مثل سی پنل نیست)
puriya-aghaei
June 23rd, 2011, 02:28
نگاه دادا من اضافه کردم الان داره یوزر هم میسازه و هاست هم میده یبدون مشکل فقط تو لیست رسلر های من نیست الان
mohammadlover
June 23rd, 2011, 02:33
عجب !!!!!!! تو قسمت List Administrators رو هم چک کردید؟