ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای راه اندازی هاستینگ داخلی

iman65
June 22nd, 2011, 17:15
سلام
من یک شبکه دارم و می خوام توسط یک سرور هاستینگ داخلی راه اندازی کنم مثلا با نام
network.com و وب سایتی رو برای شبکه داخلی طراحی کنم
الان من تو سرور kloxo و webmin رو نصب کردم و میخوام دامنه و هاست تعریف کنم ولی وقتی دامنه تعریف میکنم جواب نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور باید این کار رو درست انجام بدم
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

یادم رفت بگم
سرور Centos 5.6 هست

mohammadlover
June 22nd, 2011, 18:38
سلام
من یک شبکه دارم و می خوام توسط یک سرور هاستینگ داخلی راه اندازی کنم مثلا با نام
network.com و وب سایتی رو برای شبکه داخلی طراحی کنم
الان من تو سرور kloxo و webmin رو نصب کردم و میخوام دامنه و هاست تعریف کنم ولی وقتی دامنه تعریف میکنم جواب نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور باید این کار رو درست انجام بدم
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------

یادم رفت بگم
سرور Centos 5.6 هست

از ADSL استفاده می کنید ؟ آی پی اختصاصی گرفتید ؟ باید آی پی پیش فرض مودم رو تغییر بدید به آی پی که خریدید. به نظرم اگر از دایرکت ادمین استفاده کنید بهتره. تنظیمات مربوط به نیم سرور رو درست انجام دادید؟(intoDNS: checks DNS and mail servers health (http://intodns.com/) از اینجا تست کنید)

موفق باشید

iman65
June 22nd, 2011, 18:41
شبکه داخلی خودمونه
اینترنت نیست

mohammadlover
June 22nd, 2011, 18:49
شبکه داخلی خودمونه
اینترنت نیست

حقیقتش من زیاد در مورد lan و شبکه داخلی اطلاعی ندارم اما فکر کنم شما برای اینکه یه دامین رو به سرور وصل کنید حداقل به یک آی پی اختصاصی دارید تا دامین به اون وصل بشه.

موفق باشید

724server
June 22nd, 2011, 19:00
سرور لینوکس هست یا ویندوز ؟

iman65
June 22nd, 2011, 19:03
سرور Centos 5.6 هست و لینوکس + webmin + kloxo

724server
June 22nd, 2011, 19:07
شما باید dns سرور راه اندازی کنید .

این رو نصب کنید :

BIND | Internet Systems Consortium (http://www.isc.org/software/bind)

iman65
June 22nd, 2011, 20:09
الان از طریق kloxo میشه از قسمت DNS Template میشه تعریف کرد و حتی از webmin هم با Bind DNS میشه این کارو کرد
از روش بالا من امتحان کردم ولی جواب نداد
با این روش دستی که شما گفتید فرق میکنه ؟

sales data
June 22nd, 2011, 20:47
دوست من سلام
برای تبدیل ای پی به نام دامنه حتما میبایست یک DNS سرور ران کنید
یک Zone باید تعریف کنی ، که کار تبدیل انجام بده یک ای پی هم باید براش در نظر بگیری ، باید پورت http هم باز بزاری که بهش وصل شند واین فقط در داخل شبکه خودت نمایش داده میشه
این همه هم که دوستان خودشونو اذیت کردن نمیخواد همین کارارو بکن سایتت میاد بالا
موفق باشید

iman65
June 22nd, 2011, 20:54
خب من میخوام بدونم مگه این DNS رو از طریق پنل kloxo یا webmin نمیشه ایجاد کرد ؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 22nd, 2011, 20:57
شما باید dns سرور راه اندازی کنید .

این رو نصب کنید :

BIND | Internet Systems Consortium (http://www.isc.org/software/bind)

وقتی Kloxo رو نصب می کنید خودش named رو نصب میکنه برای اینکه شما بتونید دامین وصل کنید باید IP ولید داشته باشین در ضمن تو Kloxo چک کنید ببینید named ران هست یا نه

iman65
June 22nd, 2011, 21:00
وقتی kloxo رو نصب می کنید خودش named رو نصب میکنه برای اینکه شما بتونید دامین وصل کنید باید ip ولید داشته باشین در ضمن تو kloxo چک کنید ببینید named ران هست یا نه

بله چک کردم روشن بود و من امتحانی یک dns هم تعریف کردم و یک دامنه هم دلخواه تعریف کردم و هاست ایجاد کردم ولی وقتی دامنه رو وارد میکنم سایت رو نشون نمیده
ولی با ای پی نشون میده

MOHAMMAD MOHSEN
June 22nd, 2011, 21:11
بله چک کردم روشن بود و من امتحانی یک dns هم تعریف کردم و یک دامنه هم دلخواه تعریف کردم و هاست ایجاد کردم ولی وقتی دامنه رو وارد میکنم سایت رو نشون نمیده
ولی با ای پی نشون میده

غیر از این بود طبیعی نبود! برای اینکه دامنه وصل کنید باید آیپی ولید داشته باشین بعدش child name server داشته باشین بعد نیم سرورهای دامنه رو درست تعریف کنید 24 تا 72 صبر کنید تا دامنه بیاد بالا! من نمی دونم شما رو شبکه لوکال چطور میخوان دامنه بالا بیارید ! یکم بیشتر توضیح بدین چی کردین

iman65
June 22nd, 2011, 21:16
بالا اوردن سایت تحت اینترانت که عجیب نیست
این همه داریم
ای پی هم تو شبکه داخلی هر چندتا لازم باشه هست مشکلی نیست از این بابت
من نمی دونم چطور باید دامنه و دی ان اس رو join کنم
کار خاصی نکردم فقط ی سرور لینوکس و پنل رو نصب کردم و میخوام دامنه ایجاد کنم

MOHAMMAD MOHSEN
June 22nd, 2011, 21:24
بالا اوردن سایت تحت اینترانت که عجیب نیست
این همه داریم
ای پی هم تو شبکه داخلی هر چندتا لازم باشه هست مشکلی نیست از این بابت
من نمی دونم چطور باید دامنه و دی ان اس رو join کنم
کار خاصی نکردم فقط ی سرور لینوکس و پنل رو نصب کردم و میخوام دامنه ایجاد کنم

آیپی ولید دارین؟

iman65
June 22nd, 2011, 21:26
بله سرور تحت شبکه من ای پیش 10.35.1.3 هست

MOHAMMAD MOHSEN
June 22nd, 2011, 21:30
بله سرور تحت شبکه من ای پیش 10.35.1.3 هست

این آیپی ، آیپی Lan هست منظور من IP ثبت شدس!

iman65
June 22nd, 2011, 21:31
نه متوجه نشدم
سرور به اینترنت وصل نیست و فقط تو شبکه داخلیمونه

mohammadlover
June 22nd, 2011, 21:32
نه متوجه نشدم
سرور به اینترنت وصل نیست و فقط تو شبکه داخلیمونه

ببخشید بخشید خودتون میدونید چه کاری میخواید انجام بدید ؟

iman65
June 22nd, 2011, 21:35
من میخوام یک سایت برای شبکه داخلی ایجاد کنم که کاربرا تو شبکه داخلی بتونن از سایت استفاده کنن
قبلا به اینترنت وصل بودم و پنل ها رو نصب کردم ولی الان سرور به اینترنت وصل نیست و فقط به شبکه داخلی وصله
خیلی جاها دیدم این حالت رو دارن و تو شبکه داخلیشون وب سایت رو راه اندازی کردن

MOHAMMAD MOHSEN
June 22nd, 2011, 21:46
من میخوام یک سایت برای شبکه داخلی ایجاد کنم که کاربرا تو شبکه داخلی بتونن از سایت استفاده کنن
قبلا به اینترنت وصل بودم و پنل ها رو نصب کردم ولی الان سرور به اینترنت وصل نیست و فقط به شبکه داخلی وصله
خیلی جاها دیدم این حالت رو دارن و تو شبکه داخلیشون وب سایت رو راه اندازی کردن

با UQDN سرورتون میشه اما دامنه های اینترنتی نمیشه! مگر اینکه تنظیمات reslover.conf رو تغییر و بدین و DNS server رو شبکه تون کانفیگ کنید

---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

اینجا رو نگاه کنید فکر کنم به کارتون بیاد

BIND for the Small LAN (http://www.madboa.com/geek/soho-bind/)

Sindad
June 23rd, 2011, 01:24
اگر تعداد کامپیوتر ها کم است می توانید فایل hosts تک تک سیستم ها را ویرایش کرده و دامین مورد نظر را در آن قرار دهید.
این فایل در مسیر زیر قرار دارد (در ویندوز):

windows/system32/driver/etc

برای مثال اگر اسم دامنه ای که می خواهید تحت شبکه داخلی به آن متصل گردید localdomain1 می باشد و ای پی داخلی سروری که می خواهید به آن متصل گردید 10.0.0.25 می باشد خطی جدید ایجاد کرده و مقدار زیر را در آن قرار دهید:

10.0.0.25 localdomain1

اگر شبکه بزرگ است بهتر است از DNS Server استفاده نمایید.

iman65
June 23rd, 2011, 09:32
من باید از DNS Server استفاده کنم ولی می خوام بدونم مگه ما تو kloxo که DNS تعریف میکنیم این کار انجام نمیشه ؟
یا روش دیگه ای برای تعریفش وجود داره ؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 23rd, 2011, 13:24
من باید از DNS Server استفاده کنم ولی می خوام بدونم مگه ما تو kloxo که DNS تعریف میکنیم این کار انجام نمیشه ؟
یا روش دیگه ای برای تعریفش وجود داره ؟

مشکل کلکسو نیست یا حتی سرور شما ، مشکل سایر سیستم ها هستن! سایر سیستم ها نمیتونن دامین شما رو شبکه Lan پینگ کنند. باید روی دی ان سرور شبکه تنظیم کنید که درخواست ها رو برای یه دامین خاص بفرستن رو سرور کلکسو شما پیشنهاد میکنم از دامین های .local استفاده کنید

iman65
June 25th, 2011, 09:05
سلام
من این سرویس رو راه اندازی کردم و برای استفاده کاربر باید به صورت دستی تو قسمت DNS کارت شبکه ip سرور رو ست کنه که بتونه ببینه سایت رو
الان میشه کاری کرد که به صورت اتوماتیک و بدون ست کردن دستی ip کاربر ببینه ‍؟

MOHAMMAD MOHSEN
June 25th, 2011, 12:21
سلام
من این سرویس رو راه اندازی کردم و برای استفاده کاربر باید به صورت دستی تو قسمت DNS کارت شبکه ip سرور رو ست کنه که بتونه ببینه سایت رو
الان میشه کاری کرد که به صورت اتوماتیک و بدون ست کردن دستی ip کاربر ببینه ‍؟

دی ان اس سرور شبکه تون رو کانفیگ کنید!

iman65
June 25th, 2011, 12:23
ممنون میشم بیشتر توضیح بدید
شبکه در سطح کل کشور هست و ما هم چندتا dns داریم

mmbmmb20
January 3rd, 2013, 23:18
ip سرورت ثابت باشه یعنی به کارت شبکه روی سرورت ip دستی بده معمولا پیشفرض 127.0.0.1 هستش!
بعش تویه webmin یا روی kloxo قسمت تنظیمات DNS برای هدایت domain ات به سرور مورد نظرت باید همون ip کارت شبکت سرورت رو بهش بدی.
وسلام.نتیجه رو همین جا بزار متشکرم!یاعلی...

rashawebhost
January 10th, 2013, 14:56
با توجه به باگ بسیار خطرناکه kloxo به تمام کاربران تاکید می شود از kloxo استفاده نکنند.

mmbmmb20
January 23rd, 2013, 09:48
1 لینک برای توضیح بیشتر این باگ kloxo که گفتی بزار مختصات باگ رو ببینیم!!!
kloxo نشد دنیای open surce ویران نشده که از webmin استفاده کنید!یاعلی...

mmbmmb20
January 23rd, 2013, 09:53
دوستان نرم افزاری تحت شبکه چرا برای بومی کردن این کنترول پنل های هاست کاری نمیکنید؟
یک کنترول پنل هاست ایرانی بزنید دیگه انجمن کنترول پنل هاست ایرانی شروع کنه!!!!
سیستم عاملش که از خانواده لینوکسی باشه هست خوب کنترول پنل هاست و بزنید دیگه؟؟؟؟؟
همه که دلال خارجی ها نمیشه باشن !!!!!از خودتون جذبه نشون بدید!!!!!!1 یا علی بگید و بسم الله.....

v9d3
January 23rd, 2013, 13:29
منم خواستم تو یک شبکه محلی دامنه وصل کنم به سرور.البته با ویندوز سرور۲۰۰۸و دامنه ملی.هرچی پیشبردم نشد حتی با ایپی ولید.کسی نیس اهنمایی کنه.ای کاش کی از دوستان که تخصص داره می اومد راه انداری کامل یک سرور لینوکس یا ویندوز کامل شرج میداد برای دامنه لوکال و دامنه اینترنت با ای پی ولید

rashawebhost
January 23rd, 2013, 16:38
خدمت دوست خودم عرض کنم که این نوع باگ ها رو که پابلیک نمی کنن .
دوستان قدیمی منو میشناسن و میدونن تو این حوزه به چه صورت عمل خواهم کرد .
ولی برای اثبات پیام خصوصی بدید مدرک ارسال کنم.
موفق باشید.