ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اطلاعات در مورد توکوز می خوام Tucows

fatimagorrani
June 22nd, 2011, 15:24
سلام خدمت همه دوستان
من اطلاعات کامل در مورد Directi, OnlineNic دارم، که باید حساب رو شارج کنید بعد دامین ثبت یا تمدید یا ترنسفر کنیم
اما Tucows رو نمی دونم یعنی اگه دامین رو ترنسفر کنم به این سرور آیا بدون واسته هم می شه دامین رو تمدید کرد با پیپل یا مستر یا ویزا کارت؟منظورم مثل Moniker هست ؟ من سایتی می خوام مثل Moniker.com باشه که بدون واسته دامین دست ما باشه و بتونیم تمدید کنیم با حساب های خارجی...
اطلاعات کامل می خوام دیگه.... لطفآ کمک کنید ممنون

ارادتمنده شما فاطیما گورانی

Masoud.B
June 22nd, 2011, 15:42
name.com

exactserver
June 22nd, 2011, 18:17
سلام خدمت همه دوستان
من اطلاعات کامل در مورد Directi, OnlineNic دارم، که باید حساب رو شارج کنید بعد دامین ثبت یا تمدید یا ترنسفر کنیم
اما Tucows رو نمی دونم یعنی اگه دامین رو ترنسفر کنم به این سرور آیا بدون واسته هم می شه دامین رو تمدید کرد با پیپل یا مستر یا ویزا کارت؟منظورم مثل Moniker هست ؟ من سایتی می خوام مثل Moniker.com باشه که بدون واسته دامین دست ما باشه و بتونیم تمدید کنیم با حساب های خارجی...
اطلاعات کامل می خوام دیگه.... لطفآ کمک کنید ممنون

ارادتمنده شما فاطیما گورانی

خانم گورانی سلام

توکوز یکی از رجیسترار های معتبر دنیا و تراز اول هست من نمایندگی رسمی با تاییدیه لوگوی این رجیسترار رو دارم و تمام دامنه های مشتریان را با این رجیسترار کار می کنیم. پشتیبانی توکاز که به اون اپن اس ار اس هم گفته می شود و یک شرکت کانادایی می باشد در لحظه و 24 ساعته می باشد و شرکت ثبت کننده دامنه در این شرکت فقط تا زمان تایید مالی دامنه به اطلاعات شما دسترسی دارد و به محض تایید مالی دامنه دیگر هیچ دسترسی مدیریتی به دامنه شما ندارد و فقط می تواند برای شما درخواست ارسال رمز عبور پنل مدیریتی دامنه را نماید که پنل بسیار کاملی هم داره و دامنه شما را تمدید نماید همین. به راحتی می توانید از طریق نمایندگان توکاز در سراسر دنیا دامنه رجیستر کنید با ایران مشکلی نداره. من توکاز رو به تمام رجیستر کننده هایی که در دنیا هستند ترجیح میدم.

fatimagorrani
June 23rd, 2011, 03:16
واقعا ممنونم از اطلاعاتتون،متونید چند تا عکس از پنل دامین که در اونجا دارین رو واسم بگیرین،نه پنل نمایندگی ها،پنل یک اکانت معمولی،من می خوام مطمئن بشم،که توکوز مثل Name,com ، یا Moniker.com هست،اکانت این دو سایت رو دیدین؟ بدون نیاز واسته شارژ می شن،من یه همچین چیزی مخوام که با ایران مشگلی نداشته باشه...
راستی این سایت های شماست؟ اخه اینها خارجی هستن و در نمایندگی اینجا ذکر نشده یا شده ؟
Reseller Referrals (http://referrals.tucows.com/index.cgi?prod=com.net)
بازهم ممنونم

exactserver
June 23rd, 2011, 22:21
سلام، اگر شما دارای مستر کارت یا ویزا کارت باشید می توانید خود شخصا از طریق سایتهای نمایندگان رسمی مثل ما دامنه را ثبت یا تمدید نمائید.
سیستم توکاز همانطور که گفتم شرکت ثبت کننده دامنه یک واسط برای ثبت دامنه شماست و پس از اینکه شما پرداخت رو انجام دادید همان لحظه دامنه شما ثبت میشه و فعال هست و بعداز آن شرکت ثبت کننده هیچ دسترسی به دامنه شما بجز اینکه درخواست ارسال رمز کتترل پنل مدیریت دامنه را برای توکاز بفرسته و دامنه شما را تمدید کنه نداره و این از نظر امنیت بسیار عالی است. توکاز خیلی امنیت بالایی داره و پشتیبانی اون به صورت 24 ساعته و در لحظه می باشد.
شرکت ما ثبت شده در ارمنستان می باشد و نماینده رسمی شرکت توکاز هستیم و تاییدیه اون رو هم می توانید تو سایت www.exactserver.com (http://www.exactserver.com) بخش domain names ببینید اگر روی لوگوی تایید توکاز کلیک کنید صفحه تاییدیه باز میشه.
سایت www.exactserver.ir (http://www.exactserver.ir) نیز می توانید با پرداخت ریالی از طریق دروازه های پرداخت موجود روی سایت یا واریز به حساب های بانکی ما در ایران نیز دامنه خود را ثبت نمائید. همچنین می توانید از طریق ما یا مستقل پنل ثبت دامنه نمایندگی از توکاز دریافت کنید ولی دیگه لوگوی تایید صلاحیت را نخواهید داشت چون این لوگو فقط به تعدادی از مشتریان قدیمی و با سابقه توکاز داده شده است.

fatimagorrani
June 24th, 2011, 01:41
واقعا از توضیحاتون ممنونم،
اما من دنبال سایتی هستم که مثل Moniker.com or Name.com می خوام که بدون شارژ اکانت دامین داشته باشم
Hover.com چطور ؟ اطلاعاتی دارین ؟
بازم ممنونم

tar.gz
June 24th, 2011, 11:43
directi چه مشکلی داره که کار نمیکنید؟!
base slab بگیرین و بدون واسطه کار کنین!

exactserver
June 24th, 2011, 20:42
واقعا از توضیحاتون ممنونم،
اما من دنبال سایتی هستم که مثل Moniker.com or Name.com می خوام که بدون شارژ اکانت دامین داشته باشم
Hover.com چطور ؟ اطلاعاتی دارین ؟
بازم ممنونم

سلام

خوب سایت نمایندگانی مثل ما که hover.com هم یکی مثل شرکت ما هست شما نیاز به داشتن شارژ نیستید دامنه را در سایت ما www.exactserver.com (http://www.exactserver.com) برای مشتریان خارجی و www.exactserver.ir (http://www.exactserver.ir) برای مشتریان ایرانی سفارش میدید و آنلاین پرداخت می کنید و یک کنترل پنل از طرف ما به شما برای مدیریت دامنه داده میشه که همه نمایندگان توکاز چنین قابلیتی ندارند و این قابلیت به واسطه استفاده از whmcs در سایت ما به وجود اومده و هم یک کنترل پنل هم از خود توکاز دریافت می کنید که با لینک manage.opensrs.net قابل دسترس هست و بدن واسطه دامنه شما به صورت آنللاین ثبت میشه و مدیریت آن هم بر خلاف ثبت کننده های دیگه فقط دست خودتون هست و شرکت ثبت کننده دامنه یعنی ما هیچ دسترسی به دامنه شما نداریم.

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------

directi چه مشکلی داره که کار نمیکنید؟!
base slab بگیرین و بدون واسطه کار کنین!

دایرکتی یک شرکت هندی می باشد قیمت هاش نسبت به توکوز و شرکتهای مطرح جهان پایین تر هست اما معایب رتبه هفت دنیا درمقابل رتبه دو توکاز در دنیا، پاسخ دهی توکاز روباتیک هوشمند و حداکثر بعداز 5 دقیقه می باشد ولی دایرکتی من چند بار باهاشون دعوا کردم و معمولا یک و بعضی مواقع شده سه روز بعد پاسخ دادن. در بقیه شرکت ها شرکت ثبت کننده دامنه نیز به اطلاعات دامنه شما دسترسی داره و اگر با هم مشکلی داشته باشید می تواند دامنه شما را لاک کرده و به شما تحویل نده و مالک رو برای خودش بزنه در صورتیکه در توکاز چنین امکانی برای شرکت ثبت کننده دامنه وجود نداره و عملا هیچ کاره می باشد و هیچ دسترسی به اطلاعات و مدیریت دامنه شما ندارد. امنیت و کیفیت کاری توکاز واقعا یه چیزه دیگری هست حتی از name.com هم بهتره

fatimagorrani
June 25th, 2011, 02:10
بازم تشکر از پست خوبتون
چطور بفهمم که شما دسرسی به دامین دارین یا نه؟
گفتین Tucows دامین شمارو هم به کسی دیگه نمیده، چطور؟
از کجا باید اکانت بسازم تا دامین را ترنسفر کنیم؟
خودتونو جای من بزارین و یک داکین دارین که دوست ندارین دست نمایندگی ها بیفته! چه سوالاتی براتون پیش میار! دقیقآ این سوالاتو رو جوابشونو می خوام!
مشکل من با Moniker.com & Name.com اینکه با ایران مشکل داره و شنیدم دامین می خوره ! از ایرانی ها !!!
Directi هم که باید شارژ کنی که به دردم نمی خوره فقط یک دونه دامین دارم!!!
میدونم چه کار کنم ! منتظرم شما هستم exactserver (http://www.webhostingtalk.ir/member/9021/)

exactserver
June 25th, 2011, 04:37
سلام

تمام خواسته های شما در توکاز وجود داره نیاز به شارژ امانت ندارید و امنیت بالایی داره و شرکت ثبت کننده هیچ دخل و تصرفی روی دامنه شما نمی تواند انجام دهد.

2666

عکس بالا پنل مربوط به کاربر یعنی شما برای مدیریت دامنه که همه دسترسی ها حتی دریافت کد انتقال دامنه به یک ثبت کننده دیگر رو هم داره. عکس های پایین هم مربوط به پنل نماینده یعنی ما می باشد و همانطور که می بینید بیشتر موارد از جمله اطلاعات دامنه فقط قابل خواندن می باشند و قابل تغییر نیستند و اگر شما اطلاعات رو عوض کنید در پنل ما تغییرات دیده نمی شود و باز اطلاعات روز اول رو میبینیم ما و فقط مجاز به تمدید دامنه و پرداخت آن هستیم و در صورت فراموش کردن رمز عبر پنل تسط شما یه لینک تو این پنل هست که با کلیک بر روی اون رمز عبور رو توکاز برای شما میفرسته و ما از آن خبر نخواهیم داشت و اگر شما رمز عبور پنل رو تغییر بدید ما هیچ کاری روی پنل شما نمی توانیم انجام بدهیم.

2665

2664
2667

امیدارم تونسته باشم جواب قانع کننده و درستی داده باشم. باز اگر سئوالی بود در خدمت هستم.

fatimagorrani
June 25th, 2011, 05:06
خوب خیلی خوبه حالا چطور اکانت بسازیم ؟
و چطور دامین رو ترنسفر کنیم ؟
دامین من تازه تمدید شده و فکر کنم باید 60 روز بگذره، که تا حالا 40 روزی گذشته فکر کنم!
دامین من هم توی مونیکر هست!
دامین دات کام 19 تومان ؟ توکوز که خیلی خیلی باشه 13و 14 تومانه !
باز هم ممنون

exactserver
June 25th, 2011, 09:48
خوب خیلی خوبه حالا چطور اکانت بسازیم ؟
و چطور دامین رو ترنسفر کنیم ؟
دامین من تازه تمدید شده و فکر کنم باید 60 روز بگذره، که تا حالا 40 روزی گذشته فکر کنم!
دامین من هم توی مونیکر هست!
دامین دات کام 19 تومان ؟ توکوز که خیلی خیلی باشه 13و 14 تومانه !
باز هم ممنون

دامنه توکاوز در اکثر ثبت کننده ها با قیمت 15 دلار عرضه میشه و با نرخ روز دلار اگر حساب کنید خوب بالا در میاد. البته قیمت 19000 تومان هم اشتباه بود به روز رسانی نشده بود که قیمت سیستم whmcs رو به روز رسانی کردم و قیمت 17000 تومان هست یا همان 15 دلار. سرویس های خود ما با قیمت صرافی محاسبه میشه. اگر مایل بودید از طریق ما می توانید به صورت ریالی ثبت نمائید. ثبت دامنه از طریق نمایندگان رسمی تو دنیا با قیمت 15 دلار هست که قیمت مصوب خود توکاز هست و قیمتی نیست که ما تعیین کرده باشیم. اگر دقت کرده باشید یکی از سایت های معرفی شده شما هم با توکاز کار می کرد و قیمت اون هم 15 دلار بود. ثبت دامنه از طریق ما به صورت کاملا آنلاین بوده و همان لحظه پرداخت دامنه شما ثبت و فعال خواهد شد و هم از طریق ناحیه کاری خود در سایت ما و از طریق نرم افزار WHMCS و هم از طریق خود توکاز دامنه قابلیت مدیریت دارید.
اگر مطلبی یا سئوالی داشتید در خدمت شما هستیم.

fatimagorrani
June 26th, 2011, 01:27
واقعا ممنونم توضیحاتتون کامل بود
اما سایت های بزرگی مثل ouriran.com یا radcom.ir اینها هم نمایندگی توکوز رو دارند و قیمتشون 14 تومان هست یعنی میگین چه فرقی با شما دارند که قیمت ها بالا پایین هست؟
بازم ممنونم

exactserver
June 26th, 2011, 20:48
سلام

هیچ تفاوتی وجود نداره ولی اونا چون فقط تو بازار ایران کار می کنند دامنه رو ارزون میدن و جبرانش رو روی هاست می کنن. ما قیمت هاست هامون پایین هست برای همین ثبت دامنه ر با قیمت مصوب خود توکاوز انجام میدیم. ولی اگر واقعا قصد دارید با شرکت ما ثبت کنید هر قیمتی سایت ouriran.com زده من براتون ثبت می کنم شما سفارش بدید ولی پرداخت نکنید و بعد بگید من فاکتور رو اصلاح کنم بعد شما پرداخت کنید تا دامنه شما ثبت بشه و استفاده کنید.